Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 22 ראשוןראשון ... 1119202122 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 325
  1. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    בוויזל:ליליה מוציאה את ופוריאון שלה, והמאמן מוציא את אבסול ושלו המאמן אומר "אבסול תשתמש בחיתוך לילה על גלייגר ואמבריון תשתמש בכדור צל על ופוריאון".ליליה אומרת "ופוריאון תשתמש תשתמש בסילון אקווה ברגע שפעימת המים מהקרב הקודם תפגע בפעימת החושך". ומה שליליה אמרה קרה ואמבריון חוסל היא החזירה את ופוריאון. בינתיים חיתוך הצל פוגע בגלייגר וגורם לנזק רב. מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

2. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ציטוט פורסם במקור על ידי totodile צפה בהודעה

שי: המאמן אומר "אז אם כך צא , ניתן לכם להתחיל..." מה תעשה???
    * אחי לאכתבתה לי ת'תקפות
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ranrevah:רגע לפני שאתה נכנס החור נסגר אתה רואה שם מאמן, המון פוקימונים וסייטר (לא חופשי). מה תעשה???[/QUOTE]

"אתה מוכן לעזור לי לצאת מכן?" אני שואל אותו

4. משתמש מנוסה
    שי: המתקפות הן חיתוך זמזום ונהימה המאמן אומר לפלראון "תשתמש בגחלת." הגחלת פוגעת בסייטר וגורמת לנזק רב מאוד המאמן אומר "... כנראה הסייטר הזה חזק מאוד אם הגחלת של פלראון.". מה תעשה???

רן:עד שכתבת כל העיניין אם היצורים נגמר כבר אתה רואה מאמן עם נלחם עם מאמן שי לו נגד שני מאמנים עםו. מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

5. משתמש מנוסה
    שי: המתקפות הן חיתוך זמזום ונהימה המאמן אומר לפלראון "תשתמש בגחלת." הגחלת פוגעת בסייטר וגורמת לנזק רב מאוד המאמן אומר "... כנראה הסייטר הזה חזק מאוד אם הגחלת של פלראון.". מה תעשה???
    ' אוקי סייטר חיתוך זימזום עכשיו על פלראון' אומר לסייטר.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שי: (המתקפות הן: חיתוך, זמזום ונהימה) החיתוך עושה נזק קל על פלארון אך הזמזום קצת מעצבן אותו ולא עושה נזק. המאמן אומר "זה עלוב פלארון תשתמש בלהביור", הלהביור מחסל את סייטר ומעיף אותו עליך, המאמן מוסיף "שמי הוא בליין, ואתה תצתרך המון אימונים אם תרצה לנצח במכון כדאי שתלך למרכז האימונים ". מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שי: (המתקפות הן: חיתוך, זמזום ונהימה) החיתוך עושה נזק קל על פלארון אך הזמזום קצת מעצבן אותו ולא עושה נזק. המאמן אומר "זה עלוב פלארון תשתמש בלהביור", הלהביור מחסל את סייטר ומעיף אותו עליך, המאמן מוסיף "שמי הוא בליין, ואתה תצתרך המון אימונים אם תרצה לנצח במכון כדאי שתלך למרכז האימונים ". מה תעשה???
    'וואו איזה חוזק של מתקפה אולי כדי שאני יתפוס לי עוד פוקימון גם כדי שיהיה לי יותר קל' אומר לבליין 'חזור סייטר 'אומר ואחזיר את סייטר לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים בשביל לרפאות את סייטר
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שי: אחרי מספר שעות סייטר מרגיש מצוין אתם יוצאים לחפש פוקימונים לתפוס ורואים מקפץ לו ולאחר כמה שניות הוא בוה בכם ומשתמש בסליל הגנה.מה תעשה??
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. bbuuuii
    שם: עידן
    בוויזל:ליליה מוציאה את ופוריאון שלה, והמאמן מוציא את אבסול ושלו המאמן אומר "אבסול תשתמש בחיתוך לילה על גלייגר ואמבריון תשתמש בכדור צל על ופוריאון".ליליה אומרת "ופוריאון תשתמש תשתמש בסילון אקווה ברגע שפעימת המים מהקרב הקודם תפגע בפעימת החושך". ומה שליליה אמרה קרה ואמבריון חוסל היא החזירה את ופוריאון. בינתיים חיתוך הצל פוגע בגלייגר וגורם לנזק רב. מה תעשה???
    "גלייגר תנסה להשתמש באגרוף רעל!"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    רן:עד שכתבת כל העיניין אם היצורים נגמר כבר אתה רואה מאמן עם נלחם עם מאמן שי לו נגד שני מאמנים עםו. מה תעשה???[/QUOTE]

אני מתעלם מהם וממשיך בדרכי

11. משתמש מנוסה
    בוויזל: גלייגר מנסה להשתמש באגרוף רעל אבל יוצא לו אגרוף ממוקד ורגע לפני שהוא פוגע המתקפה הופכת לאגרוף רעל, הוא פוגע אך אבסול משתמש בכדור צל ומחסל את גלייגר. ליליה אומרת "לא נורא גלייגר נלחם טוב אך הוא צריך עוד אימונים וגם סינדקוויל אולי שנאמן אותם למכון אחרת עוד יהיה לו יתרון עליך לא רק בסוג אלא גם ברמה, אז קדימה ופוריאון כדאי שנאמן את בוויזל ולא אותך אז צא בוויזל ותחזור ופוריאון." (אתה תדע את הסוג של המכון רק כשתילחם בו.). מה תעשה???

רן: אתה רואה חופשי. מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שי: אחרי מספר שעות סייטר מרגיש מצוין אתם יוצאים לחפש פוקימונים לתפוס ורואים מקפץ לו ולאחר כמה שניות הוא בוה בכם ומשתמש בסליל הגנה.מה תעשה??
    הוו אני רואה שהוא רוצה קרב אוקי צא סייטר 'אומר ואוציא את סייטר 'סייטר חיתוך '.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

13. bbuuuii
    שם: עידן
    בוויזל: גלייגר מנסה להשתמש באגרוף רעל אבל יוצא לו אגרוף ממוקד ורגע לפני שהוא פוגע המתקפה הופכת לאגרוף רעל, הוא פוגע אך אבסול משתמש בכדור צל ומחסל את גלייגר. ליליה אומרת "לא נורא גלייגר נלחם טוב אך הוא צריך עוד אימונים וגם סינדקוויל אולי שנאמן אותם למכון אחרת עוד יהיה לו יתרון עליך לא רק בסוג אלא גם ברמה, אז קדימה ופוריאון כדאי שנאמן את בוויזל ולא אותך אז צא בוויזל ותחזור ופוריאון." (אתה תדע את הסוג של המכון רק כשתילחם בו.). מה תעשה???
    "אוקיי גלייגר אתה הייתה טוב.... עכשיו כדאי שנתאמן אז סינדקוויל צא!" אני אומר ומוציא את סינדקוויל מהפוכדור.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    רן: אתה רואה חופשי. מה תעשה???[/QUOTE]

אני מתעלם ממנו ומחפש פוקימון אחר

15. משתמש מנוסה
    שי:סייטר משתמש בחיתוך אך לא גורם לנזק רב סנדשרו משתמש בסיסו מתמשך שמעיף את סייטר אחורה ואז בזנב ברזל עוצמתי שכמעת מחסל את סייטר.מה תעשה???

בוויזל:ליליה אומר "למה שלא נעשה קרב 1-1 על אחד כמובן שאתה מסכים והיא מוציאה את בוויזל ואומרת לו "תשתמש בסילון אקווה ורגע לפני שאתה פוגע תשתמש באקדח מים" בוויזל ממלא אחרי הפקודות ויוצר גל הלם שמעיף את סינדקוויל על עץ.מה תעשה???

רן: ( אני נותן לך מאמנים ופוקימונים שתילחם בהם מה אתה רוצה שיקרה???) אתה רואה מאמן עם.מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 21 מתוך 22 ראשוןראשון ... 1119202122 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •