אני כבר ברוק ואין לי אפשרות להסיר הודעות/נושאים של עצמי
אולי תעשו משהו כזה לקבוצת מיסטי או ברוק?
וד"א חשבתם אולי להתקין מוד מין?
מוד מין זה מוד מיותר ולדעתי מכער אפילו.. וגם לא חשוב , אז לא נתקין.Originally posted by Vizard@Dec 20 2007, 04:11 PM
אני כבר ברוק ואין לי אפשרות להסיר הודעות/נושאים של עצמי
אולי תעשו משהו כזה לקבוצת מיסטי או ברוק?
וד"א חשבתם אולי להתקין מוד מין?
בקשר להסרת הודעות רעיון זה לא רעיון טוב , אני לא מסכים נשמע מה אילון אומר.
[לקבוצת ברוק ומעלה]
היקארי קון זה בעיקר לבנים. (קון = תואר לבנים (לא כל הבנים) ביפנית).Originally posted by shadow forreterss@Dec 21 2007, 02:31 PM
זאת אומרת שכתבתם אבל לא ביצעתם או שאפשר למחוק הודעות?????
ומוד מין זה דפוק כי מה יקראו לך נגיד היקארי_קון לא ידעו שזה יכול להיות די הרבה סיכויים שזאת בת
היקארי צ'אן זה לבנות.
<div align=\"Center\">בברכה, דור. D: </div>
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE (Numel @ Dec 18 2007, 12:14 PM)</td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'> כן =)
אני יותר שפוי מתמיד! </td></tr></table><div class=\'signature\'>
<div align=\"Center\">גיל...</div>
בשום קבוצה אין דרך להסיר הורדות...בישביל זה יש מנהלים, פקחים ,ראשיים ובעלים שאפשר לבקש מהם שיעשו זאת, אני לא רוצה שיתחולל בלאגן וימחקו סתם הודעות...לדעתי הקבוצות הן בסדר גמור איך שהן...ואני חושב שקבוצות נועדו כדי להציג את ותיקות המשתמש ולא כדי להוסיף לו אפשרויות
קרא שניה מעליךOriginally posted by shadow@Dec 21 2007, 06:01 PM
בשום קבוצה אין דרך להסיר הורדות...בישביל זה יש מנהלים, פקחים ,ראשיים ובעלים שאפשר לבקש מהם שיעשו זאת, אני לא רוצה שיתחולל בלאגן וימחקו סתם הודעות...לדעתי הקבוצות הן בסדר גמור איך שהן...ואני חושב שקבוצות נועדו כדי להציג את ותיקות המשתמש ולא כדי להוסיף לו אפשרויות
And If You Don't Know, Now You Know
קראתי...ונעילת נושאים זו אפשרות שאני לעולם לא יסכים...משתמשים הם משתמשים, מחיקת ונעילת נושאים אלו אפשרויות ניהול...אם האפשרויות האלו ינתנו למשתמשים אז זה חצי מהעבודה של המנהלים וגם משתמשים יוכלו למחוק הודעות או נושאים שהם הפרו בהם את החוקים ויפטרו את עצמם מעונש...ואפשר בעזרת זה גם להוריד עמודים מהנו"ד אם הגבת הרבה תגובות
תבין
זה יהיה סתם חרא אם זה יהיה ככה
אתה צריך לפתוח למשתמשים אופציות
ותגיד לי איזה משתמש סתם יקטין את מונה ההודעות של עצמו
אתה צריך שוב אני אומרת לפתוח אופציות למשתמשים
סוף סוף הגעתי נגיד לדרגת ברוק ואתה רק נותן לי הרחבה להודעות פרטיות?
זה יוצא סתם מעפן
And If You Don't Know, Now You Know
אני בטוח, שכשאמרו לפתוח/לנעול נושאים, התכוונו לנעילת נושאים של הפותח.
אבל, זה יכול להיות שימושי - אם מישהו שואל שאלה, וענו לו - הוא נועל את הנושא שלו, ומונע ספאם.
<div align=\"Center\">בברכה, דור. D: </div>
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE (Numel @ Dec 18 2007, 12:14 PM)</td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'> כן =)
אני יותר שפוי מתמיד! </td></tr></table><div class=\'signature\'>
<div align=\"Center\">גיל...</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)