Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 22 ראשוןראשון ... 12202122
מציג תוצאות 316 עד 325 מתוך 325
  1. משתמש מנוסה
    רן: ( אני נותן לך מאמנים ופוקימונים שתילחם בהם מה אתה רוצה שיקרה???) אתה רואה מאמן עם.מה תעשה???[/QUOTE]

"קדימה באגון צא החוצה תשתמש בריקוד דרקון וישר ציפורן דרקון"

2. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    רן:המאמן אומר לטידיסורה "תשתמש בשאגה ואז ציפורן אופל" שני הפוקימונים מתחזקים והמתקפות מתנגשות ויוצרות פיצוץ באגון מתרסק על הריצפה אך טדיסורה נשאר במקום בלי נזק. מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

3. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי totodile צפה בהודעה
    בוויזל:ליליה אומר "למה שלא נעשה קרב 1-1 על אחד כמובן שאתה מסכים והיא מוציאה את בוויזל ואומרת לו "תשתמש בסילון אקווה ורגע לפני שאתה פוגע תשתמש באקדח מים" בוויזל ממלא אחרי הפקודות ויוצר גל הלם שמעיף את סינדקוויל על עץ.מה תעשה???
    "סינדקוויל אל תפחד ממנו רק בגלל שיש לו יתרון עליך! מהר מסך עשן ואז דחיפה! פעמיים!"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    היום יש לי יום הולדת אז אני מחליט להיות נדיב כל אחד מהשחקים יקבל פוקימון זוהר אחד לבחירתו (למי שיש כבר פוקימון זוהר יקבל פוקימון רגיל לבחירתו).

בוויזל:סינדקוויל ממלא את כל האזור בעשן ותוקף עם דחיפותת לאחר כמה דקות שאף אחד לא רואה כלום העשן מתפזר ואתם רואים את סינדקוויל זוהר בלבן ואז משמנה צורה ל ליליה מתפהלת מהקווילבה שלך. מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

5. bbuuuii
    היום יש לי יום הולדת אז אני מחליט להיות נדיב כל אחד מהשחקים יקבל פוקימון זוהר אחד לבחירתו (למי שיש כבר פוקימון זוהר יקבל פוקימון רגיל לבחירתו).

בוויזל:סינדקוויל ממלא את כל האזור בעשן ותוקף עם דחיפותת לאחר כמה דקות שאף אחד לא רואה כלום העשן מתפזר ואתם רואים את סינדקוויל זוהר בלבן ואז משמנה צורה ל ליליה מתפהלת מהקווילבה שלך. מה תעשה???
    אני רוצה בוויזל זוהר..... מזל טוב!!!!!
    ~~~~~~~~~~
    "וואוו קווילבה! קדימה בוא ניקרע אותם! עכשיו דחיפה!

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    בוויזל: אתה תקבל בוויזל. ליליה אומרת "רואים שאתה מתחיל, אתה מיד מתלהב מהכוח של קווילבה. בוויזל תשתמש בסילון אקווה עם זריזות (swift)" מלא כוכבים מסתובבים סביב סילון האקווה וברגע שהסילון פוגע גם הכוכבים וקווילבה מתרסק על האדמה, קווילבה מתחיל לזהור באור כתום והלהבות של שלו מתחזקות. מה תעשה??
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. bbuuuii
    בוויזל: אתה תקבל בוויזל. ליליה אומרת "רואים שאתה מתחיל, אתה מיד מתלהב מהכוח של קווילבה. בוויזל תשתמש בסילון אקווה עם זריזות (swift)" מלא כוכבים מסתובבים סביב סילון האקווה וברגע שהסילון פוגע גם הכוכבים וקווילבה מתרסק על האדמה, קווילבה מתחיל לזהור באור כתום והלהבות של שלו מתחזקות. מה תעשה??
    "יופי זאת היכולת המיוחדת שלך! עכשיו נראה לך שלא רק את יודעת לעשות שילובם... עכשיו קווילבה תשלב זריזות עם מתקפה מהירה!"

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    בוויזל:קווילבה מכוסה בכוכבים, קווילבה פוגע כל כך חזק בבוויזל שהוא מחוסל. ליליה אומרת "יפה מאוד בדרך כלל לא מנצחים אותי אז כפרס אתה תקבל בוויזל". אתה מקבל את הבוויזל לאחר דקה אתם שומעים צרחה.מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. bbuuuii
    בוויזל:קווילבה מכוסה בכוכבים, קווילבה פוגע כל כך חזק בבוויזל שהוא מחוסל. ליליה אומרת "יפה מאוד בדרך כלל לא מנצחים אותי אז כפרס אתה תקבל בוויזל". אתה מקבל את הבוויזל לאחר דקה אתם שומעים צרחה.מה תעשה???
    "קווילבה תחזור..."אני אומר
    "קדימה ליליה בואי נראה מה קרה ואם אנחנו יכולים לעזור..." אני אומר לליליה ורץ

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    בוויזל בגלל שאתה את היחיד שמשחק אז אני לא מגיב הרבה ואפילו שוקל לסגור את המשחק אני צריך שתפרסם אותו, על כל שחקן נוסף תתוגמל אבל בינתיים :אתה מגיעים לאזור הצרחה ושומעים עוד אחת מאזור המרפאה כמובן שאתם נכנסים, שם אתם רואים מאמן עם וחמישה מאמנים אחרים וכולם לבושים במשים עם האות R על החולצה. מה תעשו???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 22 מתוך 22 ראשוןראשון ... 12202122

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •