ההרשמה לתחרות הסתיימה. כעת הגיע הזמן שלכם, חברי הפורום היקרים, לבחור את הרקע שהכי עניין אתכם! יש הרבה פרסים והרבה כיף! בין המצביעים יוגרל פרס שלברמה 5.
ההצבעה
ההצבעה תיעשה כאן ובאמצעות הסקר. כל מי שמצביע בסקר גם רושם כאן בנושא למי הוא הצביע או שההצבעה שלו לא תיחשב. למשתתפים אסור להצביע לאף אחד! ההצבעה מסתיימת בסביבות 4 בבוקר. בין המצביעים יוגרל כאמור סניזל במשחק הפורום. אני מאחל לכולם תחרות כיפית והוגנת
המתמודדים
1.שם+שם משתמש: DarkTiger
שם של המשחק החדש: AnImAlIa
רקע של המשחק החדש:ספוילר
היה זה ליל ירח מלא בשנת 2000, אשר ביקום מקביל לשלנו.
העולם נראה כמו שלנו, אך שונה, לא הייתה פינה אחת שאינה הייתה ירוקה,
ובכל פינה רחש לו יצור קסום.
באותו לילה, דלטוקוס הגובלין המרושע רקם לעצמו מזימות, הוא הצליח להחזיר את דינאקס- מפקדו מעולם המתים, אך מפורק, מפורק ורקוב.
דלטוקוס הזקן הכין שיקוי, אך ששפך על דינאקס אותו רעדה האדמה, השיקוי המיס את רצפת בית העץ שבו התגורר דלטוקוס וחלחל למעמקי האדמה.
נשמע פיצוץ, ומרגע זה העולם נהיה לא בטוח, מהרצפה המומסת זינק קמע, שרק בעזרת השמדתו העולם יחזור להיות רגיל.
דלטוקוס שהביט בחור שברצפה והחזיק בקמע שם לב שצל משתקף עליו, הוא שמע שאגה והוטח לרצפה, יד נוקשה בעלת ציפורניים דמויי ציפורני ציפור טרף חטפו את הקמע.
דלטוקוס הסתובב מפוחד והביט בפניו של מפקדו, המחזיק בקמע בעזרת טפריו.
"ה... המפקד" הוא מלמל ונס מפני מפקדו המפלצתי, שתפס את גלימתו.
"תירגע" דינאקס אמר "צבאי חזר, הבט מהחלון" דלטוקוס ציית מבויש.
מהחלון הביט החוצה הגובלין ונשמתו נקטעה, אנשים אינם היו ברחוב, אלא אנשים דמויי חיות, מוטאציות, מוטאציות כמו מפקדו, שחצי דינוזאור.
דינאקס צחקק "בקרוב מאוד כולם ימותו" הוא התעסק בטפריו וכך הסתיים העידן הרגיל ונפתח עידן ה"אנימאליה"!
2.שם+שם משתמש: עומר Ritsuka Kun
שם של המשחק החדש: Heroes of might and magic
בעולם של קסמים ועוצמה קיימות ממלכות הנאבקות לשרוד. לאחר שהמלכה קסנייה הובסה הכאוס בעולם שלט ועשרות איכרים פשוטים ניטבחו תחת צבעו של אלוהמר, שהיה אז מעלה באוב עוצמתי במיוחד השלט במתים ובשאול גם יחד. קבוצה של לוחמים קטנה וצבאותיהם יצאו למלחמה כנגד והצליחו להביס את צבא המתים של אלוהמר ויצרו עולם חדש לגמרי ששכח לגמרי מהמלחמה שהייתה לפני שנים ספורות.
העולם היתפתח והיתקדם והינה, משום מקום מספר ממלכות מקצוות שונים של העולם החליטו להילחם על הארץ. אתם, ניבחרתם לגדול כגיבורים ולעזור לממלכתם לכבוש ולהביס את שאר הממלכות האחרות. בעזרת הלוחמים המסורים שהממלכה מקפת, אתם תאלצו לבחור אם תתמכו בקסמים, או בלוחמה פיזית ולהוביל את צבאכם, שאותו תיבחרו ותחזקו בעצמכם ובעזרת כישורים שונים שאותו תלמדו בדרך.
העולם כבר לא בטוח וכיום עשרות מפלצות ויוצרים מיסתובבים חופשי הינסו לעצור אתכם. חלקם של ממלכות אחרות וחלקם מבולבלות או עוינות.
מי הממלכה האחרונה שתישאר?
3.שם+שם משתמש:אלמוג,אלמוגסי
שם של המשחק החדש:מחשב החיים.
מחשבים אוים על ידי בריון שכבתי וחזק שרצה בו נקמה ולכן החליט לנסות את מזלו ולחמוק ממנו על ידי לימוד לקח ולכן עבד ימים ולילות על פיתוח משחק מחשב ששם מי שנכנס הופך ללוחם אך זה משלם בגופו בתור מטרה הוא פרסם את המשחק והמון אנשים נכנסו לתוכו בלי נוגע נותר לו לנהל את המשחק אך הוא נכנס לשם בעצמו כך שכולם כמעט נמצאים במשחק עולם בלי מטרה,עולם של מלחמות עכשיו אתם תחליטו מה אתם תעשו בעולם הפשע הממוחשב שכל אחד יכול להיות שם גיבור!
4.עומר, אדון פריון.
שם המשחק:היצור האולטימטיבי.
רקע:ספוילר
במימד Z בכוכב שבתן ישנם שני גזעים חיים בו : השואבנים יצורים דמוי אנוש שיכולים לשאוב את האויב שלהם ולהפוך להיות כמוהו,והזורקנים יצורים חזקים בעלי כלי נשק עוצמתיים מאוד.
במשך אלפי שנים הזורקנים והשואבנים נלחמו זה בזה.
עד שיום אחד קמו זורקן ושואבנית התאהבו ונולד להם בן.
לאחר 15 שנה הילד הפך לזורשואב היצור האולטימטיבי שרוצה לטהר את העולם משני הגזעיים ולהיות לבד לגמרי.
האם הוא יצליח האם לא זו שאלה טובה.
5.שם: ניב, Black Mamba
שם המשחק:סטארגייט, 250 שנה אחרי:
כל תינוק מכיר את הסיפור, על אותו האיש הדגול, ג'ון שפרד שמו, שהקריב את עצמו כדי להרדים את צבא ברפאים, ולחסל את מלכתם לעד.
פסלים של הלוחמים האמיצים שנפלו קורבן לכוחם האימתני של הרפאים, שואבי הנשמות האכזריים, אשר מפוזרים בכל רחבי העולם, אנדרטות מפוארות שמוקדשות להם, טקסים שמתקיימים מדי שנה, וכו'.
מאתיים חמישים שנה אחרי יום סיום המלחמה, אתם, מתבגרים טיפוסיים, מוחאים כפיים לכבוד סיום טקס הזיכרון ליום ה"קרב בגלקסיה". רעשי גרירה של כיסאות קמים וכל הילדים עוזבים את המקום בפיהוקים, מפטפטים וצוחקים. הם רק לא יודעים, שאי שם, באחת הגלקסיות הרחוקות, התעוררו להם כמה רפאים לתחייה, והם לא יעצרו עד שישיבו את מלכתם לחיים, ו... ישמידו את מי שהעז להתנגד להם בעבר.
כמה שנים אחרי, העלמויות מסתוריות בכל רחבי כדור הארץ מתחילות להתרחש, ילדים קטנים, נערות, וקשישים שכבר אין להם שיניים. הממשלה משתדלת להסתיר זאת, אבל נראה שאין להם קצה חוט בקשר להעלמויות שמתרחשות, אבל בחשאי, ה -c.f.d , הארגון החשאי של ארה"ב, מקים יחידה מיוחדת, שתפקידה יהיה למצוא את הילדים שנעלמו, בין אם זה ביקום של כדוה"א, או בממד אחר.
6.שם: FLUPY תומר
שם משחק : Time RIders
השנה :2012
תאריך :13 במאי
"יש! זה עובד "צועק אדם יחסית גבוה בעל חליפה לבנה ומשקפי מגן על העיניים.
לפתע מתרפצים לחדר שני אנשים אחד נמוך ושמן והשני גבוה ורזה שניהם לבושים בחליפות לבנות ומשקפי מגן .
"גיימס,הצלחת להפעיל את זה ?"אומר האדם הגבוה ,
האדם שמתברר כגיימס לא עונה הוא רק מתחיל לבכות, כנראה מתוך אושר .
לאחר שהוא נרגע קצת הוא אומר "מכונת הזמן עובדת !סוף סוף אחריי שנים של...".
לפניי שהוא מספיק לסיים את המשפט מופעלת האזעקה, תוך מספר שניות פורצים לחדר עשרה אנשים בלבוש שחור ומסכות על הראש .
השנה: 1492.
התאריך: 12 באוקטובר.
ספינה ענקית חוצה את הים הכחול השמיים בהירים , אין סימן לסערה .
אדם מבוגר בערך בגיל הארבעים נשען על המעקה מסתכל קדימה, רואה משהו באופק .
"יבשה יבשה באופק !"צועק אותו האדם.
ברגע הוא מסתובב אדם מיסטורי בעל חליפה שחורה אשר כובע מכסה את ראשו דוקר אותו למוות ומשליך אותו לים הפתוח .
השנה 2013
תאריך: 21 במאי .
נער צעיר מסתובב לו בספרייה העירונית, הוא מסתכל סביב ולאחר שהוא בכן את רוב הספרייה עיניו.
לאחר שניות ארוכות הוא שולח את ידו על מנת להוציא את הספר ממקומו.
על הכריכה כתוב "גילוי אמריקה" .
הוא פותח את הספר ומתחיל לעיין.
עיניו נפתחות והוא בוהה באותו הדף, לאחר שהוא מתעשת הוא לוקח את הספר לכיוון הקופה .
שם יושבת אישה מבוגרת מבוגרת שערה כבר הלבין .
"מה?"שואלת האישה בשיעמום .
"למה רשום פה שג'ק נילסון גילה את אמריקה ?"שואל אותה הנער.
האישה המבוגרת מתפקעת מצחוק ואז אומרת "אם לא הוא אז מי ?".
"כי אולי קולמבוס גילה ?" אומר הנער באי הבנה .
"קולמבוס לא הצליח לשרוד הוא נפל למים באמצע האוקיינוס "אומרת האישה.
"אוקיי תודה,זה בסדר שאני אקח תספר הזה ?"אומר הנער .
"זה בסדר אנג'ל אחיך ישלם על זה אחר כך "אמרה האישה, ולפניי שהספיקה למצמץ אנג'ל כבר יצא מהספרייה.
מהספרייה.
שנה : 2015
תאריך :13 במאי.
נער מתבגר בעל שיער שחור חלק יושב מול מחשב שלצידו שוכב כלב קטן .
לאחר כמה דקות אותו הנער קופץ ואומר "הצלחתי מוקה הצלחתי!"
7. שם: Snoop_Dog רומה
שם משחק:מלחמת העולם הרביעית -מלחמת המיידים.
- בקצרה על מלחמת העולם השלישית:
בשנת 2030 רוב מדינות ערב התאחדו למדינה אחת הנקראת הפדרצייה הערבית(=AF).
ובראשה עמדו כל ראשי הממשלה של מדינות ערב שהתאחדו.
כשנתיים לאחר האיחוד AF החלה במתקפה על מדינת ישראל ובאותו הזמן רוסייה החלה בתהליכי איחוד עם סין וכך נוצרה המעצמה הרוסינית.
המלחמה פרצה כאשר ברית המועצות הוקמה מחדש על ידי המעצמה הרוסינית והחלה לכבוש ארצות קטנות באסייה [הארצות שהותקפו:יפן,2 הקוריאות,תאילנד,מונגולייה,טיוון וויאטנם.] ובאותו הזמן AF החלו לתקוף את ישראל.
ארה"ב המובולבלת לא ידעה מה לעשות והעדיפה להגן על בת בריתה ישראל.
ובאותו הזמן ברית המועצות המשיכה לתקוף ארצות קטנות באסייה והחלה אף ליתקוף את ארצות אירופה הקרובות אלייה.[הארצות האירופאיות שהותקפו: גרמנייה,פולין,יוון,איטלייה ורומניה.{כל הארצות מהסוגריים הקודמים חוץ ממונגולייה נכבשו\נכנעו\היצטרפו לברית המועצות}].
ארה"ב מתחילה במתקפה על ברית המועצות ובתור תגובה משוגרים 4 טיליים גריעיניים אל ארה"ב לערים: וושינגטון , לאס-ווגס ,ניו-יורק ולוס-אנג'לס.
[ארה"ב מחוסלת אין לה ממשלה]לאחר ש-4 הטילים פוגעים במטרות שלהם ארה"ב נשארת בלי ממשלה ובתוכה מתחילה מלחמה על הישרדות.
בינתיים ברית המועצות כובשת את מונגולייה לאחר שהשתמשה נגדה בנשק לא קומביציונלי[וירוס הרסני אשר משביט לך את זרימת החמצן למוח בצרוה כלשהיאXD+כמובן שלכל החיילים של ברית המועצות יש חיסון נגדו] אשר הרג 95% מתושבייה, ולאחר מכן כובשת את הארצות שתקפה וממשיכה ליתקוף עוד מארצות אירופה[הארצות שמותקפות הפעם : ספרד , צרפת , פורטוגל , פינלנד , נורבגייה , שוודיה ובולגרייה.]
לאחר שכובשת אותן היא מתחילה במתקפה על AF בעזרת הוירוס שאיתו חיסלה את מונגולייה וכך מחסלת 90% מכלל האוכלוסייה של מדינות AF ובכך מסיימת את המלחמה.
