Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 23 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 331
  1. The eternal hunters
    שם: אילן
    מה עם דרגות לסטטוסים?
    רעל, משותק , ישן , קפוא , שרוף , (חצי סטטוס בילבול)
    אולייעשו דרגות שלהם כי שריפה של Ember זה לא שרפה של Flamethrower וגם רעל של פוקימון רעל יותר חזק מרעל של פוקימון אחר
    אז נגיד לכל סטטוס 5 דרגות כל דרגה עם דרגת השפעה שונה רעל חלש/חזק ההבדל זה אובדן ה Hp לטור

אם כבר מחדשים את הקרב אולי יוסיפו את זה

2. משתמש מנוסה
    לזה שבעמוד הקודם, בהתפתחות שינוי סוג התכוונתי שיעשו חפצים נדירים, שמשנים לך את הסוג, ושרק כשאתה בסוג הזה אתה מתפתח.
    וגם יהיה מגניב אם פוקימונים יתפתחו תוך כדי קרבות, נגיד שישר כשמתמשים בכוח עתיק בקרב, מתפתחים.

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    כן,גם אני רוצה שזה יקרה...
    לא פייר שבסדרה אפשר להתפתח בקרב(כמו בקרב של אש נגד פאנטינה שהדריפלום שלה התפתח לדריפבלים תוך כדי הקרב..) ובמשחקים צריך לחכות עד סוף הקרב...
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    נכון!

5. bbuuuii
    שם: עידן
    אני ממש ממש ממש ממש ממש רוצה שיהיה אפשר לשלב מתקפות.... אולי זאת האופציה החדשה...
    יש לי כל כך הרבה רעיונות לשילובים הגיוניים....

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    הייתי רוצה גם שהפוקימונים של היריב יעלו רמות ויתפתחו במהלך הקרב..
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    מה עם דרגות לסטטוסים?
    רעל, משותק , ישן , קפוא , שרוף , (חצי סטטוס בילבול)
    אולייעשו דרגות שלהם כי שריפה של Ember זה לא שרפה של Flamethrower וגם רעל של פוקימון רעל יותר חזק מרעל של פוקימון אחר
    אז נגיד לכל סטטוס 5 דרגות כל דרגה עם דרגת השפעה שונה רעל חלש/חזק ההבדל זה אובדן ה Hp לטור

אם כבר מחדשים את הקרב אולי יוסיפו את זה
    יש כבר דרגות להרעלה, יש הרעלה רגילה שמורידה מס' נק' קבוע כל תור ויש הרעלה חמורה שמורידה בתור הראשון 1/32 מהחיים המקסימלים בשני 1/16 בשלישי 1/8 וכך הלאה עד שהפוקמון מת/מוחלף/מתרפא. עם שריפה אפשר לעשות דבר דומה. לגבי השאר אין כ"כ מה לעשות הדרגתיות, הבילבול נראה לי תלוי בכוח של המבולבל (אחרי שמשתמשים במתקפה שמעלה משמעותית את הכח אבל מבלבלת, זה ממש מעצבן שרואים שפתאום יורד מלא חיים בגלל הבלבול). המשותק הישן והמוקפא, מה עוד זה יוכל לעשות? ההקפאה אולי אפשר לעשות שהקפאה דרגה 2 זה יותר קר אז זה גם מוריד קצת חיים אבל האחרים אין שום דבר הגיוני שיכולים לעשות

8. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי dcaovhiedn צפה בהודעה
    יש כבר דרגות להרעלה, יש הרעלה רגילה שמורידה מס' נק' קבוע כל תור ויש הרעלה חמורה שמורידה בתור הראשון 1/32 מהחיים המקסימלים בשני 1/16 בשלישי 1/8 וכך הלאה עד שהפוקמון מת/מוחלף/מתרפא. עם שריפה אפשר לעשות דבר דומה. לגבי השאר אין כ"כ מה לעשות הדרגתיות, הבילבול נראה לי תלוי בכוח של המבולבל (אחרי שמשתמשים במתקפה שמעלה משמעותית את הכח אבל מבלבלת, זה ממש מעצבן שרואים שפתאום יורד מלא חיים בגלל הבלבול). המשותק הישן והמוקפא, מה עוד זה יוכל לעשות? ההקפאה אולי אפשר לעשות שהקפאה דרגה 2 זה יותר קר אז זה גם מוריד קצת חיים אבל האחרים אין שום דבר הגיוני שיכולים לעשות
    אפשר בהחלט
    לישון- ימשך יותר תורות יהיה יותר קשה לצאת מזה
    קרח-ימשך יותר תורות וגם שיפגע בו
    אש- יוריד יותר HP ויותר את סטטוס ההתקפה
    שיתוק- מעלה הסתברות שיהיה משותק ולא יתקוף
    ומה עם לעשות שהפוקימון קודם כל יעלה רמה כאשר מפעילים שוב מתקפת סטטוס כאילו אם הפוקימון קפוא ואני יפעיל עליו מתקפת קרח של סטטוס אז הוא יקפא יותר ויהיה הקפאה של הרמה הבאה
    ויש משהו לא הגיוני ומעצבן בסטטוסים למה אין לעשות יותר מסטטוס אחד למשל ישן משותק ,
    שרוף משותק,מורעל משותק, מורעל שרוף ומה אם פוקימון ישן או שרוף כאשר משתמשים במתקפת מים הסטטוס לא צריך להיעלם? הוא אמור ואם הפוקימון מורעל וזובאט (שאגב חייב מתקפת רעל בעתיד)
    משתמש בLIFE LEECH הוא לא אמור להיות גם מורעל? לא!!! הוא לא אמור כי הוא סוג רעל זאת דוגמה רעה אבל נגיד סוג חרק שיעשה את זה

כל זה בגדר השערות הגיוניות
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 07-04-2010 בשעה 11:24 PM

9. משתמש מנוסה
    אפשר בהחלט
    לישון- ימשך יותר תורות יהיה יותר קשה לצאת מזה
    קרח-ימשך יותר תורות וגם שיפגע בו
    אש- יוריד יותר HP ויותר את סטטוס ההתקפה
    שיתוק- מעלה הסתברות שיהיה משותק ולא יתקוף
    ומה עם לעשות שהפוקימון קודם כל יעלה רמה כאשר מפעילים שוב מתקפת סטטוס כאילו אם הפוקימון קפוא ואני יפעיל עליו מתקפת קרח של סטטוס אז הוא יקפא יותר ויהיה הקפאה של הרמה הבאה
    ויש משהו לא הגיוני ומעצבן בסטטוסים למה אין לעשות יותר מסטטוס אחד למשל ישן משותק ,
    שרוף משותק,מורעל משותק, מורעל שרוף ומה אם פוקימון ישן או שרוף כאשר משתמשים במתקפת מים הסטטוס לא צריך להיעלם? הוא אמור ואם הפוקימון מורעל וזובאט (שאגב חייב מתקפת רעל בעתיד)
    משתמש בLIFE LEECH הוא לא אמור להיות גם מורעל? לא!!! הוא לא אמור כי הוא סוג רעל זאת דוגמה רעה אבל נגיד סוג חרק שיעשה את זה

כל זה בגדר השערות הגיוניות
    אפשר להגיד שזה הגיוני וחלק מזה גם נשמע מעניין כמו הקטע שאם משתמשים באותו סוג של הסטאטוס הסטאטוס מחמיר. ודרך אגב, ההקפאה לא עובדת על פי תורות, היא מפסיקה ברגע שמשתמשים על הפוקמון המוקפא במתקפת אש, או בכל מיני יכולות מיוחדות (הרחבה על כל הסטטוסים אפשר למצוא כאן: http://www.serebii.net/games/status.shtml ) ולאחר בדיקה בקישור הנ"ל עליי לתקן טעות, ההרעלה החמורה מורידה בתור הראשון 1/16 בשני 2/16 בשלישי 3/16 וכך הלאה.
    ולא הזכרנו ברשימת הסטאטוסים את ההתאהבות ואת הקללה (curse שמשומש ע"י פוקמוני רוח) עם הקללה לא נראה לי אפשר לעשות משהו (זה כבר מוריד כל תור 1/4 מהחיים, מה עוד אתה רוצה?) עם ההתאהבות אולי אפשר לעשות משהו.
    וזובאט וגולבאט יודעים poison fang, נכון זה לא מספיק אבל זה משהו

