אני רוצה תת התפתחות לטאורוס!!!! לא מעוניין!
אני רוצה תת התפתחות לטאורוס!!!! לא מעוניין!
איווי מעופף זה לא כזה מוזר!!!! לפחות לא יותר מוזר משיימין מעופף (גם לו אין כנפיים) או מהופיפ והתפתחויותיו (שהם בכלל לא עפים, הם מתעופפים עם הרוח) האיווי הכי מוזר שיכול להיות זה איווי לחימה, כי פוקמוני לחימה עומדים על 2 ואיווי עומד על 4, יהיה מעניין לראות איך ישלבו את זה? איווי הולך על 2 או פוקמון לחימה הולך על 4.
ואני רוצה התפתחות לגרידוס שתהיה מעופף הגיונית (לפחות שיוכל ללמוד fly)
הלוואי שיהיו יותר פוקימוני קרח, שיהיה איזור קרח יותר גדול ממערה אחת, ויותר מ-3 פוקימונים.
אני מקווה ש- metal-coat ישפיע על עוד הרבה פוקימונים, יהיה מגניב אם יהיה הרבה פוקימונים שההתפתחויות שלהם יהיו מכאניות כאלה.
בקשר להתחלתיים (http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon.shtml):
פוקימון המים נראה מזעזע. אני מצטמרר לחשוב איך יראו ההתפתחויות שלו.
פוקימון העשב נראה די טוב, בד"כ הם עושים את פוקימוני העשב סבבה.
פוקימון האש - חזיר-ארנב. גם בפנינה ויהלום פוקימון האש היה נראה די גרוע, גם עכשיו?. הם מנסים להוציא את פוקימוני האש מהמיינסטרים בכוח! זאת קונספירציה. אני מאוד מקווה שהתפתחויות שלו יראו טוב כי עוד אפשר להציל את זה (בטח יעשו מן שור-חזיר-אש עומד כזה.. השערה).
האגדיים מזכירים לי את אלו של הדור הקודם.
נערך לאחרונה על ידי Udragon, 06-10-2010 בשעה 02:59 PM
אני בטוח שההתפתחויות שלהם היו ממש טובות כי גיימפריק הבטיחו לעשות את המשחק ליותר מבוגרים
איזה מגניב זה אם יהיה מכון אגדיים של הדורות הקודמים!!!!!
נראה שיש שתי מערות של קרח
זאת אומרת שלפחות אחת תהיה קרובה לאזור ההתחלתי ויהיה אפשר לתפוס פוקימון קרח כבר על ההתחלה :o
ראיתם את הקטגוריות של האגדיים בפוקידקס?
נראה לי שהסיפור שלהם קשור לצדדים האפלים והמוארים בעולם...
NYO HO HO BITCH
אתם חושבים שגם הפעם ישימו בכל מערה את זובאט וגולבאט המעפנים?
ובקשר לאגדיים זה לא נראה הגיוני שהשחור הוא דרקון וחשמל והלבן הוא דרקון ואש נכון?
נערך לאחרונה על ידי yoyoav02, 06-13-2010 בשעה 09:36 PM
גמאני בקבוצת טוטודייל!!!!!
מי שרוצה להצטרף שישלח הודעה פרטית לtotodaili
אני חשבתי זה ההפך..
ובקשר לזובאט: ברורררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
מה אתם אמרים יהיה באטל פרונטיר?או שיהיה בצלע השלישית?
לא ניראה לי שאפשר לדעת מי יהיה שם
כן אהה ושיהיו בבאטל פרויינט פוקימונים מיוחדים שרק שאתה מנצח אחד מהמאמנים אתה מקבל אחד מהם
חחח יכול להיות קטלני
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)