Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 23 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 331
  1. משתמש מנוסה
    שם: מור
    לפי דעתי יביאו רעיון אחר.
    מה דעתכם על זה: ברגע שמד ההתקפה עובר מספר מסוים, הפוקימון יכול להתפתח
    אבל לדעתי ע"י זורואה מתפתח..
    חזרתי!!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אני חושב שהוא יתפתח או משימחה או מרמה

3. משתמש מנוסה
    העיקר שלא יעשו את הטעות הזאת של לשים סטיליקס במערות..

4. מורחקים
    בואו נעשה דיון קטן .העתקתי את זה לעמוד הבא כי זה היה בסוף העמוד הקודם.

השאלה בדיון אייך לפי דעתכם הפוקמון השחור זאורק שהוא הדמות הראשית בפוקימון 13 בסרט יתפתח במשחקים?

התשובות הם.

1 :על ידי רמה.
    2 :על ידי שימחה.
    3:על ידי החלפה.
    4:על ידי העלת יופי.
    5:על ידי חפץ מסויים.
    6: על ידי אבן מסויימת.
    7:אחר.

מה התשובה שלכם?
    התשובה שלי תהיה כמו ריאולו ולוקריו מה דעתכם?

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי stm צפה בהודעה
    ברור, אף אחד לא טען אחרת
    הסרטונים של הקרבות מראים צורת קרב חדשה מבחינת התמונה ותזוזת הפוקימונים

ואני רואה שאתה לא מעודכן, כבר פרסמו את האגדיים של המשחקים האלה אז ההשערה המופכרת גם ככה הופרכה לגמרי
    אני יודע מי האגדיים, אבל יש אגדי כמו במשחקים פלטינום ואמרלד, אז הכוונה שזורוארק יהיה כמו רייקואזה וגיראטינה, אז אמרתי למה לדעתי הוא לא

6. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Chizo צפה בהודעה
    אני יודע מי האגדיים, אבל יש אגדי כמו במשחקים פלטינום ואמרלד, אז הכוונה שזורוארק יהיה כמו רייקואזה וגיראטינה, אז אמרתי למה לדעתי הוא לא
    אתה מדבר כל כך הרבה שטיות שרק אתה ואלוהים יודעים מאיפה אתה מביא אותם ניראה לך שזרואק יהיה הפוקמון הראשי בצלע השלישית?קודם כל יש לו תת התפתחות הוא כמו לוקריו דבר שני הוא ממש לא אגדי דבר שלישי יהיה במשחקים פוקמון שחור ופוקמון לבן עוד איזה אגדי חוץ מהם שהוא בטח יהיה הצלע השלישית קח לדוגמא את רובי וספיר שם היה גם את ריקואזה גם למשל את גולד וסילבר היה שם גם את סויקון ובסוף הוא הצלע השלישית קח לדוגמא את פנינה ויהלום היה שם את גירטנה ובסוף עשו עליו צלע שלישית של פלאטניום אז אם אתה חושב שזרואק יהיה הפוקמוון של הצלע השלישית בשחור ולבן אז אתה לא ידוע מה אתה מדבר כי זה שטות מהתחת אני רק יכול להבטיח לך שאתה תיראה את כל האגדיים שיש במשחקים שחור ולבן אחד מהם יהיה הצלע השלישית במשחק מקווה שאתה הבנת את כל הדברים שכתבתי ושתסכים איתי כי אין לך מה להתווכח איתי זה היגיון זוראק הוא כמו לוקריו של הדור הרביעי הוא לא אגדי וממש לא יהיה בצלע השלישית בתור הפוקמון הראשי במשחק.
    אגב ההודעה הזאת היא לכל מי שחשוב שזרואק יהיה הפוקמון הראשי בצלע השלישית ולא רק אליך.

7. משתמש מנוסה
    חשבתי על זה שנכון שהם יעשו את המרכז פוקימונים יחד אם החנות, אז לפי דעתי זה מוזר אני חושב שהם לא היו צריכים לעשות את זה מה דעתכם?

8. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    חשבתי על זה שנכון שהם יעשו את המרכז פוקימונים יחד אם החנות, אז לפי דעתי זה מוזר אני חושב שהם לא היו צריכים לעשות את זה מה דעתכם?
    מה מוזר בזה?זה רעיון מעולה במקום לחפש בכל עיר גם מרכז פוקמונים וגם חנות יש לך את זה במקום אחד ביחד ולא בנפרד .

