Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 23 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 339
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

מלחמת העולם הרביעית -מלחמת המיימדים.

• בקצרה על מלחמת העולם השלישית:

בשנת 2030 רוב מדינות ערב התאחדו למדינה אחת הנקראת הפדרצייה הערבית(=af).
    ובראשה עמדו כל ראשי הממשלה של מדינות ערב שהתאחדו.
    כשנתיים לאחר האיחוד Af החלה במתקפה על מדינת ישראל ובאותו הזמן רוסייה החלה בתהליכי איחוד עם סין וכך נוצרה המעצמה הרוסינית.
    המלחמה פרצה כאשר ברית המועצות הוקמה מחדש על ידי המעצמה הרוסינית והחלה לכבוש ארצות קטנות באסייה [הארצות שהותקפו:יפן,2 הקוריאות,תאילנד,מונגולייה,טיוון וויאטנם.] ובאותו הזמן Af החלו לתקוף את ישראל.
    ארה"ב המובולבלת לא ידעה מה לעשות והעדיפה להגן על בת בריתה ישראל.
    באותו הזמן ברית המועצות המשיכה לתקוף ארצות קטנות באסיה והחלה אף לתקוף את ארצות אירופה הקרובות אלייה.[הארצות האירופאיות שהותקפו: גרמנייה,פולין,יוון,איטלייה ורומניה.{כל הארצות מהסוגריים הקודמים חוץ ממונגולייה נכבשו\נכנעו\הצטרפו לברית המועצות}].
    ארה"ב מתחילה במתקפה על ברית המועצות ובתור תגובה משוגרים 4 טיליים גריעיניים אל ארה"ב לערים: וושינגטון , לאס-ווגס ,ניו-יורק ולוס-אנג'לס.
    [ארה"ב מחוסלת אין לה ממשלה]לאחר ש-4 הטילים פוגעים במטרות שלהם ארה"ב נשארת בלי ממשלה ובתוכה מתחילה מלחמה על הישרדות.
    בינתיים ברית המועצות כובשת את מונגולייה לאחר שהשתמשה נגדה בנשק לא קומביציונלי[וירוס הרסני אשר משביט לך את זרימת החמצן למוח בצרוה כלשהיאxd+כמובן שלכל החיילים של ברית המועצות יש חיסון נגדו] אשר הרג 95% מתושבייה, ולאחר מכן כובשת את הארצות שתקפה וממשיכה ליתקוף עוד מארצות אירופה[הארצות שמותקפות הפעם : ספרד , צרפת , פורטוגל , פינלנד , נורבגייה , שוודיה ובולגרייה.]
    לאחר שכובשת אותן היא מתחילה במתקפה על Af בעזרת הוירוס שאיתו חיסלה את מונגולייה וכך מחסלת 90% מכלל האוכלוסייה של מדינות Af ובכך מסיימת את המלחמה.

• רקע-

שלום אני מאט דרגו ואני רוצה לספר לכם על יום הדין של שלושת המיימדים.
    בשנת 2074 פרצה מלחמת ההתנגדות שבה השתתפו הרבה מדינות כנגד ברית המועצות.
    מדינות אלה קראו לעצמן מדינות הברית הגדולה - מבה"ג.
    במהלך חודש שלם הצליחו מבה"ג לכבוש מידי ברית המועצות את איטלייה וספרד.
    מבה"ג החלה לשלוח ציים אל איטלייה כדי להתחיל במתקפה על גרמניה הרוסית.
    באותו זמן אני גרתי ברומא שבאיטליה , ראיתי ציים גדולים הנעצרים ברומא למספר ימיים.
    באותו יום עבר בעיר צי טנקים גדול במיוחד כשלפתע שמתי לב למין צורה שחורה ומוזרה בשמיים, צורה הדומה לחרוט.
    ברגע שהבנתי שזה טיל כבר היה מאוחר מידי...
    הדבר האחרון שאני זוכר הוא פיצוץ ענק ושריקה ארוכה שצילצלה באוזני.
    ברגע שקמתי הרגשתי מוזר , הגוף שלי היה קל הרבה יותר. בנוסף הרגשתי שיש לי משהו על הגב.
    הסתכלתי סביבי והאימה הציפה אותי : גופות אדם בכל מקום ,בתים שלמים נהפכו לאפר ויצורים שחורים ולבנים בעלי כנפיים עפים לכל עבר בשמי רומא.
    באותו רגע חשבתי שאני הוזה והתעלמתי ממה שראיתי.
    התחלתי ללכת מבלי לדעת לאן , הלכתי והלכתי והמשכתי לראות יצורים עפים בשמיים.
    המשכתי ללכת עד שהגעתי לשאריות מהבניין בו התגוררתי , כל הבניין התמוטט אך למזלי גרתי בקומת מרתף. הדבר היחיד שהייתי צריך לעשות הוא לפנות את הסלעים ואוכל להיכנס לביתי וכך עשיתי. לאחר כשעה סוף סוף סיימתי. נכנסתי לבית וראיתי שכמעט הכל במקום חוץ מהמראה שלי שהייתה על המיטה . הרמתי אותה והסתלכתי על עצמי מספר רגעים. ואז שמתי לב שאני דומה ליצורים הלבנים שראיתי מיקודם. הייתי בהלם אך לאחר מספר דקות אמרתי לעצמי דווקא מגניב ליהיות ככה.
    לאחר מספר שבועות שבהן הספקתי להכיר מספר מלאכים גיליתי שאני נפיל.
    בעולם אין הרבה נפילים.והופכים לכזה באחת מ2 הדרכים:
    1. אתה נולד להורים שאחד מהם הוא מלאך והשני בן אדם.
    2. מה שקרה לי נהרגתי ואיך שהוא הנשמה שלי נכנסה לתוך גופו של מלאך .

