Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 22 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 325
  1. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    ranrevah:הגעת לפטלרוק וריפאת את הפוקימונים שלך. אתה רואה מאמן שיורה מכות ברק. מה תעשה???

RockStar:אתה מגיע לפטלרוק ואתה רואה שם מאמן ושיורה מכות ברק.מה תעשה???

עומר_פוקימון:ריולו מתקדם מהר מאוד עם כפת הכח ולפני שהוא פוגע קרן אומרת "אמבריון נסיים את עם פעימת חושך". מפני שריולו קרוב מאוד פעימת החושך פוגעת מתווח אפס ומחסלת את ריולו. קרן אומרת "אל תתבאס אני הכי חזקה מארבעת האלית של ג'וטו."מה תעשה???

Just Haim~: המאמן אומר לך "רואים שאתה מתחיל, הצ'אריזרד ניצח בכול הליגות, בכל תחרויות היופי וגם ניצח את רד, אז אם הייתי במקומך לא הייתי אומר את זה. ורק שתדע הפוקימון בפוכדור זה." הבאלבאזור יוצא מהפוכדור ומתקרב אליך. מה תעשה???

קיוגר:הוא אומר בטח יש אחד בפטל רוק, אתם הולכים לשם ורואים שני מאמנים שלא רואים אותכם ושיורה מכות ברק, מורטי אומר "הפיקאצ'ו הזה מזכיר לי את הפיקאצ'ו של רד." מה תעשה???

buizel שולט:הילדים אומרים שכן. מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

2. משתמש מנוסה
    RockStar:אתה מגיע לפטלרוק ואתה רואה שם מאמן ושיורה מכות ברק.מה תעשה???

"שלום לך תרצה להילחם נגדי 1 נגד 1?

3. משתמש מנוסה
    רן:העתקת את של רוק סטאר ותצתרך לחכות עד שהוא יגיב
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי totodile צפה בהודעה

קיוגר:הוא אומר בטח יש אחד בפטל רוק, אתם הולכים לשם ורואים שני מאמנים שלא רואים אותכם ושיורה מכות ברק, מורטי אומר "הפיקאצ'ו הזה מזכיר לי את הפיקאצ'ו של רד." מה תעשה???
    "סליחה מורטי מי זה רד?"אשאל את מורטי
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. bbuuuii
    שם: עידן
    buizel שולט:הילדים אומרים שכן. מה תעשה???
    ------------
    "גליגר אני בוחר בך!" אני מוציא את גלייגר מהפוכדור.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    קיוגר: מורטי אומר "אתה באמת מתחיל אה??, טוב לא חשוב רד הוא מאמן הפוקימונים הכי חזק שנוצח אך ורק שלוש פעמים על ידי גרין גולד ואלקסנדר שלושה מארבעת האלית ורד הוא האלוף את המאמן הרביעי אף אחד לא ראה כי לא הצליחו לעבור את השלושה הראשונים, מבין???" מה תעשה???

buizel שולט: ליליה מוציאה ואומרת "ופוריאון תשתמש בפעימת מים על סקורפי." הילדה אומרת "סקורפי תשתמש במתקפה החדשה קרן רעל להרוס את פעימת המים." סקורפי יורה קרן סגולה שמפוצצת את פעימת המים ומעיפה מים לכול מקום. מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    [QUOTE=totodile;621601]ranrevah:הגעת לפטלרוק וריפאת את הפוקימונים שלך. אתה רואה מאמן שיורה מכות ברק. מה תעשה???

זה אתו עידכון מה זה משנה?
    ---------
    "תירצה להילחם איתי 1 נגד 1?"

8. משתמש מנוסה
    רן:בסדר אבל אתה עדין צריך לחכות שהוא יגיב
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    קיוגר: מורטי אומר "אתה באמת מתחיל אה??, טוב לא חשוב רד הוא מאמן הפוקימונים הכי חזק שנוצח אך ורק שלוש פעמים על ידי גרין גולד ואלקסנדר שלושה מארבעת האלית ורד הוא האלוף את המאמן הרביעי אף אחד לא ראה כי לא הצליחו לעבור את השלושה הראשונים, מבין???" מה תעשה???
    "אוקיי טוב בוא נתקדם למרכז הפוקימונים" אגיד למורטי
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    קיוגר: מורטי אומר אין סיכוי אנחנו ניקח את הפיקאצ'ו ונחזיר אותו לרד אחרי זה נרפה.מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    קיוגר: מורטי אומר אין סיכוי אנחנו ניקח את הפיקאצ'ו ונחזיר אותו לרד אחרי זה נרפה.מה תעשה???
    "אוקיי אוקיי בוא ניקח את פיקאצ'ו" אגיד למורטי וילך לכיוון הפיקאצ'ו
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. bbuuuii
    שם: עידן
    buizel שולט: ליליה מוציאה ואומרת "ופוריאון תשתמש בפעימת מים על סקורפי." הילדה אומרת "סקורפי תשתמש במתקפה החדשה קרן רעל להרוס את פעימת המים." סקורפי יורה קרן סגולה שמפוצצת את פעימת המים ומעיפה מים לכול מקום. מה תעשה???
    ------------
    "קרן רעל מה זאת המתקפה הזו?" אני שואל את עצמי.
    "גלייגר כנף ברזל על קרוגנק!"
    "ליליה תנסי להגן על גלייגר ממתקפות הרעל שלהם בעזרת מים כי גלייגר עוד גור" אני אומר לליליה.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    קיוגר: הפיקאצ'ו יורה מכות חשמל לעברכם ומורטי אומר "נצתרך לחסל אותו קודם" והוא מוציא את גנגר ופוקימון שנראה כך.מה תעשה???

בוויזל: גלייגר פוגע, ליליה "אומרת ופוריאון תשתמש בתקפה שסבא אוק לימד אותך: כדור אקווה מסובב." כדור האקווה פוגע בסקורפי ומעיף אותו על קרוגנק ומחסל את שניהם. מה תעשה???
    נערך לאחרונה על ידי Gensis, 05-28-2010 בשעה 03:21 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    קיוגר: הפיקאצ'ו יורה מכות חשמל לעברכם ומורטי אומר "נצתרך לחסל אותו קודם" והוא מוציא את גנגר ופוקימון שנראה כך.מה תעשה???
    "תן לי לטפל בזה" אגיד למורטי "הוטהוט אני יודע שאתה עייף אבל אני בוחר בך!" אגיד ואזרוק את הפוקדור של הוטהוט באוויר
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    קיוגר: הוא יוצא ומחכה להוראה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 13 מתוך 22 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •