יובל-זה עיצוב מוכן מראש שפירסמו באתר פשוט כתבתי DEMON ולקחתי את הכי יפה...
ספוילר
-"אם הייתי רוצה הייתי הורג אותך כבר מזמן.." הוא עונה לך ואז מוסיף:" דרך אגב שמי הוא ג'ורדון ואני פעם הייתי בן אדם נראתי ככה" הוא מסיים לדבר ומתחיל להישתנות לבסוף הוא חוזר לצורת אדם -
"נעים מאוד ברנדון."אני אומר לו ולוחץ את ידו, "תגיד ראית במקרה נערה בגילי מסתובבת בסביבה?"אני שואל אותו
אוקי..
---
אני אצפה מסביב ואחפש אנשים בסביבה 'זאת עיר רפאים'
ב'זאת עיר רפאים' היתכוונת שאתה חשוב לעצמך .. אם כן פעם הבאה תיכתוב שאתה חושב לעצמך...
~~~~~~~~~~~~~~
אתה עף לך בשמיי העיר ומחפש אנשים ... כשלפתע אתה רואה 5 שדים-- על גג ביניין נלחמים במלאך..--
ב'זאת עיר רפאים' היתכוונת שאתה חשוב לעצמך .. אם כן פעם הבאה תיכתוב שאתה חושב לעצמך...
~~~~~~~~~~~~~~
אתה עף לך בשמיי העיר ומחפש אנשים ... כשלפתע אתה רואה 5 שדים-- על גג ביניין נלחמים במלאך..--
אני מעופף הכי מהר שאני יכול ותוקע את להב חרבי בגבו של שד "זה בשביל אימי" אני צועק ותוקף בפראות עוד שד
אני מעופף הכי מהר שאני יכול ותוקע את להב חרבי בגבו של שד "זה בשביל אימי" אני צועק ותוקף בפראות עוד שד
*מעופף?- עף?*
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עף לכיוון 5 השדים , ובזמן שאתה מתקרב אליהם אחד מהשדים שם לב אלייך ומתחיל לרחף במהירות לכיוונך תוך כדי שיוצא ממינו עשן שחור וסמיך...
*מעופף?- עף?*
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עף לכיוון 5 השדים , ובזמן שאתה מתקרב אליהם אחד מהשדים שם לב אלייך ומתחיל לרחף במהירות לכיוונך תוך כדי שיוצא ממינו עשן שחור וסמיך...[/
quote]
זה אותו דבר XD
--
"ארג!" אני אנהם אליו תוך כדי שאתקע בו את החרב שלי