דארק פליים תזכיר לי שוב את השם?
אביב
תגלה,ולא,דמך בראשך
אביב
תגלה,ולא,דמך בראשך
And If You Don't Know, Now You Know
מממממממממממממממממממייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייי
מממממממממממממממממככככככככככככככייייייייייייייייייי ייייייייייייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןן
פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפיייייייייייייייייייייייייייייי ייייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקסססססססססססססללללללללללל לללללללל אאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבב ררררררררררררררררייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםםםםםם
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
דארק
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
דורOriginally posted by ranma@Dec 20 2007, 09:11 AM
אביב
תגלה,ולא,דמך בראשך
<div align=\"Center\">בברכה, דור. D: </div>
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE (Numel @ Dec 18 2007, 12:14 PM)</td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'> כן =)
אני יותר שפוי מתמיד! </td></tr></table><div class=\'signature\'>
<div align=\"Center\">גיל...</div>
אביבOriginally posted by Admin@Dec 20 2007, 07:14 AM
דארק
2 הודעות למעלה מעל שלך
היי דור ^^
לא מגלה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
חבל עליךOriginally posted by Admin@Dec 20 2007, 07:23 AM
היי דור ^^
לא מגלה
פאק
מחר אני יחזור בארבע וחצי
יש לי מועצת במדעים (מה לעשות מעולה במדעים) אחת לשבועיים בימי חמישי עד ארבע וחצי
למי יש טיפים לפיקסל אובר/ארט
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
היי.Originally posted by Admin@Dec 20 2007, 09:23 AM
היי דור ^^
לא מגלה
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE (Numel @ Dec 18 2007, 12:14 PM)</td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'> כן =)
הייOriginally posted by Dark Flame@Dec 20 2007, 09:27 AM
היי.
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
היי דורOriginally posted by Dark Flame@Dec 20 2007, 07:27 AM
היי.![]()
דמך בראשך, מה איתיOriginally posted by ranma@Dec 20 2007, 09:30 AM
היי דור![]()
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
נווווווווו?!!?!?!?!?
מה קורה?? הפורום ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש יבש!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;
הייOriginally posted by ranma@Dec 20 2007, 09:30 AM
היי דור![]()
אלקאזם כפרה למה ה"פ עם קישור לפוקישמוק?????????????????????????? מה נהיית שמוק???Originally posted by alakazam@Dec 20 2007, 09:31 AM
נווווווווו?!!?!?!?!?
מה קורה?? הפורום ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש ממש ממש ממשמ ממשמ ממש ממש ממש יבש!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!!!&# 33;
סתם מה קורה
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)