דור ראשון
דור שני
דור שלישי
דור רביעי
דור חמישי
לדעתי הדור הראשון הוא הכי יצרתי,די טוב אך פחות מושקע ששם הם הראו הכי הרבה יצרתיות האמתית שלהם.
הדורה השני דור טוב פוקימונים מעניים שיפורים קטנים וכולות נוספות מה שאומר שהוא דור טוב יחסית לדורות שונים.
הדור השלישי שופץ מבחינה משחקית ואסטרטגית אך הרעינות כבר לא משהו יחסית לשאר הדורות.
הדור הרביעי דור מיוחד ומעניין שם הפוקימונים יצרתים בחלקם והשאר הוא מסתמך על דורות קודמים.
הדור החמישית לא משהו מבחינת גרפקיה אך הפוקימונים מיחודים יחסית ומנצים להראות את גוון העיר וכנראה יהיו שם מתקפות הרבה יותר מעניינות ושיפוצים נוספים.
אני בטוח שבסדר תראה אותם יותר טוב מבתמונות ואני בטוח שבקרוב יהיו תמונות יותר טובות אבל מה שנכון נכון הדור החמישי מתחיל ברגל שמאל עם פוקימונים ראשונים על הפנים.
דור ראשון,אהבתי אותו מאוד יותר מהשאר והוא אצלי במקום הראשון
בקשר לדור השני,לפי דעתי הדור השני רק פיתח קצת את הסדרה פוקימון ולא יותר מזה לא אהבתי את הדור הזה ואת ההתחלתיים.
שלישי,דור נחמד וטוב לא משהו מיוחד אך הוא מראה שינוי בסגנון עיצוב הפוקימונים מהדורות הקודמים ומביא דרך חדשה לפוקימונים
דור רביעי,אני חושב שזה דור סך הכל נהדר וגם ההתחחלתיים שלו והוא אצלי במקום שני
דור חמישי,אני מקווה ששאר הפוקימונים יגרמו לי ולשאר לשנות את דעתנו על הדור החמישי
הדור השני נראה הכי טוב...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
הראשון ללא ספק
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
הדור הראשון הוא הכי טוב! פוקימונים התחלתיים חמודים והתפתחויות חזקות מאוד.
לפי דעתי הדירוג של הדורות הוא ככה:
1.דור 1 (בגלל מה שאמרתי למעלה)
2.דור 4 פוקימונים התחלתיים חמודים,התפתחויות חזקות אבל לא כמו דור 1 =] אינפרניפ יש לו את הסוגים כמו של בלייזיקן אבל הוא הרבה יותר חזר ממנו.
3.דור 5 לא ידוע על הדור הזה הרבה אבל הפוקימונים ההתחלתיים נראים חמודים (חוץ מהמים Xd) וחזיר האש זה נראה לי חזק!
4.דור 2 פוקימונים חמודים,התפתחויות חזקות אבל זה מבאס שיש רק סוג אחד לפוקימון ולא שני סוגים.
5.דור 3 הדור הכי מעפן פוקימונים מכוערים התפתחויות חלשות רצח (אולי חוץ מסוואמסרפט) תשוו את בלייזיקן לאינפרנייפ תראו שאאינפרנייפ יותר חזק,ןההתפתחויות של טריקו חלשות בלי סוג אחד נוסף.
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)