Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 9 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 128

נושא: Time Riders

1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    רקע :

השנה :2012
    תאריך :13 במאי
    "יש! זה עובד "צועק אדם יחסית גבוה בעל חליפה לבנה ומשקפי מגן על העיניים. לפתע מתרפצים לחדר שני אנשים, אחד נמוך ושמן והשני גבוה ורזה, שניהם לבושים בחליפות לבנות ומשקפי מגן .
    "ג'יימס, הצלחת להפעיל את זה?" שואל האדם הגבוה.
    האדם שמתברר כגיימס לא עונה. הוא רק מתחיל לבכות, כנראה מתוך אושר. לאחר שהוא נרגע קצת הוא אומר "מכונת הזמן עובדת! סוף סוף אחריי שנים של...".
    לפניי שהוא מספיק לסיים את המשפט מופעלת האזעקה, תוך מספר שניות פורצים לחדר עשרה אנשים בלבוש שחור ומסכות על הראש .
    השנה: 1492.
    התאריך: 12 באוקטובר.
    ספינה ענקית חוצה את הים הכחול. השמיים בהירים, אין סימן לסערה .
    אדם מבוגר בערך בגיל הארבעים נשען על המעקה ומסתכל קדימה, רואה משהו באופק .
    "יבשה יבשה באופק!"צועק אותו האדם. ברגע שהוא מסתובב אדם מסתורי בעל חליפה שחורה אשר כובע מכסה את ראשו דוקר אותו למוות ומשליך אותו לים הפתוח.
    השנה 2013
    תאריך: 21 במאי .
    נער צעיר מסתובב לו בספרייה העירונית, הוא מסתכל סביב ולאחר שהוא בוחן את רוב הספרייה במבטים מהירים,הוא בוהה בספר אחד. לאחר כמה רגעים ארוכים הוא שולח את ידו על מנת להוציא את הספר ממקומו.
    על הכריכה כתוב "גילוי אמריקה" .
    הוא פותח את הספר ומתחיל לעיין.
    עיניו נפתחות והוא בוהה באותו הדף. לאחר שהוא מתעשת הוא לוקח את הספר לכיוון הקופה, שם יושבת אישה מבוגרת ששערה כבר הלבין. "מה?"שואלת האישה בשיעמום .
    "למה רשום פה שג'ק נילסון גילה את אמריקה?"שואל אותה הנער.
    האישה המבוגרת מתפקעת מצחוק ואז אומרת "אם לא הוא אז מי?".
    "פעם אחרונה שבדקתי זה היה קולומבוס" אומר הנער באי הבנה.
    "קולמבוס לא הצליח לשרוד הוא נפל למים באמצע האוקיינוס"אומרת האישה.
    "אוקיי תודה, זה בסדר שאני אקח תספר הזה?"אומר הנער .
    "זה בסדר, אנג'ל אחיך ישלם על זה אחר כך "אמרה האישה, ולפני שהספיקה למצמץ הנער כבר יצא מהספרייה.
    שנה : 2015
    תאריך :13 במאי.
    נער מתבגר בעל שיער שחור חלק יושב מול מחשב שלצידו שוכב כלב זאב קטן .
    לאחר כמה דקות אותו הנער קופץ "הצלחתי! סוף סוף הצלחתי !" אומר הנער משמחה ומביט במחשב.

עלילה:
    בזמן האחרון דברים רבים משתנים, אישים חשובים נעלמו מדפי ההיסטוריה, בניינים נעלמו ואפילו מדינות שהיו ביחסים טובים אחת עם השנייה נגררו למלחמה.
    הבעיה הכי גדולה היא שרק מספר אנשים בודדים מסוגלים לדעת שמשהו לא כשורה. אנשים מיוחדים אלה נקראים רוכבי הזמן, מטרתם היא לשמור על קו הזמן תקין ולמנוע קריסה של הזמן, שעלולה לגרום להשמדת העולם.

לא להגיב !
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. אמאש'ך פלאפי ):
    WTF?
    למרות השערותיהם של מומחים רבים, העולם לא כל כך השתנה טכנולוגית. זה נכון שישנם הרבה מאוד דברים שלא היו בעבר אבל מבנה הערים עדיין אותו הדבר, מכוניות מעופפות זה עדיין חלום רחוק, ובית ספר? לצערם של הרבה ילדים עדיין אין מכשיר קטן שמלמד אותך הכל.
    המדענים המובילים בעולם התעסקו בדברים קצת יותר חשובים לפי דעתם לפחות, כגון דלק אשר בריא יותר לסביבה,חיפוש כוכבים אשר יאפשרו הגדלת שטח המחייה של בני האדם, פיתרון לבעית המזון בעולם ועוד.

חוקים:
    *החוקים הגלובאליים (של הפורום )
    *חוקי פורום משחקי תפקידים.
    *מותר לקלל עד גבול מסויים (זאת אומרת שלא כל מילה שניה שלכם צריכה להיות קללה )
    *מי שלא מקשיב לי פשוט עף מצטער .
    *חובה לכתוב בספויילרים.
    *מי שלא מגיב תוך שלושה ימים בלי סיבה עף ^^(מספיק שתגידו לי שאתם לא יכולים אני לא רוצה להתערב לכם בחיים )
    *והחוק הנדוש ביותר תהנו !

טופס הרשמה :

שם בפורום: בלי שטויות מי שמתלוצץ לא נרשם ולא יכול להירשם עד ההודעה החדשה.
    שם במשחק: לא חייבים שם משפחה אבל רצוי .
    רקע: רקע מושקע לא שתי שורות של שתי מילים לפחות 4-5 שורות מלאות .
    אופי :רשימת מכולת אתם בחוץ אין לי כוח לשטויות האלה.
    מראה :תפליצו משהו ספרייטים אווטרים העיקר לא תמונות .
    חיה אהובה :רציני
    צבע : תענו בכנות .
    יודע אנגלית :בשביל שאני אדע עם לשלב לכם אנגלית במשחק.

לא להגיב
    נערך לאחרונה על ידי Flupy, 06-05-2010 בשעה 10:18 AM

3. אמאש'ך פלאפי ):
    רשומים (1-5)
    שם בפורום: מתלוצץD:
    שם במשחק: ג'ק ספארו
    רקע: אני מוזר. אני מוכן להודות בזה. אין מה לעשות, כזה אני, ואם יש לכם בעיות, אתם יודעים שאתם יכולים לקפוץ. נולדתי בניו ג'רזי, אח שלישי מבין שבעה. כן שבעה. ההורים שלי חשבו שזה בית חרושת או משהו, ואבא שלי? הוא האמין בגישת הדפוק וגמרנו. אחרי שהאח הכי קטן שלי נולד, הוא נפטר ממחלת פרקים נדירה. האחים הגדולים יותר, כלומר אני ושני האחים מעליי, דיוויד וקייל, פרשנו מהלימודים (אני הייתי בן 13) והתחלנו לעבוד. שמעתם על כל עניין השיפור והקדמה? בולשיט. עדיין אין עבודה בשום מקום, ובנאדם בניו ג'רזי עושה מה שהוא חייב לעשות. אז התחלתי לעבוד אצל איזה בחור בשם טוני סופרנו, בלי שהמשפחה שלי תדע, והרווחתי ימבה כסף. מה עשיתי בשבילו? בעיקר גניבות מבתים ובניינים ציבוריים. הייתי די טוב בזה. אבל אז פגשתי את מאיה. היא הייתה בחורה שלמדה בבית ספר שהייתי אמור ללכת אליו, והיא הייתה כוסית על. בהתחלה סתם ניסיתי להשכיב אותה, אבל בהמשך זה ממש התפתח. בשלב מסויים היא גילתה במה אני עובד במקום לבוא לבית הספר, והיא זרקה אותי. הייתי צריך ללכת לטוני ולבקש לצאת. זה לא היה קל, אבל שכנעתי אותו. עשיתי בשבילו עוד איזה מכה, וזכיתי בחופש שלי. חזרתי ללמוד, והאמת שאני לא כזה טמבל כמו שחשבתי. אבל זה לא באמת חשוב. העיקר שיש לי את מאיה.
    אופי : מאוד בטוח בעצמו, דבר שגורם לו להיות שוויצר. הוא לא כשרוני במיוחד בלימודים, אבל הוא טוב מאוד בריצה והוא בכושר מעולה.
    מראה : די גבוה, מטר 82, שיער חום קצר, פנים חדים וגבות דקות. מראה מעט כחוש.
    חיה אהובה :דרקון
    צבע : אדום כהה
    יודע אנגלית :כן

שם בפורום: WolfMan
    שם במשחק: בן (בנג'מין) טניסון
    רקע: קוראים לי בנג'מין טניסון, בן טניסון בקיצור. נולדתי בשנת 1999, כלומר שעכשיו אני בן 16. שהייתי בן 3 אובחנתי כגאון מוזיקה, ידעתי בגיל 4 לנגן יצירות של מוצרט על הפסנטר בעניים עצומות, בגיל 5 ניגנתי שירים של 'האבנים המתגלגלות' עם הגיטרה החשמלית של אחי.
    אוי, לא סיפרתי על אחי. אחי גדול ממני בחמש שנים. קוראים לו אדגר, אדגר טניסון.
    הוא תמיד היה חייב להיות טוב ממני, בכל תחום: בלימודים, בבית, ואפילו עם הבנות והפופולריות.
    אה.. גם שכחתי לציין שאין לי כל כך הרבה חברים.. החבר היחיד שלי לא ממש עוזר לי להעלות את רמת הפופולריות שלי.. קוראים לו ג'סטין, ג'סטין סטון. בואו נגיד, אני לא מתלהב מג'סטין, אולי, אפילו עדיף לי בלעדיו, אבל מה לעשות, חברים לא זורקים בקלות.
    לא חייבים להזכיר לי שאני חננה בלי חברים, כמו שכולם עושים, אבל אולי זה לא כל כך נורא.
    אמא שלי אומרת שחננה זה מקנאה. כן בטח אמא..
    אז.. זהו, אני גאון מחונן אבל לאף אחד לא אכפת, יש לי אח מושלם ואמא שנותנת לי תקוות לשווא..
    בקיצור, 'חיים מושלמים'.
    אופי : מתחשב, אך גם חסר סבלנות, מה שגורם לו להיות נחמד רוב הזמן. חכם, אך גם שחצן, מתלהב מכל מה שהוא עושה (כלומר, הציונים שלו למשל- מתלהב מהם ומשוויץ).
    מראה : שיער בלונדיני, עיניים ירוקות, 1.87 מ', אוהב בדרך כלל להסתובב עם ג'ינס וטי-שירט.
    חיה אהובה : זאב, לא ברור D:
    צבע : ירוק.
    יודע אנגלית : בשביל מה הייתי בשליחות שנתיים? XD

שם במשחק:טוני סטראק
    רקע: טוני נולד בשנת 2000 , הוא היה ילד מרוחק וגאון בפיסיקה. כשהיה בן 5 אבא שלו הקים את תעשיית 'סטארק' לכלי נשק לצבא. עוד כשהיה ילד בן 7 המציא את ה'טמבל' החבר היחידי שהיה לו , הטמבל היה מן כלי עבודה שהיה עוזר לטוני בכל מה שהיה עושה. טוני היה עובד שעות בביתו והיה מתבודד מחבריו.
    בגיל 10 , אבא שלו נפתר ממחלה קשה וכל התעשיה שנקראת 'סטארק' עברה אל טוני הצעיר. טוני היה אדם שמתחכם ושונא לדבר הרבה , הוא היה בודד אבל חייכן . יצר לאחר 3 חודשים שהוא מנהל את תעשיית 'סטארק' נשקים ברמה בנלאומית ואנשים סגדו לילד הצעיר הזה.
    יום אחד הוא היה היה חולה במחלה קשה בלב , הוא היה חייב למצוא פיתרון אחרת סופו היה מגיע במהירות. הוא בנה לעצמו לב מלאכותי והצליח להציל את חייו. יום אחד הוא קם עם מטרה , לעזוב את תעשיית 'סטארק' למען בניית חליפה שתגן על העולם כולו. הוא עזב את תעשיית 'סטארק' נתן את התוכניות שלו לבן דודו אשר היה אמור להחליף אותו והתחיל את המסע החדש שלו כאשר הוא טחון בכסף בבית ומקבל הכנסות גדולות מאוד מתעשיית 'סטארק'.
    אופי :שחצן,מתחצף , אדם שאוהב להתחכם , עייף , שונא להיות עם אנשים וזבל כזה P:
    מראה :שיער שחור , מטר 82 , ג'ל תמיד , זקן צרפתי ובקיצור הוא .
    חיה אהובה :תוכי, קוקטיל
    צבע :כחול.
    יודע אנגלית :כיתה ז' , הקבצה ב' ...

שם בפורום:Tony Tony Chopper
    שם במשחק:קאי טאקמינה.
    רקע:קאי נולד בשנת 2000, הוא אמצעי בין שלושה אחים אחיו הגדול נולד בשנת 1994, ואחותו התאומה הקטנה היקארי שנולדה אחריה בהפרש של שלושים שניות, אחיו הגדול נחשב לגאון ולא נמצא בארץ בשביל לנסות להרוויח כסף, אביו של קאי נעלם שלוש שנים אחרי שהיקארי וקאי נולדו, אימו של קאי לא נמצאת הרבה בבית כי היא בין עבודות, קאי והיקארי אולי תאומים אבל הם הפך הגמור אחד מהשנייה, הוא גדול מבחינת גודל לא נורמלי לא מקובל כולם מפחדים ממנו בבית הספר וגיימר, אחותו היקארי בגודל הנורמלי מקובלת וכולם אוהבים אותה בבית הספר, אף על כך הקשר בין השניים מצויין, ושניהם יכולים להרגיש אם קרה משהו לא בסדר אצל השני, והם תמיד האמינו אחד לשני, קאי החליט למצוא עבודה כי חשב שזה אולי יקדם אותו בחיי החברה הכושלים שלו, אבל החליט לשמור את זה בסוד מהיקארי בשביל שהיא לא תכעס עליו, חוץ מזה הוא נחשב לדי טוב בלימודים אבל דיי שונא אותם, חוץ מזה הוא דיי טוב באומונויות לחימה ופעם שאחותו הותקפה על ידי אונסים וקאי עבר בסביבה הוא עזר לה על ידי שנלחם באונסים ועילף אותם.
    אופי:קאי הוא ילד רגיש אבל מוכן לעמוד על שלו ברגע שהוא רוצה משהו, הוא דיי חכם אבל מעדיף כל היום להיות עצלן ולשחק במשחקי מחשב, קאי הוא סקרן אבל גם הסקרנות שלו מובילה לרגעים דיי מוזרים, הוא אוהב להתבודד אבל שאם יש אירוע ומזמינים אותו הוא יבוא, לקאי יש פתיל קצר אבל הוא נרגע גם מאוד במהירות.
    מראה:דיי גבוה שני מטרים, גופיה שמעלה חולצה ארוכה עם כובע מכנסיים טרייניג ארוכים ונאוד ללבוש נעלי צבע ישנות שהייו שיכות לאביו, שער שחור פרוע וועיינים שחורות אפלות.
    חיה:דינוזאור או נשר (אם אתה רוצה לשמור על גבול החיים).
    צבע:שחור או אם אתה רוצה צבע צבע אז סגול אפל (כן יש צבע כזה).
    יודע אנגלית:יודע דיי טוב אבל לא כל כך (זאת אחת הסיבות שאני נרשם פה בשביל לחזק אותו מיחוץ לשעות הלימודים)

מפגש בין שני שחקנים :
    מה עושים ?
    איך מתנהגים ?
    הכל פה ^^

*כאשר אתם פוגשים שחקנים אתם יכולים לקרוא את הספוילרים של השחקן השני .
    *אתה יכולים לדבר אחד עם השני בלי לחכות שאני אגיב .
    *אתם עדיין חייבים לשים ספוילרים
    *כאשר אתם רוצים להגיד לי משהו אתם צריכים לשים ספוילר בטח ספוילר.
    *אל תגיבו יותר מ5 פעמים בלי לחכות שאני אגיב בין לבין .

לא להגיב
    נערך לאחרונה על ידי Flupy, 05-26-2010 בשעה 04:35 PM

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שמור למידע נוסף

אפשר להגיב D:

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם בפורום:chimcharboy
    שם במשחק:ג'ון
    רקע:ג'ון גדל רק עם אימו בגלל שאביו מת כאשר הוא היה בגיל 5 הוא לא לקח את זה כל כך קשה מכיוון שהוא היה רק ילד קטן והוא לא להבין את כל הדברים האלה אבל בניגוד אליו אימו לקחה את זה די קשה, אבל היא היתגברה על זה. ג'ון הוא ילד מאוד מקובל אבל לרוע מזלו בשיעורים יש לו הפרעות קשב וריכוז ובגלל זה חבריו עוזרים לו בלימודים . לג'ון יש חברה ששמה נועה והיא מאוד אוהבת אותו אבל הוא לא כל כך אוהב אתה אפשר לומר שהיא לא יכולה בילדיו, אבל הוא זורם איתה ועושה את עצמו דלוק עליה, עדין שהוא מת להיפרד מימנה. אחיו של ג'ון ששמו רג'י עובד כעורך דין הוא בן 22 וגר עם ידידה טובה שלו שבמיקרה היא אחות של נועה. ג'ון אוהב על מלכת הכיתה שלו ששמה זואי, אבל תאמת זואי לא מיתיחסת אליו. הוא מנסה להרשים אותה ובדרך כלל לא מצליח עד שהגיע פעם אחת שזואי די יתהאבה בו. נועה התחילה לקנא והתחליה "מילחמה" בין נועה לזואי, באותו הזמן ג'ון היה מבולבל כי הוא לא הבין עדין מה קורה בין נועה לזואי, והוא לא ידע במי ליבחור. אבל עכשיו הוא די נאנה מיזה והוא מנצל את המצב לטובתו...
    אופי:רגיש, נחוש בדעתו, ומוותר בקלות
    מראה:שיער שחור חלק,גבוה,רזה ושרירי
    חיה אהובה:נחש
    צבע אהוב:חום
    יודע אנגלית:לא כל כך
    נערך לאחרונה על ידי tomer44, 05-22-2010 בשעה 12:36 PM

6. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    שם בפורום: מתלוצץD:
    שם במשחק: ג'ק ספארו
    רקע: אני מוזר. אני מוכן להודות בזה. אין מה לעשות, כזה אני, ואם יש לכם בעיות, אתם יודעים שאתם יכולים לקפוץ. נולדתי בניו ג'רזי, אח שלישי מבין שבעה. כן שבעה. ההורים שלי חשבו שזה בית חרושת או משהו, ואבא שלי? הוא האמין בגישת הדפוק וגמרנו. אחרי שהאח הכי קטן שלי נולד, הוא נפטר ממחלת פרקים נדירה. האחים הגדולים יותר, כלומר אני ושני האחים מעליי, דיוויד וקייל, פרשנו מהלימודים (אני הייתי בן 13) והתחלנו לעבוד. שמעתם על כל עניין השיפור והקדמה? בולשיט. עדיין אין עבודה בשום מקום, ובנאדם בניו ג'רזי עושה מה שהוא חייב לעשות. אז התחלתי לעבוד אצל איזה בחור בשם טוני סופרנו, בלי שהמשפחה שלי תדע, והרווחתי ימבה כסף. מה עשיתי בשבילו? בעיקר גניבות מבתים ובניינים ציבוריים. הייתי די טוב בזה. אבל אז פגשתי את מאיה. היא הייתה בחורה שלמדה בבית ספר שהייתי אמור ללכת אליו, והיא הייתה כוסית על. בהתחלה סתם ניסיתי להשכיב אותה, אבל בהמשך זה ממש התפתח. בשלב מסויים היא גילתה במה אני עובד במקום לבוא לבית הספר, והיא זרקה אותי. הייתי צריך ללכת לטוני ולבקש לצאת. זה לא היה קל, אבל שכנעתי אותו. עשיתי בשבילו עוד איזה מכה, וזכיתי בחופש שלי. חזרתי ללמוד, והאמת שאני לא כזה טמבל כמו שחשבתי. אבל זה לא באמת חשוב. העיקר שיש לי את מאיה.
    אופי : מאוד בטוח בעצמו, דבר שגורם לו להיות שוויצר. הוא לא כשרוני במיוחד בלימודים, אבל הוא טוב מאוד בריצה והוא בכושר מעולה.
    מראה : די גבוה, מטר 82, שיער חום קצר, פנים חדים וגבות דקות. מראה מעט כחוש.
    חיה אהובה :דרקון
    צבע :
    אדום כהה
    יודע אנגלית :כן

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    שם בפורום: WolfMan
    שם במשחק: בן (בנג'מין) טניסון
    רקע: קוראים לי בנג'מין טניסון, בן טניסון בקיצור. נולדתי בשנת 1999, כלומר שעכשיו אני בן 16. שהייתי בן 3 אובחנתי כגאון מוזיקה, ידעתי בגיל 4 לנגן יצירות של מוצרט על הפסנטר בעניים עצומות, בגיל 5 ניגנתי שירים של 'האבנים המתגלגלות' עם הגיטרה החשמלית של אחי.
    אוי, לא סיפרתי על אחי. אחי גדול ממני בחמש שנים. קוראים לו אדגר, אדגר טניסון.
    הוא תמיד היה חייב להיות טוב ממני, בכל תחום: בלימודים, בבית, ואפילו עם הבנות והפופולריות.
    אה.. גם שכחתי לציין שאין לי כל כך הרבה חברים.. החבר היחיד שלי לא ממש עוזר לי להעלות את רמת הפופולריות שלי.. קוראים לו ג'סטין, ג'סטין סטון. בואו נגיד, אני לא מתלהב מג'סטין, אולי, אפילו עדיף לי בלעדיו, אבל מה לעשות, חברים לא זורקים בקלות.
    לא חייבים להזכיר לי שאני חננה בלי חברים, כמו שכולם עושים, אבל אולי זה לא כל כך נורא.
    אמא שלי אומרת שחננה זה מקנאה. כן בטח אמא..
    אז.. זהו, אני גאון מחונן אבל לאף אחד לא אכפת, יש לי אח מושלם ואמא שנותנת לי תקוות לשווא..
    בקיצור, 'חיים מושלמים'.
    אופי : מתחשב, אך גם חסר סבלנות, מה שגורם לו להיות נחמד רוב הזמן. חכם, אך גם שחצן, מתלהב מכל מה שהוא עושה (כלומר, הציונים שלו למשל- מתלהב מהם ומשוויץ).
    מראה : שיער בלונדיני, עיניים ירוקות, 1.87 מ', אוהב בדרך כלל להסתובב עם ג'ינס וטי-שירט.
    חיה אהובה : זאב, לא ברור D:
    צבע : ירוק.
    יודע אנגלית : בשביל מה הייתי בשליחות שנתיים? XD

*שיניתי כדי שיהיה יותר קל לראות, אם זה בסדר ^^
    וכמובן, בהצלחה במשחק P:
    ε(●̮̮̃•̃)з

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אביעד -יש לך מזל שאני חולה עליך 3>
    רשום .
    צימצאר :שגיאות כתיב והרקע דיי קצר תשנה אותו .
    קורן :אני לא בדיוק רוצה שתדע ממה שמתרחש בעולם אני רוצה שתעשה רקע שלא קשור לכלום (צימצאר זה מופנה גם אליך )

ועכשיו האופי שלכם זה רשימת מכולת
    ---
    ---
    ---
    תנסו לחבר בין הכל תסתכלו על האופי של אביעד לדוגמא .

9. משתמש מנוסה
    מי שרוצה קישור לרקע שלי איירון מן 1

שם בפורום: Dudi
    שם במשחק:טוני סטראק

רקע: טוני נולד בשנת 2000 , הוא היה ילד מרוחק וגאון בפיסיקה. כשהיה בן 5 אבא שלו הקים את תעשיית 'סטארק' לכלי נשק לצבא. עוד כשהיה ילד בן 7 המציא את ה'טמבל' החבר היחידי שהיה לו , הטמבל היה מן כלי עבודה שהיה עוזר לטוני בכל מה שהיה עושה. טוני היה עובד שעות בביתו והיה מתבודד מחבריו.
    בגיל 10 , אבא שלו נפתר ממחלה קשה וכל התעשיה שנקראת 'סטארק' עברה אל טוני הצעיר. טוני היה אדם שמתחכם ושונא לדבר הרבה , הוא היה בודד אבל חייכן . יצר לאחר 3 חודשים שהוא מנהל את תעשיית 'סטארק' נשקים ברמה בנלאומית ואנשים סגדו לילד הצעיר הזה.
    יום אחד הוא היה היה חולה במחלה קשה בלב , הוא היה חייב למצוא פיתרון אחרת סופו היה מגיע במהירות. הוא בנה לעצמו לב מלאכותי והצליח להציל את חייו. יום אחד הוא קם עם מטרה , לעזוב את תעשיית 'סטארק' למען בניית חליפה שתגן על העולם כולו. הוא עזב את תעשיית 'סטארק' נתן את התוכניות שלו לבן דודו אשר היה אמור להחליף אותו והתחיל את המסע החדש שלו כאשר הוא טחון בכסף בבית ומקבל הכנסות גדולות מאוד מתעשיית 'סטארק'.
    אופי :שחצן,מתחצף , אדם שאוהב להתחכם , עייף , שונא להיות עם אנשים וזבל כזה P:
    מראה :שיער שחור , מטר 82 , ג'ל תמיד , זקן צרפתי ובקיצור הוא .
    חיה אהובה :תוכי, קוקטיל
    צבע :כחול.
    יודע אנגלית :כיתה ז' , הקבצה ב' ...
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Flupy צפה בהודעה
    אביעד -יש לך מזל שאני חולה עליך 3>
    רשום .
    צימצאר :שגיאות כתיב והרקע דיי קצר תשנה אותו .
    קורן :אני לא בדיוק רוצה שתדע ממה שמתרחש בעולם אני רוצה שתעשה רקע שלא קשור לכלום (צימצאר זה מופנה גם אליך )

ועכשיו האופי שלכם זה רשימת מכולת
    ---
    ---
    ---
    תנסו לחבר בין הכל תסתכלו על האופי של אביעד לדוגמא .
    אז עזוב אני לא נרשם למשחק

11. אמאש'ך פלאפי ):
    דודי :
    יכלת פשוט לשים קישור לצפייה ישירה לאיירון מן 3:
    אחלה רקע
    תשנה קצת את האופי עם אתה צריך יש לך אותי במסן .
    ואמרתי בלי תמונה אני יודע איך נראת הליבה האטומית של טוני Xd
    תתאר אותו .
    אחריי שתשנה אתה רשום .

צימצאר :
    זה שלא הולך לך לא אומר שאתה צריך לוותר עם לא מנסים לא מצליחים ,
    אם אתה תמשיך ככה אתה לא תשתפר ^^
    יש לך אותי ואת אביעד.
    נערך לאחרונה על ידי Flupy, 05-21-2010 בשעה 07:29 PM

12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אין טעם לכתוב פעמיים דודי. אתה יכול רק לערוך ולהודיע לשה"מ בפרטי או במסן. ערכתי לך את ההודעה הראשונה שלך ושמתי את התיקונים שלך שם

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    ערכתי, מקווה שזה בסדר.
    ומזל שלא רשמתי של ג'סטין ביבר Xd
    פשוט זה השם הראשון שעלה לי..
    ε(●̮̮̃•̃)з

14. אמאש'ך פלאפי ):
    דודי תשנה את מה שרשמתי לך במסן ואתה רשום ^^
    קורן - רשום
    אבל אם אתה מתקשה קצת באנגלית תגיד לי אוקי ?

15. אמאש'ך פלאפי ):
    התחלה:
    זה עוד יום רגיל בבצפר, אמצע היום.
    אתה מרגיש כאילו היום הולך להיות מיוחד לא יודע בדיוק למה אבל יש לך הרגשה מוזרה
    כזאת.
    בדיוק נשמע הצילצול ואתה הולכים באי רצון לכיוון הכיתות .
    "שיט שיעור היסטוריה "אתה חושב .

מכאן אתם ברשות עצמכם :
    אסור בשום פנים להסתכל בספויילרים של אחרים זה סתם יהרוס לכם תמשחק ^^

דודי :
    Spoiler ספוילר

קורן :
    Spoiler ספוילר

הספרטני המכובד :
    Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 9 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •