אימון בסיסי.
שוטטות עם שני הפוקימונים שלי (את השני שהייתי אמור לקבל כפרס מהתמודדות לתחרות) במערה.
אימון קרבי עם צ'ארמנדר
ספוילר
משוטט בפארק עם מריפ.
חזרתי!!
מורה לבלבאזור להילחם בו.פורסם במקור על ידי הראשון מהסוף;612764[I
טופס הרשמה:
שם משתמש: flupy
שם דמות:אנג'ל
התחלתי:סקווירטל
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
הולך למערה עם טוטודייל
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
שימו לב, יש פעולה חדשה:
שימוש במחשב- במחשב אפשר לשים פוקימונים ולהוציא ממנו פוקימונים. פוקימונים במחשב לא יכולים לקבל נק' ניסיון של סוף תור
זה אמנם לא נראה חשוב, אבל יש מאחורי זה עיקרון אסטרטגי. אתם יכולים לשים פוקימון אחד במחשב, ואז רק הפוקימון השני יתאמן, אבל הוא יעלה רמות מהר יותר.
עוד הערה חשובה:
בדרך כלל אני לא מחייב לצטט, אבל בקרב אני רוצה שכן תצטטו
בכל מקרה, לתור החדש:
תור חדש
Tony Tony Chopper- השוטטות לא הועילה. לא מצאת כלום.. התור העניק לפוריגון שלך 20 נק' ניסיון
Sanji- הקרב לא הלך טוב כל כך. הפסדת. התור העניק לאלקיד שלך 18 נק' ניסיון
Black Mamba- ניצחת בקרב. הרווחת 25 נק' ניסיון. התור העניק לבאלבזור 16 נק' ניסיון. באלבזור רמה 6!
DarkTiger- השוטטות לא הועילה, לא מצאת כלום. התור העניק למריפ שלך 12 נק' ניסיון. מריפ רמה 6!
Ritsuka Kun- האימון לא מצליח. לא הרווחת כלום. התור העניק לאיגליבאף שלך 20 נקודות ניסיון
adidas- האימון הקרבי עם צ'ארמנדר הצליח! האימון העניק לצ'ארמנדר 36 נק' ניסיון. התור העניק לפוריגון שלך 13 נק' ניסיון. צ'ארמנדר רמה 7!
LACOSTE- האימון הקרבי נכשל. לא הרווחת כלום. התור העניק לסטארלי שלך 20 נק' ניסיון. סטארלי עלה לרמה 6!
RockStar- פגשת במאמן. הוא מוציא את הפוקימון הראשון שלו:
רמה 5
Farmer- האימון הקרבי נכשל. לא הרווחת כלום. התור העניק לפוריגון שלך 16 נק' ניסיון
TaL~- האימון הבסיסי העניק להורסי 6 נק' ניסיון. התור העניק להורסי 12 נק' ניסיון
shlomii4- האימון הקרבי לא מצליח. לא הרווחת כלום. התור העניק לצ'רמנדר שלך 13 נק' ניסיון. הצ'ארמנדר שלך עלה לרמה 6!
אלמוגסי- צודק, קיבלת. אתה משוטט במערה אבל לא מוצא כלום. התור העניק למגנימייט 11 נק' ניסיון.
SnooP_DooG- סליחה התבלבלתי. אתה יכול לעשות אימון רק לפוקימון אחד בתור. תבחר איזה.
elbaz2008- יום נאחס, גם אתה משוטט אך לא מוצא כלום. התור העניק לטרפינץ' 14 נק' ניסיון. טרפינץ' עלה לרמה 6!
ErWiN-הצלחת לנצח את קקנייה. הרווחת 21 נק' ניסיון. התור העניק לטרטוויג 12 נק' ניסיון. טרטוויג עלה לרמה 6!
rm21- אתה הולך עם צ'ימצ'אר לקרב. אתה מנצח ומקבל 25 נק' ניסיון. המאמן שולףברמה 4. אם איזה פוקימון אתה נלחם בו?
ranrevah- לא רשמת לאן, אז התבזבז לך התור.. סורי...
BlaiziKen- אתה פוגש במאמן שרוצה מולך קרב. הוא שולף עליך אתרמה 3. מה תעשה?
red dd- האימון הבסיסי הולך לא רע. הרווחת לטורצ'יק 8 נק' ניסיון. התור העניק לטורצ'יק 17 נק' ניסיון.
Flupy- אתה משוטט במערה. מצאתאחד. התור העניק לסקווירטל שלך 19 נק' ניסיון.
משתתפים שלא השתתפו בתור\ ויתרו על התור
פיקסלוק- 12 נק' לטוטודייל.
totodile- קיבלת 13 נק' לצ'רמנדר
Valery- קיבלת 15 נק' לצ'רמנדר
ranrevah- קיבלת בשביל סקווירטל 13 נק'
זה הכל להפעם. עדכון הבא מחר ב16:00
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)