שי:הפרופסור אומר "פשוט תברח." מה תעשה???
רן:אתה לא מצליח להחזיר את כולם אך פידג'י ובאגון יוצאים מהפוקדורים ורוצים להילחם ביצורים. מה תעשה???
נערך לאחרונה על ידי Gensis, 05-29-2010 בשעה 03:03 PM
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
שי:אתה בורח עד ששביל של פוקימונים גם כן בורח הם סוחפים אותך עד לפטלרוק שם הם מפסיקים ואתה רואה גם כמה מאמנים שבוהים ביצורים. מה תעשה??
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
רן:אתה לא מצליח להחזיר את כולם אך פידג'י ובאגון יוצאים מהפוקדורים ורוצים להילחם ביצורים. מה תעשה???[/quote]
"מה אתם נורמלים תחזרו מהר לפוכדורים שלכם" אני צועק עליהם במטרה גם לחפש מקום מכסה
רן:אתה רואה המון פוקימונים שבאו מדרך 231 שמתחילים לירות קורים להשתמש בדחיפות נהימות מבטים ובלימות על היצורים אך זה לא נראה שזה משפיע פידג'י חוזר לפוכדור אך באגון משתמש בריקוד דרקון שבע פעמים ואז בציפורן דרקון על היצור השחור אך נראה שגם זה לא משפיע אחרי שבאגון רואה מקורה הוא בא אליך בריצה וקופץ לך על הידיים והאחות ג'וי אומרת לך להיכנס. מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
שי: הם לא שומעים אותך מרוב ריכוז ביצורים היצור הלבן מתחיל לרחף קצת באוויר ומיד אחריו גם היצור השחור (הם לא עפו מהמקום הם פשוט באותו מקום רק באוויר). מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן פשוט אני שומר שבת.RockStar: הדסקוניר כבר לא שם (תמקד בקרב). מה תעשה??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אורה לבוויזל להשתמש באקדח מים במהירות!
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
כולם: אתם פתאום אתם לא מצליחים לזוז, הפוקימונים שלכם יוצאים מה פוכדורים ושאר הפוקימונים שהגיעו לעיר נוקחים אותכם לתוך המרפאה שני היצורים מתחילים לתקוף את העיר השחור משתמש בטפרי צל שמשאירים חורים באדמה והלבן משתמש בקרן על על הרצפה ויוצר מכתש כל זה קורה אחרי שאתם במרפאה. אתם כולכם מצתופפים בתוך המרפאה עם כל הפוקימונים ואתם שומעים קול מבוגר "קיוויתי שהיום הזה לעולם לא יגיע, אם הם יתקפו שוב אנחנו מחוסלים אנחנו רק צריכים לחכות שארסאוס יגיע ועצור אותם.". מה תעשו???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)