חוקי פורום אנימה ,מנגה ומצויירים
חוקי אנימה ומנגה
1.0.0 החוקים הגלובאליים של הפורום,תקפים גם כאן.
1.0.1 אין לקלל ,להעליב משתמשים ,את צוות סיקורים או את המנהל בשום אופן שהוא.
1.0.2 אין להקפיץ אשכולות שלא נשלחה בהם תגובה במשך שבעה ימים,העובר על החוק יקבל אזהרה מילולית.
1.0.3 כל מי שרוצה להכין מדריך/נושא רשמי מוזמן לכתוב אותו ולפרסם אותו ,אך יש לבדוק עם יש כבר מדריך כזה בלינקייה לפני כן.
1.0.4 לא להעליב ילדים שעשו מדריך/נושא רשמי,אם המדריך/נושא רשמי לא טוב בעינכם ניתן לתת עצות לשיפור.
1.0.4 אסור לפתוח נושא ולתת בוא קישור שלא קשור ולא מועיל לדבר.
1.0.5 הליינקיה הוכנה מחדש ע"י,וכל הסיקורים שנראו טובים מבחינתי,נוספו ללינקיה.בנוסף כל הסיקורים של צוות סיקורים נמצאים באתר האנימה.
1.0.6 אין לפרסם תכנים של הנטאי -אנימות שהן בעצם עם תכני סקס ,האשכול ימחק וכמובן העובר על החוק יענש בחומרה על ידי צוות הפורום.
*הערה:אנימות/מנגות הנכללות בקטגורית האצ'י מותרות לפירסום.
1.0.7 פתיחת כל חידון ,אתגר,תחרות או משהו בסגנון יש לפנות אליי ,מנהל פורום אנימה,מנגה ומצויירים,יש לשתף אותי ברעיון ורק עם אאשר את הרעיון שלכם אתם יכולים לפתוח את המשחק.
1.0.8 אין להעתיק מדריכים,סיקורים או נושאים רשמיים,אם אני מגלה שמישהו העתיק הנושא שלו ינעל והוא יקבל אזהרה.
1.0.9 ניתן לפתוח דיונים על אנימות ומנגות,רק אם אין להם נושא רשמי,אם יש להם נושא רשמי דונו בנושא הרשמי.
1.1.1 בקשות אנימות לצפייה ישירה / הורדה יש לבקש בנושא בקשות אנימה מנגה ומצויירים שבנעוץ.
1.1.2 אסור לפתוח נושאים שקשורים לפוקימון וליוגי הו.יש להם פורום משלהם ויש לבקש שם.
חוקי פורום מצוירים
1.1.3 כל חוקי אנימה ומנגה תקפים גם כאן.
1.1.4 אין לפרסם תכניות שהן מתחת לגיל 8 ,דפנה ודודידו ,בוב הבנאי וכל השטויות האלה של ערוץ הופ.
1.1.5 ניתן לפרסם סיקורים של סדרות מצויריות כרצונכם,וכמו שתראו יש בלינקייה פינה מיוחדת לקטגוריה 'מצויריים'.
1.1.6 כמובן שאסור להעתיק סיקורים,עם אני מגלה שמישהו העתיק הנושא שלו ינעל והוא יקבל אזהרה.
1.1.7 פורנו של מצוירים לא נכלל כאן,מי שיפתח נושא כזה הנושא ינעל ותכניו יצונזרו,בנוסף פותח הנושא יקבל באן.
1.1.8 ניתן לפתוח דיונים על סדרות מצויירות,למשל מה יקרה בפרק הבא ודברים דומים.
אך יש לתייג את הנושא ולרשום דיון לפני כן. למשל: דיון||עוד עונה לבן 10?
או: [דיון]עוד עונה לבן 10?
1.1.9 בקשות אנימות לצפייה ישירה / הורדה יש לבקש בנושא בקשות אנימה מנגה ומצויירים שבנעוץ.
1.2.0 - החוקים יתעדכנו מידי פעם וחובה לקרוא אותם.
החוקים הוכנו ע"י SexStyle+Sanji+ErWiN,החוקים צפויים לשינווים נא להתעדכן.