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NIKO צפה בהודעה
    אתה מדבר כל כך הרבה שטיות שרק אתה ואלוהים יודעים מאיפה אתה מביא אותם ניראה לך שזרואק יהיה הפוקמון הראשי בצלע השלישית?קודם כל יש לו תת התפתחות הוא כמו לוקריו דבר שני הוא ממש לא אגדי דבר שלישי יהיה במשחקים פוקמון שחור ופוקמון לבן עוד איזה אגדי חוץ מהם שהוא בטח יהיה הצלע השלישית קח לדוגמא את רובי וספיר שם היה גם את ריקואזה גם למשל את גולד וסילבר היה שם גם את סויקון ובסוף הוא הצלע השלישית קח לדוגמא את פנינה ויהלום היה שם את גירטנה ובסוף עשו עליו צלע שלישית של פלאטניום אז אם אתה חושב שזרואק יהיה הפוקמוון של הצלע השלישית בשחור ולבן אז אתה לא ידוע מה אתה מדבר כי זה שטות מהתחת אני רק יכול להבטיח לך שאתה תיראה את כל האגדיים שיש במשחקים שחור ולבן אחד מהם יהיה הצלע השלישית במשחק מקווה שאתה הבנת את כל הדברים שכתבתי ושתסכים איתי כי אין לך מה להתווכח איתי זה היגיון זוראק הוא כמו לוקריו של הדור הרביעי הוא לא אגדי וממש לא יהיה בצלע השלישית בתור הפוקמון הראשי במשחק.
    אגב ההודעה הזאת היא לכל מי שחשוב שזרואק יהיה הפוקמון הראשי בצלע השלישית ולא רק אליך.
    בונא אתה לא מבין מה אני אומר, אמרתי שראיתי השערה כזאת שזורוארק יהיה אגדי כמו רייקואזה וגיראטינה, ואמרתי למה הוא לא יהיה, כי יש לו תת התפתחויות

ועוד השערה:
    התפתחות חדשה לאיווי? לדעתי אם יהיה זה יהיה אבן

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Chizo צפה בהודעה
    בונא אתה לא מבין מה אני אומר, אמרתי שראיתי השערה כזאת שזורוארק יהיה אגדי כמו רייקואזה וגיראטינה, ואמרתי למה הוא לא יהיה, כי יש לו תת התפתחויות

ועוד השערה:
    התפתחות חדשה לאיווי? לדעתי אם יהיה זה יהיה אבן
    אני חושב שעד שפוקמון יסתיים יהיו לאיווי התפתחויות מכל הסוגים, השאלה היא רק איזה סוג יבוא מתי

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    לאיווי יהיו כל הסוגים מה שמראה את מספר העונות שיהיו הוא גדול מספר העונות!

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. משתמש מנוסה
    לא יהיו לאיווי היתפתחויות מכל הסוגים כי זה לא הגיוני נגיד איווי מסיג מעופף מה זה יהיה איווי אם כנפיים xb
    זה מוזר אבל ניראה לי שיהיה לו היתפתחויות מסוג רעל ומתכת

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    לא יהיו לאיווי היתפתחויות מכל הסוגים כי זה לא הגיוני נגיד איווי מסיג מעופף מה זה יהיה איווי אם כנפיים xb
    זה מוזר אבל ניראה לי שיהיה לו היתפתחויות מסוג רעל ומתכת
    לפוקמון מעופף לא חייבים להיות כנפיים, קח לדוגמא את גרידוס שהוא פוקמון מעופף ואין לו שום מאפיינים של פוקמון מעופף (ואני מקווה שהם יעשו לו התפתחות שתצדיק את היותו מעופף) ואת הופיפ והתפתחויותיו ואת דריפלון ודריפבלים, אין להם כנפיים והם מעופפים בגלל שהם מרחפים ברוח וגם לשיימין המעופף אין כנפיים, הוא רק איכשהו מצליח לעוף. לכן איווי מעופף לא יכול להיות כ"כ יוצא דופן (אני משער שאיווי מעופף יהיה בערך בצורה של שיימין מעופף)

14. משתמש מנוסה
    שם: זיו.. אוי שכחתי
    איוי רעל יהיה מגניב
    כי אם בוחרים צימצאר-נדפקים
    אם בוחרים פיפלאפ מסתבכים
    אם בוחרים טרטוויג נהנים!!!

קרדיטענק לshayrahamim על החתימה הסוסה הזאת

אני spartan גאה אוההההוווווווו!!!!!!!!!!!!!

פורום ירוק כי אין לנו אחר

15. משתמש מנוסה
    נראה לי שבדור ה5 יהיה התפתחויות אבן ורוח או ברזל ורוח, רוח אני די בטוח שיהיה
    רעל לא נראה לי שיהיה כי זה סוג ממש מסריח שאני לא חושב שאנשים יאהבו><
    מה שבאמת יהיה מוזר זה איווי מסוג דרקון או לחימה או רפאים
    נערך לאחרונה על ידי Chizo, 06-06-2010 בשעה 04:36 PM

עמוד 9 מתוך 23 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •