Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    ערב טוב ושששבת שלום לכל חברי הפורום. אם שמתם לב ואם לא, הפורום נמצא במגמה של שינוי. משחק הפורום שלנו, שמלבד היותו משחק, הוא מהווה מעין דף קשר פורומי, ישומש בהמשך בתחרויות שונות ופרסים במשחק יחולקו למשתמשים משקיענים במיוחד.
    אני רואה בפורום הרבה השקעה, ואני אוהב את זה, ולכן מהיום, כל כמה זמן אחד מהמשחקים בפורום יזכה לנעיצה. הנעיצה מקנה לו בתור התחלה יותר צופים, זה סטטיסטית כך. בנוסף, זה עניין של כבוד, וזה מראה שאני שם לב למשחק ומרוצה מהמקוריות שלו, מההתקדמות שלו, או מההשקעה.
    בשביל אלה שמחפשים חוקים, אין כאלה. אין איזשהם קריטריונים שאם משחק לא ימלא אין סיכוי שהוא יינעץ. הנעיצה היא לרוב על פי המצברוח שלי, ועל כן אין מה להתבאס יותר מידי אם המשחק שלכם עוד לא ננעץ. מה שכן, יש כמה דברים שאני מאוד מתלהב מהם, ואם תעשו אותם, הסיכוי שהמשחק שלכם יינעץ יעלה:
    1. מקוריות- אמרתי את זה בכמה מקומות. אני לא מתלהב מכמות משחקי הפוקימון שמציפה את הפורום. רובם מאוד מושקעים, אבל בסופו של דבר, הם כמעט זהים. אני בעד כל משחק, אפילו משחק פוקימון, אם הוא מקורי, ואם יש איזה שטיק שעושה אותו מיוחד מול השאר.
    2. התקדמות- יש לנו בפורום מעט מידי משחקים שהגיעו מעבר ל100 עמודים. זה לא בהכרח אומר שאין בהם התקדמות, אבל זה אולי אומר שהמשתתפים לא נותנים הכול. אני רוצה לראות משחקים שמתקדמים כל יום בצורה משמעותית, שהעלילה שלהם מתפתחת ומשתנה.
    3.יחס לשחקנים חדשים- זה מאפיין שתלוי כולו בשה"מ. מאז ומעולם אני תמיד קיבלתי בזרועות פתוחות שחקנים חדשים. גם כשהייתי נוב. הקהילה שלנו גדולה, אבל לא גדולה כפי שהייתי רוצה. אני רוצה לראות יותר משחקים עם שחקנים חדשים, הייתי רוצה לראות שה"מים שלא רק אומרים מה לשפר בטופס הרשמה, אלא גם מסבירים איך לשפר ונותנים עצות, והייתי רוצה לראות יותר סובלנות. משחקים שאני רואה בהם את זה הם בעל פוטנציאל גבוה להנעץ

אני משאיר את הנושא פתוח לבינתיים. מה אתם חושבים?

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    והמשחק הנעוץ הפעם, Devil May Cry של סטיב!
    בתור התחלה, הוא מקורי. הרעיון נהדר, ואישית אני מת על המקור שלו. חוץ מזה רואים שרועי הוא שה"מ מאוד מקצועי ומקדם את השחקנים שלו בקצב יפה. כל הכבוד על ההשקעה!

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •