Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 44

נושא: Pokemon Factory

1. היכל התהילה

נרשמתם לפורום IL, הצגתם את עצמכם, הכרתם אנשים בדיבורים ועכשיו הגיע היום!
    אתם רוצים לפתוח משחק תפקידים משלכם, ואין לכם מושג מה עושים ..
    אל דאגה, אנחנו פה, תנשמו עמוק, קחו כוס קולה ואיזה באפלה ותקראו את התקציר.
    בסיומה של החפירה אתם תבינו שאנחנו רוצים לעזור לכם, בכל אספקט וקריטריון שיש.
    וביחד איתכם לבנות את המשחק התפקידים הנפלא, המקורי והטוב ביותר בפורום.

שנתחיל?

מפעל משחקי תפקידים ; קומה 1
    • לוגו
    דוגמא ללוגו - פוקימון סטארגייט

הרושם הראשוני מהמשחק, החצר שלפני הבית, הדבר הראשון שגולש ממוצע רואה כשהוא נכנס למשחק שלכם. ואם זה טוב, מבדר, מעניין, צבעוני ומושך - כבר יש לכם מתעניין חדש. אנחנו במפעל שלנו נציע לכם טכניקות שונות, נעזור לכם להוסיף סלוגנים, ובכללי - נעזור לכם לעצב את הלוגו המגניב ביותר שיש !
    • עלילה
    דוגמא לעלילה - פוקימון הוואן

"אתם הולכים ביער, האויב שלכם עוקב אחריהם בעיניו, הוא מאתר את נקודת החולשה ואז...."
    שם המשחק הוא עלילה, לולא עלילה ולא סיפור שילווה אתכם למשך כל המשחק, אין לכם בעצם חומר לבנות משחק תפקידים. ופה אנחנו עומדים לשירותיכם. אם תלכו שמאלה ודלת אחת לפני השירותים, אתם תגיעו לחדר העלילה במפעל - שם ישבו אתכם תסריטאים מהטובים בעולם וירשמו לכם עלילה בדיוק בגובה העיניים.
    • מפת משחק
    דוגמא למפה - הפסטיבל הגדול

כשאתם חושבים על מפה אתם חושבים על מפת אוצר או על מפת כוכבים, אז זה כמעט כמו זה אבל זה בכלל לא קשור לזה. אם אתם עורכים את המשחק שלכם במרחבי העולם, ברחבי המחוז, או בין הכוכבים אתם צריכים להיעזר במפה. בין אם זה עיצובים חדשניים, דרכים, בתים, ערים ומקומות - אנחנו נשים את זה במשחק שלכם.

מפעל משחקי תפקידים ; קומה 2
    • חוקים
    "לך ותן לי 20 שכיבות שמיכה!", "כן המפקיד !" - זה חוקים. אז אומנם אתם לא עברתם צבא אבל העולם סובב סביב חוקים, בין אם זה לענות על שאלות שיכולות להישאל בתחילת המשחק, בין אם זה בעזרה בסידור ובארגון המשחק ואם זה סתם כי בא לכם לא לעשות משהו שעושים בשאר משחקי התפקידים.

דוגמא לחוקים - פוקימון הילדה שנעלמה

-חובה לקרוא את החוקים הגלובאליים.
    -חובה לקרוא את חוקי הפורום.
    -אין לרשום תגובות כמו: "מתי אתה ממשיך לי?", "מתי ההתחלה?", וכו'.
    -מי שלא רשום , לא להספים.
    -אני לא חייב לקבל אף אחד.
    -מי שלא רשום, ורוצה לדעת את הסיבה, שואלים בפרטי בלבד.
    • טופס הרשמה
    אתם חייבים לעשות מעקב אחרי השחקנים שלכם, מה הם עשו, מה הם השיגו, מיהם בכלל, מה הניק שלהם וכיוצא בזה. בשביל זה אתם מנסחים לעצמיכם טופס הרשמה, ואם יש לכם בעיות אנחנו נעזור לכם לגבש אחד יפה, חיוני ופרקטי. כזה שיהיה ידידותי למנהל ולמשתמש. אז כל מה שנותר לכם לעשות זה לרשום את השחקנים.

מפעל משחקי תפקידים ; קומה 3

פה אתם יכולים להיות יצירתיים ככל שיעלה על הדימיון, שירים, סיפורים, מצגות, קליפים, קומיקסים, ליגות, פסקולים, פשוט כל מה שיעלה על מוחיכם היצירתי והפורה. אתם יכולים להוסיף תמונות שייחדו את המשחק שלכם, כרטיסי מאמן שיהיו לשחקנים שלכם והם יוכלו בתמורה לשים אותם בחתימה, לוגואים משותפים, קוד סודי רק לאנשי המשחק, שפה בלעדית ומשותפת. אנחנו פה - תציעו ואנחנו נעזור.

מפעל משחקי תפקידים ; קומת מרתף

פה אנחנו נציג את שיר העובדים שלנו - זה שיר נחמד ואנחנו מקווים שתאהבו אותו :
    http://webzoom.freewebs.com/sidask8r/Smash...0All%20Star.mp3

עוד ארצה להודות לצוות הפתיחה של המפעל שהם כוללים את :
    BLACKHOLE , HITMAN.

מפעל משחקי תפקידים ; קומת הרשמה

שם :
    ניק :
    מסן :
    איסיקיו :
    במה אני רוצה עזרה :
    שונות :

מפעל משחקי תפקידים ; הבהרה

בפורום, אני מצפה שכולנו נתגבש לרעיון, נעזור פה אחד לשני ונקים פה מערך משחקי פורומים למופת, זה שאני הקמתי את המפעל אומר שאני הולך לעזור ככל שאוכל, וכך גם שותפי. אבל אנחנו נעריך ונודה לכל מי שיש לו קצת יוזמה והרבה כישרון להצטרף למפעל ולעזור גם כן. ההצטרפות והעזרה לא מחייבים הרשמה.
    אם מישהו רוצה לוגו - והכנתם לו אחד - פשוט פרסמו את זה בטופיק. ואני מעריך שהתודה לא תאחר להגיע.
    תודה ויום טוב.

<span style='color:blue'>היטמן וחור שחור.</span>

2. משתמש מנוסה
    שם : יונתן
    ניק : סטיץ&#39;מן
    מסן : yonatan1612@hotmail.com
    איסיקיו : אין
    במה אני רוצה עזרה : עניין לשחקנים ועזרה בעלילה ני מרגיש לא מסופק מעצמי וגם שהשחקנים שלי לא.
    שונות : אין

3. alonmania
    Guest
    שם :אלון
    ניק :אלונמניה
    מסן :יש לך את המסן שלי
    איסיקיו :אין
    במה אני רוצה עזרה :לוגו למשחק שלי
    שונות :אפשר גם לוגו "גמאני משחק בפוקימון הואן"?

• היכל התהילה
    שם : יונתן
    ניק : סטיץ&#39;מן
    מסן : yonatan1612@hotmail.com
    איסיקיו : אין
    במה אני רוצה עזרה : עניין לשחקנים ועזרה בעלילה ני מרגיש לא מסופק מעצמי וגם שהשחקנים שלי לא.
    שונות : אין
    תשובת האחראי :

יונתן היקר,
    אני חושב שהעלילה היא משנית ביחס להנאה שאתה יכול להפיק מהמשחק. אם אתה תהנה, כך גם השחקנים שלך. וזה גם יכול לעבוד הפוך - אם אתה תפחיד אותם עוד בדף פתיחה, תרשום להם גרף השתתפות ותגיד להם - "תעשו א,ב,ג,ד ולא - אני מעיף אתכם", אנשים לא יהנו מהמשחק.
    אתה צריך להבין שהם רק שחקנים והם באו רק להנות, וגרום להם להבין שאתה רק בן אדם ושאתה רוצה גם רוצה להרגיש סיפוק מהמשחק. נסה להתחבר לשחקנים שלך מעבר לרמה של מנהל - שחקן, תהיה חבר שלהם, אני מתקשה להאמין שאם תהיה חבר של מישהו שתעשה לו משחק ברמה נמוכה. נכון?
    אתה תרצה להשקיע לו, לתת לו את כל כולך ובנוסף לכך - הוא יחזיר לך .. אם זה במחמאות, בין אם זה בדברים קטנים שהוא רושם במשחק ובין אם זה בה.פ שעושה לך את היום.
    בהצלחה

שם :אלון
    ניק :אלונמניה
    מסן :יש לך את המסן שלי
    במה אני רוצה עזרה :לוגו למשחק שלי
    שונות :אפשר גם לוגו "גמאני משחק בפוקימון הואן"?
    לוגו למשחק

"גם אני משחק"

• היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    חח איזה רעיון, היטמן צריך להיות במודיעין בצבא ><"[האמת? אולי זה אין קשר בין מודיעין לרעיונות, אולי חירבשתי]
    ---
    אני מוכן לעזור למי שצריך עזרה, בדברים שקשורים לעיצוב אני אפנה את המקום למעצבים...
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

• משתמש מנוסה
    שם : רועי
    ניק :TorchicMon
    מסן :אתה יודע...
    במה אני רוצה עזרה :אני רוצה לוגו לשמחק שלי שנקרא Pokemon`s Magic.
    שיהיה משהו עם שרביט קסמים וכדומה...
    שונות :צריך לתת קרדיט?

• היכל התהילה
    שעה ניסיתי להכין לך אחד שווה, ולא הצלחתי. נראה לקראת הלילה, אנסה שוב.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Dec 22 2007, 01:11 AM

תשובת האחראי :

יונתן היקר,
    אני חושב שהעלילה היא משנית ביחס להנאה שאתה יכול להפיק מהמשחק. אם אתה תהנה, כך גם השחקנים שלך. וזה גם יכול לעבוד הפוך - אם אתה תפחיד אותם עוד בדף פתיחה, תרשום להם גרף השתתפות ותגיד להם - "תעשו א,ב,ג,ד ולא - אני מעיף אתכם", אנשים לא יהנו מהמשחק.
    אתה צריך להבין שהם רק שחקנים והם באו רק להנות, וגרום להם להבין שאתה רק בן אדם ושאתה רוצה גם רוצה להרגיש סיפוק מהמשחק. נסה להתחבר לשחקנים שלך מעבר לרמה של מנהל - שחקן, תהיה חבר שלהם, אני מתקשה להאמין שאם תהיה חבר של מישהו שתעשה לו משחק ברמה נמוכה. נכון?
    אתה תרצה להשקיע לו, לתת לו את כל כולך ובנוסף לכך - הוא יחזיר לך .. אם זה במחמאות, בין אם זה בדברים קטנים שהוא רושם במשחק ובין אם זה בה.פ שעושה לך את היום.
    בהצלחה

לוגו למשחק

"גם אני משחק"
    אמת שהתכוונתי לחומר או לדרך טובה לעשות את זה

• היכל התהילה
    Originally posted by stichman@Dec 24 2007, 06:57 PM
    אמת שהתכוונתי לחומר או לדרך טובה לעשות את זה
    stichman
    אז תפרט בבקשה מה שם המשחק ומה התוכן שלו.

TorchicMon
    אתה יכול לתת קרדיט רק אם תרצה.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Dec 25 2007, 12:00 AM
    stichman
    אז תפרט בבקשה מה שם המשחק ומה התוכן שלו.
    אין משחק מיוחד אני פשוט רוצה דרך טובה לעשות את זה.

• משתמש מנוסה
    שם : תומר
    ניק :darkfire
    מסן :אין
    במה אני רוצה עזרה :אני וסטיצ&#39;מן רוצים לפתוח משחק תפקידים של דיג&#39;ימון,אנחנו צריכים:
    1.שיפור לעלילה הזאת:
    בעולם הדיגיטלי נעלמו בחברת dats אנשים ונשארו רק דיג&#39;ימוניהם.
    כעבור כמה חודשים נשלחה משלחת לחפש אותם ויותר לו ראו אותם.
    יום אחד הגיע ילד אחד בעל שיער קוצני לעיר המרכזית (בית dats) עם גיזמון xt ואמר:"כל דיג&#39;ימון שנמצא פה יחוסל" פתאום הגיח ילד אחר בעל משקפיים עם יאסיאמון התפתח ביניהם קרב ובסוף יאסיאמון היה יותר חזק ואז שהילד בעל השער הקוצני ברח אם גיזמון xt וחמש שניות אחרי זה נפל יאסיאמון,התקווה האחרונה להינצל.
    2.מפה בצורת גאומון.
    3.מיני לוגו לזה:

שונות :אימייל:tomerca10@gmail.com

• היכל התהילה
    אני יכול לעזור לך רק עם העלילה כרגע מאחר ואני לא בבית ואין לי פה פוטושופ.

עלילה :
    לפני הרבה מאוד שנים נשלחה משלחת של חוקרים מהטובים בתחומם, לאיזור המרוחק, האקזוטי והמסוכן בעולם הדיגיטלי על מנת לחקור את העלמותם של בני אדם מאיזור DATS. המשלחת נעלמה לאחר 3 ימי מחקר מעל פני האדמה ללא רמז למה עלה בגורלם.

במשך שנים לא פסעה כף אדם במקום עד שיום אחד, בשעת צהרים, נשמעו קולות צעדים חשודים. מהרקיע התקדם לו צעיר בעל שער קוצני ומראה מסוכן, הוא התקדם בצורה החלטית ומסעו הסתיים בעיר DATS המרכזית שם הוא הכריז בקול בוטח שכל דיג&#39;ימון שימצא יושמד לאלתר.

במהלך אותו יום אותו ילד השמיד קרוב ל-39 דיג&#39;ימונים חסרי ישע.

בשעת לילה מאוחרת נעמד מול אותו צעיר אתגר אמיתי, אחד מהילידים היחידים במקום יצא נגדו לקרב. הקרב הראשון שהאיזור הזה ראה מזה 50 שנה. מצד אחד הילד בעל השיער הקוצני שהוציא גיזמון xt ומולו, היליד - ילד ממושקף ועלוב למראה שהוציא יאסיאמון. הקרב היה ארוך ועקוב מדם. ונראה שעוד רגע והגיזמון ינצח אבל אז שלף הילד הממושקף את המהלך המנצח והביס את היריב.

מאז אותו יום מספרים על בריחתו של העובר האורח הקטלני שברח אחרי שהפסיד לילד המסכן עם היאסימון.
    כמובן שסיפורים אלה השמיטו את האמת הכואבת והיא שיאסימון המסכן מצא את גורלו מיד בסיום הדו קרב האלים. האם בטחונה של עיר DATS הוא מושלם או שמא היא בסכנה?

הירשמו ותבררו.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Dec 27 2007, 09:48 AM
    אני יכול לעזור לך רק עם העלילה כרגע מאחר ואני לא בבית ואין לי פה פוטושופ.

עלילה :
    לפני הרבה מאוד שנים נשלחה משלחת של חוקרים מהטובים בתחומם, לאיזור המרוחק, האקזוטי והמסוכן בעולם הדיגיטלי על מנת לחקור את העלמותם של בני אדם מאיזור DATS. המשלחת נעלמה לאחר 3 ימי מחקר מעל פני האדמה ללא רמז למה עלה בגורלם.

במשך שנים לא פסעה כף אדם במקום עד שיום אחד, בשעת צהרים, נשמעו קולות צעדים חשודים. מהרקיע התקדם לו צעיר בעל שער קוצני ומראה מסוכן, הוא התקדם בצורה החלטית ומסעו הסתיים בעיר DATS המרכזית שם הוא הכריז בקול בוטח שכל דיג&#39;ימון שימצא יושמד לאלתר.

במהלך אותו יום אותו ילד השמיד קרוב ל-39 דיג&#39;ימונים חסרי ישע.

בשעת לילה מאוחרת נעמד מול אותו צעיר אתגר אמיתי, אחד מהילידים היחידים במקום יצא נגדו לקרב. הקרב הראשון שהאיזור הזה ראה מזה 50 שנה. מצד אחד הילד בעל השיער הקוצני שהוציא גיזמון xt ומולו, היליד - ילד ממושקף ועלוב למראה שהוציא יאסיאמון. הקרב היה ארוך ועקוב מדם. ונראה שעוד רגע והגיזמון ינצח אבל אז שלף הילד הממושקף את המהלך המנצח והביס את היריב.

מאז אותו יום מספרים על בריחתו של העובר האורח הקטלני שברח אחרי שהפסיד לילד המסכן עם היאסימון.
    כמובן שסיפורים אלה השמיטו את האמת הכואבת והיא שיאסימון המסכן מצא את גורלו מיד בסיום הדו קרב האלים. האם בטחונה של עיר DATS הוא מושלם או שמא היא בסכנה?

הירשמו ותבררו.
    תותחי אם אני הייתי השחקן ולא המנהל הייתי נרשם בשניות.

• משתמש מנוסה
    שם : יובל
    ניק :rilman
    מסן :mega_len@walla.co.il
    במה אני רוצה עזרה :רקע למשחק שאני רוצה לעשות
    שונות :מהר

• מנכ&quot;ל לשעבר.
    שם : יוסי
    ניק :shadow forretress
    מסן :אין
    איסיקיו :439896705
    במה אני רוצה עזרה :לוגו למשחק PoKeMoN ZeN-KoOzOo
    שונות :דחוף....

• עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •