זה נושא אחר לכן מגיע לו פוסט משלו
אני משער שיהיה לאוזרינג התפתחות דוב קוטב כאשר מאמנים אותו במערת קרח או שימציעו כבר אבן קרח ובפעם הראשונה בתולדות המשחק שיחליפו דרכים להיתפתחות באיווי אבן קרח לסוג קרח ו אבן עשב לסוג עשב במקום במקומות האלה
טוב רוב ההתפתחויות תלויות בפוקמונים של אש
צץ לי רעיון ש 99% לא יממשו אותו כידוע יש אנשים שיש להם Ds אחד ואין להם חברים עם Ds עם פוקימון או יש להם 2 Ds בשביל החלפות (ויש את אלה שמשחקים במחשב כמוני)
אז מה עם החלפות פנימיות כאלה פשוט סתם להחליף עם עצמך
נערך לאחרונה על ידי Kindred, 07-01-2010 בשעה 11:00 PM
גם נכון :-)
תגידו לי-של מי הרעיון הזה 7 צוותים?זה ממש פש"ע(פיגור שכלי עמוק) זה אפילו לא יכול להתחלק טוב לשני המשחקים...
NYO HO HO BITCH
זה בטח יהיה מגניב אם יהיה אפשר לעשות מתקפה משולבת בקרב זוגות או אפילו בקרב רגיל.
וגם אם יהיה מצבים כגון הפוקימון רטוב שאם עושים עליו מתקפת חשמל יש פיצוץ שפוגע בכל הזירה וכו'
או שיעשו שבכל אזור קרח כשאיווי עולה רמה אז הוא מתפתח לגליסיאון וביערות לליפאון.
וגם שטדיורסה מתפתח באזור רגיל לאורסרינג(כרגיל) ובאזור קרח לדוב קוטב כזה.
ואולי מתקפה חדשה שממש משכפלת את המשתמש רק לקרב כמובן אבל זה יכול להיות מגניב.
יכול להיות מגניב בעיקר הרעיון של השיכפול ויש לי תוספת לרעיון הזה אתה מקבל את החזק
לדוגמא:
יש לך טסוטג'ה במגרש ואתה משכפל אותו ואז השיכפול עולה רמה והרגיל לא אז אתה מקבל את הרגיל עם הסטטים החדשים של המשוכפל אבל בלי הרמה החדשה וככה הוא מתחזק יותר כי הוא עולה לדוגמא לרמה 7 עם סטטים של רמה 8
יכול להיות קטלני
!!!!! cloyster is the best
חחח צודק אבל לדעתי הרעיון הכי טוב שכתבתי היה עם השילוב מתקפות...
אולי כל הצוותים עד עכשיו יהיו במחוז הזה?
צודק :-)
לא נראה לי שזה אפשרי שכל הצוותים יהיו באותו המחוז,זה יותר מדי מעמיס...
הרעיון של השיכפול ממש ממש נחמד!
הייתי גם רוצה שיהיה אפשר לעשות התפתחות רק של שילוב עם שני פוקימונים,כמו בדיג'ימון-צריך שהם יהיו ברמה מסויימת ואז יהיה מין מכשיר כזה שיכול לשלב אותם,זה יהיה גדול!
NYO HO HO BITCH
צודק זה יהיה קטלני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכון...
נראה לי הם ישימו מין משהו על הפוקימון הראשון שאתה רוצה לשלב ואז אתה שם על האחרון ולוחץ Use ואז יש את הרקע של התפתחות ו-"pokemon1 And Pokemon2 Doublevolving!"
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)