כחודש אחר כך כבר למדתי לשלוט בכנפיים והצלחתי לעוף , התחלתי לעוף לערים רחוקות וגיליתי שהמלאכים בנו ערים גדולות שחלקן נבנו בשמיים.
    ביום אחד שבו סיירתי בעיר הגדולה "קימו-ראש" פגשתי בשני מלאכים אשר שאלו אותי אם אני רוצה להצטרף לקרב נגד השדים. בהתחלה לא הבנתי על מה הם מדברים אבל מהר מאד קלטתי שבעולם יש מלחמה ענקית.
    הסכמתי, והם הביאו אותי למנהיג שלהם, טיילר.
    הוא הסביר לי שהם אירגון שנקרא מלאכי האור והם מגייסים מלאכים שרוצים להילחם בשדים ולהחזיר את העולם לקדמותו.
    כיום, 3 שנים לאחר שהצטרפתי לאירגון אני אחד מהמפקדים הבכירים באירגון ומטרתי היא להדריך אתכם מלאכים צעירים לקרב הגדול בחייכם והוא מלחמת המיימדים.

• עלילה:

אתם אנשים רגילים אשר חיים באירופה , אך יום אחד מתחילה מתקפה גדולה של שדים על עירכם ואתם מנסים לברוח כל אחד יקבל התחלה שונה ובה יצטרך לפרט לי את דרך הבריחה שלו עד סוף התקיפה. בנוסף אתם לא יודעים שאתם תיהיו מלאכים ואיך תהפכו אז תיכתבו רקע רגיל.

• חוקים:

1.כל החוקים הגלובלאלים וחוקי חת"מ חלים גם כן.
    2.בתגובה שלכם אתם צריכים לפרט הכל בפרטי פרטים לא ליכתוב לי :
    אני הולך לחנות וקונה אוכל [X]
    אלא :
    אני יוצא מביתי נועל את הדלת ומתחיל ללכת אל המקולת השכונתית.
    כאשר אני מגיעה אני נכנס אומר שלום לג'רי המוכר לאחר מכן אלך אל חלקת מוצרי החלב ואקח 2 קרטוני חלב וגבינה[V].... הבנתם?
    3.מי שלא יגיב יותר משבוע מבלי להודיע לי עף.
    4.בתגובה אפשר לקלל. לא להגזים אבל.
    5.להינות.
    6. אם שכחתי אתכם לישלוח ה"פ.
    7.אני לא חייב לקבל את כולם מי שלא יתקבל יכול לנסות 2 פעמיים לשפר את הרקע אם אחרי 2 הפעמים הוא לא הצליח אז כבר לא תוכל להירשם.

2. AllwaysStriveAndProsper

• דמויות:

מאט דרגו-
    מפקד בכיר ,אחראי על האימון של המצטרפים החדשים ובנוסף הוא הנפיל הראשון.
    בנוסף הוא אחד המלאכים החזקים ביותר[לא יותר מטיילר] ויש האומרים שהוא שולט בכוחות הקרח והאור.

טיילר-
    מנהיג מלאכי האור ,הוא ואחיו הם החצויים[מלאך\שד] היחידים בעולם.
    אחיו הוא דמוניאק החצוי השני [שד\מלאך] ומנהיג השדים.
    יש שמועות שהוא חיסל עיר שלמה של שדים לבדו ושמהירות התעופה שלו עולה על מהירות האור ושהוא שולט בכוחות האור והאש.

דמוניאק-
    אחיו של טיילר כמוהו הוא חצוי[שד\מלאך].
    הוא מנהיג השדים , יש האומרים שהוא אפילו יותר חזק מטיילר.

לוקאס-
    מלאך שהציל את היטסוגאיה משד.
    שולט בכוח הקרח.

ג'ולי-
    מלאכית יפיפייה אשר הצילה את דניס מפני שד.
    מתמחה בלחימה בעזרת אקדחים שמיימים.
    שולטת בכוח האור.

אנג'לינה-
    מלאכית אשר הצילה את אלכס וג'וני מפני חבורת שדים.
    הצילה את אלכס פעם נוספת מפני שד מיחידה מובחרת.
    בת זוגתו של אלכס ושותפתו לעתיד ביחידת מלאכי האור.
    שולטת באור.

זורג-
    הסגן של דמוניאק , אחרי על כיבוש ותקיפת ערים.
    ידוע בשל אהבתו לירצוח באיטיות ובעינוי.
    שולט בכוחות חושך ואוויר.

ג'ק מלאני ואליסה-
    1.ג'ק החבר הכי טוב של מאגנוס ,הוא חבר של מלאני.
    2.מלאני חברתו של ג'ק.
    3.אליסה חברתו של מאגנוס.

ג'ורדן-\
    דמון שיובל פגש .. לא ידוע עליו הרבה חוץ מזה שהוא עוזר לבני אדם ולא לשדים.
    בנוסף יש לו את היכולת לשנות את צורתו לצורת האדם שלו.

ריק-
    מעביר המבחן המעשי בעת ההיתקבלות למסדר מלאכי האור.
    שולט באש.

ריי-
    מלאך אשר פועל תחת מסווא זאת אומרת משנה לצורת האדם שלו.
    ומטייל בערים של בני אדם וכששדים מתקיפים את העיר בא הוא נמצא הוא מודיע למפקדה ומציל בני אדם מפני שדים.
    הוא הפך את ג'ק למלאך בזמן שהיו בכלא האבדון של העיר טורקייה.
    ובנוסף הציל את חייהם של 50 בני אדם בעזרתם של 3 מלאכים מיחידת קצין ושל ג'ק.
    ריי מכונה שליט הקרח מכיוון שליטתו בכוח הקרח היא מתקדם מאד בשביל הרמה שלו.

עוד יחשפו בהמשך...

• הסבר על החצוים:

ישנם סוגים שונים של חצויים כמו:

1. שד\מלאך זהו שד\מלאך אשר אחד מהוריו הוא מלאך והשני שד, בעולם ישנם 2 כאלה: טיילר ודמוניאק. אפשר לזהות אותם על פי צבע שיערם הסגול.
    2. מלאך\אדם זהו מלאך אשר אחד מהוריו הוא אדם והשני מלאך , בעולמנו יש הרבה כאלה , אפשר לזהות אותם על פי צבע שיערם הכחול. בנוסף לחצויים הללו יש שם משלהם והוא נפילים.
    3. שד\אדם זהו שד אשר אחד מהוריו הוא אדם והשני שד , לא ידוע כמה כאלה נמצאים בעולמנו, אפשר לזהות אותם לפי צבע העיינים האדום שלהם. יש האומרים שהם בעלי כוח לשלוט בזמן ובחלל. בנוסף יש להם שם משלהם והוא דמונים.

לכל סוג של חצוי יש איפיון משלו , רובם בעלי כוחות מוחדים ואף יכולת הפיכה מולחטת לאחד מהחצאים שלו.

• מפה:

הערים[מדינות] של המלאכים:

1. פורטוגל-מיושבת ברובה בבני אדם העוזרים למלאכים.
    2. ספרד-בה נערכים האימונים של המתגייסים למלאכי העור.
    3. צרפת-המטה הראשי של מלאכי האור נמצא בשמי העיר על הענן חסר התזוזה.
    4. בלגייה-עיר קטנה ובה גרים מלאכים ובני אדם ברוגע.
    5. גרמנייה-שדה הקרב רובה נשלטת על ידי מלאכים אך במערב העיר מתחוללים קרבות ארוכים שלא נגמרים.
    6. בריטנייה ואירלנד[קימו ראש]-ערי הבירה של המלאכים , הבסיס הגדול של מלאכי האור.

הערים[מדינות] של השדים:

1. רוסייה-עיר הבירה של השדים.
    2. אוקראינה-אין מידע.
    3. בלרוס-אין מידע.
    4. פולין-אין מידע
    5. רומניה ומולדובה-מקום המפגש בין הציאיים שיוצאים לקרב.
    6. טורקייה-אין מידע.

3. AllwaysStriveAndProsper

• פרסים:

הראשון שיסיים את המשימה הראשונה יקבל את חרב האור--
    עוד בהמשך...

• טופס הרשמה:

שם:שלכם
    כינוי:כינוי בפורום
    שם במשחק:משו אירופאי
    תמונה: חובה להכין פה : http://www.tektek.org/dream/dream.php
    תכינו דמות רגילה ומתי שאני יגיד לכם תשנו אותה למלאך.
    אופי: מאוזן!!
    מדינה\עיר:כל אחת באירופה חוץ מה12 שמוזכרות.
    רקע: מושקע מעל 5 שורות עכשיו אתם צריכים לעשות רקע שבו אתם אנשים רגילים שחיים בשוודייה למשל ..אתם מספרים שגדלתם למשפחה ממוצעת וכל החיים היו פרפקט עד שהתחילה המלחה שמפורטט ברקע ואז קרה ככה וככה והסוף הוא שהעיר שלכם מותקפת על ידי שדים...
    חפצים:
    הערות:

4. AllwaysStriveAndProsper
    רשומים:

• שם:אביעדסוס הראשון מהסוף
      כינוי:הראשון מהסוף
      שם במשחק:רוברט מגיסבורן
      תמונה:
      אופי: בחור שקט וביישן. לא בטוח בעצמו אך תמיד רגוע וקר רוח.
      מדינה\עיר:ספרטה, יוון
      רקע: נולדתי בגרמניה. ההורים שלי היו משכילים, אבא עורך דין ואימא עובדת סוציאלית. נשמע כאילו העתיד שלי כבר ידוע מראש. אימא שלי הייתה מהגרת מיוון, אז לאחר המוות של אבא שלי בשנת 2056, חזרנו לשם. איך אבא שלי מת? לא רלוונטי. לא לי, ולא להמשך הדרך. הייתי בסך הכל בן 4 כשזה קרה, אז אי אפשר לומר שהיו לנו יחסים קרובים. ואתם בטח יודעים איך זה אבא ובן.. בכל מקרה, ביוון התחלתי ללמוד, למדתי היסטוריה ומיתולוגיה. יש לי BA (תואר ראשון) בהיסטוריה של מלחמת העולם השלישית, ותואר שני בספרות יוונית עתיקה. כן, לא ממש תארים שאפשר לבנות מהם קריירה, אבל אימא שלי לא עצרה בעדי. הייתה לי תקופה שנהגתי במונית, ואחרי כמה זמן מצאתי עבודה בתור מורה מחליף להיסטוריה בבית ספר תיכון. החבר הכי טוב שלי, קרולוס, היה מלגלג עליי באופן קבוע, אבל אי אפשר לומר שהוא היה חבר רע אחרי כל ההלוואות שהוא הביא לי. ואז הכל השתנה. לילה אחד השמיים השחירו מרוב יצורים מכונפים ומוזרים שכיסו אותם. הרחובות התמלאו בדם וטבח נוראי התרחש. מעולם לא נלחמתי או הלכתי מכות, אז לא ידעתי מה אפשר לעשות חוץ מלאתר את אימא שלי ולהחביא את שנינו. כעת אנחנו בתוך מקלט אטומי, ועברו מאז המתקפה שלושה ימים. אנחנו עוד לא יצאנו, ומחכים.. אני לא יודע למה.
      חפצים:
      הערות:אם אתה לא מקבל אותי באן
      .

• שם:אלכסיי O:
      כינוי:The King Of The Werewolf
      שם במשחק:אלכס טוד
      תמונה: צורת אדם-צורת מלאך-
      אופי:טוב לב לאנשים שקרובים אליו ומגיע להם היחס, יכנס חזק באנשים ששונא,לא נותן הזדמוניות שניות,מתאהב בקלות, צדקן, נצלן,גאון
      ,שקט ובודד בנפש
      מדינה\עיר:הולנד
      רקע: אלכס נולד למשפחה עשירה, אבל הוא שנא את עושרו ואת הוריו. הוא היה נוהג להסתכל על האנשים סביבו כחפצים, ולא פחד להשתמש בהם בשביל ניסוים. הוא היה מנצל אנשים בשביל מטרותיו בלי להסתכל אחורה וחשב רק על העתיד, הוא אהב רק אישה אחת בחייו והיה נוהג לחשוב שהוא נולד רק בשבילה, יום אחד כשהוא עמד ללכת לספריה הוא יצא מביתו והסתכל למעלה,הוא ראה קבוצה של שדים ואמר לעצמו,"לא... לא ייתכן!" הוא רץ לעבר המכונית שלו כשלפתע אחד השדים האלה הבחין בו ועף לעברו במהירות עצומה,אלכס הבחין ביצור ונכנס למכונית והתחיל לנוסע בשיא המהירות,הוא לא שם לב שהוא התנגש במכונית אחרת והתהפך. השד התחיל ללכת בעברו והתכופף כדי לראות את אלכס,אלכס נלחץ ואז נזכר ברובה שהוא החביא במכונית,הוא מיהר להוציא אותו וירה בשד בראש והוריד את החגורה ואכשהו יצא מהמכונית והתחיל לרוץ לשערי העיר
      חפצים: אקדח קטן שהחביא במכונית
      הערות: אין

• שם: אייס [במשחק]
      כינוי: DarkTiger
      תמונה:צורת אדם-צורת מלאך-
      אופי: סקרן, אמיץ, בוטח בקלות, לא מוותר, מתחשב, חסר בטחון עצמי, שקט, בודד בנפש
      מדינה\עיר: איטליה
      רקע: אייס נולד ביוון, הוא נולד בעל עיניים חומות, שקיבלו עם הזמן גוון כחלחל ושיער בלונדיני. אביו היה בלש ואמו הייתה ציירת.אייס היה ילד מקובל בעירו, אך בגיל 13, שעבר לגור באיטליה הוא נעשה ילד בודד, הוא אינו התחבר עם אף ילד ובילה את זמנו בודד. כשהיה בן 16 מת אביו במשימה, לאייס לא היה כל כך אכפת, כי הוא אינו התחבר לאביו. לאט לאט- כעבור שנה, התחרט אייס על יחסיו עם אביו ומאז אימץ את מעילו ולבש אותו בקביעות. הוא נעשה לילד נרדף עם הזמן וילדי כיתתו שנאו אותו, בעקבות זה, הוא התדרדר בלימודיו והסתבך בקטטות, אייס היה מופרע, הוא ביצע פעלולים מסוכנים כדי להתחמק מהקטטות והתחמק מהמורים ועונשיהם. ביום המתקפה היה אייס בן 18, אימו ציירה בסלון ביתם והוא הסתובב בעירו. ענן שחור ואפל התקרב ואייס שמע נהמה, אמו צרחה ואייס נפל לאחור. הוא הביט בפנים המפלצתיות חסרות ההבעה, שמפיהם טיפטף דם אדמדם. אייס הביט בעיניים ובעט ליצור בפנים, הוא היה הבן אנוש היחיד ברחוב, המכוסה עננה שחורה של שדים כתומי עיניים. אייס רץ לכיוון ביתו וקפץ פנימה מבעד החלון הפתוח.
      חפצים:
      הערות: אם אתה לא מקבל את אביעד באן XD להרשם..

• שם: דארקון, (בעילום שם אמיתי, תוכל לקרוא לי דארקון במהלך המשחק.)
      כינוי: darkon
      שם במשחק: ג'ק דארקסול
      תמונה:
      אופי: חכם, מתנשא, אמיץ, ילדותי במקצת, לא אחראי, זריז מחשבה ותגובה.
      מדינה ועיר: ריו דזנרו, ספרד.
      רקע: נולדתי למשפחה קצת מעל הממוצע, היה לנו כסף כדי לקנות כול מה שרציתי כדי "לגדול בשקט.", כול החיים שלי היו טובים.
      היו לי חברי אמת, עברתי לסידור א' בתיכון, קבוצות של חמש.
      הוצאתי תעודת הוקרה, היה לי הרבה כסף מההורים, אני אהבתי את העולם ואת עצמי.

אבל כמו מראה שנשברת לפני שסיימת להסתכל על עצמך, כול החיים שלי נהרסו, נהרסו על ידי קבוצות של יצורים חוצניים שירדו מהשמיים לפני זמן מה.

הם נראו כמו שדים ומלאכים, והם החליטו שכדור הארץ הוא שדה הקרב שלהם.
      ידעתי שאין לנו סיכוי לשרוד, ואז, יום אחד שצפיתי בחלוני, ראיתי, שהפעם, אנחנו לא נשרוד את השבוע הזה בכלל.
      לא הבנתי מה היצורים עושים, או איך הם נלחמים, רק ידעתי שכבר עברה שעה מאז תחילת הפלישה, והם הרסו את הרובע הצפוני של העיר.
      ברגע שהם פנו אלינו, ברגע שהראשון הסתובב, אחד עם כנפיים חסרי כרום-עור עשויים עצמות שחורות, וכותנות שחורה קרועה שמכסה את כול גופו.
      ברגע שהוא הסתובב אלי, הוא נתן לי מבט חודר בעניים, מכאן, אני כבר מת, או חסר הכרה, או שניהם..
      חפצים: אין כרגע.
      הערות: מקווה להתקבל.

• שם: שקד.
      כינוי:
      Kratos.
      שם במשחק:
      ריק ארלונג.
      תמונה:צורת אדם-צורת מלאך-

אופי: חצוף במקצת, מבולגן, חברותי, לא חושב פעמיים, אמיץ, יש לו חשש קל בדיבור מול הרבה אנשים או כאלה שהוא לא מכיר.
      מדינה\עיר:
      יוון.
      רקע:
      ריק נולד ביוון למשפחה מכובדת שפעלה למען זכויות האדם והייתה מכורת כמעט בכל העולם אבל למרות שכל חייו קיבל מה שרצה, ריק היה מין סוג של מתמרד בהוריו. הוא לא חזר הרבה פעמים הביתה מבית הספר והלך למקומות מסוכנים כביכול, הוא מסתובב עם חבריו בסמטאות והולך למועדונים שבהם גם הסתובבו חברי כנופיות ובריונים למיניהם. ריק היה מקובל בבית ספרו ונחשב לאחד נחמד יחסית לאחרים ואפילו מצטיין בלימודים הוא היה. הרבה פעמים בשבוע, בלי להודיע להוריו הוא היה הולך אל הבית של חברו הטוב ביותר אד ולמד אצלו עם אבא שלו אגרוף. ריק ואד היו מראים לאחרים את מה שהם למדו, לא לכולם היו מרשים ללכת וללמוד אצל אד, הם לימדו אותם ומי שהיה מתעסק עם אחד מהם היה מקבל מכות רציניות, למרות שמכות רצינוית מאוד לא היו בבית הספר בין חבריו של ריק והוא עצמו לבין אחרים. כשהיה בן 17, בערך חודש אחרי יום הולדתו, ביקש ריק ללכת עם חברים לפאב ולשתות, הוריו כמובן שלא הרשו לא והוא לא הקשיב להם והלך בכל זאת. בפאב, אפילו לפני שהתחילו לשתות, התחילה מריבה בין כמה בריונים לבין ריק וחבריו, שם בקטטה הזו ריק נפצע בידיו ומאז הולך עם כפפות על ידיו כדי שלא יראו את הצלקות שבעיניו נראות נוראיות. בגיל 18 לקראת הערב כשריק היה בחוץ ליד ביתו התחילה מתקפת השדים על יוון והוא ברח חזרה לביתו בריצה, ניסה למצוא מסתור מפני הסכנה הנוראית שהתקרבה, הוא ידע שהוריו היו בויעדה באותו הזמן ולמרות בגידותיו בהם עלה בו חשש שמא הוריו יפגעו מהמתקפה.
      חפצים:
      הערות:
      רומה! D: קבל אותי! D: יאי! D:

• שם:יובל
      כינוי:Tony Tony Chopper
      שם במשחק:ברנדון דארק
      תמונה:צורת אדם-צורת שד-
      אופי: חכם, טוב לב, חשדן, שקט, פחדן, סקרן
      מדינה\עיר:איטליה
      רקע: ברנדון נולד באיטליה למשפחה ממוצעת מרובת ילדים, אביו נעלם שנתיים אחרי שהוא נולד ברנדון החליט שמתי שיהייה מבוגר מספיק הוא יצא לחפש את אביו, למשפחתו של ברנדון יש פיצריה והוא תמיד עזר להם לאימו ואחיו הגדולים בפיצריה, ברנדון הוא לא הכי צעיר יש לו אחות תאומה בשם מימי שקטנה ממנו בחמישים שנייות, ברנדון ומימי הם ביחסיים טובים הם תמיד מרגישים שמשהו קורה לשניי וישר מחפשים אותו/ה, ברנדון נהוג כל הזמן לחקור על דברים שרצה להבין כמו מה קורה אחרי המוות ועל שדים , והוא תמיד טעה מה קרה לאבא שלו, יום אחד שכל המשפחה הייתה ביום חופשה בפיצריה מול הטלוויזיה שמעו על יצורים שמסתובבים בחוץ עם כנפים שחורים ברנדון ישר זיהה שהם שדים, בהתחלה הוא התלהב אבל אחרי שראה את מה שהשדים עושים, הוא ואחיו הגדולים התחבאו עם אחותו ואמו אז פתאום ברנדון שמע פיצוץ חזק וראה אור לבן חזק שסינוור אותו באמצע הוא התעלף, אחרי שבנרדון התעורר הוא ראה את אחיו ואמו שוכבים על הריצפה עם הרבה דם סביביהם, ברנדון שם לב שהוא לא רואה את אחותו והתחיל לחפש אותו בזמן שהוא ניזהר מהשדים הללו שממסתובבים ברחובות.
      חפצים:
      הערות:להירשם, ומקוה שהרקע והאופי בסדר.

5. AllwaysStriveAndProsper
    משימות:

1. המשימה הראשונה שלכם והיא משימה קצת קשה ומוזרה, במהלכה כל אחד מכם יצרך לישרוד אך לעשות זאת יהיה לא קל מכיוון ששדים ירדפו אתכם וינסו להרוג את כל העומד בדרכם כולל אתכם.
      Spoiler ספוילר

אחרי שתסיימו תמשימה הראשונה תחשף השניה וכך הלאה...

6. AllwaysStriveAndProsper
    מידע על יכולות המלאכים והשדים-

1. לכל מלאך או שד יש היכולת לישלוט בכוח מסויים, כוחות אלו הם אלמנטים. והם כובעים את צורת הכנפיים של השולט בהם. כהמלאך חזק מאד הוא מסוגל לישלט ב2 כוחות ואף יותר. הכוחות הם: אור , חושך , קרח , אש ,מים ,אוויר , אדמה ,חשמל וברזל.
    Spoiler ספוילר

7. AllwaysStriveAndProsper
    שמור לעידכונים
    אפשר להירשםd:

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם:ג'ון
    כינוי:chimcharboy
    תמונה:
    אופי:ג'ון הוא חזק מבחוץ אבל חלש מבפנים וכאשר הוא אוצה משהוא הוא נלחם עליו
    מדינה/עיר:לונדון
    רקע:ג'ון נולד למשפחה עשירה מאוד בילדותו כל מה שהוא רצה הוא ישיג. כאשר ג'ון היה רק ילד קטן אימו הביאה לו שרשרת מיוחדת שעוברת מדור לדור, והשרשרת הזאת היתה הקמע של ג'ון. כאשר היה בגיל 5 אביו מת והוא היה בטרגדיה נוראית מיזה אימו גם לקחה את זה קשה ופוטרה מהעבודה שלה ומאז הם חיו בעוני. כשג'ון גדל החבר הכי טוב שלו נידרס ומת, ג'ון לא יכל ליסבול יותר את זה שכל מי שהוא אוהב מת והוא רצה להיתאבד אבל אימו עצרה אותו ועזרה לו לחזור לעצמו. אחרי כל מה שג'ון עבר בחיים הוא חשב שלא יהיה גרוע יותר עד שהגיע המילחמה, עכשיו הוא בכלל לא ידע מה לעשות והוא הישתגע כי הוא ידע שעוד אנשים ימותו והוא לא מוכן לזה. עכשיו הוא רוצה לעשות את כל מה שהוא יכול כדי להפסיק את המלחמה....
    נערך לאחרונה על ידי tomer44, 05-21-2010 בשעה 05:54 PM

