Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. מורחקים

שמות ההתחלתיים
    העשב הוא טסוטאג'ה
    האש הוא פוקאבו
    והמים הוא מיג'ומרו

אלה המאמנים

הינה התמונות החדשות.

שם המחז החדש הוא ISSUH

קרדיט לסרבי על המידע ועל התמונות.

אני יודע שפתחו על זה נושא בעידכונים אבל מכיוון שזה הפורם הרישמי למשחקים גם פה צריך נושא כזה.

קרדיט לאתר אחר של פוקימון שניראה כמו סרבי על התמונות המדהימות האלה.אגב התמונות שלי לא פורסמו עוד בפורום הזה ולא בעידכון שהביאו .

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 989x800 and weights 291KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x646 and weights 248KB.

זהו תגיבו השקעתי כאן הרבה.שימו לב שהתמונות לקוחות מאתר שכתוב לכם בתחתית כל תמונה ככה שכל מי שאומר שהעתקתי מפורום אחר יבלבל אותכם סתם.
    נערך לאחרונה על ידי JOHN_CENA, 05-13-2010 בשעה 01:19 PM

2. משתמש מנוסה
    אתה מעתיק גדול אתה !
    אולי מספיק להעתיק ? תעשה דברים משלך ...
    לא שאכפת לי אבל אני שונא מעתיקנים

3. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Nis-Nis צפה בהודעה
    אתה מעתיק גדול אתה !
    אולי מספיק להעתיק ? תעשה דברים משלך ...
    לא שאכפת לי אבל אני שונא מעתיקנים
    אז מה אתה רוצה שהוא יעשה? יפרסם כתבות של עצמו יפליץ לך תמונות על המשחק בעצמו.? כל פרסום זו העתקה תגיד תודה או שלא תגיב בכלל.

4. משתמש מנוסה
    לא אני מצפה שהוא יביא מידע אחר ולא יעתיק את זה במדויק
    פורום של מעתיקנים
    שיתן קרדיט לפכות !

5. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    "קרדיט לסרבי על המידע ועל התמונות"

"קרדיט לאתר אחר של פוקימון שניראה כמו סרבי על התמונות המדהימות האלה."

כמו מה זה נראה לך?
    הוא הביא קרדיט...

6. מורחקים
    לא אני מצפה שהוא יביא מידע אחר ולא יעתיק את זה במדויק
    פורום של מעתיקנים
    שיתן קרדיט לפכות !
    אתה יודע מאז שאתה באת לפורום הזה אני רק רואה אותך נותן הערות שלילות ולא יודע לפרגן תגיד לי מה לא ברור שאני לא מעתיק מפורומים אחרים אתה עד כדאי כך קשי הבנה שאני אבין?כתבתי קרדיט על סרבי וכתבתי קרדיט על אתר אחר שממנו העתקתי את התמונות אני לעומתך לא מניאק כמו שאתה אומר לנו יש לי הרבה מידע ודברים חדשים על שחור ולבן אבל אני שומר לעצמי כי המנהלים פה שומרים רק לעצמם ועוד בקשת ניהול על פוקימון שחור ולבן בשביל המידע שלך אז חביבי אגיד לך את זה שוב כמו שרותם אמר לך אתה רוצה להשקיע ולעזור?תפרסם דברים שאתה יודע על המשחק בלי לקבל ניהול בשביל זה תיראה אותי אייך אני משקיע ומחפש אתרים אנגליים בשביל מידע עם תמונות ושאני מוצא אני מפרסם פה לעומתך אתה תמיד תחשוב הפוך ממה שעושים פה ותדרוש קרדיט על כלום ולמרות שנתתי קרדיט בנושא הזה .

7. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי NIKO צפה בהודעה
    אתה יודע מאז שאתה באת לפורום הזה אני רק רואה אותך נותן הערות שלילות ולא יודע לפרגן תגיד לי מה לא ברור שאני לא מעתיק מפורומים אחרים אתה עד כדאי כך קשי הבנה שאני אבין?כתבתי קרדיט על סרבי וכתבתי קרדיט על אתר אחר שממנו העתקתי את התמונות אני לעומתך לא מניאק כמו שאתה אומר לנו יש לי הרבה מידע ודברים חדשים על שחור ולבן אבל אני שומר לעצמי כי המנהלים פה שומרים רק לעצמם ועוד בקשת ניהול על פוקימון שחור ולבן בשביל המידע שלך אז חביבי אגיד לך את זה שוב כמו שרותם אמר לך אתה רוצה להשקיע ולעזור?תפרסם דברים שאתה יודע על המשחק בלי לקבל ניהול בשביל זה תיראה אותי אייך אני משקיע ומחפש אתרים אנגליים בשביל מידע עם תמונות ושאני מוצא אני מפרסם פה לעומתך אתה תמיד תחשוב הפוך ממה שעושים פה ותדרוש קרדיט על כלום ולמרות שנתתי קרדיט בנושא הזה .
    עכשיו אל תגיב לי יותר לנושא או שאני יתלונן עליך במשוב שאתה עושה ספאם נמאס לי שאני משקיע פה את התחת בשביל כולם ואתה חייב להעיר לי ולעשות בושות לנושא אם אתה רוצה להגיב בנושא הזה אז תגיב רק על התמונות שהבאתי וזהו.

עריכה :

סליחה על הדאבל פשוט שחכתי לערוך.ורציתי לצצטט את ניסניס ובטעות ציטטתי את עצמי .

8. משתמש מנוסה
    איזה הערות חיוביות לתת לך ? איך אני יתן אם אתה מעתיק ? ואתה מעתיק ! לא רק אני אומר את זה
    אתה לא כותב קרדיט על המידע ואתה רושם את המידע בדיוק מאיפה שאתה מעתיק
    איזה מחפש אתרים אתה מחפש פורומים בישראל מעתיק ומדביק פה מה שחשוב

עכשיו אל תגיב לי יותר לנושא או שאני יתלונן עליך במשוב שאתה עושה ספאם נמאס לי שאני משקיע פה את התחת בשביל כולם ואתה חייב להעיר לי ולעשות בושות לנושא אם אתה רוצה להגיב בנושא הזה אז תגיב רק על התמונות שהבאתי וזהו.

עריכה :

סליחה על הדאבל פשוט שחכתי לערוך.ורציתי לצצטט את ניסניס ובטעות ציטטתי את עצמי .
    אני יתלונן עליך שאתה מעתיק כל הזמן אם אתה מעתיק לפכות תשים קרדיט למשתמש !
    מה הבעיה לרשום כך שיראו קרדיט למשתמש XXX בפורום XXX וזהו ?

9. מורחקים
    איזה הערות חיוביות לתת לך ? איך אני יתן אם אתה מעתיק ? ואתה מעתיק ! לא רק אני אומר את זה

אל תדאג אנחנו עוד ניראה מי מעתיק ממי תהיה בטוח והאמן לי שיבדקו את הנושא האחראים של האתר שלנו .
    ואני יודע טוב מאוד על איזה משתמש אתה מדבר ועל איזה פורום אחר אתה מדבר.
    יבדקו את העניין הזה תסמוך עליי..

נ.ב

אמרת לתת קרדיט לפורום אחר וגם למשתמש אחר נכון ככה כתבת?הובכן אנשים לא טיפשים יבדקו טוב טוב באיזה שעות נפתחו האשכולות שלי כאן ואיזה אשכול נפתח בפורום אחר שאמרת ואז יראו מי העתיק ממי אנשים כאן לא טיפשים האמן לי.
    נערך לאחרונה על ידי JOHN_CENA, 05-13-2010 בשעה 12:57 PM

10. משתמש מנוסה
    לא רואים את התמונות

Spoiler ספוילר

11. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Farmer צפה בהודעה
    לא רואים את התמונות
    תעשה רענן .

12. משתמש מנוסה
    תאמין לי שאני יודע,מה צריך.לא פה ולא בעידכוני האתר ולא ניתן גם להיכנס לאתר הhttp://pokebeach.com

Spoiler ספוילר

13. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Farmer צפה בהודעה
    תאמין לי שאני יודע,מה צריך.לא פה ולא בעידכוני האתר ולא ניתן גם להיכנס לאתר הhttp://pokebeach.com
    לפני האתר תרשום WWE ואז זה יעבוד לך ואצלי התמונות עובדים מצויין אנני מבין למה אצלך לא רואים עובדה שמשתמשים שהגיבו כאן כן ראו את התמונות שהבאתי מהאתר POKEBEACH.

שמות ההתחלתיים
    העשב הוא טסוטאג'ה
    האש הוא פוקאבו
    והמים הוא מיג'ומרו

אלה המאמנים

הינה התמונות החדשות.

שם המחז החדש הוא ISSUH

קרדיט לסרבי על המידע ועל התמונות.

אני יודע שפתחו על זה נושא בעידכונים אבל מכיוון שזה הפורם הרישמי למשחקים גם פה צריך נושא כזה.

קרדיט לאתר אחר של פוקימון שניראה כמו סרבי על התמונות המדהימות האלה.אגב התמונות שלי לא פורסמו עוד בפורום הזה ולא בעידכון שהביאו .

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 989x800 and weights 291KB. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 989x800 and weights 291KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x646 and weights 248KB. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x646 and weights 248KB.

עכשיו אתה רואה פה את התמונות?

14. with great power comes great responsibility

קיבלת אזהרה על זה שאתה מאשים משתמשים בהעתקה בלי הוכחות.
    אם יש לך הוכחות תשלח לי בפרטי,האזהרה תירד והמעתיק יטופל.
    הנושא ננעל כי הוא הדרדר לספאם.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •