"חפירה" אני אומר לו.Originally posted by eevee@Dec 21 2007, 03:22 PM
קודי-"עוף למעלה כדי להתחמק" הוא עף ומתחמק ממכת החול ובנתיים סורר שקט אף ואז המאמן אומר "צא אל החול והשתמש בניקור תוך כדי שאתה מסתובב!" הוא אומר
"חפירה" אני אומר לו.Originally posted by eevee@Dec 21 2007, 03:22 PM
קודי-"עוף למעלה כדי להתחמק" הוא עף ומתחמק ממכת החול ובנתיים סורר שקט אף ואז המאמן אומר "צא אל החול והשתמש בניקור תוך כדי שאתה מסתובב!" הוא אומר
"אני הולך לנוח" אני אומר לה ומחפש מקום לנוח קצת.Originally posted by eevee@Dec 21 2007, 08:19 PM
ברנדון-
טריקו מנסה אבל אז נשמעים קולות בכל מקרה כולם מתראפים ורצים אל הקולות הם של טיילו
ג'ק-אתם נרשמים ורואים 2 עם בידריל ודאסטוקס
חמוף
ברנדון-"איפה הוא נו!" הוא צועק "נצטרך מכת חבטה חלשה כדי להוציא את הקוץ שעל גבו!"Originally posted by rilman@Dec 21 2007, 08:27 PM
אני ממשיך להאזין
קודי-
החפירה גורמת לכך שהוא יתנגש ברצפה הוא מתקשה לקום אך מצליח וטס עם אס השמיים ופוגע חזק!!
עכשיו לפני שטרפינץ' מספיק לקום הוא טס במכת כנף!
יוסי המלך הכין!!
קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!
בברכה דניאל:
איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
"שמעתי שצריכים אותי"אני אומר ומתקרב על טרייקוOriginally posted by eevee@Dec 21 2007, 08:32 PM
ברנדון-"איפה הוא נו!" הוא צועק "נצטרך מכת חבטה חלשה כדי להוציא את הקוץ שעל גבו!"
ברנדון-Originally posted by pokemon-man@Dec 21 2007, 08:30 PM
"אני הולך לנוח" אני אומר לה ומחפש מקום לנוח קצת.
"בוא מהר השתמש בחבטה על הגב של טיילו מהר" הוא מבקש וכולם מסתכלים עליך!
ג'ק-
אתה נח לך בחדר ושומע צלצול
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"אוקיי טרייקו תשתמש בחבטה"אני אומר לטרייקוOriginally posted by eevee@Dec 21 2007, 10:28 PM
ברנדון-
"בוא מהר השתמש בחבטה על הגב של טיילו מהר" הוא מבקש וכולם מסתכלים עליך!
ברנדון-Originally posted by rilman@Dec 21 2007, 10:31 PM
"אוקיי טרייקו תשתמש בחבטה"אני אומר לטרייקו
אתה משחרר אותו והוא מזמין אותך לקרב "קדימה" אומר המורה "תראה לי מה למדת מהקרב הקודם שלך!"
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"טראפינץ' סופת חול" אני אומר לו.Originally posted by eevee@Dec 21 2007, 08:32 PM
קודי-
החפירה גורמת לכך שהוא יתנגש ברצפה הוא מתקשה לקום אך מצליח וטס עם אס השמיים ופוגע חזק!!
עכשיו לפני שטרפינץ' מספיק לקום הוא טס במכת כנף!
"ואז חפירה"
קודי-Originally posted by blackhole@Dec 21 2007, 10:38 PM
"טראפינץ' סופת חול" אני אומר לו.
"ואז חפירה"
הסופת חול מעיפה אותו ואז אתה חופר "פחדן" הוא צועק ואז אדי צועקת לעברו "הוא מכסח אותך אפס!"
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"אוקיי טרייקו חבטה"אני אומר לטרייקוOriginally posted by eevee@Dec 21 2007, 10:37 PM
ברנדון-
אתה משחרר אותו והוא מזמין אותך לקרב "קדימה" אומר המורה "תראה לי מה למדת מהקרב הקודם שלך!"
"עכשיו טראפינץ' זה הזמן שלך לצאת ולגמור עניין" אני אומר לטרפינץ' בחיוך.Originally posted by eevee@Dec 21 2007, 10:40 PM
קודי-
הסופת חול מעיפה אותו ואז אתה חופר "פחדן" הוא צועק ואז אדי צועקת לעברו "הוא מכסח אותך אפס!"
קודי-Originally posted by blackhole@Dec 21 2007, 10:41 PM
"עכשיו טראפינץ' זה הזמן שלך לצאת ולגמור עניין" אני אומר לטרפינץ' בחיוך.
טרפינץ' נושך את הכנף של סטראטיבה הוא עף לקיר טרפינץ' נפגע וסטראטיבה עושה זאת שוב רק שהפעם טרפינץ' יורד וסטראטיבה מחסל את עצמו ניצחת וקיבלת את הביצה המסתורית "בוא!" קורא מייקי "נלך למנהל הוא מבין בדברים האלה הוא יגלה של איזה פוקימון הביצה!"
ברנדון-
הוא חומק ומשתמש בניקור
יוסי המלך הכין!!
בברכה דניאל:
"אתה תלך אליו, הביצה היא שלך" אני אומר לו ומביא לו את הביצה.Originally posted by eevee@Dec 21 2007, 10:44 PM
קודי-
טרפינץ' נושך את הכנף של סטראטיבה הוא עף לקיר טרפינץ' נפגע וסטראטיבה עושה זאת שוב רק שהפעם טרפינץ' יורד וסטראטיבה מחסל את עצמו ניצחת וקיבלת את הביצה המסתורית "בוא!" קורא מייקי "נלך למנהל הוא מבין בדברים האלה הוא יגלה של איזה פוקימון הביצה!"
ברנדון-
הוא חומק ומשתמש בניקור
"תחמק ותשתמש במתקפה מהירה"אני אומר לטרייקוOriginally posted by eevee@Dec 21 2007, 10:44 PM
ברנדון-
הוא חומק ומשתמש בניקור
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)