Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 22 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 325
  1. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    [quote=totodile;616234]

עומר הפוקימון:אתה רואה מגיע במהירות עם מכתב ביד הוא מושיט לך את המכתב ועוזב, במכתב כתוב "מאמן יקר אתה זכיתה בהגרלת ההתפתחות אתה ראשי לבחור את הפרס שלך מבין שלושת הפוקימונים הבאים: ופוריאון, ג'ולטיאון או פלרון. את הפרס אתה תוכל לקבל אך ורק כשתיתן את הקופון הזה למאמן המכון השני." אתה רואה שלושה מאמנים עם ,ואחד מהם אומר לך "יו איזה מזליסט שזכיתה בהגרלה אם תיתן לי את הקופון אני אתן לך נו אתה רוצה???" מה תעשה???

[quote]
    "לא תודה,אני מעדיף לשמור את הקופון" אני אומר לו ומכניס את הקופון לכיס וממשיך ללכת.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

2. משתמש מנוסה
    רן: אתה רואה שםשמתהלך לו. מה תעשה???[/QUOTE]

"קדימה באגון צא החוצה תשתמש בציפורן דרקון וישר ראשיית זן בכל הכוח"

3. bbuuuii
    שם: עידן
    בוויזל: סינדקוויל וגורלייט רוצים קודם ללכת לגן השעשועים אז לספא אז למסעדה ואז לבסוף להתאמן. מה תעשה???
    --------------------
    "אוקיי אם זה מה שאתם רוצים..." אומר להם

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    רן: באגון פוגע עם ציפורן הדרקון אבל ראשיית הזן לא פיג'י משתמש במכה מהירה עם ניקור מה שמחזק מאוד את הניקור, הניקור פוגע רק בלחי ויוצרת לבאגון שריטה שמכאיבה לו מאוד. מה תעשה??

בוויזל: הפוקימונים שלך ממש שמחים ומשתעשעים שם לפתע אתה רואה ילדה מינון ופלוסל שמשחקים עם גרולייט וסינדקוויל. מה תעשה???

עומר: הילד אומר "בסדר אולי תרצהאו????" מה תעשה???
    נערך לאחרונה על ידי Gensis, 05-20-2010 בשעה 07:32 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

5. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    טופס הרשמה
    מצטער לא היה לי רעיון לרקע טוב.
    שם בפורוםRED DD:
    שם במשחק:רד.
    תמונה:
    רקע: הי שמי רד נולדתי במחוז הואן אני הייתי בן יחיד כול החיים ועד היום אין לי אחים.
    אבי היה מנהל מכון האש במחוז הואן ליפני 20 שנה.
    אבי רצה לעבור למחוז חדש ולהתחיל את המחקר על הפוקימונים האגדיים בכול העולם.
    לכן ליפני שנתיים עברנו למחוז איסשו.
    אני תמיד אהבתי פוקימונים מסוג אש ותמיד רציתי להיות מסטר הפוקימונים אך בגלל שאבי היה מנהל מכון היה אסור עלי לצאת מהעיר.
    אך כאשר עברנו כול ההזדמנויות נפתחו בפני.
    אמי היתה אחת המתאמות הגדולות במחוז הואן ותמיד רצתה שאמשיך אותה.
    אך אני אף פעם לא הבנתי מה המטרה בלהיות מתאם.
    בגיל 12 כאשר עברנו למחוז החדש היתה לי חברה ששמה היה ג'סיקה.
    היא נשארה במחוז הואן ולא שמעתי ממנה עוד.
    אני מאוד רוצה לפגוש אותה.
    פוקימונים:

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    רד:רשום, אתה בעיר בלורק אתה יוצא מהבית כדי לקחת את הפוקימון שלך אך לפתע אתה חבורה של ילדים צ'ארמנדר גאבייט פיופיטר ושלגון מדברים אתה הולך למעבדה והפרופסור אומר "הגעת באיחור עכשיו אין לנו יותר מהפוקימונים ההתחלתיים הראשיים כל מה שנשאר זה ,ו אני מאוד מקווה שאחד מהם מוצא חן בעיניך " מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי totodile צפה בהודעה
    רד:רשום, אתה בעיר בלורק אתה יוצא מהבית כדי לקחת את הפוקימון שלך אך לפתע אתה חבורה של ילדים צ'ארמנדר גאבייט פיופיטר ושלגון מדברים אתה הולך למעבדה והפרופסור אומר "הגעת באיחור עכשיו אין לנו יותר מהפוקימונים ההתחלתיים הראשיים כל מה שנשאר זה ,ו אני מאוד מקווה שאחד מהם מוצא חן בעיניך " מה תעשה???
    אומר "או איזה באסה" "לפחות אי גאסלי שניראה ממש חזק, אני אכך אותו".

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    רד: הפופ' אומר "הנה זה הפוקדור של גסטלי הנה חמישה פוקדורים ופוקידע ובהצלחה" אתה יוצא מהמעבדה אתה רואה שגסטלי יצא מהפוכדור שלו כי הוא רוצה לשחק איתך ולהתאמן איתך. מה תעשה???
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. bbuuuii
    בוויזל: הפוקימונים שלך ממש שמחים ומשתעשעים שם לפתע אתה רואה ילדה מינון ופלוסל שמשחקים עם גרולייט וסינדקוויל. מה תעשה???
    ------------
    "היי איך קוראים לך" אשאל את הילדה.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי totodile צפה בהודעה
    רד: הפופ' אומר "הנה זה הפוקדור של גסטלי הנה חמישה פוקדורים ופוקידע ובהצלחה" אתה יוצא מהמעבדה אתה רואה שגסטלי יצא מהפוכדור שלו כי הוא רוצה לשחק איתך ולהתאמן איתך. מה תעשה???
    "גסטלי יש לי רעיון למשחק בזמן שאנו הולכים".
    "אתה תשתמש כול פעם שאני אומר משהוא נכון במתקפה מסוימת שלך".
    "סבבה?"

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    [QUOTE=totodile;616568]רן: באגון פוגע עם ציפורן הדרקון אבל ראשיית הזן לא פיג'י משתמש במכה מהירה עם ניקור מה שמחזק מאוד את הניקור, הניקור פוגע רק בלחי ויוצרת לבאגון שריטה שמכאיבה לו מאוד. מה תעשה??

עצה למשחקים הבאים שלך תעשה שלפוקימון המתחיל שיהיה לו רק 2 מתקפות ואחרי כמה קרבות תשים לו מתקפות חדשות סתכל עכשיו עוד לא נילחם וכבר יש לו 4 מתקפות ממש חזקות
    -----------
    "קדימה באגון אל תוותר תשתמש בריקוד דרקון וישר ציפורן דרקון וראשיית זן בכל הכוח"

12. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    RockStar:אתה בקושי מצליח להתקרב בגלל החום אתה רואה שם ילד עם באגון מסתובב באזור, מה תעשה???

אני אומר לילד:"בוא כבר!תפסיק להסתובב!בוא לעזור תורה לבאגון לנסות לחלץ אנשים מהאש!!!"
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

13. משתמש מנוסה
    בוויזל:הילדה אומר קוראים לי ליליה, תגיד הפוקימונים שלך נראים חזקים אתה רוצה לעשות קרב
    2-2???" מה תעשה???

רד:
    אני כבר כותב לך את המתקפות של גסטלי
    --------------------------------
    גסטלי מהנהן לחיוב ומתחיל לחייך. מה תעשה???

רן:
    אני אקשיב לעצתך כשיהיו לכל אחד עוד פוקימון אוקי??
    ---------------------------------------
    באגון משתמש בריקוד דרקון שהופך אותו למהיר יותר וחזק יותר, הוא תוקף בציפורן דרקון אך מפספס כי פיג'י משתמש במכה מהירה כדי להתחמק מהמכה לאחר מכן הוא משתמש שוב במכה מהירה עם ניקור, באגון ופיג'י מתנגשים ופיג'י לא מצליח יותר להילחם. מה תעשה???

רוק סטאר:הילד שומע את הקריאה שלך ובא עם הבאגון הוא אומר "צא פרינפלאפ תשתמש בפעימת מים ומשאבת הידרו על הבניין באגון תשתמש בהגנת מתכת ותיכנס לבניין ותציל את האנשים". אתה רואה את הפוקימונים מצילים את האנשים בצורה מדהימה. מה תעשה???

קיוגר:
    סליחה ששכחתי להגיב לך
    ---------------------
    הבחור נותן לך הוטהוט יפיפה עם המתקפות היפנוזה בלבול ניקור ומסך אור. מה תעשה???
    נערך לאחרונה על ידי Gensis, 05-20-2010 בשעה 08:55 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. bbuuuii
    בוויזל:הילדה אומר קוראים לי ליליה, תגיד הפוקימונים שלך נראים חזקים אתה רוצה לעשות קרב
    2-2???" מה תעשה???
    ----------------
    "בשמחה! זה הקרב הראשון שלי" אני אומר לליליה.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    רן:
    אני אקשיב לעצתך כשיהיו לכל אחד עוד פוקימון אוקי??
    ---------------------------------------
    באגון משתמש בריקוד דרקון שהופך אותו למהיר יותר וחזק יותר, הוא תוקף בציפורן דרקון אך מפספס כי פיג'י משתמש במכה מהירה כדי להתחמק מהמכה לאחר מכן הוא משתמש שוב במכה מהירה עם ניקור, באגון ופיג'י מתנגשים ופיג'י לא מצליח יותר להילחם. מה תעשה???

זה לא קשור לפוקימון הבא זה קשור לרמה של הפוקימון אם הוא חזק יותר אז יש לו יותר מתקפות אם הוא לא חזק אז יש לו פחות מתקפות
    ----------
    "קדימה פוכדור צא" אני אומר וזורק עליו פוכדור

עמוד 7 מתוך 22 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •