בוויזל:
הוא אומר "אין בעיה הנה הפוקדור" הוא מגיש את הפוקדור ברגע שהוא הידיים שלך אתה שומע פיצוץ ורואה שיש חור בקיר אתה רואה שהוא מלא בלהבות ואתה גם רואה את הפוקימון הזהמה תעשה???
ranrevah: אתה רואה את הפוקימון הזהבדיוק בורח מה תעשה???
בוויזל:
הוא אומר "אין בעיה הנה הפוקדור" הוא מגיש את הפוקדור ברגע שהוא הידיים שלך אתה שומע פיצוץ ורואה שיש חור בקיר אתה רואה שהוא מלא בלהבות ואתה גם רואה את הפוקימון הזהמה תעשה???
ranrevah: אתה רואה את הפוקימון הזהבדיוק בורח מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
[QUOTE=totodile;613401]בוויזל:
---------
איפה אני רואה את המתקפות של סינדקוויל??
~~~~~~~
אני מוציא את הפוקדע כדי לקבל עליו מידע ושולח אותו לאבא שלי.
"עכשיו סינדקוויל צא!"
ranrevah: אתה רואה את הפוקימון הזהבדיוק בורח מה תעשה???[/QUOTE]
"וואי זה ראיקו האגדי" אני אומר בפליאה
"הלוואי ויגיע יום שכשאני יהיה מסיק חזק אני יתפוס לי אחד כזה"
אני ממשיך בדרך לפר'
בוויזל:
רשמתי לך את המתקפות של סינדקוויל
------------------------------
אנטיי משתמש בפיצוץ אש ממש לידך אתה סינדקוויל והפרופ' לכודים בעגל של להבה. מה תעשה??
ran:
ראיקו חוזר מקפיץ אותך על הגבב שלו ונוקח אותך אל המעבדה. נראה שראיקו אוהב אותך. מה תעשה???
elbaz:
אתה עולה על הספינה ורואה שהיא בדיוק מפליגה אתה גם רואה שיש בספינה: ספא מרכז אימונים וקרבות חנות מרכז פוקימונים ותחרויות יופי. מה תעשה???
קיוגר אתה בדיוק יוצא מהמעבדה ורואה שהספינה הפליגה אתה רואה שמהמים יוצא מאמן פוקימונים על גרידוס אדום, מה תעשה???
עומר_ הפוקימון אתה ורד הולכים ורואים שהספינה הפליגה כבר רד אומר "נו באמת. רק דקה יש לי רעיון בלסטויס צא" אתה רואה את הפוקימון הזהבחוץ רד ממשיך ואומר "בוא נעלה על הגב של בלסטויס ונגיע עוד לפני הספינה לאיסשו מה דעתך???" מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
ברגע שאתם עולים עלהביצה בוקעת יוצא משם
חמוד שמיד ישן לך על הברכיים בלסטויס מתחיל לשחות ותוך ארבע שעות אתם כבר באיסשו מה תעשה???
ספוילר
ספוילר
ספוילר
[quote=totodile;613265]adidas:
RockStar:
אתה הולך לספא ורואה שם ילד עם הפוקימון הזההוא שואל אותך "תגיד אתה אולי רוצה אחר כך להתאמן איתי ועם הלוקאריו שלי???" מה תעשה???
אני אגיד לו שאני בשמחה ארצה להיתאמן אם הלוקאריו שלו!
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
[QUOTE=totodile;613249]adidas,ranrevah,Hitsugaya
כלכם הולכים למעבדה ובדרך נפגשים מה תעשו??
[QUOTE]
* ישנתי עד עכשיו ><"
אני אמשיך בדרכי כאילו לא ראיתי אותם.
רק רציתי להגיד לך כמה דברים
א' . בהצלחה במשחק
ב' . פרסמתי את הספרייטים המקוריים של ההתחלתיים של הדור החמישי
ושל זורוארק וזורואה בפוקימון - כללי .
שווה לך להיכנס ולקחת אותם , תן לי קרדיט
שם בפורום:chincharboy
שם במשחק:רג'י
תמונה:
רקע:רג'י הוא ילד מאוד קשוח שהחלום שלו זה להיות מאסטר פוקימון
פוקימון התחלתי:באלבזור
חברים:אין
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)