Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #1
    [youtube]SiAFv71f9LA[/youtube]
    האמריקאים מתים על גיבורי על. בשנים האחרונות הוליווד התחילה גם להתלהב מהם בצורה יוצאת דופן (כשהיא ראתה כמה מזומנים זה מכניס לה), וכל שנה אנחנו נתקלים באיזה גיבור על אחד או שניים, מהמוכרים יותר (ספידרמן או באטמן) ועד גיבורים שאף אחד לא שמע עליהם מעולם (הפקח הירוק.. What The Hell?). קשה מאוד כבר לחדש בז'אנר הזה. זה תמיד גיבור עם עבר טראגי שמקבל כוחות על ומחליט ללכת להרביץ לפושעים, ולמען האמת, זה די נמאס עליי אישית. אז נכון, סדרת הסרטים החדשה של באטמן (באטמן מתחיל והאביר האפל) היא מעולה, אבל גם בה יש עדיין את השטיקים הישנים. האמת שלכל סרטי הקומיקס שיצאו עד עכשיו יש מכנה משותף- כולם מבוססים על דמויות שנוצרו לפני הרבה מאוד זמן. ספיידרמן נוצר בשנת 1963, השנה שאבא שלי נולד! ובאטמן וסופרמן? הרבה לפניו. קיק אס הוא קומיקס חדש, שנוצר בסוף שנות ה2000 בידי אחד היוצרים המוכשרים של התקופה, פרנק מילר, ובסרט רואים את זה.

    רגע, מה קורה פה?
    העולם של הסרט הוא בדיוק העולם שלנו. הפועל זכתה בדאבל, דיו מת, והפשע משתולל. בחנות הקומיקס האהובה עליהם יושבים שלושה חנונים בני עשרה ומדברים על מה שכל חנון בן עשרה באמריקה מדבר עליו בשלב מסויים- גיבורי על. ואז אחד מהם, בחור בשם דייב מעלה רעיון להיות גיבור על בעצמו, ולמרות הגחגוכים של חבריו הוא מזמין מאיביי חליפה ירוקה והולך להלחם בפשע. הרגע בו דייב מתמודד לראשונה עם פושעים מטיח את המציאות בפני כולם. בפני דייב ובפני הצופים. אנחנו מבינים שהעולם הוא לא משחק ילדים כשרואים איך דייב מרוח על הכביש מדמם לאחר המפגש האלים. דייב לא מוותר, ועימות נוסף, שגם בו הוא חוטף די הרבה, מועלה כסרטון ליוטיוב, והופך אותו בן לילה לכוכב עולמי.
    כמובן שדייב מבסוט לגמרי, אבל תשומת הלב הזאת גוררת גם דברים שליליים, כמו מאפיה שמתחילה לחפש אותו ומפגש עם שני גיבורי על אמיתיים. אין להם כוחות, זה נכון, אבל המהירות והברוטליות בה הם הורגים את קורבנותיהם, בשילוב עם מי שהם עושים את זה לכמעט פלאי.
    סרט לא לילדים
    מאוד הופתעתי מהאתרים שמיחצנ"ים את הסרט. ברבים מהם רשום בין הז'אנרים "ילדים". ואם יש קהל יעד אחד שהסרט הזה לא מתאים לו הוא ילדים. בין האלימות הברוטאלית והדם שנשפך לכל עבר יש גם קללות, סקס, וכמה סצנות אוננות שלא משאירות מקום לספק, ועל כן אני רואה במפיצים בארץ חובבנים ממדרגה ראשונה. אם אני צריך לבחור סרט שסגנון האקשן בו דומה לאקשן בסרט, אני אגיד "להרוג את ביל" או "ממזרים חסרי כבוד", שניהם של אחד טרנטינו. מצד אחד יש הרבה שיהנו ממנו מאוד, אבל יש כאלה שהוא יהיה כבד ומוגזם מידי בשבילם. ואם כבר דיברנו על אקשן, אנחנו צריכים לדבר על היטגריל. היטגרל היא אחת מהגיבורים הרציניים, והיא מאוד רצינית. היא בת 11 וקצת, וכבר רוצחת בברוטאליות מרשימה עשרות פושעים במהלך הסרט. היא שותפה של אבא שלה, שמכנה את עצמו "ביג דדי", ולמרות שהוא גדול וקשוח, הייתי מעדיף לפגוש אותו בסמטה חשוכה מאשר אותה.

    יצירת מופת אלמוותית
    אל תתנו לזה לבלבל אתכם, היטגריל היא דמות נהדרת. היא ילדה קטנה, שהאבא רודף הנקמה שלה משתמש בה כדי להוציא לפועל נקמה, ובדרך מונע ממנה את הילדות שלה. גם גיבור הסרט, דייב, לומד במהלך הסרט הרבה על החיים ואיך המסיכה של קיק אס לא תעזור כשהם יכו (לעיתים מילולית) בפניו. העלילה מאוד מבולגנת, ואין לה קו אחיד, אבל האקשן בשילוב עם הדמויות העמוקות והמשחק המצויין של כולן (אפילו ניקולס קייג' שבשנים האחרונות מזייף, נותן פה הופעה סבירה), תחת הבימוי הכשרוני של מתיו ווהן מכינים יצירת מופת שתיזכר לעוד הרבה זמן ותראה לכולם איך עושים סרט קומיקס איכותי.

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר





  2. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Apr 2010
    הודעות: 19,200
    #2
    הסרט נשמע מגניב ומעניין D:

    תודה על הביקורת,לא הספקתי עדיין לראות את הסרט הזה בכל מקרה...
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!




  3. אמאש'ך פלאפי ):
    תאריך הצטרפות: Jun 2009
    שם: ספרטה
    הודעות: 9,047
    #3
    כל הכבוד D:
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?


    [YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

  4. Veni Vidi Vici
    תאריך הצטרפות: Jun 2007
    שם: ניצן
    הודעות: 28,634
    #4
    ראיתי חצי ממנו בוויוס את החצי השני עוד לא הספקתי לראות

    אחד הסרטים הטובים של השנה אין ספק,סרט שעמד בציפיות שתלו בו
    סיקור מצוין
    תודה


    And If You Don't Know, Now You Know


  5. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Mar 2008
    הודעות: 2,881
    #5
    סרט מעולה שהפתיע אותי לטובה, ממליץ.

  6. A little MONSTER
    תאריך הצטרפות: Dec 2008
    שם: <=====
    הודעות: 1,391
    #6

  7. מייסד האתר והפורום
    תאריך הצטרפות: Jun 2007
    הודעות: 22,715
    #7
    אתה כתבת ?
    למה שלא תפרסם תביקורת הזאת בהופה ?

  8. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #8
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אתה כתבת ?
    למה שלא תפרסם תביקורת הזאת בהופה ?
    כן.. אני כתבתי.. איפה לפרסם? שים קישור

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר





  9. מייסד האתר והפורום
    תאריך הצטרפות: Jun 2007
    הודעות: 22,715
    #9

  10. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #10
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    צריך להיות חברי צוות בשביל זה ^^
    אני מפרסם הרבה סיקורים.. גם במשחקים כלליים פרסמתי שלוש סיקורים שלי ובאנימה ומנגה סיקור... אם אתה רוצה, אני יכול לעזור..

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר





  11. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: May 2010
    שם: חנות אדידס
    הודעות: 681
    #11
    אני מחכה שתצא גרסת dvd להורדה נאה סרט טוב אני מחכה לראות אותו

  12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #12
    ציטוט פורסם במקור על ידי adidas צפה בהודעה
    אני מחכה שתצא גרסת dvd להורדה נאה סרט טוב אני מחכה לראות אותו
    יש גרסא באיכות מעולה בויוס:
    http://www.views.co.il/info.php?id=2835
    אני ראיתי דרך שם.

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר





מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •