Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 22 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 325
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    בוויזל:
    אנטיי משתמש בפיצוץ אש ממש לידך אתה סינדקוויל והפרופ' לכודים בעגל של להבה. מה תעשה??
    ------------------
    תתאר לי בבקשה מה גחלת עושה...
    ~~~~~~~~
    אני מחזיר את סינדקוויל לפוקדור ועוזר לפרופ' לצאת מהאש ואומר "חיים של בן אדם חשובים יותר מתפיסת פוקימון אגדי..."

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ran:
    ראיקו חוזר מקפיץ אותך על הגבב שלו ונוקח אותך אל המעבדה. נראה שראיקו אוהב אותך. מה תעשה???

אני מחכה עד שנגיע לפרופסור
    "ראיקו היית מעוניין להיות הפוקימון הראשון שלי במסע? אנחנו הולכים להיות צוות מעולה ביחד"

3. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    קיוגר: הוא אומר שקוראים לו לאר. הוא שואל אותך אם אתה צריך טרמפ לאן שהו. מה תעשה.

עומר_הפוקימון: צ'ארמנדר מתעורר ומתכיל ללכת לידך. מה תעשה???

RockStar: הוא אומר "מצוין יופי בדיוק הגענו" מה תעשה???

אתה פתאום רואה אור לבן ואז אתה מוצא את עצמך עם פוקדור ביד ובמחוז איסשו מה תעשה???

chimcharboy:נתתה אופי לא רקע.

בוויזל: אתה שומע קול שאומר "חה חה חה זה לא הפרופסור זה גיובני, אנטיי להביור שחור לכיוון גיובני את הילד תוציא מכאן" אתה רואה את גיבני מוציא את סלבי ואומר "סלבי תשגר אותנו מכאן עכשיו" גיבני נעלם כל המעבדה מלאה בלהבות שחורות ואז אנטיי מוציא אותך ואתה רואה אותו בורח. מה תעשה???

רן: ראיקו מהנהן לשלילה אבל מדבר איתך בטלפטיט ואומר "אני לא מוכן להיות בצוות שלך כי אלא שחטפו אותי אולי ימצאו אם יהיה איתך אבל אני מוכן להתלוות אליך עד שתגיע לאיסשו". מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי totodile צפה בהודעה
    קיוגר: הוא אומר שקוראים לו לאר. הוא שואל אותך אם אתה צריך טרמפ לאן שהו. מה תעשה.
    "אם אתה מציא למה לא?"אגיד "בבקשה כך אותי לעיר בלורק"

5. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    [quote=totodile;614243]

עומר_הפוקימון: צ'ארמנדר מתעורר ומתכיל ללכת לידך. מה תעשה???

"שלום צ'רמנדר אני המאמן שלך,עומר,אני מקווה שנהיה חברים טובים" אני אומר לו ומתחיל לצעוד איתו לדרך הראשונה.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

6. משתמש מנוסה
    עומר:
    אתה רואה בדרך מאמן עם הפוקימוןבחוץ מה תעשה???

קיוגר: אתה מגיע לאיסשו לאר אומר "הנה כל את אלא הם יכולים להיות מאוד שימושיים" הוא נותן לך חמישה פוקדורים ופוקידע. מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

7. bbuuuii
    בוויזל: אתה שומע קול שאומר "חה חה חה זה לא הפרופסור זה גיובני, אנטיי להביור שחור לכיוון גיובני את הילד תוציא מכאן" אתה רואה את גיבני מוציא את סלבי ואומר "סלבי תשגר אותנו מכאן עכשיו" גיבני נעלם כל המעבדה מלאה בלהבות שחורות ואז אנטיי מוציא אותך ואתה רואה אותו בורח. מה תעשה???
    --------------------
    תתאר לי בבקשה מה גחלת עושה...
    ~~~~~~~~~~~
    "מה זה מה קורה כאן??? תוריד אותי מיד!" אומר בקול חזק.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר

קיוגר: אתה מגיע לאיסשו לאר אומר "הנה כל את אלא הם יכולים להיות מאוד שימושיים" הוא נותן לך חמישה פוקדורים ופוקידע. מה תעשה???
    "תודה רבה" "עכשיו אני צריך למצוא פוקימון" אחשוב בליבי

9. משתמש מנוסה
    בוויזל:
    אתה כבר לא על אנטיי.
    ---------------------
    אתה רואה שאנטיי מתחיל להשתמש בלהביור שחור על הרצפה וברגע שהלהביור נגמר יוצא מהאש הפוקימון(זוהר) שבא לכיוונך ומתחיל ללקק אותך אתה רואה אנטיי בורח במהירות מדהימה. מה תעשה???

קיוגר:
    לאר אומר "אם זה פוקימון מה שאתה צריך אני יכול לתת לך אחד יש לי אצל הפרופסור מלא רק תבקש אחד כלומר שלא יהיה אגדי או התפתחות כמובן". מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    רן: ראיקו מהנהן לשלילה אבל מדבר איתך בטלפטיט ואומר "אני לא מוכן להיות בצוות שלך כי אלא שחטפו אותי אולי ימצאו אם יהיה איתך אבל אני מוכן להתלוות אליך עד שתגיע לאיסשו". מה תעשה???[/quote]

"אוקיי אני מוכן יאללה קח אותי לפרופסור"

11. משתמש מנוסה
    רן:
    ראיקו נוקח אותך לפרופסור עם מהירות אקסטרים אתם עוצרים ליד המעבדה הוא מחכה לך בחוץ ואומר לך בטלפטיט "אל תגיד דבר לפרופסור שאני בחוץ אוקי???" מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. אני ניניני אני סמל מיני
    elbaz:
    אתה עולה על הספינה ורואה שהיא בדיוק מפליגה אתה גם רואה שיש בספינה: ספא מרכז אימונים וקרבות חנות מרכז פוקימונים ותחרויות יופי. מה תעשה?????
    צא טוטודייל בוא למרכז האימונים...

קרדיט ענק לרועי!

13. משתמש מנוסה
    רן:
    ראיקו נוקח אותך לפרופסור עם מהירות אקסטרים אתם עוצרים ליד המעבדה הוא מחכה לך בחוץ ואומר לך בטלפטיט "אל תגיד דבר לפרופסור שאני בחוץ אוקי???" מה תעשה???
    "אין בעיה" אני אומר וניכנס לפרופסור
    "שלום פרופסור באתי לקחת את הפוקימון שלי"

14. bbuuuii
    [QUOTE=totodile;614320]בוויזל:
    אתה כבר לא על אנטיי.
    ---------------------
    אתה רואה שאנטיי מתחיל להשתמש בלהביור שחור על הרצפה וברגע שהלהביור נגמר יוצא מהאש הפוקימון(זוהר) שבא לכיוונך ומתחיל ללקק אותך אתה רואה אנטיי בורח במהירות מדהימה. מה תעשה???
    -----------------
    "היי גרוליט מה דעתך להצתרף אלי יש לי חבר שממש ימצא חן בעיינך" אומר לגרוליט והוציא את סינדקוויל מהפוקדור.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    elbaz2008: אתה מגיע למרכז האימונים ואתה רואה המון מאמנים ברגע שמישהו מציע לך קרב אתם מגיעים לאיסשו המאמן אומר "לא נורא אנחנו יכולים להילחם גם בבלורק לא חובה להילחם פה. מה דעתך???" מה תעשה???

ranrevah: הפרופסור אומר "בברכותיי מאמן צעיר בדיוק הגיעו למעבדה פוקימונים נדירים שתוכל להתחיל עם אחד מהם את המסע שלך" הפרופסור הולך לחדר האחורי וחוזר עם שלושה פוקדורים ביד הוא אומר "הפוקימון הראשון הואהשני הואוהשלישי הוא באיזה תבחר???" מה תעשה???

buizel שולט:
    גרולייט מהנהן, אך נראה שהוא רוצה שתתפוס אותו רק אם תילחם בו. מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 22 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •