נרשמתם לפורום IL, הצגתם את עצמכם, הכרתם אנשים בדיבורים ועכשיו הגיע היום!
אתם רוצים לפתוח משחק תפקידים משלכם, ואין לכם מושג מה עושים ..
אל דאגה, אנחנו פה, תנשמו עמוק, קחו כוס קולה ואיזה באפלה ותקראו את התקציר.
בסיומה של החפירה אתם תבינו שאנחנו רוצים לעזור לכם, בכל אספקט וקריטריון שיש.
וביחד איתכם לבנות את המשחק התפקידים הנפלא, המקורי והטוב ביותר בפורום.
שנתחיל?
מפעל משחקי תפקידים ; קומה 1דוגמא ללוגו - פוקימון סטארגייט
- לוגו
הרושם הראשוני מהמשחק, החצר שלפני הבית, הדבר הראשון שגולש ממוצע רואה כשהוא נכנס למשחק שלכם. ואם זה טוב, מבדר, מעניין, צבעוני ומושך - כבר יש לכם מתעניין חדש. אנחנו במפעל שלנו נציע לכם טכניקות שונות, נעזור לכם להוסיף סלוגנים, ובכללי - נעזור לכם לעצב את הלוגו המגניב ביותר שיש !דוגמא לעלילה - פוקימון הוואן
- עלילה
"אתם הולכים ביער, האויב שלכם עוקב אחריהם בעיניו, הוא מאתר את נקודת החולשה ואז...."
שם המשחק הוא עלילה, לולא עלילה ולא סיפור שילווה אתכם למשך כל המשחק, אין לכם בעצם חומר לבנות משחק תפקידים. ופה אנחנו עומדים לשירותיכם. אם תלכו שמאלה ודלת אחת לפני השירותים, אתם תגיעו לחדר העלילה במפעל - שם ישבו אתכם תסריטאים מהטובים בעולם וירשמו לכם עלילה בדיוק בגובה העיניים.דוגמא למפה - הפסטיבל הגדול
- מפת משחק
כשאתם חושבים על מפה אתם חושבים על מפת אוצר או על מפת כוכבים, אז זה כמעט כמו זה אבל זה בכלל לא קשור לזה. אם אתם עורכים את המשחק שלכם במרחבי העולם, ברחבי המחוז, או בין הכוכבים אתם צריכים להיעזר במפה. בין אם זה עיצובים חדשניים, דרכים, בתים, ערים ומקומות - אנחנו נשים את זה במשחק שלכם.
מפעל משחקי תפקידים ; קומה 2"לך ותן לי 20 שכיבות שמיכה!", "כן המפקיד !" - זה חוקים. אז אומנם אתם לא עברתם צבא אבל העולם סובב סביב חוקים, בין אם זה לענות על שאלות שיכולות להישאל בתחילת המשחק, בין אם זה בעזרה בסידור ובארגון המשחק ואם זה סתם כי בא לכם לא לעשות משהו שעושים בשאר משחקי התפקידים.
- חוקים
דוגמא לחוקים - פוקימון הילדה שנעלמה
-חובה לקרוא את החוקים הגלובאליים.
-חובה לקרוא את חוקי הפורום.
-אין לרשום תגובות כמו: "מתי אתה ממשיך לי?", "מתי ההתחלה?", וכו'.
-מי שלא רשום , לא להספים.
-אני לא חייב לקבל אף אחד.
-מי שלא רשום, ורוצה לדעת את הסיבה, שואלים בפרטי בלבד.אתם חייבים לעשות מעקב אחרי השחקנים שלכם, מה הם עשו, מה הם השיגו, מיהם בכלל, מה הניק שלהם וכיוצא בזה. בשביל זה אתם מנסחים לעצמיכם טופס הרשמה, ואם יש לכם בעיות אנחנו נעזור לכם לגבש אחד יפה, חיוני ופרקטי. כזה שיהיה ידידותי למנהל ולמשתמש. אז כל מה שנותר לכם לעשות זה לרשום את השחקנים.
- טופס הרשמה
מפעל משחקי תפקידים ; קומה 3
פה אתם יכולים להיות יצירתיים ככל שיעלה על הדימיון, שירים, סיפורים, מצגות, קליפים, קומיקסים, ליגות, פסקולים, פשוט כל מה שיעלה על מוחיכם היצירתי והפורה. אתם יכולים להוסיף תמונות שייחדו את המשחק שלכם, כרטיסי מאמן שיהיו לשחקנים שלכם והם יוכלו בתמורה לשים אותם בחתימה, לוגואים משותפים, קוד סודי רק לאנשי המשחק, שפה בלעדית ומשותפת. אנחנו פה - תציעו ואנחנו נעזור.
מפעל משחקי תפקידים ; קומת מרתף
פה אנחנו נציג את שיר העובדים שלנו - זה שיר נחמד ואנחנו מקווים שתאהבו אותו :
http://webzoom.freewebs.com/sidask8r/Smash...0All%20Star.mp3
עוד ארצה להודות לצוות הפתיחה של המפעל שהם כוללים את :
BLACKHOLE , HITMAN.
מפעל משחקי תפקידים ; קומת הרשמה
שם :
ניק :
מסן :
איסיקיו :
במה אני רוצה עזרה :
שונות :
מפעל משחקי תפקידים ; הבהרה
בפורום, אני מצפה שכולנו נתגבש לרעיון, נעזור פה אחד לשני ונקים פה מערך משחקי פורומים למופת, זה שאני הקמתי את המפעל אומר שאני הולך לעזור ככל שאוכל, וכך גם שותפי. אבל אנחנו נעריך ונודה לכל מי שיש לו קצת יוזמה והרבה כישרון להצטרף למפעל ולעזור גם כן. ההצטרפות והעזרה לא מחייבים הרשמה.
אם מישהו רוצה לוגו - והכנתם לו אחד - פשוט פרסמו את זה בטופיק. ואני מעריך שהתודה לא תאחר להגיע.
תודה ויום טוב.
<span style='color:blue'>היטמן וחור שחור.</span>