- רקע-שלום אני מאט דרגו ואני רוצה לספר לכם על יום הדין של שלושת המיימדים.בשנת 2074 פרצה מלחמת ההיתנגדות שבה הישתתפו הרבה מדינות כנגד ברית המועצות.מדינות אלה קראו לעצמם מדינות הברית הגדולה - מבה"ג.במהלך חודש שלם הצליחו מבה"ג לכבוש מדידי ברית המועצות את איטלייה וספרד.מבה"ג החלה לשלוח ציאיים אל איטלייה כדי להתחיל במתקפה על גרמנייה הרוסית.באותו זמן אני גרתי ברומא שבאיטלייה , ראיתי ציאיים גדולים הנעצרים ברומא למספר ימיים.באותו יום עבר בעיר ציא טנקים גדול מיוחד כשלפתע שמתי לב לין צורה שחורה ומוזרה בשמיים, צורה הדומה לחרוט.ברגע שהבנתי שזה טיל כבר היה מאוחר מידי הדבר האחרון שאני זוכר הוא פיצוץ ענק ושירקה ארוכה שצילצלה באוזני.ברגע שקמתי הרגשתי מוזר , הגוף שלי היה קל הרבה יותר בנוסף הרגשתי שיש לי מה שהוא על הגב.היסתכלתי סביבי והאימה הציפה אותי : גופות אדם בכל מקום ,בתים שלמים נהפככו לאפר ויצורים שחורים ולבנים בעלי כנפיים עפים לכל אבר בשמי רומא.באותו הרגע חשבתי שאני הוזה והיתעלמתי ממה שראיתי התחלתי ללכת מבלי לדעת לאן , הלכתי והכלתי והמשכתי ליראות יצורים עפים בשמיים.המשכתי ללכת עד שהגעתי לשאריות מהביניין בו היתגוררתי , כל הביניין היתמוטט אל למזלי גרתי בקומת מרתף הדבר היחיד שהייתי צריך לעשות הוא לפנות את הסלעים ואוכל להיכנס לביתי וכך עשיתי , לאחר כשעה סוף סוף סיימתי נכנסתי לבית וראיתי שכמעט הכל במקום חוץ מהמראה שלי שהייתה על המיטה . הרמתי אותה והיסתלכתי על עצמי מספר רגעים ואז שמתי לב שאני דומה ליצורים הלבנים שראיתי מיקודם. הייתי בהלם אך לאחר מספר דקות אמרתי לעצמי דווקא מגניב ליהיות ככה.לאחר מספר שבועות שבהן הספקתי להכיר מספר מלאכים גיליתי שאני חצוי,בעולם אין הרבה חצווים זה קורה ב2 דרכים: כחודש אחר כך כבר למדתי לישלוט בכנפיים והצלחתי לעוף , התחלתי לעוף לערים רחוקות וגיליתי שהמלאכים בנו ערים גדולות שחלקן נבנו בשמייםץ ביום אחד שבו סיירתי בעיר הגדולה קימו ראש פגשתי בשני מלאכים אשר שאלו אותי אם אני רוצה להיצטרף לקרב נגד השדים , בהתחלה לא הבנתי על מה הם מדברים אבל מהר מאד קלטטי שבעולם יש מלחמה ענקית. ישר הסכמתי , הם הביאו אותי למנהיג שלהם טיילר, הוא הסביר לי שהם אירגון שנקרא מלאכי האור והם מגייסים מלאכים שרוצים להילחם בשדים ולהחזיר את העולם לקדמותו. כיום ש3 שנים לאחר שהיצטרפתי לאירגון אני אחד מהמפקדים הבכירים באירגון ומטרתי היא להדריך אתכם מלאכים צעירים לקרב הגדול בחייכם והוא מלחמת המיידים. 1. אתה נולד להורים שאחד מהם הוא מלאך והשני בן אדם. 2. מה שקרה לי נהרגתי ואיכשהוא הנשמה שלי נכנסה לתוך גופו של מלאך .
כחודש אחר כך כבר למדתי לישלוט בכנפיים והצלחתי לעוף , התחלתי לעוף לערים רחוקות וגיליתי שהמלאכים בנו ערים גדולות שחלקן נבנו בשמיים
ביום אחד שבו סיירתי בעיר הגדולה קימו ראש פגשתי בשני מלאכים אשר שאלו אותי אם אני רוצה להיצטרף לקרב נגד השדים , בהתחלה
לא הבנתי מה הם מדברים אבל מהר מאד קלטטי שבעולם יש מלחמה ענקית.
ישר הסכמתי , הם הביאו אותי למנהיג שלהם טיילר, הוא הסביר לי שהם אירגון שנקרא מלאכי האור והם מגייסים מלאכים שרוצים להילחם בשדים
ולהחזיר את העולם לקדמותו.כיום,3 שנים לאחר שהיצטרפתי לאירגון אני אחד מהמפקדים הבכירים באירגון ומטרתי היא להדריך אתכם מלאכים
צעירים לקרב הגדול בחייכם והוא מלחמת המיידים.