לאאאאאאאאא ארווין אתה לא בסדר השארתה אותי במתח אני לא יכול לחכות מזה אומר להרוג אותם הוא היה איתם וגם למה אגונדו וסארי הלכו זה רק מייק פתח את הדלת נוווו באמת זה כמו הסוף של הנפילים נווו ארווין תנסה לקדם את התאריך של ה"עונה השניה " של אסון הטבע
לאאאאאאאאא ארווין אתה לא בסדר השארתה אותי במתח אני לא יכול לחכות מזה אומר להרוג אותם הוא היה איתם וגם למה אגונדו וסארי הלכו זה רק מייק פתח את הדלת נוווו באמת זה כמו הסוף של הנפילים נווו ארווין תנסה לקדם את התאריך של ה"עונה השניה " של אסון הטבע
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
סיפור גדול יחזרו בקרוב
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
נחשו מה ?!
אסון הטבע 2 עומד להמשיך ולחזור בגדול בקרוב ממש!
אז בזמן הקרוב יהיה לכם זמן לקרוא את "אסון טבע 1"
למי שלא קרא ,הזדמנות מצוינת לקרוא ,ולמי ששכח או סתם רוצה לקרוא שוב , הסיפור חוזר!!!
יש אישור מאדם המנהל להקפיץ נושא זה
ניתן להגיב כרגיל באשכול זה
האשכול יהיה פתוח במשך שבועיים לפחות ואז נמשיך מאיפה שהפסקנו רבותיי!
קריאה מהנה
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
תודה רבה לשניכם ,אני מאוד מקווה שיגיעו קוראים חדשים לקראת אסון הטבע 2 ,שימשיך כמתוכנן .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
זו לא מתיחה :o
ציטוט מהודעה שלי למנהל פורום ספרות
ציטוט של אדם:אני יכול בבקשה להקפיץ את אסון הטבע 1 , בקרוב אני ממשיך את אסון הטבע 2 ואני רוצה
שמשתמשים יקראו ויכירו את אסון הטבע 1 לפני שיקראו את ההמשך
יש אישור
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
אסון הטבע 2 !
פרק 23 :חיזיון
ולחשוב שזה היה ממש לפני שהכל התחיל ,לא היו לי אז הרבה חברים ,היו לי אחד או שניים ,לאחד קראו איליה,הוא היה גבר,
רוסי עם מילה של כבוד ,חבר עם מילה ושאפשר לסמוך עליו כמו שצריך ,תמיד היה יושב לידי בשיעורי אנגלית ,ב4 יחידות
היינו מתבדחים על התחת הענקי של המורה וצוחקים עליה ולעיתים גם צוחקים על דנה המכוערת הזאת שישבה מקדימה
אבל זה נגמר כאשר הוא עבר כיתה ,ואני נשארתי לבד עם החבר השני הטוב שלי ,שמו היה אושר
הוא תמיד נהג לצחוק בפתאומיות שזה היה מדבק וכל סיטואציה מצחיקה עם אושר גרמה לי להיות שמח
הוא היה מנסה להשתלב לפעמים עם "הערסים" של הכיתה ,כאשר אני ,אנדי ,ילד צופים ,מדריך לשעבר ,חושב מה הייתי עושה ולא
הבנתי מה ההשלכות של זה שאושר הלך איתם בעצם ,הוא החבר הכי טוב שלי בכיתה אחרי שאיליה הלך .אלה היו חבריי בבית
הספר ,אבל בשבט הצופים שבו הדרכתי ,היו לי עוד יותר חברים וילדים שהכרתי ,רובם היו עוד קטנים ממני ,בשנה ,שנתיים.
היה אחד שתמיד אזכור ,הוא היה תלמיד יא' חרוץ וראשג"ד צעיר שהתחיל את דרכו ,היה לו שם אמריקאי בדיוק כמו שלי
שמו היה ארווין.אתם בטח שואלים את עצמכם למה לעזאזל הוא מספר לנו את זה ,אני מספר לכם את זה כדי שתדעו , שחברות הוא הדבר הטוב ביותר
שיכול לקרות לכל אחד מכם.
רגע ,ממש לפני שג'ק מורה על חיילי שבט סארי לחסל אותנו ,אני נזכר במשהו שהוא אמר לי ,כמה ימים לפני האסון הראשון
היינו בשבט ,וסיימנו את אחת הפעולות הטובות שהעברתי לחניכיי ,אני רואה את ארווין מחייך והוא לקח אותי ותפס אותי
הצידה ,והתחיל לדבר ."אחי ,אנדי ,תשמע לי ,עוד מעט הכל יגמר " אומר לי ארווין במבט נסער כאשר הוא מסתכל לצדדים לראות אם מסתכלים עלינו
"מה ? מה יגמר ?" אני שואל אותו כאשר חושב לעצמי 'אולי הוא השתגע?'
"החיים על פני כדור הארץ" אומר לי ארווין
"מה זאת אומרת ?" אני שואל אותו וחושב שהוא צוחק עליי אך לא אומר לו זאת
"תשמע ,אני לא יודע איך להגיד לך את זה, ואני לא בטוח שאתה תאמין לי ,אבל לפחות תזכור מה שאני אומר לך " אומר לי ארווין.
"נו מה ? אתה מתחיל להלחיץ "אני אומר לו
"אנדי ,בעוד מספר ימים ,אסונות טבע יהרסו את העולם שלנו לגמרי ,לא ישאר כלום ,כמעט .
בעוד כמה ימים ,אחד מקרובי המשפחה שלך ,יקרה לו משהו רע ... ומיד אחריו ,לעוד קרוב שלך " אומר ארווין
"מי ?!" אני שואל "תגיד לי! אולי אוכל לעצור את זה !" אני אומר לו
"אני לא יודע מי ,אבל זה כנראה אמור לקרות " אומר לי ארווין והדבר היחיד שאני חושב עליו הוא על פניו ,שדורשות אגרוף
רציני למרכז אחרי שהוא אומר לי דבר כזה.
"בעוד שלושה ימים אתה תהיה בסכנה ,אבל איכשהו אתה תינצל ,אתה חייב לדלג על כולם ,להשאיר פה את כולם ,אבל
תציל את עצמך " אומר לי ארווין
"אוקיי " אני אומר לו ומנסה לעכל את מה שאמר לי בלי להאמין יותר מדי ולא להיות פתטי
"דבר אחרון ..." אומר לי
"תגיד לג'ק על המתאגרף 22 " אומר ארווין ונמלט משם לתוך השבט ,כאשר ישיבת המדריכים שאחרי הפעולה אמורה להתחיל.
"מה ?!" אני שואל את עצמי ומנסה לזכור זאת.
כעבור שלושה ימים ...
"כן ..זה נראה מוזר ..אבל זה קורה... יורד שלג בסין ... וגם בארצות השלום ,לפי התשקיף של השבוע הבא
אנו רואים שלא יהיה ניתן לצאת מהבתים בישראל אפילו.. מרוב שלג" אומר חזאי בערוץ מסחרי
" כן ,זה באמת מוזר.. ברוסיה הטמפרטורה מגיע למי היה מאמין .. 40 מעלות חום ברוסיה הצפונית והקרה ..
אבל עכשיו היא חמה " אומר חזאי בערוץ אחר.
"נו.. אולי תפסיק להעביר ערוץ כל שנייה" רוטן ג'פרי כאשר הוא ושלמה יושבים באותו בית קפה שלהם ביהודה הלוי
האוטובוס שלי לתל אביב עוצר ."כן אימא ,אני אמסור לסבא וסבתא ד"ש אני מבטיח ,כן אני בסדר הגעתי " אני אומר לאימי
בטלפון כאשר אני יורד מהאוטובוס לכיוון הבית של סבא וסבתא."השלג לא כזה כבד " אני אומר לה כאשר הסופות
שלג המפתיעות האלה ממשיכות לרדת."ביי אימא ,אמממ אני אוהב אותך " אני אומר ומנתק.
אני עולה לבית של סבתא וסבא ואני דופק בדלת ,סבתא פותחת את הדלת בשמחה ואומרת "אנדי ... כמה טוב שבאת"
אומרת לי בשמחה וחיוך ,"תשב אני אתן לך עוגיות" אומרת לי ומושיבה אותי בכוח ."סבתא ,איפה סבא ?" אני שואל
"אויש ,שאלה טובה ,הוא כבר מהבוקר בקפה הזה שלו " אומרת בזלזול
"את רוצה שאני ארד לקרוא לו ?" אני שואל
"אני אשמח ,אבל קח תאכל עוגיה ,מוזר מאוד שמזג האוויר השתנה פתאום אה?" שואלת אותי
"כן ,זה מאוד משונה " אני אומר לה
"פעם קראתי ספר ,שבדיוק כך אמור להתחיל סוף העולם " אומרת סבתא "אבל עכשיו הכל בסדר" אומרת
'סוף העולם!' אני חושב לעצמי ונחנק מהעוגיה של סבתא ,משתעל קלות "אנדי ,אנדי ,הכל בסדר ?" שואלת וטופחת לי על
הגב בחוזקה ."כן כן " אני אומר
אני נזכר במילים של ארווין ומבין שצריך להביא את סבי מהר הביתה ."אני יורד לקרוא לסבא" אני אומר ויורד במהירות
"סבא ? סבא שלי פה ?" אני נכנס לאותו בית קפה שסבא שלי תמיד יושב בו ומחפש אותו
"ג'פרי ? סבא?" אני שואל ומחפש את סבא שלי
"אני פה !" צועק ג'פרי וקורא שאני יבוא לעברו .
אני מתקרב אליו והוא נותן לי חיבוק ... ושם לי שטר של 100 שקלים שאף אחד לא יראה בכיס .כמו תמיד.
"סבא..." אני מתחיל לומר לו
"מה ? קרה משהו ?" שואל אותי
"סבתא רוצה שתחזור הביתה.. היא דואגת " אני אומר לו
"אוי לא.. שלמה אני צריך ללכת נתראה בערב " אומר ג'פרי לשלמה ונפרד ויוצא ביחד איתי מבית הקפה.
"נו באמת עם סבתא שלך הזאת ,תאמין לי ,נשים זה צרה " אומר לי סבא וצוחק
"תאמין לי שאני יודע" אני אומר לסבא
"או או או " אומר וצוחק סבי .
אני וסבא שלי עולים במדרגות של אותו בניין ישן בו הוא וסבתא גרים
ופתאום אנחנו מרגישים רעידה של כל הבניין
כל הבניין רועד ולא מפסיק לרעוד ,רעידה חזקה מאוד ומתמשכת ולא נעצרת ,הבניין מתחיל להוציא סלעים ענקיים ,
אחד בדרך ליפול על סבא שלי ,אני קופץ עליו ומזנק לצד המוגן של המסדרון
אני מגן על ראשנו ."אוי ואבוי !" אומר סבי ורץ מהר לדירה
שנינו נכנסים לדירה ואנחנו רואים את סבתא יושבת על הספה ,כשראשה מורכן אחורנית מלאה בדם
"לא!! " צועק סבא שלי
סבא יושב ובוכה ואני מנסה להרגיעו ,"אנחנו צריכים לשרוד סבא" אני אומר כאשר אני מנגב לעצמי את הדמעות ומבין
שארווין צדק ,אבל אני לא יודע איך ולמה ."על מה אתה לעזאזל מדבר אנדי ?" שואל אותי סבא
"סוף העולם סבא ,סוף העולם".
המשך יבוא...
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)