10. The eternal hunters
    אפשר להגיד שזה הגיוני וחלק מזה גם נשמע מעניין כמו הקטע שאם משתמשים באותו סוג של הסטאטוס הסטאטוס מחמיר. ודרך אגב, ההקפאה לא עובדת על פי תורות, היא מפסיקה ברגע שמשתמשים על הפוקמון המוקפא במתקפת אש, או בכל מיני יכולות מיוחדות (הרחבה על כל הסטטוסים אפשר למצוא כאן: http://www.serebii.net/games/status.shtml ) ולאחר בדיקה בקישור הנ"ל עליי לתקן טעות, ההרעלה החמורה מורידה בתור הראשון 1/16 בשני 2/16 בשלישי 3/16 וכך הלאה.
    ולא הזכרנו ברשימת הסטאטוסים את ההתאהבות ואת הקללה (curse שמשומש ע"י פוקמוני רוח) עם הקללה לא נראה לי אפשר לעשות משהו (זה כבר מוריד כל תור 1/4 מהחיים, מה עוד אתה רוצה?) עם ההתאהבות אולי אפשר לעשות משהו.
    וזובאט וגולבאט יודעים poison fang, נכון זה לא מספיק אבל זה משהו
    מזה הרעלה חמורה אף פעם לא נתקלתי בזה?

11. משתמש מנוסה
    מזה הרעלה חמורה אף פעם לא נתקלתי בזה?
    כמעט בטוח שנתקלת אבל אתה פשוט לא יודע, באנגלית זה נקרא badly poisoned ומקבלים את זה אם מורעלים מ poison fang, toxic, toxic spikes (ה-toxic spikes זה רק אם יש 2 שכבות ומעלה, שכבה אחת זה הרעלה רגילה)

12. The eternal hunters
    כמעט בטוח שנתקלת אבל אתה פשוט לא יודע, באנגלית זה נקרא badly poisoned ומקבלים את זה אם מורעלים מ poison fang, toxic, toxic spikes (ה-toxic spikes זה רק אם יש 2 שכבות ומעלה, שכבה אחת זה הרעלה רגילה)
    כן אני זוכר פעם שהיה כתוב לי IS BADLY POISONED חשבתי שזה הרגיל לא שמתי לב שיורד יותר חיים חשבתי שזה כמו כל רעל

13. The eternal hunters
    הופיעו שני פוקימונים "משוערים" חדשים אחד חום כזה דומה ללרביטר
    ואחד ירוק כזה יכול להיות שהוא עשב או חרק כמו כל הפוקמונים הירוקים הם הופיעו במלא מקומות אבל המקור שלי אומר שהוא עדיין לא מאמין 100%
    מקור = חתימה

נראה לכם המאמנים/פוקמונים יהיה יותר חכמים וינסו להישתמש יותר במתקפות לפי סוגים עכשיו זה סתם בחירה רנדומלית

עוד לא עשו פוקימון של חלוק נחל נכון? אז אולי תאום של גאודוד שהוא חלק יותר?

ועכשיו 2 השערות גדולות:

1) סוג: אור - הגדרות (למרות שזה שהאגדי הלבן הוא סוג אש די הורס את ההשערה הזאת)

סוג: אור
    חולשות:
    עשב (בכלל לא פוגע / X2 נזק (בגלל שצמחים ניזונים מאור))
    חושך
    אדמה (מתחת לאדמה אין אור....)

חזק:
    חושך
    רוח
    חרק (לרוב חרקים פוחדים מאור)

מתקפות: Flash יהפוך למתקפת אור
    Light Beam
    Blessing Light
    Light Screen יהפוך למתקפה מסוג אור
    כמה מתקפות על חושיות גם ישונו לסוג אור
    כמה מתקפות מסוג רגיל גם ישונו לסוג אור
    וכדומה

על מה יהיה מבוסס? על פוקמוני מלאך וכאלה טובי לב בניגוד מחושך שהם כאלה מרושעים ואפלים (טוגפי , גיראגי , קלאפרי וכדומה ישונו לסוג אור)
    והנה יש לכם סוג חדש

2) ה Devoluver
    Npc שמפתח לאחור פוקמונים (סתם רעיון שהיה לי)
    תפקיד באנימה: פיקאצו יתפתח בטעות ואז אש ניגש את ה Npc הזה עם איזה חפץ ואז הוא מחזיר אותו לצורתו הקודמת
    *
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 07-06-2010 בשעה 05:52 PM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

14. משתמש מנוסה
    יכול להיות מגניב גם שאם פוקימון כלשהו מנצח פוקימון שחזק עליו לפי הסוגים הוא מקבל כפול exp
    גמאני בקבוצת טוטודייל!!!!!
    מי שרוצה להצטרף שישלח הודעה פרטית לtotodaili

15. bbuuuii
    שם: עידן
    ווואי אם כל הקרבות והערים הם כאלה מגניבים ותלת מיימדים תארו לכם איך תראה התפתחות של פוקימון........

Spoiler ספוילר

עמוד 17 מתוך 23 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •