כל מי שאמר שהוא בורח: אתם מגיעים לבלורק כולם ביחד עם הפוקימונים ואתם שלושה חורים אחד ורוד אחד שחור ואחד כחול כהה ואחד לבן. מה תעשו???
שי: היא אומרת "הם לא אצלי הם במרפאה!!! אלא פוקימונים חופשיים תדריך אותם לכיוון בלורק!!!!" מה תעשה???
just:האיש אומר "פשוט תברח." מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
אני אכנס עם הפוקימונים שלי לחור הלבן!כל מי שאמר שהוא בורח: אתם מגיעים לבלורק כולם ביחד עם הפוקימונים ואתם שלושה חורים אחד ורוד אחד שחור ואחד כחול כהה ואחד לבן. מה תעשו???
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
כל אלא שנכנסו לחורים: אתם מוצאים את עצמכם במימד מקביל (אתם באותו מימד) ואתם רואים שם את דיאלגה פאלקיה וגיראטינה מתקדמים לכיוון החורים אתם רואים שהחורים נסגרו. מה תעשו???
שי:אתהמגיע אם כל הפוקימונים לבלורק שמה אתה רואה ארבעה חורים נסגרים אתה שומע את היצורים הומים ואתה גם רואה שני פיצוצים. מה תעשה???
בוויזל: מצתער שלא כתבתי לך המשך
---------------------------
ליליה מוציאה את ופוריאון ואומרת "קודם צריך ללמד את גלייגר אגרוף ממוקד את זה אנחנו נלמד אותו כך: כל פעם של ופוריאון משתמש בפעימת מים גלייגר יצתרך לפוצץ את הפעימה עם אגרוף אנחנו נעשה את זה עד שיצליך להשתמש באגרוף ממוקד.". מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
מה אתה רוצה שנעשה?כל אלא שנכנסו לחורים: אתם מוצאים את עצמכם במימד מקביל (אתם באותו מימד) ואתם רואים שם את דיאלגה פאלקיה וגיראטינה מתקדמים לכיוון החורים אתם רואים שהחורים נסגרו. מה תעשו???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אעמוד שם בלא אפשרות לעשות כלום
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
בוויזל: מצתער שלא כתבתי לך המשך
---------------------------
ליליה מוציאה את ופוריאון ואומרת "קודם צריך ללמד את גלייגר אגרוף ממוקד את זה אנחנו נלמד אותו כך: כל פעם של ופוריאון משתמש בפעימת מים גלייגר יצתרך לפוצץ את הפעימה עם אגרוף אנחנו נעשה את זה עד שיצליך להשתמש באגרוף ממוקד.". מה תעשה???
----------------------
"אוקיי גלייגר בהצלחה.." אני אומר לגלייגר
רוקסטאר: אתה עומד שם ורואה שאתה פתאום נמצא בשדה, לאחר מכן אתה מוצא את עצמך במערה ואתה רואה שם זוג עיניים ופתאום אתה רואה שאתה איפה שהייתה קודם אתה שומע קול שאומר "בוא לכאן... בוא לכאן.... בוא לכאן... אם אתה רוצה לחיות..." מה תעשה???
עומר:אתה הולך בתוך המימד ורואה שאתה פתאום נמצא בשדה, לאחר מכן אתה מוצא את עצמך במערה ואתה רואה שם זוג עיניים ופתאום אתה רואה שאתה איפה שהייתה קודם אתה שומע קול שאומר "בוא לכאן... בוא לכאן.... בוא לכאן... אם אתה רוצה לחיות..." מה תעשה???
בוויזל:גלייגר בנפץ פעימות מים במשך שעה ולבסוף שולט במתקפה אגרוף ממוקד, ליליה אומר "עכשיו צריך לאמן אותו בעוקץ רעל." מה תעשה???
just: אתה סורק קצת את המקום ומגלה שאתה יכול לעפוף לשחות באוייר ללכת על קירות ועל המים.( כלומר אין במימד זמן וחלל רק חומר), באלבאזור יוצא מהפוכדור. מה תעשה???
שי:החורים היו נסגרו ברגע שנכנסת לשטח של בלורק סייטר משמיע קול חזק ומסתכל על היצורים. מה תעשה??
ספוילר
ספוילר
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)