בוויזל:גלייגר בנפץ פעימות מים במשך שעה ולבסוף שולט במתקפה אגרוף ממוקד, ליליה אומר "עכשיו צריך לאמן אותו בעוקץ רעל." מה תעשה???
----------
"טוב גלייגר תלמד את המתקפה ואז נלך לספא...."
אני אקח את הפוקימונים שלי ואלך בזהירות לעבר הקול.רוקסטאר: אתה עומד שם ורואה שאתה פתאום נמצא בשדה, לאחר מכן אתה מוצא את עצמך במערה ואתה רואה שם זוג עיניים ופתאום אתה רואה שאתה איפה שהייתה קודם אתה שומע קול שאומר "בוא לכאן... בוא לכאן.... בוא לכאן... אם אתה רוצה לחיות..." מה תעשה???
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
אם עוד אפשר להרשם =] ( הייתי בפורום מזמן עכשיו חזרתי. )
שם בפורום: Mr.Pikachu
שם במשחק: מקס
תמונה:
רקע: מקס יגדל למשפחה עשירה בהיסטוריית הפוקימונים. סבא שלו היה ה"מאסטר" שהיה צעיר ואף השיג את הרדוקטייל ודרוגנייט ( בזמנו היה רק את הדור הראשון ) , אבא שלי היה מגדל פוקימונים עד שעבר תאונה קשה שגרמה לו לפרוש. אח של מקס כרגע בעל 6 פוקימונים וגם 7 תגי מכון של מחוז שינו. כעת מקס רוצה להמשיך את דורותיו אך הפעם במחוז איסשו , מקס מוכן לכל אתגר שיוצב בפניו וגם כל המחשולים.
פוקימונים: התחלתי אני רוצה את טריקו ( אם תפוס ) אז מדקיפ ( אם תפוס ) אז צ'יקוריטה
שותפים: בינתיים אין
[QUOTE=totodile;623008]כל מי שאמר שהוא בורח: אתם מגיעים לבלורק כולם ביחד עם הפוקימונים ואתם שלושה חורים אחד ורוד אחד שחור ואחד כחול כהה ואחד לבן. מה תעשו???
"קדימה בוא נברח דרך החור השחור" אני אומר לפוקימונים שלי ורץ לשם
חזרתי למשתמש הישן שלי. אז קח חדש :
שם בפורום: RangerHero
שם במשחק: מקס
תמונה:
רקע: מקס יגדל למשפחה עשירה בהיסטוריית הפוקימונים. סבא שלו היה ה"מאסטר" שהיה צעיר ואף השיג את הרדוקטייל ודרוגנייט ( בזמנו היה רק את הדור הראשון ) , אבא שלי היה מגדל פוקימונים עד שעבר תאונה קשה שגרמה לו לפרוש. אח של מקס כרגע בעל 6 פוקימונים וגם 7 תגי מכון של מחוז שינו. כעת מקס רוצה להמשיך את דורותיו אך הפעם במחוז איסשו , מקס מוכן לכל אתגר שיוצב בפניו וגם כל המחשולים.
פוקימונים: התחלתי אני רוצה את טריקו ( אם תפוס ) אז מדקיפ ( אם תפוס ) אז צ'יקוריטה
שותפים: בינתיים אין
shayrahamim: אתה מרגיש את האדמה רועד למשספר שניות. סייטר מסתכל עליך ומתחיל לרוץ לכיוון היצורים. מה תעשה???
buizel שולט:גלייגר לומד עוקץ רעל אחרי שעה ומתחיל להתעייף, הוא רוצה מאוד ללכת לספא, אתם הולכים לספא ומרגישים שהספינה מתחילה לזוז אך לכיוון אחר. מה תעשה??
RockStar:אתה פתאום רואה שם משהו שנראה כך
הדבר אומר לך "תוציא את הפוקימון שלך ... ואז נוכל לצאת ולחסל את זקרום ואת ראשיראם..." מה תעשה???
עומר:אתה פתאום רואה שם משהו שנראה כךהדבר אומר לך "תוציא את הפוקימון
שלך ... ואז נוכל לצאת ולחסל את זקרום ואת ראשיראם..." מה תעשה???
Just Haim~:באלבאזור מהנהן לחיוב ואתם מתחילים לרוץ לכיוונים מנוגדים אתה נתקל במשהו. אתה מסתכל לראות מזה ומגל שזהשנראה שהוא מנסה לחורר חור במימד. מה תעשה???
ranrevah:רגע לפני שאתה נכנס החור נסגר אתה רואה שם מאמן, המון פוקימונים וסייטר (לא חופשי). מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
בוויזל:
גם טוב
----------
אתם הולכים לקפטן והוא אומר "מוזר, אני לא הפעלתי את הספינה אולי משהו גרר אותנו." מה תעשה???
עומר:צ'ארמנדר יוצא מהפוכדור ואתם מוצאים את עצמכם בפטלרוק ואתם רואים שם את היצורים פצועים וכמעת מעולפים ואת חמישית המאמנים והפוקימונים שלהם מעולפים. מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)