9. AllwaysStriveAndProsper
    א.כינוי זה הכינוי בפורום
    ב. רשמתי שאסור ת12 ערים שמוזכרות .
    ג. רקע לא טוב ...
    יש לך עוד 2ניסיונות לשפר..

10. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    שם:אביעדסוס הראשון מהסוף
    כינוי:הראשון מהסוף
    שם במשחק:רוברט מגיסבורן
    תמונה:אופי: בחור שקט וביישן. לא בטוח בעצמו אך תמיד רגוע וקר רוח.
    מדינה\עיר:ספרטה, יוון
    רקע: נולדתי בגרמניה. ההורים שלי היו משכילים, אבא עורך דין ואימא עובדת סוציאלית. נשמע כאילו העתיד שלי כבר ידוע מראש. אימא שלי הייתה מהגרת מיוון, אז לאחר המוות של אבא שלי בשנת 2056, חזרנו לשם. איך אבא שלי מת? לא רלוונטי. לא לי, ולא להמשך הדרך. הייתי בסך הכל בן 4 כשזה קרה, אז אי אפשר לומר שהיו לנו יחסים קרובים. ואתם בטח יודעים איך זה אבא ובן.. בכל מקרה, ביוון התחלתי ללמוד, למדתי היסטוריה ומיתולוגיה. יש לי BA (תואר ראשון) בהיסטוריה של מלחמת העולם השלישית, ותואר שני בספרות יוונית עתיקה. כן, לא ממש תארים שאפשר לבנות מהם קריירה, אבל אימא שלי לא עצרה בעדי. הייתה לי תקופה שנהגתי במונית, ואחרי כמה זמן מצאתי עבודה בתור מורה מחליף להיסטוריה בבית ספר תיכון. החבר הכי טוב שלי, קרולוס, היה מלגלג עליי באופן קבוע, אבל אי אפשר לומר שהוא היה חבר רע אחרי כל ההלוואות שהוא הביא לי. ואז הכל השתנה. לילה אחד השמיים השחירו מרוב יצורים מכונפים ומוזרים שכיסו אותם. הרחובות התמלאו בדם וטבח נוראי התרחש. מעולם לא נלחמתי או הלכתי מכות, אז לא ידעתי מה אפשר לעשות חוץ מלאתר את אימא שלי ולהחביא את שנינו. כעת אנחנו בתוך מקלט אטומי, ועברו מאז המתקפה שלושה ימים. אנחנו עוד לא יצאנו, ומחכים.. אני לא יודע למה.
    חפצים:
    הערות:אם אתה לא מקבל אותי באן (סתם).

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

11. היכל התהילה
    שם: אייס [במשחק]
    כינוי: DarkTiger
    תמונה:
    אופי: סקרן, אמיץ, בוטח בקלות, לא מוותר, מתחשב, חסר בטחון עצמי, שקט, בודד בנפש
    מדינה\עיר: איטליה
    רקע: אייס נולד ביוון, הוא נולד בעל עיניים חומות, שקיבלו עם הזמן גוון כחלחל ושיער בלונדיני. אביו היה בלש ואמו הייתה ציירת.אייס היה ילד מקובל בעירו, אך בגיל 13, שעבר לגור באיטליה הוא נעשה ילד בודד, הוא אינו התחבר עם אף ילד ובילה את זמנו בודד. כשהיה בן 16 מת אביו במשימה, לאייס לא היה כל כך אכפת, כי הוא אינו התחבר לאביו. לאט לאט- כעבור שנה, התחרט אייס על יחסיו עם אביו ומאז אימץ את מעילו ולבש אותו בקביעות. הוא נעשה לילד נרדף עם הזמן וילדי כיתתו שנאו אותו, בעקבות זה, הוא התדרדר בלימודיו והסתבך בקטטות, אייס היה מופרע, הוא ביצע פעלולים מסוכנים כדי להתחמק מהקטטות והתחמק מהמורים ועונשיהם. ביום המתקפה היה אייס בן 18, אימו ציירה בסלון ביתם והוא הסתובב בעירו. ענן שחור ואפל התקרב ואייס שמע נהמה, אמו צרחה ואייס נפל לאחור. הוא הביט בפנים המפלצתיות חסרות ההבעה, שמפיהם טיפטף דם אדמדם. אייס הביט בעיניים ובעט ליצור בפנים, הוא היה הבן אנוש היחיד ברחוב, המכוסה עננה שחורה של שדים כתומי עיניים. אייס רץ לכיוון ביתו וקפץ פנימה מבעד החלון הפתוח.
    חפצים:
    הערות: אם אתה לא מקבל את אביעד באן XD להרשם..
    נערך לאחרונה על ידי גרובייל, 05-26-2010 בשעה 05:28 PM

12. משתמש מנוסה
    [B]שם: Toshiro Hitsugaya

כינוי: Hitsugaya

תמונה
    אופי: חשדן, אמיץ, תוקפני, החלטי, קר וישר.

