Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    [youtube]PmUx6klhF3k[/youtube]
    ז'אנר: על טבעי , דרמה , מיסתורין , פסיכולוגי , בלשי , שונן .
    מ'ס פרקים - 37
    מ'ס עונות - 1
    יצאה לראשונה לטלוויזיות - אוקטובר 2006

עלילה
    לייט יאגמי הוא תלמיד מבריק. אולי הכי חכם בבית הספר שלו מאז ומעולם. הוא מצליח בכל דבר שהוא עושה, הוא נראה טוב, ולא חסר לו כלום. בקיצור הוא משועמם. ריוק הוא שינגאמי, שזה אומר שכל היום הוא יכול להרוג בני אדם כדי להאריך את חייו שלו, או להמר עם חבריו השינגאמים האחרים. בקיצור, גם הוא משועמם. על כן הוא מפיל את המחברת שלו אל עולם בני האדם. מחברת המוות של שיניגאמי היא לא מחברת רגילה. כתיבת שם של כל אדם, כשאתה חושב על איך שהוא נראה, גורמת לו למות מהתקף לב. במידה ואתה מציין את הסיבה למוות, הוא ימות מהסיבה שציינת. לייט מוצא את המחברת, ולמרות שהוא בהתחלה סקפטי, לאחר שני ניסיונות הוא מגלה שהיא עובדת ואמיתית. לייט מחליט לקחת את החוק לידיים, ולרצוח באמצעות המחברת אסירים רבים שנמצאים בבית הכלא. הוא עושה את זה בדרך אחידה, כדי לגרום לכל הפושעים להבין שמישהו גורם לזה וליצור ייראה ברחובות ממנו, ובכך להיות סוג של אל שמחליט מי יחיה ומי ימות. האינטרפול מגייס את הבלש מספר אחת בעולם, בלש שמכנה את עצמו L אך אף אחד לא יודע את זהותו האמיתית. מהר מאוד L מגלה שלייט גר ביפן ומגלה גם את האזור ביפן בו הוא גר. מרגע זה מתרחש בין השניים קרב מוחות של חתול ועכבר, שיסתיים כשאחד מהם ימות.

דמויות-

לייט יאגמי-תלמיד תיכון מבריק אך משועמם, ידוע לעולם בשם קירא (Kira, עיוות יפני של המילה Killer, רוצח). מוצא את המחברת ולאחר שמגלה שהיא עובדת מחליט להיות אלוהים. הוא מניפולטיבי ודו פרצופי. האם תהבו אותו או לא תלוי בהאם אתם מאמינים בדרך שלו.

L-הבלש הכי טוב בעולם. עד פרק 6 בערך לא יודעים איך הוא נראה בכלל. הוא בנאדם מוזר מאוד, אבל הוא חכם בצורה יוצאת דופן ובעל חוש צדק. יש בינו ובין לייט הרבה דמיון וכמו לייט, תהבו אותו במידה ואתם מאמינים בהשקפת העולם שלו, שבה הוא שונה מלייט.

ריוק-שיניגאמי מעולם השדים. הוא משועמם במיוחד, ועל כן מפיל את המחברת שלו אל עולם בני האדם. הוא מראה את עצמו בפני לייט זמן קצר לאחר שלייט מבצע את הרצח הראשון שלו באמצעות המחברת. הוא נייטרלי, מה שאומר שלמרות שהוא יכול לעזור ללייט הוא לא עוזר לו, אלא רק צופה במעשיו מהצד. בנוסף, יש לו אובססיה מוזרה לתפוחים.

מיסה אמנה- כוכבת פופ מקומית.
    Spoiler ספוילר
    היא ילדותית במיוחד ואוהבת את לייט בצורה עיוורת, מה שגורם לו לנצל אותה לא פעם.

דעה אישית
    בהתחלה הייתי סקפטי לחלוטין. כששמעתי על הקונספט של הסדרה, הוא נשמע לי יותר מידי יפני והזוי. והוא בהחלט כזה. אבל היוצרים לקחו את הקונספט הדי דבילי הזה, ופיתחו וליטשו אותו לכדי מותחן פסיכולוגי שבתחומו הוא לא פחות מיצירת מופת. הוא תמיד מפתיע ולא ברור, ובדיוק שחשבת שאתה מבין מה קורה, בא טוויסט חדש שמשאיר אותך עם פה פעור. מה שכן, אני חייב להזכיר את עניין שני החלקים. לסדרה יש שני חלקים, מפרק 1 עד 26, ומ27 עד הסוף (37). בעוד החלק הראשון הוא כל מה שהזכרתי עד עכשיו, החלק השני, למרות שהוא לא בלתי נסבל, פשוט מאכזב והורס. מה שכן, סוף הסדרה טיפה מכפר על כך. על כן אני מוריד לסדרה נקודה אחת. אבל 9 זה עדיין אחלה.

ציון סופי: 9 בסולם ספרטני.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סיקור מצוין זאת סדרה מעולה אחת הסדרות הכי אהובות עלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. מנהל החודש
    כל הכבוד על היוזמה,המשך כך.
    אחלה סיקור,אבל עם הייתה מציץ בלינקייה הייתה רואה שיש כבר סיקור על DeathNote..

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    סיקור מציון
    אני חושב שזאת אחת הסדרות הטובות שקיימות

5. היכל התהילה
    סיקור מעולה [=

6. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    סיקור טוב
    הסדרה מצוינת גם כן!
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

7. משתמש מנוסה
    סיקור טוב,מפורט ומובן

Spoiler ספוילר

8. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    תודה על התגובות.
    נאור- הלינקיה לא כל כך עובדת...

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •