זה המשחק הראשון שלי. אז בבקשה אם יש הערות תשלחו לי ה"פ.
זה היה לילה סוער בשנת 2100, שלושת הכלבים האגדיים נלחמו זה בזה וניסו להרוג זה את זה אך הסיבה לכך לא היתה שנאה, אלא אשליה.
נכון מאוד, אשליה או ליתר דיוק זורואק. זורואק היה פוקימון עם יכולת להשתנות לאחד משלושת הכלבים. הוא סיכסך ביניהם כדי ליצור כאוס. למרבה המזל, סלבי שראה את כל זה החליט לסיים את הקרב הזה בכך שיהפוך את שלושת הכלבים לאבן. סלבי לא הצליח במישמתו, אך למזלו שלושת הכלבים נבהלו מכוחו של סלבי והחליטו לברוח, כל אחד לאזור אחר. סוויקון לשינו, ראיקו לקנטו ואנטיי להוהן. לאחר שהכלבים ברחו זורואק סילק את סלבי לג'וטו מהמחוז החדש-איסשו. כל הצוותים שנודעו עד כה מנסים לכבוש את המחוז.
כל אחד מהצוותים החזיר אגדי אחר- אקווה החזירו לאיסשו את סוויקון, מגמה את אנטיי, גלקטיק את ראיקו ורוקט את סלבי.
הצוותים לא התכוונו להחזיר את האגדיים למחוז מתוך מטרה טובה אלא הם השתמשו במכשיר והפכו את הפוקימונים האלה לאפלים. בנוסף לכך שלכל אחד מראשי הצוותים יש את אחד האגדיים האפלים בשישיה, הם גם מנסים לתפוס את זורואק ולהפוך אותו לנשק שלהם, כל הצוותים רבים ונלחמים זה בזה על מנת להשיג את זורואק ולהפוך אותו לאפל.
אתם קמים בוקר אחד ושומעים את ההיסטוריה של מה שקרה בטלויזיה ואת החדשות על הצוותים, אתם פותחים את החלון ורואים שדרגונייט דואר בא ונותן לכם מכתב, במכתב כתוב: "שלום לכם מאמנים יקרים את מוזמנים מקומץ ילדים לקבל פוקימון התחלתי ולהתחיל את המסע שלכם". אתם מתארגנים ועומדים לעזוב את הבית, לקחת פוקימון מהפרופסור של המחוז ולעזוב עם אוניה למחוז איסשו.
חוקים:
אסור לקלל, לרדת או לעליב שחקנים אחרים או אותי
אסור להספים
אסור לכתוב הודעות סתומות כמו אני הולך לעיר הבאה
החוקים הגלובאליים חלים גם כאן
והכי חשוב להנות
מטרות:לעצור את הצוותים, לטהר את הפוקימונים האגדיים, להציל את המחוז מהצוותים, לנצח את כל המכונות ולהילחם בליגה.
מאמנים חשובים שתפגשו בדרך:
פוקימונים:,
, , , ,
פוקימונים:
כל חברי הצוותים לא ידועים ברגע שתפגשו אחד יתגלה עליו מידע
מפה:
העיר לינגר: העיר הראשונה במחוז אין הרבה יש שם רק מעבדה וכמה בתים.
דרך231: יש בה כמה פוקימונים
פטלרוק:עיר קטנה עם מרכז פוקימונים חנות קטנה וכמה בתים
דרך 232:דרך עם כמה מאמנים ופוקימונים דרך233:דרך 233 נמצאת בפניה של דרך 232 יש שם רק פוקימונים
בלורק: עיר גדולה יחסית עם הרבה בתים חנות גדולה מרכז פוקימונים והמכון הראשון.
דרך 234: דרך ארוכה מאוד יש בה אגם די גדול רק עם פוקמוני מים ובשאר הדרך יש פוקמוני עשב ומעופף.
דרך 235: דרך חשובה יש בה מארה שחסומה ע"י סנורלקס עצום לא תוכלו להעיר אותו בלי רדיו עם התחנה חליל הפוקימונים.
פליימלנד: עיר מומצעת יש בה מרכז פוקימונים חנות ומרכז רבייה.
דרך 236: דרך מאוד קצרה בלי מאמנים או פוקימונים
גרינפנד: עיר מאוד ירוקה עם המן צמחים יש בה את המכון השני מרכז פוקימונים וחנות
דרך 237: הדרך הכי ארוכה עם הכי הרבה מאמנים ופוקימונים בעיקר פוקמוני אדמה
לונייט: עיר נורמאלית עם מרכז פוקימונים חנות ומכון
הר לייט: הר עצום שבצידו השני נמצאת העיר לרינול בהר יש המון פוקמוני אש רעל אדמה ובעיקר מתכת
לרינול: עיר יפה ומתופחת עם מכון חנות מרכז פוקימונים
דרך 238: דרך שצריך לעבור עם פוקימון מים כי הדרך עצמה היא נהר ענק עם המון פוקימונים
לילגוסט: עיר עם בית קברות מכון ומרכז פוקימונים קטן
דרך 239: עוד דרך חשובה עם מערה ענקית שחסומה על ידי מחסום שעשוי מכוח אפל
סנלייט: עיר עצומה עם תחרויות יופי מכון וקניון
דרך 240: דרך קצרה שיש בה מקדש לפוקימונים האגדיים סוויקו ראיקו ואנטי
טמפלסטון: עיר עתיקה עם מקדש נוסף לפוקימון סלבי למקדש אסור להיכנס יש בה בנוסף מכון
דרך 241: דרך שבילטי אפשרית לעבור בלי פוקימון מעופף כי בשביל יש מכתש עצום עם לבה בתוך המחתש יש סלע שיש עליו כדור בדולח שחור וקדוש
בלקדרג: העיר עם המכון האחרון חנות מרכז פוקימונים ותחנת החלפת פוקימונים
דרך 242: עוד דרך שצריך לעבור עם פוקימון מים בדרך זו יש גם מערבולות
מנהרת הניצחון מנהרה עם פוקימונים ומאמנים מאוד חזקים בסופה כמובן נמצאת הליגה
הליגה: כדי להגיע אל הליגה צריך לעלות על מפל אפשר להשתמש בפוקימון מים מעופף או אבן כדי לעבור את המפל בנוסף בליגה יש חנות מרכז פוקימונים ואת מגרשי הקרב
איי מון: באחד והאיים האלו נמצא זורואק ובאחד אחר נמצא זורואה
פוקימונים התחתיים:
,
תפוס
,
,
,
,
,
,
,
.
פרסים:
מי שיפתח את עמ' 10 יקבל:קיבל בוויזל
מי שיפתח את עמ' 25 יקבל:
הראשון שיפגוש את קלייר יקבל:
הראשון שינצח במכון השלישי יקבל:/ לבחירתו:,
הראשון שילחם לאנס מארבעת העילית יקבל:
שלושת הראשונים שיגיעו למנהרה שסנורלקס חוסם ימצאו הפתעה
מי שכותב את ההודעה ה500 יקבל פוקימון זוהר לבחירתו
טופס הרשמה:
שם בפורום:
תמונה:
רקע:
פוקימונים:
שותפים:
רשומים:
שם בפורום:קיוגר
שם במשחק:ג'ון סטיבנס
תמונה:
רקע:ג'ון נולד במשפחה רגילה בת 5 נפשות. ג'ון ואחיו אחראים על מטלות הבית בזמן שאמא ואבא שלהם נמצאים במחקר פוקימונים במעבדה. כמה ימים לפני תחילת המסע הגדול נשמע פיצוץ גדול באזור העיר,זה היה אנטיי שהשתמש בלהביור כד להרוס בית ש מישהו אך כשל.לכן ג'ון החליט שבמסע שלו הוא צריך להחזיר את הפוקימונים האגדיים למה שהיו לפני השינוי לרע.
פוקימונים:מתקפות:בלבול היפנוזה ניקור מסך אור
חברים:אין
שם בפורום:Hitsugaya
שם במשחק:Toshiro Hitsugaya
תמונה:
רקע:הסיפור של טושירו הוא כזה:טושירו נולד למשפחה עשירה אך לא היו לו הרבה חברים...הוריו לא היו הרבה בבית לכן הם השאירו לו בלבאזור שישחק איתו. שהיה עוד צעיר פוצ'יאנה עצבני התחיל לרדוף אחרי טושירו בגלל שהחזיק אוכל פוקימונים ופתאום בלבאזור של הוריו הגיח מהצד והבריח את פוצ'יאנה מאז טושירו קשור לפוקימוני עשב ובמיוחד לבלבאזור
פוקימונים:מתקפות:מנוחה, נחירה, לעיסה וקרן קרח.
תינוק,מתקפות:אס אווירי, קרן על וקרן קרח.
שותפים: לאר
טופס הרשמה:
שם בפורום: ranrevah
שם במשחק: יואב
תמונה: אין לי אשמח אם תשים
רקע: יואב הוא ילד למשפחה עשירה אביו הוא מנהיג מכון ידוע בכל רחבי העולם ואימו היא מתאמת ידועה בכל העולם שזכתה לא פחות מפעמיים בתחרויות הגדולות ..
כשיואב היה בן 5 היה לו תקרית לא נעימה עם פוקימון כאשר חבורה של דונפנים התגלגלה לעברו וכאשר כבר לא היה לו כוחות להמשיך לברוח מהם בא סקווירטל והצליח להבריח אותם..
מאז יואב וסקווירטל חברים טובים והם מחכים לרגע שבו הם יצאו ביחד למסע פוקימונים..
פוקימונים:מתקפות:נגיחה, ראשיית זן, ציפורן דרקון וריקוד דרקון.
מתקפות ניקור ומכה מהירה
חברים: 1
שם בפורום: עומר_פוקימון
שם במשחק: עומר
תמונה:
רקע:עומר נולד במחוז איסשו,המחוז החדש. הוא תמיד שאף להיות מאמן הפוקימונים החזק ביותר בעולם. הוא שמע על הרבה מאמני פוקימונים חזקים כמו אש,גארי,פול והעריץ אותם.
אביו ואמו הגעו למחוז אישסו לפני המון זמן,לפני שהוא נולד ממחוז שינו.
ההגעה שלהם למחוז איסשו היה בטעות. כשאביו ואמו היו בירח דבש משוטטים להם בספינה מסביב לאי שינו תקפו את הספינה קבוצה ענקית של גרידוסים שהעיפו אותם למחוז איסשו והם לא מוצאים את דרכם חזרה,לכן הם החליטו להישאר במחוז הזה כל החיים.
פוקימונים:מתקפות:גחלת שריטות נהימה ופיצוץ אש.
מתקפות:כפת כח, מכה מהירה וגילוי.
חברים: מה זת'ומרת?
שם בפורום:RockStar
שם במשחק:מייקל
תמונה:
רקע:מייקל נולד למשפחה בינונית בעיר לינגר יש לו אח אחד בשם דניאלס והוא מגדל פוקימונים, אביו חוקר פוקימונים עתיקים ,ואמו מגדלת ביצות פקומינים מביצה אחת בקע טוטודייל ואמו הביאה לו אותו ליומהולדתו.הקשר בין מייקל לטוטודייל התחזק והם החליטו לצאת למסע במטרה לגדל פוקימונים כמו המגדל האגדי ברוק!והחדשה של דרגונייט הדואר מאד שמחה אותנו והחלטנו לעזור להחזיר את סויקון למצבו הרגיל מהקשר של מייקל לפוקימוני מים
פוקימונים:,מתקפות:סריטות נהימה אקדח מים וזעם
מתקפות:סוניק בום, אקדח מים, ריקוד גשם ופעימת מים
חברים:אולג
שם בפורום:buizel שולט
שם במשחק:דוויס
תמונה:
רקע: היי אני דוויס ונולדתי בעיר לינגר שבמחוז איסשו. אני נולדתי למשפפחה עשירה. לאבא שלי יש בוויזל שאני ממש אוהב. בוויזל ואני תמיד משחקים ביחד, אבל בוויזל אצל אבא שלי בעיקר בשביל המחקר המדעי שלו על הפוקימון זורואק. אני מחקה להית מאמן פוקימון כדי שאני יוכל להמשיך את המחקר שלך אבי.
פוקימונים:,מתקפות:דחיפה, נהימה, גחלת, מסך עשן, גלגול להבה, להביור, זריזות ומתקפה מהירה .
מתקפות:מכת חול, כנף ברזל, אגרוף ממוקד, עוקץ רעל ואגרוף רעל .
פוקימונים אצל הפרופסור:
מתקפות:נשיכה, זנב ברזל, להביור , פיצוץ אש, נהימה.
שותפים:ליליה
שם בפורוםRED DD:
שם במשחק:רד.
תמונה:
רקע: הי שמי רד נולדתי במחוז הואן אני הייתי בן יחיד כול החיים ועד היום אין לי אחים.
אבי היה מנהל מכון האש במחוז הואן ליפני 20 שנה.
אבי רצה לעבור למחוז חדש ולהתחיל את המחקר על הפוקימונים האגדיים בכול העולם.
לכן ליפני שנתיים עברנו למחוז איסשו.
אני תמיד אהבתי פוקימונים מסוג אש ותמיד רציתי להיות מסטר הפוקימונים אך בגלל שאבי היה מנהל מכון היה אסור עלי לצאת מהעיר.
אך כאשר עברנו כול ההזדמנויות נפתחו בפני.
אמי היתה אחת המתאמות הגדולות במחוז הואן ותמיד רצתה שאמשיך אותה.
אך אני אף פעם לא הבנתי מה המטרה בלהיות מתאם.
בגיל 12 כאשר עברנו למחוז החדש היתה לי חברה ששמה היה ג'סיקה.
היא נשארה במחוז הואן ולא שמעתי ממנה עוד.
אני מאוד רוצה לפגוש אותה.
פוקימונים:מתקפות:היפנוזה, ליקוק, מבט מרושה, כדור צל.
שם בפורום:Just Haim~
שם במשחק:קווין
תמונה:
רקע:קווין נולד למשפחה ממוצעת עם אבא, אמא, ואח גדול.
אולם כשעוד היה ילד צעיר אביו ואימו מתו בידי אנטי האפל...
קווין מאוד אהב לשחק עם פוקימונים והחשיב אותם כחברים הכי טובים שלו.
אבל לאחר המקרה הזה הוא החליט שפוקימונים כבר לא חברים שלו אלא כלים ולא יותר מיזה
עכשיו הוא שואף למצוא את הפוקימונים הכי חזקים שהוא יכול למצוא כדי להיות אלוף המחוז ולא כדאי לאף אחד לנסות לעצור אותו.
פוקימונים:מתקפות:דחיפה ונהמה
שותפים:אין
שי:
פוקימונים:מתקפות:חיתוך, זמזום ונהימה