שיר רקע נחמד,מעניין,מותח אבל מה הקטע עם "הפרקים האחרונים של אסון הטבע 3" זה לא אמור להיות הראשונים?
אתם תדעו מה קרה לאנדי רק בסוף ..
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
פרננדו מת .
הפרק הראשון בעוד כמה דקות
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
פרק 36 :אלפיים מאתיים.
אני עדיין לא יודע מה לעשות עם החיים שלי , האם אני ממשיך בלימודים גבוהים או שאני אמשיך עם האהבה שלי לאסטורולוגיה וגיאוגרפיה
ואמשיך עם המחקרים הפרטיים שלי ,המורה תמיד אמר לי שאני יותר מדי חכם ללימודים הגבוהים , "אורנברסיטה זה לא בשבילך"
ככה הוא טוען , נולדתי וגדלתי בבית יתומים "סאן סיטי" , בית היתומים הגדול ביותר באי סאפורה .
וואו כנראה ממש בלבלתי אתכם עם כל המידע הזה , אז קודם כל אני אציג את עצמי .
שמי פיטר , אני בן 21 ונולדתי באי סאפורה , העולם החדש .
כל מי שנולד פה איי פעם , קיבל שבב בקרסול , כדי שאם נגיע לאזורים האסורים נדע שעלינו להתרחק או לעצור , והשבב עושה את
העבודה הזאת .
פעם אחת זה קרה לי, כשהגעתי לאזור האסור ,האזור ובו "המתנגדים" חיים .
"המתנגדים " הם קבוצה שהתנגדו לשלטון של האי סאפורה והחליטו להקים לעצמם מחנה מחוץ לתחום החדש
התחום החדש נבנה בשנת 2018 אף אחד לא יודע מה קרה לפני זה , אבל אני כן .
בשנת 2018 קרה דבר נורא ,כחובב גיאוגרפיה חקרתי את זה שנים וגיליתי שכדור הארץ שלנו היה פעם יותר גדול ומלא ביותר יבשות
ומשהו קרה ,משהו משונה שאף אחד לא מודה לקיומו בשנה הזאת ,קוראים לזה "אסון טבע" .
הדבר הזה השמיד את כל העולם חוץ מהאי סאפורה ועוד איים קטנים שיש על פני כדור הארץ ,אך לפי מה שהבנתי , אין בהם התקדמות
כמו שיש באי שלנו .
אני חי בשנת 2200 , שבו על האי סאפורה קיימים כבר מגדלים , בתים והאי גדל בעוד 20000 דונם מאז אחרי תחזוקה של אנשי המקום .
אני מצטער שאני מבלבל אתכם אך רציתי שתדעו , האנושות החדשה התחילה באי הזה בשנת 2018 על ידי קבוצת אנשים תמימה ששרדו
הם את אסון הטבע הקטלני שאיים על העולם ,אותו אסון טבע שלעולם כרגע אין מושג בכלל שקרה דבר כזה , וזה כי האנשים שהתחילו
את האנושות החדשה , הכחישו כל דבר שקרה .
המייסד של "העידן החדש" שבו אני חי כיום שמו מייק , אין לאף אחד מושג איך ולמה אבל הוא ביחד עם קבוצת אנשים הצליחו לעשות
מהפכה . אבל לאף אחד זה לא משנה ,אף אחד לא יודע מה האמת , אני כן , אני למדתי כל מה שאני יכול , מספרים שכתבו המדענים
הגדולים "איוון ומיכאל טרוניסקי " .
לאשתו של מייק קוראים גלוריה ,שתיהם הקימו ממשלה שתשלוט על האי סאפורה ועל כל המשטר פה .
על הצבא אחראי הקולונל "ג'ק" ביחד עם סגניו , שגיליתי שהיו אינדיאנים בעבר .
חברת המחשבים "היי פלוס" עליה אחראי דין ומזכירתו ואשתו "קרלי" .
גיליתי על עוד כמה אנשים מסביב לסיפור הזה ,אך ידוע לי שיש בן אדם אחד שהיה שייך לכל הסיפור הזה ,ואין לו תמונה ,אין לו רישום
אין לו שם ואין לו אפילו זהות .
הפארק הגדול שלנו קרוי על שם "פרננדו גרסיה" הבן אדם המבוגר ביותר שחי אי פעם על האי הזה.
אתם בטח שואלים את עצמכם מה איתם כיום .
כמובן שהם מתים ,אין אף אחד שיכול לשרוד תקופה כה ארוכה , אבל מה עשו עם הגופות ?
בשנת 2044 כשפרננדו גרסיה נפטר , הוחלט להקים בית קברות חדש , שלאחר כמה שנים הוא הפך להיות בית קברות לגופות קפואות
הגופות שמורות במקררים ענקיים במגדל שנקרא "אגונדו" .
אני דיי בטוח שאתם מכירים את כל השמות שאמרתי לכם עכשיו , הסיפור שלי והמחקר שלי כבר לקראת סיום ואני בקרוב עומד לגלות
את שמו של "נעלם X" האחד שאין לי מושג איך קוראים לו ,אבל אני יודע שאם אני אמצא אותו , אני אגיע לתשובות רבות יותר ואולי אצליח
לפתור את החידה הקשה ביותר לפיתרון .
"האם אפשר להחזיר את כדור הארץ לקדמותו?"
בעבר ניסיתי לפתור את החידה הזאת וניגשתי להרבה אנשים כדי לספר להם מה גיליתי והם אמרו לי "אלה שטויות במיץ עגבניות"
אנשים פשוט לא מאמינים שהיה פה אסון טבע , אף אחד אבל אף בן אדם לא האמין לי ,דבר שכאב לי נורא .
ימים ולילות שלמים רציתי והתפללתי לאלוהים שישלח לאי סאפורה אסון טבע !
נורא כעסתי על האנשים שלא האמינו לי ,אבל עכשיו , הגיע הסוף ,אני עומד לצאת למסע שאולי ישנה את פני העולם והאנושות כולה .
חסכתי 3 שנים כדי לקנות לעצמי יאכטה , אתם בטח שואלים את עצמכם למה
האי סאפורה החדש ,היכן שממוקם העידן החדש ,הוא לא האי המקורי ,קיים אי מזרחי יותר ששם הכל התחיל , אין לאף אחד מושג מה קורה שם
אבל לפי מה שהבנתי ,שם הכל התחיל ,שם זה האזור האסור שאליו אנו לא יכולים להגיע .
תכננתי את זה כמו שצריך , הכל מתוכנן כבר כמה שנים ,השבב שמותקן לי בקרסול לא יפעל אם אני לא יעמוד באדמה של האזור האסור
ולכן אני אצטרך להיות באוויר .
היאכטה תיקח אותי בשיט של 4 שעות לכיוון האי המזרחי ,לאחר מכן אני אשתמש בנעליים מיוחדות שהמצאתי שאני קורא להם
"נעלי ירח" ואיתם אני אוכל ללכת בגובה מבלי שהשבב יופעל ואף אחד לא יידע שאני באזור האסור .
התוכנית שלי כמעט מושלמת , אבל דבר אחד לא תכננתי , מה אני אעשה כאשר אני אגיע לשם ? והאם יש שם אנשים שמצוידים בנשק?
אני אצטרך להצטייד בנשק
הדבר היחיד שעלה לי בראש הוא לקחת שקית עם אבנים ומקל עם גומיה והכנתי לעצמי רוגטקה נפלאה .
אז הנה , האי המזרחי ,האי סאפורה המקורי ,איפה שהכל התחיל ,אסון הטבע האימתני שהשמיד עולם שלם ,הנה אני בא.
המשך יבוא..
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
זה מה שאמור להיות בסימן שאלה אצלכם .
מה זה אסון הטבע הזה ?
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
זה לא בהכרח נשאר זה.
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
אמממ היום או מחר
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
מאירועי הפרקים הקודמים ...
שמי פיטר , אני בן 21 ונולדתי באי סאפורה , העולם החדש .
כל מי שנולד פה איי פעם , קיבל שבב בקרסול , כדי שאם נגיע לאזורים האסורים נדע שעלינו להתרחק או לעצור , והשבב עושה את
העבודה הזאת .
אני חי בשנת 2200 , שבו על האי סאפורה קיימים כבר מגדלים , בתים והאי גדל בעוד 8000 דונם מאז אחרי תחזוקה של אנשי המקום .
אני מצטער שאני מבלבל אתכם אך רציתי שתדעו , האנושות החדשה התחילה באי הזה בשנת 2018 על ידי קבוצת אנשים תמימה ששרדו
הם את אסון הטבע הקטלני שאיים על העולם ,אותו אסון טבע שלעולם כרגע אין מושג בכלל שקרה דבר כזה , וזה כי האנשים שהתחילו
את האנושות החדשה , הכחישו כל דבר שקרה .
המייסד של "העידן החדש" שבו אני חי כיום שמו מייק , אין לאף אחד מושג איך ולמה אבל הוא ביחד עם קבוצת אנשים הצליחו לעשות
מהפכה . אבל לאף אחד זה לא משנה ,אף אחד לא יודע מה האמת , אני כן , אני למדתי כל מה שאני יכול , מספרים שכתבו המדענים
הגדולים "איוון ומיכאל טרוניסקי " .
על הצבא אחראי הקולונל "ג'ק" ביחד עם סגניו , שגיליתי שהיו אינדיאנים בעבר .
חברת המחשבים "היי פלוס" עליה אחראי דין ומזכירתו ואשתו "קרלי" .
הפארק הגדול שלנו קרוי על שם "פרננדו גרסיה" הבן אדם המבוגר ביותר שחי אי פעם על האי הזה.
אבל קיים רק בן אדם אחד ,שהיה גם בתקופה הזאת אבל אין עליו רישום בשום מקום , כאילו הוא מעולם לא היה קיים .
ביררתי וגיליתי שהמידע נמצא באי סאפורה .
אז הנה , האי המזרחי ,האי סאפורה המקורי ,איפה שהכל התחיל ,אסון הטבע האימתני שהשמיד עולם שלם ,הנה אני בא...
פרק 37 :אנדילנד
מעולם לא הרגשתי כל כך לחוץ , היאכטה שלי נוסעת בשיא המהירות על פני המים כאשר אני רואה מרחוק גוש קטן ואז אני מתחיל
לראות עצים ואז גם אני רואה את התמונה השלמה ,האי סאפורה .
מוזר לדעת שאף אחד בעידן החדש לא יודע מה קרה לפני מאות שנים , יכול להיות שהם היו משנים את התנהגותם אם הם היו יודעים
אבל אני לא חושב ככה , ועכשיו הגיע הזמן ,אני אמצא את האמת ,כי האמת נמצאת בזהותו של בן אדם אחד , ואין לי מושג איך קוראים לו.
אני מתקרב לאט לאט לאי ואני מאט את היאכטה שלי , אני רואה את האי העצום , כמובן שיש לי תמונות של האי מלפני מאות שנים
והוא לא נראה ככה ,שינו אותו , הוסיפו לו בניינים ,בקתות ,חנויות ,המקום הזה היה למקום מסחרי פעם ,אבל עכשיו הוא נטוש ,ונראה
כאילו אין שם אף אחד .
אני לובש את הנעליים המיוחדות שלי ואני יוצא , ממש בלחץ ומקווה שהנעליים יעבדו .
אני דורך על החול של האי סאפורה וכשאני רואה שלא קורה שום דבר אני מעלה חיוך קטן , אני ממשיך ללכת בצעדים קטנים מרוב הפחד
ואז אני שומע קול של "שוטגאן" (רובה ציד) שמאיים עליי "עצור" אני שומע קול אכזרי מאחורי
"תרים את הידיים שלך !" אומר הקול הזה .
כמובן שאני לא אתווכח איתו והרמתי את ידיי .
"אני לא מזיק ! קוראים לי פיטר ואני חוקר " אני אומר לקול שמאיים עליי
"כן , ואני מלכת אנגליה!" אומר הקול הזה וכנראה לא מאמין לי
"ג'ינגו , עזוב אותו " אני שומע עוד קול מאחורי אבל הפעם הוא קול רך יותר ועדין יותר .
"מה זאת אומרת עזוב אותו ?" ג'ינגו מתעצבן כאשר מעביר את הרובה לקול השני .
"תסתובב באיטיות" אומרת ואז כבר זיהיתי שזו אישה
אני מבחין מולי בבחורה מאוד חמודה ,בעלת שיער חום ונוצה על הראש ,לובשת בגדים צמודים ויש לה עיניים מדהימות
אבל מה שהרס לי את הרגע הזה כשהיא אמרה לי "מה ג'ינגו עליו איימת ,הוא חנון לגמרי !" אומרת סוזי וצוחקת כאשר אני לא מבין מה קורה
"הלו הלו , אני שומע הכל !" אני אומר לה
"שתוק!" עונה לי סוזי ומכוונת עליי את הרובה
"איך אמרת שקוראים לך ?" שואלת אותי
"אני פיטר , חוקר צעיר שמנסה לקבל כמה תשובות" אני אומר
"פיטר אה ? אין לך מושג מי אנחנו ?" שואלת סוזי
"כמו שאמרת , אני חנון ,אתם המתנגדים " אני אומר לה
"יפה ! קיבלת שתי נקודות" אומרת סוזי
"איזה תשובות אתה רוצה לקבל מהמקום הזה?" שואלת סוזי
"אני גיליתי שבשנת 2018 , אסון טבע מחק את כל כדור הארץ חוץ מהמקום הזה ועוד כמה מקומות על פני העולם " אני אומר לה
"מה ?!" סוזי המומה ונראה כאילו היא רוצה להמשיך לשמוע
"קבוצה קטנה של אנשים התחילו את האנושות החדשה במקום הזה , ואז עברו ל"עידן החדש" ששם בעצם הם המשיכו את תורתם
והמשיכו להביא צאצאים ככל שיוכלו " אני אומר לסוזי
"אממ , פיטר נכון ? " שואלת סוזי כאילו שכחה את שמי לכמה שניות
"מאיפה לך המידע הזה ?" שואלת אותי סוזי
"זה מחקר שאני כבר עורך הרבה שנים ,לא היה לי קל להגיע למקום הזה " אני אומר לה
"ומה אתה צריך למצוא במקום הזה ?" שואלת אותי
"אני צריך למצוא מקום שנקרא 'המגדל' ובו אני אמצא תשובות " אני אומר לה
ג'ינגו מתערב בשיחתנו ואומר "המגדל אה ?"
סוזי וג'ינגו מסתכלים זה על זה ואין לי מושג מה הם אומרים זה לזה אבל הם דיברו דרך העיניים
"אתם מדברים דרך העיניים?" אני שואל
"זאת אומנות שפיתחו המתנגדים " אומרת לי
"פה על האי סאפורה ?" אני שואל אותה
"על המה ?" שואלת
"האי סאפורה" אני אומר לה
"נראה לי שהתבלבלת ,פה זה לא האי סאפורה " אומרת לי סוזי
"אז מה זה המקום הזה ?" אני שואל
"מאות שנים שכבר קוראים למקום "אנכי אנדי" .
המשך יבוא...
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
לא לא
זה אנכי אנדי
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)