רן: ( אני נותן לך מאמנים ופוקימונים שתילחם בהם מה אתה רוצה שיקרה???) אתה רואה מאמן עם.מה תעשה???[/QUOTE]
"קדימה באגון צא החוצה תשתמש בריקוד דרקון וישר ציפורן דרקון"
רן: ( אני נותן לך מאמנים ופוקימונים שתילחם בהם מה אתה רוצה שיקרה???) אתה רואה מאמן עם.מה תעשה???[/QUOTE]
"קדימה באגון צא החוצה תשתמש בריקוד דרקון וישר ציפורן דרקון"
רן:המאמן אומר לטידיסורה "תשתמש בשאגה ואז ציפורן אופל" שני הפוקימונים מתחזקים והמתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ באגון מתרסק על הריצפה אך טדיסורה נשאר במקום בלי נזק. מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
היום יש לי יום הולדת אז אני מחליט להיות נדיב כל אחד מהשחקים יקבל פוקימון זוהר אחד לבחירתו (למי שיש כבר פוקימון זוהר יקבל פוקימון רגיל לבחירתו).
בוויזל:סינדקוויל ממלא את כל האזור בעשן ותוקף עם דחיפותת לאחר כמה דקות שאף אחד לא רואה כלום העשן מתפזר ואתם רואים את סינדקוויל זוהר בלבן ואז משמנה צורה לליליה מתפהלת מהקווילבה שלך. מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
בוויזל: אתה תקבל בוויזל. ליליה אומרת "רואים שאתה מתחיל, אתה מיד מתלהב מהכוח של קווילבה. בוויזל תשתמש בסילון אקווה עם זריזות (swift)" מלא כוכבים מסתובבים סביב סילון האקווה וברגע שהסילון פוגע גם הכוכבים וקווילבה מתרסק על האדמה, קווילבה מתחיל לזהור באור כתום והלהבות של שלו מתחזקות. מה תעשה??
ספוילר
ספוילר
ספוילר
בוויזל:קווילבה מכוסה בכוכבים, קווילבה פוגע כל כך חזק בבוויזל שהוא מחוסל. ליליה אומרת "יפה מאוד בדרך כלל לא מנצחים אותי אז כפרס אתה תקבל בוויזל". אתה מקבל את הבוויזל לאחר דקה אתם שומעים צרחה.מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
בוויזל בגלל שאתה את היחיד שמשחק אז אני לא מגיב הרבה ואפילו שוקל לסגור את המשחק אני צריך שתפרסם אותו, על כל שחקן נוסף תתוגמל אבל בינתיים :אתה מגיעים לאזור הצרחה ושומעים עוד אחת מאזור המרפאה כמובן שאתם נכנסים, שם אתם רואים מאמן עםוחמישה מאמנים אחרים
וכולם לבושים במשים עם האות R על החולצה. מה תעשו???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)