Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 22 ראשוןראשון ... 101819202122 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 325
  1. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    אני מצתער שלא כתבתי המון זמן פשוט לא יכולתי ולא היה לי גם זמן לכן אני אצטרך עוזר.

בוויזל:אתה הולך לחלק האחורי ורואה שפשוט המדחפים עובדים בנוסף אתם רואים שני יצורים עצומים בגודלם עפים לתוך העננים. העננים נמחקים והיצורים כבר לא שם, אתם מגיעים לאיסשו. מה תעשה???

חיים :אתה בפטלרוק ורואה שם שגם יצור לבן וורוד וגם יצור כחול היצורים הראשונים (אלא שתקפו את העיר) עולים אל העננים וברגע שהם נכנסים לעננים העננים נמחקים וכך גם היצורים (כולם). מה תעשה???

שי:אתה בפטלרוק ורואה שם שסייטר מפסיק לרוץ ומביט ביצור שחור ואדום, ביצור לבן וורוד וגם ביצור כחול היצורים הראשונים (אלא שתקפו את העיר) עולים אל העננים וברגע שהם נכנסים לעננים העננים נמחקים וכך גם היצורים (כולם). מה תעשה???

עומראתה לא יודעה שקוראים לו פאלקיה) אתה בפטלרוק ורואה שם יצור שחור ואדום וגם יצור כחול היצורים הראשונים (אלא שתקפו את העיר) עולים אל העננים וברגע שהם נכנסים לעננים העננים נמחקים וכך גם היצורים (כולם). מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

2. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ציטוט פורסם במקור על ידי totodile צפה בהודעה
    אני מצתער שלא כתבתי המון זמן פשוט לא יכולתי ולא היה לי גם

שי:אתה בפטלרוק ורואה שם שסייטר מפסיק לרוץ ומביט ביצור שחור ואדום, ביצור לבן וורוד וגם ביצור כחול היצורים הראשונים (אלא שתקפו את העיר) עולים אל העננים וברגע שהם נכנסים לעננים העננים נמחקים וכך גם היצורים (כולם). מה תעשה???
    'מזה' אומר ' לאן כולם הלכו ' אומר לסייטר ואכניס אותו לפוכדור
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

3. bbuuuii
    שם: עידן
    בוויזל:אתה הולך לחלק האחורי ורואה שפשוט המדחפים עובדים בנוסף אתם רואים שני יצורים עצומים בגודלם עפים לתוך העננים. העננים נמחקים והיצורים כבר לא שם, אתם מגיעים לאיסשו. מה תעשה???
    ----------------------
    סוף סוף כבר חשבתי שסגרת את המשחק....
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה ליליה בואי" אני אומר לליליה.
    "את רוצה לעזור לי להתאמן לקראת המכון הראשון שלי?" אני שואל אותה.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שי:אף אחד לא עונה לך ואומרים לך "אולי כדאי שפשוט תלך להתאמן למכון הראשון שלך." מה תעשה???

בוויזל:ליליה אומר "אין בעיה, אז אם כך כדאי שנלחם אני מוציאה את בוויזל." אתה רואהמדהים יוצא מהפוכדור. איזה פוקימון תוציא ומה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

5. bbuuuii
    בוויזל:ליליה אומר "אין בעיה, אז אם כך כדאי שנלחם אני מוציאה את בוויזל." אתה רואהמדהים יוצא מהפוכדור. איזה פוקימון תוציא ומה תעשה???[/QUOTE]
    -----------------------
    "היי ליליה לי יש גרוליט זוהר ואני לא ממש חושב שהוא נהנה אצלי את רוצה שאני ואת נתחלף בפוקימונים?" אני שואל את ליליה בתקווה שתגיד כן.
    אני מוציא את גרוליט מהפוכדור.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    עומראתה לא יודעה שקוראים לו פאלקיה) אתה בפטלרוק ורואה שם יצור שחור ואדום וגם יצור כחול היצורים הראשונים (אלא שתקפו את העיר) עולים אל העננים וברגע שהם נכנסים לעננים העננים נמחקים וכך גם היצורים (כולם). מה תעשה???
    "אוקי זה היה מוזר" אני אומר לעצמי ומתחיל ללכת לדרך הבאה

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

7. משתמש מנוסה
    בוויזל: ליליה אומרת "לא תודה בוויזל הזה הוא הפוקימון הראשון שלי אבל יש לי פוקימון אחר שאולי תרצה להחליף בעד." ליליה מוציאה . מה תעשה???

עומר: אתה מגיע לבלורק ורואה שהמכון סגור. בבלורק יש חנות מרפאה מכון מרכז אימונים בשלוש שעות האלה הוא סגור גם. מה תעשה??
    נערך לאחרונה על ידי Gensis, 06-15-2010 בשעה 07:30 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שי:אף אחד לא עונה לך ואומרים לך "אולי כדאי שפשוט תלך להתאמן למכון הראשון שלך." מה תעשה???
    'אולי באמת כדי לי להתאמן למכון הראשון שלי' אומר ואנסה לחפש את הקול שאמר לי את זה
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

9. bbuuuii
    בוויזל: ליליה אומרת "לא תודה בוויזל הזה הוא הפוקימון הראשון שלי אבל יש לי פוקימון אחר שאולי תרצה להחליף בעד." ליליה מוציאה . מה תעשה???
    "טוב לא משנה.... קדימה בואי נמשיך באימון!"
    "גלייגר צא!" אני מוציא את גלייגר מהפוכדור.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שי:אתה מוצא את הקול ומתברר לך שזה בחור עם כובע של להבות חולצה ירוקה עם ציורים של עצים ומכנסיים כחולים עם תמונות של אוקינוס כפפה ימנית עם ציורים של ברקים וכפפה שמאלית עם ציורים של חושך ומשקפי שמש שחורים, הבחור "אומר אז אני רואה שהחלטת להקשיב לי, אז אם תרצה אימון מצוין אני כאן מחכה." מה תעשה???

בוויזל: ליליה פוקדת על בוויזל :תשתמש בפעימת מים לכיוון השמים ואז באקדח מים כפול." פעימת המים עפה גבוה מאוד אך לא נופלת גלייגר מסתכל על הפעימת המים כך שהוא לא מסוגל להתחמק מאקדח המים הכפול, המתקפה פוגעת בגלייגר וגורמת לו להתרכז בקרב ברגע שהאקדח המים הראשון פוגע השני פוגע ומעיף את גלייגר אחורה עד שפוגע בך. גלייגר מתאושש ומתחיל להתעייף ולהתעצבן, הוא מחכה לפקודה. מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. bbuuuii
    בוויזל: ליליה פוקדת על בוויזל :תשתמש בפעימת מים לכיוון השמים ואז באקדח מים כפול." פעימת המים עפה גבוה מאוד אך לא נופלת גלייגר מסתכל על הפעימת המים כך שהוא לא מסוגל להתחמק מאקדח המים הכפול, המתקפה פוגעת בגלייגר וגורמת לו להתרכז בקרב ברגע שהאקדח המים הראשון פוגע השני פוגע ומעיף את גלייגר אחורה עד שפוגע בך. גלייגר מתאושש ומתחיל להתעייף ולהתעצבן, הוא מחכה לפקודה. מה תעשה???
    ---------------------
    תעדכן את המתקפה אגרוף רעל.....
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "גלייגר תעוף לשמים ותתן אגרוף לפעימת מים וכנף ברזל בשיא המהירות אל בוויזל!"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שי:אתה מוצא את הקול ומתברר לך שזה בחור עם כובע של להבות חולצה ירוקה עם ציורים של עצים ומכנסיים כחולים עם תמונות של אוקינוס כפפה ימנית עם ציורים של ברקים וכפפה שמאלית עם ציורים של חושך ומשקפי שמש שחורים, הבחור "אומר אז אני רואה שהחלטת להקשיב לי, אז אם תרצה אימון מצוין אני כאן מחכה." מה תעשה???
    'אין בעיה צא סייטר' אומר ואוציא את סייטר
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

עומר: אתה מגיע לבלורק ורואה שהמכון סגור. בבלורק יש חנות מרפאה מכון מרכז אימונים בשלוש שעות האלה הוא סגור גם. מה תעשה??
    אני מחפש מאמנים בזאזור שאולי ירצו קרב

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

14. משתמש מנוסה
    בוויזל:גלייגר לא מגיע לפעימת המים מפני שהיא עפה מאוד גבוה, גלייגר מתקדם במהירות לכיוון בוויזל ורגע לפני שהוא פוגע יש פיצוץ מים. שני הפוקימונים עפים רחוק:בוויזל משטתח על האדמה וגלייגר פוגע בעץ. כשליליה מתחילה לדבר אתם שומעים פיצוץ ורואים מאמן עםועם אימתנים, המאמן אומר "סליחה על ההפרעה אבל אולי תרצו להחליף איתי פוקימונים או להילחם נגדי קרב 2-2." ליליה אומרת "למה לא אני חושבת שאולי כדאי לקחת את צ'ארמליון." ליליה והמאמן מחליפים פוקימונים בין אלקטריק לצ'ארמליון. מה תעשה???

שי: המאמן אומר "אז אם כך צא , ניתן לכם להתחיל..." מה תעשה???

עומר: אתה רואה מאמן שמתאמן עם הוא מבחין בך וממשיך להתאמן עם הפוקימון. מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. bbuuuii
    בוויזל:גלייגר לא מגיע לפעימת המים מפני שהיא עפה מאוד גבוה, גלייגר מתקדם במהירות לכיוון בוויזל ורגע לפני שהוא פוגע יש פיצוץ מים. שני הפוקימונים עפים רחוק:בוויזל משטתח על האדמה וגלייגר פוגע בעץ. כשליליה מתחילה לדבר אתם שומעים פיצוץ ורואים מאמן עםועם אימתנים, המאמן אומר "סליחה על ההפרעה אבל אולי תרצו להחליף איתי פוקימונים או להילחם נגדי קרב 2-2." ליליה אומרת "למה לא אני חושבת שאולי כדאי לקחת את צ'ארמליון." ליליה והמאמן מחליפים פוקימונים בין אלקטריק לצ'ארמליון. מה תעשה???
    "אוף חבל אני רציתי את הצ'רמיליון הזה....." אני אומר
    "אוקיי בוא נילחם! גלייגר קדימה בוא" אני אומר לגלייגר.

Spoiler ספוילר

עמוד 20 מתוך 22 ראשוןראשון ... 101819202122 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •