כולם ( חוץ מבוויזל) :אתם שומעים את אותו קול מבוגר אומר "לאנס, בלו, סינטיה, סטיבן ורד..." אתם רואים דרך החלונות חמישה אנשים עם דרגונייט, גראצ'ומפ, טירניטר, אגרון וצ'אריזרד עומדים מול היצורים ואומרים "כולם מטאור דרקו!!!" אתם רואים חמישה כדורים לבנים מתקדמים במהירות אל היצורים, הכדורים פוגעים ומשאירים נזק עצום על היצורים הבת אומרת "כולם תברחו מכאן ותצילו את עצמכם ואת הפוקימונים אנחנו נאכב אותם עד שפאלקיה דיאלגה גיראטינה וארסאוס יגיעו." מה תעשו???
בוויזל: אתם הולכים אל הקפטן והוא אומר "אנחנו נמשיך להפליג ברגע שפאלקיה דיאלגיה גיראטינה וארסאוס ינצחו במערכה הזו." מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
בוייזל אתם הולכים אל הקפטן והוא אומר "אנחנו נמשיך להפליג ברגע שפאלקיה דיאלגיה גיראטינה וארסאוס ינצחו במערכה הזו." מה תעשה???
---------------------\
גלייגר למד אגרוף רעל?"
~~~~~~~~~~~~~
" אני חייב לעשות משהו" אני אומר לליליה.
"סינדקוויל צא!" אני מוציא את סינדקוויל מהפוכדור.
"קדימה גחלת אל השמים!"
בוויזל:
לא
----
סינדקוויל יורה את הגחלת ועושה כמה חורים בעננים. ליליה אומרת "טוב.. אולי נלמד עכשיו את גלייגר אגרוף רעל??" מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
שי:אתה יוצא מן המרפאה והבת אומרת לך "רוץ מיד לבלורק שם בטוח יותר תיקח איתך כמה שיותר פוקימונים". מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
[QUOTE=totodile;622851]כולם ( חוץ מבוויזל) :אתם שומעים את אותו קול מבוגר אומר "לאנס, בלו, סינטיה, סטיבן ורד..." אתם רואים דרך החלונות חמישה אנשים עם דרגונייט, גראצ'ומפ, טירניטר, אגרון וצ'אריזרד עומדים מול היצורים ואומרים "כולם מטאור דרקו!!!" אתם רואים חמישה כדורים לבנים מתקדמים במהירות אל היצורים, הכדורים פוגעים ומשאירים נזק עצום על היצורים הבת אומרת "כולם תברחו מכאן ותצילו את עצמכם ואת הפוקימונים אנחנו נאכב אותם עד שפאלקיה דיאלגה גיראטינה וארסאוס יגיעו." מה תעשו???
"אוקיי בואו נברח קדימה" אני בורח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)