מדינה\עיר: הולנד
    * לא שמתי לב עשיתי קונטרול+F וחיפשתי אנגליה P:

רקע: קוראים לי טושירו היטסוגאיה, אבל כולם פשוט קוראים לי היטסוגאיה. נולדתי באנגליה, בעיר מנצ'סטר,ילד שלישי ואחרון להוריי.אמי הייתה עורכת דין, ואבא שלי? לא ידעתי אף פעם במה הוא עבד, כששאלתי את אמא שלי היא לא ענתה, אז החלטתי לשכוח מזה.
    אמא שלי הביאה לי מפתח כשהייתי קטן,היא אמרה לי שזה מפתח מיוחד שיכול לפתוח המון דברים, לא ניסיתי להשתמש בו עוד חוץ מלפתוח את הבית כששכחתי לקחת מפתח, אבל מאז שקיבלתי אותו אני לא מוריד אותו מהצוואר שלי.
    כשסיפרו לי ולחברים שלי על המלחמה, זה לא עיניין אותנו בכלל, זה קורה במקום רחוק וחשבנו שזה לא ישפיע עלינו.
    היום ההוא התחיל כמו כל יום רגיל... קמתי בבוקר והלכתי לבית ספר עם החברים... כשבית הספר נגמר והתחלנו ללכת הביתה,השמיים הפכו לאפורים קצת... היו הרבה גשמים באותה תקופה, חשבנו שזה רק עוד אחד מהם.
    השמיים נעשו יותר שחורים ככל שהתקדמנו...
    הגענו בערך לחצי הדרך , כל החברים שלי פנו והמשכתי ללכת לכיוון הבית שלי לבד. בדיוק ברגע הזה,ראיתי משהו שחור יורד לכיוון החברים שלי במהירות... לא הבנתי מה זה, ופשוט התחלתי לרוץ לכיוון הבית שלי.

חפצים: -

הערות: -
    נערך לאחרונה על ידי Hitsugaya, 05-24-2010 בשעה 05:34 PM

13. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    שם:גיא
    כינוי:קיוגר
    שם במשחק:ג'ון סטיבן
    תמונה:
    אופי:עצבני,נקמן,אוהב את הזולת,נוטה להגן על אנשים גם אם זה יהיה במחיר חייו.
    מדינה\עיר:מילאנו איטליה
    רקע:שלום קוראים לי ג'ון.אני נולדתי בעיר מילאנו שבאיטליה.אני נצר למשפחה יהודית עשירה,שחייה טוב מאוד ללא כל מיני בעיות כמו השאר.אני נולדתי למשפחה בת 6 נפשות:אני שני אחיי אחותי אמי ואבי.
    אני הייתי ילד שמח כי כל מה שרציתי קיבלתי.אני נוהג לאכול ברשת המסעדות "קפה קפה" כל הזמן.ככה היה כל יום עד שיום אחד טנקים של ברית המועצות הגיעו העירה.הם השמידו כל מה שבדרכם.מולם הופיעו טנקי הבה"ג שגם כן הפציצו כל טנק ואיש ברית ההמועצות שראו.אחד מטילי ברית המועצות ששוגר מתותח RPG פגע ב"קפה קפה" בזמן שהייתי שם.אני קמתי תשוש ומעורבל לאחר 3 שעות וראיתי שכל האנשים ב"קפה קפה" מתו מהפיצוץ,בכיתי והתחלתי לרוץ לכיוון ביתי אך גם הוא נפגע.בכיתי בכי מר ראתי איך הכל קרס הסתכלתי לשמיים ופתאום ראיתי יצורים מוזרים שנראים כמו שדים נמצאים מעל העיר.פחדתי נורא ולא ידעתי מה לעשות
    חפצים:-
    הערות:-
    נערך לאחרונה על ידי Pikachu 4 Ever, 05-25-2010 בשעה 03:52 PM

14. AllwaysStriveAndProsper
    אביעד והיטסוגאיה הינה התחלה:

אביעד-
    Spoiler ספוילר

היטסוגאיה-
    Spoiler ספוילר

דניס-
    שמתי לב שהרקע שלך לא ממש מתאים תשנה בבקשה אם אתה רוצה למה לנסות להשוואת תקרא את של אביעד והיטסוגאיה...
    קיוגר-
    אותו הדבר כמו דניס.

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheRealPimpRoma צפה בהודעה
    אביעד והיטסוגאיה הינה התחלה:

היטסוגאיה-
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 23 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •