עומר ( אלא בוויזל ורן.) הם לא עונים. מה תעשה???
קיוגר:מורטי אומר לך "כבר נדבר יש לי שיחה חשובה." "אז איפה היינו אה כן אני בפטלרוק אז תפגוש אותנו שם." מורטי אומר לך "המכוןהוא בעיר הבאה ובסדר בוא נחפש מאמנים."מה תעשה???
עומר ( אלא בוויזל ורן.) הם לא עונים. מה תעשה???
קיוגר:מורטי אומר לך "כבר נדבר יש לי שיחה חשובה." "אז איפה היינו אה כן אני בפטלרוק אז תפגוש אותנו שם." מורטי אומר לך "המכוןהוא בעיר הבאה ובסדר בוא נחפש מאמנים."מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
"חכה ותיראה, אני הולך להתאמן עד שיום אחד אני אביס אותך, ואתה באלבאזור.. צריך להתבייש לך שהפסדת לצ'אריזרד הפטתי הזה במכה אחת בלבד, קדימה הולכים!" אני אומר לבאלבאזור ומתקדם לכיוון היציאה מהעירJust Haim~: צ'אריזרד תשתמש בגחלת, הגלחת פוגעת ומחסלת את באלבאזור והמאמן אומר "רואה.".מה תעשה???
רן ( הפיקאצ'ו לא שלו תצתרך לחכות עד שהוא יגיב לך.)המאמן אומר לך קודם תוציא את הפוקימון שלך.מה תעשה???[/quote]
"קדימה באגון צא החוצה תשתמש בנגיחה וישר ראשיית זן"
אני אורה לבוויזל לתקוף את דסקנויר עם פעימת מים בכל הכוח!
רוק סטאר:הוא שאל אותך את זה כבר ואתם מסכימים (אתה נלחם מול רן) אתה מוציא את בוויזל ואתה רואה דסקוניר מכניס את הפיקאצ'ו לבטן שלו ואתה רואה גם הוטהוט של ילד והדסקוניר הוא של מאמן אחר. מה תעשה???
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
קיוגר:אתם יוצאים ורואים שם אמן שמחפש פוקימונים.מה תעשה????
RockStar: הדסקוניר כבר לא שם (תמקד בקרב). מה תעשה??
Just Haim~:הוא חוזר ואומר "לא מגיע לשום פוקימון שהתיחסו עליו בצורה כזו אם אתה רוצה לאמן אותו תצתרך לאהוב אותו ולדאוג לו פעם הבאה שניפגש אני מקווה שתיהיה חזק יותר."מה תעשה???
עומר_פוקימון:אתה רואה שני מאמנים ליד מרכז הפוקימונים. מה תעשה???
ranrevah ( באגון יפגע ברגע רוקסטאר יתמקד בקרב.)
בוויזל:היא אומרת "כן אני אחותו הקטנה של גרין אוק ונכדתו של פרופסור אוק. אנחנו פיתחנו מתקפות חדשות תרצה שנלמד את גלייגר את המתקפה אגרוף רעל ואת סינדקוויל נלמד מסך גז???" מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
"לאהוב אותו? איזה קשקוש, ואל תדאג, אני אהיה, אתה יכול להיות בטוח בזה."Just Haim~:הוא חוזר ואומר "לא מגיע לשום פוקימון שהתיחסו עליו בצורה כזו אם אתה רוצה לאמן אותו תצתרך לאהוב אותו ולדאוג לו פעם הבאה שניפגש אני מקווה שתיהיה חזק יותר."מה תעשה???
אני אומר לו ועוזב את המקום.
בוויזל:היא אומרת "כן אני אחותו הקטנה של גרין אוק ונכדתו של פרופסור אוק. אנחנו פיתחנו מתקפות חדשות תרצה שנלמד את גלייגר את המתקפה אגרוף רעל ואת סינדקוויל נלמד מסך גז???" מה תעשה???
------------
"כן את גלייגר אני רוצה ללמד אגרוף רעל אבל יש לך מתקפה אחרת שאת יכולה ללמד את סינדקוויל?" אני שואת את ליליה.
ספוילר
ספוילר
ספוילר
שי: אתה מגיע למעבדה ורואה אותה עם חלונות מנופצים עם דברים שבורים ואתה גם רואה את פרופסור אוק עפ פוכדור ביד והוא אומר לך:"כך את הפוכדור הזה יש בו סייטר תנסה להציל את עצמך משני אלא." אתם רואים בן אדם מבוגר שאומר לפרופסור "הם הצליחו להשתחרר." מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)