שם: שקד.
כינוי: Kratos.
שם במשחק: ריק ארלונג.
תמונה:
אופי: חצוף במקצת, מבולגן, חברותי, לא חושב פעמיים, אמיץ, יש לו חשש קל בדיבור מול הרבה אנשים או כאלה שהוא לא מכיר.
מדינה\עיר: יוון.
רקע: ריק נולד ביוון למשפחה מכובדת שפעלה למען זכויות האדם והייתה מכורת כמעט בכל העולם אבל למרות שכל חייו קיבל מה שרצה, ריק היה מין סוג של מתמרד בהוריו. הוא לא חזר הרבה פעמים הביתה מבית הספר והלך למקומות מסוכנים כביכול, הוא מסתובב עם חבריו בסמטאות והולך למועדונים שבהם גם הסתובבו חברי כנופיות ובריונים למיניהם. ריק היה מקובל בבית ספרו ונחשב לאחד נחמד יחסית לאחרים ואפילו מצטיין בלימודים הוא היה. הרבה פעמים בשבוע, בלי להודיע להוריו הוא היה הולך אל הבית של חברו הטוב ביותר אד ולמד אצלו עם אבא שלו אגרוף. ריק ואד היו מראים לאחרים את מה שהם למדו, לא לכולם היו מרשים ללכת וללמוד אצל אד, הם לימדו אותם ומי שהיה מתעסק עם אחד מהם היה מקבל מכות רציניות, למרות שמכות רצינוית מאוד לא היו בבית הספר בין חבריו של ריק והוא עצמו לבין אחרים. כשהיה בן 17, בערך חודש אחרי יום הולדתו, ביקש ריק ללכת עם חברים לפאב ולשתות, הוריו כמובן שלא הרשו לא והוא לא הקשיב להם והלך בכל זאת. בפאב, אפילו לפני שהתחילו לשתות, התחילה מריבה בין כמה בריונים לבין ריק וחבריו, שם בקטטה הזו ריק נפצע בידיו ומאז הולך עם כפפות על ידיו כדי שלא יראו את הצלקות שבעיניו נראות נוראיות. בגיל 18 לקראת הערב כשריק היה בחוץ ליד ביתו התחילה מתקפת השדים על יוון והוא ברח חזרה לביתו בריצה, ניסה למצוא מסתור מפני הסכנה הנוראית שהתקרבה, הוא ידע שהוריו היו בויעדה באותו הזמן ולמרות בגידותיו בהם עלה בו חשש שמא הוריו יפגעו מהמתקפה.
חפצים:
הערות: רומה! D: קבל אותי! D: יאי! D:
חמוף
שקד-רקע מעולה רשום רק היה לך פאק בקטע עם הכפפות במקופ ריק רשמת ג'ק Xd
התחלה-ספוילר
השאר אני יערוך בצהריים
דניס-
ספוילר
ג'ק-
ספוילר
אביעד-ספוילר
'שיט, מה אני אעשה לעזאזל?!' אני חושב לעצמי ומתחבא במהירות מאחורי קיר קרוב בסביבה, מנסה לחשוב טיפה מה כדאי לעשות ובעיקר מתחבא מהשד.
'צריך הסחת דעת' אני חושב ומחפש אבן בסביבה הקרובה אלי, אני לוקח את האבן וזורק אותה הכי רחוק שאני יכול ומקווה שזה ימשוך את תשומת ליבו של השד.
אם זה מצליח אני רץ אל הכניסה ומהר עולה במדרגות, מסתגר בחדר ומתחיל לחשוב מה אני יכול לעשות עכשיו.
חמוף
שקד-להגיב בתוך ספויללר בבקשה ותירשום פחות פעולות במיוחד עם יש מצב שהפעולה הראשונה לא תוכל להיתממש D:
ספוילר
[quote=TheRealPimpRoma;628882]דניס-
[quote]ספוילר
"אני חושב שזה בשבילי" אני מהרהר ויוצא לרחוב שבידי הסכין הזהובה
הודעה בשבילכם : חובה לשים את כל ההודעה בספויללר.
דניס-
ספוילר
ג'ק-
ספוילר
שקד-
ספוילר
[quote=TheRealPimpRoma;629591]דניס-
[quote]ספוילר
ספוילר
דניס-
ספוילר
שקד-
לא הבנת אותי נכון תעשה שההודעה שלך תיהיה ככה:
אני הולך לחנות וקונה 5 קילו ממתקיםספוילר
[/SPOILER]
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)