אתה נוגע בחפץ שמתגלה ככילשון קטן , רגע לאחר שאתה נוגע בו אתה מרגיש שאתה נופל ומתעלף כשאתה קם אתה רואה את ג'ורדן מרזיק מראה אתה מסתכל במראה ורואה את עצמך:
אלכסי-
ספוילר
אתה מסתכל על עצמך ושואל את עצמך מה קרה לך כלפתע אתה שומע צרחה חזקה.. הקול של הצרחה מוכר לך מאיפשהוא..לאחר שנייה אתה מבין שהקול הוא של אותו הילד שהיה איתך מיקודם...
דניס-
ספוילר
"אז גם אתה נהפכת למלאך על ידי חפץ כלשהוא אני צודק" הוא אומר לך..
ג'ק-
ספוילר
ספויללררר~_~
~~~~~~~~
"אם אינך מאמין לי אז עדיף שנחכה שיהרגו אותנו.." הוא אומר בנימה של ויתור..
שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
06-21-2010, 04:50 PM
ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי DouBle R
[COLOR=DarkGreen][U][B]
אלכסי-
ספוילר
אתה מסתכל על עצמך ושואל את עצמך מה קרה לך כלפתע אתה שומע צרחה חזקה.. הקול של הצרחה מוכר לך מאיפשהוא..לאחר שנייה אתה מבין שהקול הוא של אותו הילד שהיה איתך מיקודם...
אתה נוגע בחפץ שמתגלה ככילשון קטן , רגע לאחר שאתה נוגע בו אתה מרגיש שאתה נופל ומתעלף כשאתה קם אתה רואה את ג'ורדן מרזיק מראה אתה מסתכל במראה ורואה את עצמך:
*אהבתי, במיוחד את החרמש החרב ואת זנב האש, חבל שאין לי כנפיים, אין לי תלונות.*
"ווואו זה אני, ומאיפה הגיעו הנשקים הללו?"אני שואל את עצמי ובודק אותם.
שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
06-21-2010, 04:56 PM
[
פורסם במקור על ידי DouBle R
[COLOR=DarkGreen][U][B ג'ק-
ספוילר
ספויללררר~_~
~~~~~~~~
"אם אינך מאמין לי אז עדיף שנחכה שיהרגו אותנו.." הוא אומר בנימה של ויתור..
ספוילר
עשתי ספוילרר, המחשב לא קיבל את זה כנראה -_-"
~~~~~~~~~~~~~
"מילים כאלה תמיד מעצבנות אותי, אם כבר נמות בכול מקרה אז נמות בכול מקרה..."
אני אומר וקם.
"אני מקווה שזה לא מרגיז - אבל איפה אנחנו?" אני שואל את השומר.
~!~~~~~!~~~~
"הנשקים ? זה החפץ שנגעת בו " ג'ורדן אומר לך ואז מוסיף:"כדי לעוף תצטרך לדמיין שאתה עף , ככה רק תפעיל אותן בפעם הראשונה לאחר מכן תצטרך לישון ואז אם תנסה להזיזי את הרגליים הכנפיים יזוזו במקום.. לאחר מכן תעשה כמה אמונים ותצליח לעוף וללכת רגיל.."..
ג'ק-
ספוילר
ברגע שאתה שואל את השומר תשאלה הוא נופל ומת כאילו התקף לב תקף אותו בפיתאומיות שנייה לאחר מכן אתה רואה את אותו בחור --שאומר לך:"רואה לא מתת ועכשיו תיתפוס" וזורק אלייך חפץ כסוף.
אלכסי-
ספוילר
אתה רץ לכיוון שממינו הגיעה הצעקה אך אתה מתעייף מהר מאד בגלל הכנפיים שעלייך...
דניס-
ספוילר
ואם אתה רוצה אתה מוזמן לשנות את הדמות שלך למראה מלאך כמו שרצית כי שמתי לב שלא ממש אהבת אותה..רק תשאיר את הכנפיים..
~~~~~~~~~~~~~
"אני רואה שאתה בחור נבון והבנת את זה.." אומר לך מייקל ואז מוסיף:"תדמיין שאתה מחזיר את הכנפיים שלך בחזרה לגופך ...".
~!~~~~~!~~~~
"הנשקים ? זה החפץ שנגעת בו " ג'ורדן אומר לך ואז מוסיף:"כדי לעוף תצטרך לדמיין שאתה עף , ככה רק תפעיל אותן בפעם הראשונה לאחר מכן תצטרך לישון ואז אם תנסה להזיזי את הרגליים הכנפיים יזוזו במקום.. לאחר מכן תעשה כמה אמונים ותצליח לעוף וללכת רגיל.."..
"אוקיי בוא ננסה לעוף."אני אומר לג'ורדן, עוצם עיניים ומדמיין שאני עף ואז מתי שאני מרגיש שהרגלים שלי לא נוגועות בריצפה, אני פותח עיניים.