Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 88
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomii4 צפה בהודעה
    HayItsZiv-תראה,היחידה שקמה לחיים זאת הנסיכה,הרקע הקודם היה ממש טוב אבל פשוט ביקשתי שתשנה את זה שאתה פגשת את הנסיכה זה הכל

אלמוגסי-רקע לא מובן,לא מנוסח טוב ולא ברור וקצר,תתקן

קיגר-רקע ממש טוב,רשום

monster-זה נראה לי סיפור דמיוני קצת,בשביל פיצה היא תקפה אותו? בשביל מה שהנסיכה תעשה את זה

טוב תקשיבו נרשמו כבר שניים לצבא המאוחד ואחד לגדודי הנסיכה,לכן אפשר להירשם רק עוד שניים לגדודי הנסיכה ואחד לצבא המאוחד
    אז נרשמתי או לשנות את הרקע
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    לא נרשמת,תשנה את הרקע כמו שאמרתי לך וכבר אי אפשר להירשם לצבא המאוחד רק לגדודי הנסיכה

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    כינוי:אלמוגסי
    שם פרטי שלכם:אלמוג
    רקע:בן עשרים שנכלאו לחובות עקב בזבוז כספם למטרות אישיות ומסיבות אלו לא יכלו לשלם לאנשים ומכך לקחו את בנם הצעיר כנקמה אשר היה אז הוא כתינוק קטן.הוא קיבל חינוך של פושעים ולכן גדל כבן פושעים והתנהג כפושע כי חשב שזה הצד הנכון בחייו.אנשים שהתעלל בהם,לקחו עורך דין טוב ומסומך וטוב והצליחו לטבוע אותו וכעונש נכנס כלא גדול וצפוף.פעם אחת בא לשם איש שהצליח להחביא מברג ופתח את המברגים בקיר הכלא וכל הפושעים ברחו משם כמקלה.הוא החליט לנקום בעולם ולעשות את הכל שביכולתו כדי להיות רשע.
    אופי:רשע,נקמן,שוויצר,אוהב כסף,בזבזן,מרושע,אסטרטגי.
    מראה:לא עולה לי האתר של העלאת תמונות.
    נערך לאחרונה על ידי הנפש המתמטית, 05-24-2010 בשעה 06:08 PM

4. משתמש מנוסה
    כינוי: Hitsugaya

שם פרטי שלכם: Seth[סט]

רקע: סט נולד בסקדינביה העילית.
    סט נולד עם שיער לבן-כסוף ועיניים כחולות.
    אבא שלו היה שר בכיר בממשלה, ואמא שלו הייתה עורכת דין.
    סט קיבל מתנה ליום הולדתו ה6 - חרב מיוחדת מאביו, הוא אמר לו שיש לה כוחות מיוחדים.
    כשסט היה קטן, בערך בן 9,דמות מסתורית רכובה על ארבוק מרושע וגדול מאד רדפה אחריו. סט רץ, בלי לשים לב לאיפה אפילו, והדמות המסתורית אחריו, עד שהגיעו למקום שהכניסה אליו חסומה עם מלא עצים.
    לסט לא היה לאן לברוח,הוא שלף את החרב מגבו והחליט להלחם בארבוק ובדמות המסתורית, ופתאום אבא שלו הגיע, הסתכל על הדמות המסתורית לכמה שניות,ואמר :" סט, אני רוצה שתברח מפה מהר." סט הנהן והתחיל לרוץ, בזמן שאבא שלו מוציא את צ'אריזארד מהפוקדור ומתחיל להלחם בדמות המסתורית.
    סט שמע צעקה, הקול נשמע כמו הקול של אביו, הוא הסתכל אחורה וראה את אבא שלו ואת הצ'אריזארד שלו על הרצפה, עם המון דם, והדמות המסתורית נעלמה, ועל הרצפה היה חרוט " אני עוד אחזור".
    מאז סט שונא את הפוקימון ארבוק.
    היום סט כבר בן 16, הוא שמע על "הצבא המאוחד", צבא שנלחם נגד צבא שהפוקימון של המנהיגה שלו הוא - ארבוק.
    סט נזכר במקרה שקרה לו בילדותו עם הארבוק והדמות המסתורית, וחשב שהמפקדת שלהם והדמות המסתורית שתקפה אותו בילדותו - הן אותו נערה.
    סט הצטרף ל"צבא המאוחד", כדי לבדוק אם המפקדת של הצבא היריב היא הדמות המסתורית שהרגה את אביו בילדותו, ואם כן - לנקום.

לאן אני מצטרף?: הצבא המאוחד

אופי:נקמן, אמיץ, קר רוח, חשדן, מתחשב, אוהב להתחכם, צנוע ובעל ביטחון עצמי.

מראה:

הערות/בקשות: אפשר צ'ארמנדר? P: מקווה שיהיה כיף

5. משתמש מנוסה
    Hitsugaya
    רשום

אי אפשר להירשם לצבא המאוחד יותר

6. משתמש על פעיל
    אני רואה שאתה לא ראית את ההודעה הקודמת אז ניסתי שוב מקווה שזה לא ספאם ערכתי
    רקע:בן עשרים שנכלאו לחובות עקב בזבוז כספם למטרות אישיות ומסיבות אלו לא יכלו לשלם לאנשים ומכך לקחו את בנם הצעיר כנקמה אשר היה אז הוא כתינוק קטן.הוא קיבל חינוך של פושעים ולכן גדל כבן פושעים והתנהג כפושע כי חשב שזה הצד הנכון בחייו.אנשים שהתעלל בהם,לקחו עורך דין טוב ומסומך וטוב והצליחו לטבוע אותו וכעונש נכנס כלא גדול וצפוף.פעם אחת בא לשם איש שהצליח להחביא מברג ופתח את המברגים בקיר הכלא וכל הפושעים ברחו משם כמקלה.הוא החליט לנקום בעולם ולעשות את הכל שביכולתו כדי להיות רשע.
    אופי:רשע,נקמן,שוויצר,אוהב כסף,בזבזן,מרושע,אסטרטגי.
    מראה:לא עולה לי האתר של העלאת תמונות.

7. משתמש מנוסה
    אלמוגסי-
    אתה לא הסברת מי המשפחה וכמה הם וגם לא רשמת איזה צבא אתה וגם זה עדיין קצר

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שינתי את הרקע

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש על פעיל
    רקע:נולד לאמא פילוסופית מקצועית ופסיכולוגית ואבא שוטר כתפקידו אך בזמנו הפנוי הוא מנסה להמציא המצאות והצליח להמציא המצאות רבות ומעניינות חסר אחים בגלל בעיות כספיות. שנכלאו לחובות עקב בזבוז כספם למטרות אישיות ומסיבות אלו לא יכלו לשלם לאנשיםומכך לקחו את בנם הצעיר כנקמה אשר היה אז הוא כתינוק קטן.הוא קיבל חינוך של פושעיםולכן גדל כבן פושעים:אבא מאמץ עובד כמדען מרושע ומתכן מזימות רעות,אמא גנבת מקצועית ומעולה בלשדוד. והתנהג כפושע כי חשב שזה הצד הנכון בחייו.אנשים שהתעללבהם,לקחו עורך דין טוב ומסומך וטוב והצליחו לטבוע אותו וכעונש נכנס כלא גדולוצפוף.פעם אחת בא לשם איש שהצליח להחביא מברג ופתח את המברגים בקיר הכלא וכלהפושעים ברחו משם כמקלה.הוא החליט לנקום בעולם ולעשות את הכל שביכולתו כדי להיותרשעובתור תוכנית ראשונה הוא יצר בראיית עם שודד מעולה אשר מעולה בגנבה,איש גאון אשר יודע להמציא המון המצאות ומתכן תוכנית מושלם ואדם אשר יודע להנהיג צווה בקלות ומכך נוצרה לו קבוצת שודדים טובה וזדונית והוא יכול לנצח את כל הרעים.הוא הוא עשה איתם הרבה מזימות וחיסל המון אנשים ועשיו הגיע תורו להצטרף לגדודי הנסיכה ולהוכיח את עצמו.
    אופי:רשע,נקמן,שוויצר,אוהבכסף,בזבזן,מרושע,אסטרטגי.
    מראה:לא עולה לי האתר של העלאתתמונות.
    לאן אני מצטרף?לגדודי הנסיכה
    נערך לאחרונה על ידי הנפש המתמטית, 05-24-2010 בשעה 06:38 PM

10. משתמש מנוסה
    אלמוגסי-
    תשים תמונה או ספרייט ולא עשית סימנים כמו פסיקים ורוחים בין כמה משפטים,אם תתקן אתה רשום

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מה איתי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    מונסטר-
    תראה אתה לא צריך לפגוש אותה,כלומר אתה אמור לדעת על קיומה אבל אתה לא פגשת אותה עדיין וגם הרקע קצר מדי

13. משתמש על פעיל
    כינוי: אלמוגסי
    שם פרטי שלכם: אלמוג
    רקע: נולד לאמא פילוסופית מקצועית ופסיכולוגית, אבא שוטר כתפקידו אך בזמנו הפנוי הוא מנסה להמציא המצאות, הצליח להמציא המצאות רבות ומעניינות. חסר אחים בגלל בעיות כספיות. שנכלאו לחובות עקב בזבוז כספם למטרות אישיות ומסיבות אלו לא יכלו לשלם לאנשיםומכך לקחו את בנם הצעיר כנקמה אשר היה אז הוא כתינוק קטן. הוא קיבל חינוך של פושעיםולכן גדל כבן פושעים: אבא מאמץ עובד כמדען מרושע ומתכן מזימות רעות, אמא גנבת מקצועית ומעולה בלשדוד. התנהג כפושע כי חשב שזה הצד הנכון בחייו. אנשים שהתעללבהם, לקחו עורך דין טוב מסומך וטוב והצליחו לטבוע אותו. כעונש נכנס לכלא גדולוצפוף. פעם אחת בא לשם איש שהצליח להחביא מברג ופתח את המברגים בקיר הכלא וכלהפושעים ברחו משם כמקלה. הוא החליט לנקום בעולם ולעשות את הכל שביכולתו כדי להיותרשעובתור תוכנית ראשונה הוא יצר בראיית עם שודד מעולה אשר מעולה בגנבה, איש גאון אשר יודע להמציא המון המצאות, מתכן תוכנית מושלם ואדם אשר יודע להנהיג צווה בקלות ומכך נוצרה לו קבוצת שודדים טובה וזדונית והוא יכול לנצח את כל הרעים. הוא עשה איתם הרבה מזימות וחיסל המון אנשים. עכשיו הגיע תורו להצטרף לגדודי הנסיכה ולהוכיח את עצמו.
    אופי: רשע, נקמן, שוויצר, אוהבכסף,בזבזן, מרושע, אסטרטגי.
    מראה:
    לאן אני מצטרף? לגדודי הנסיכה
    נערך לאחרונה על ידי הנפש המתמטית, 05-24-2010 בשעה 08:36 PM

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    כינוי: monster
    שם פרטי שלכם:ליאור
    רקע: נולד למשפחה רוסית של סוחרים שסחרו כל הזמן עם מדינות אירופאה וליאור בנם היה אחד מן שליחם.הוא אהב ליהות שליח בגלל שהוא הכיר הרבה אנשים חדשים מקומות חדשים ואפילו פוקימונים חדשים.באחד מן השליחיות שלו ליאור פגש איש מסתורי שאמר לו"הקבוצה שתבחר תשפיע על גורל העולם"ליאור התעלם מן המשפט אך כעבור שבוע הוא שמע על המלחמה בין גדוד הנסיכות לצבע המאוחד והוא הבין את המשפט שהאיש זר אמר לו הוא הבין שהוא צריך להצטרף לאחד מן הקבוצות אך הוא לא ידע לאיזה קבוצה להצטרף כיזה יכול לשנות את העתיד שלו.כעבור חודש אבא שלו קיבל צ'ימצ'אר והוא נותן לבנו את הצ'ימצ'אר שלו.ליאור כל כך שמח שיש לו סוף סוף פוקימון משלו ובעקבות המתנה שקיבל מאביו אז הוא החליט לאיזה צוות להצטרף
    לאן אני מצטרף: גדוד הנסיכות
    אופי רשע טוב לב חזק חכם
    מראה
    הערות/בקשות: לקבל צ'ימצ'אר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    רשומים שניכם

כל השחקינם להגיב להתחלה הכללית בעמוד הראשון!!!

אלמוגסי-אתה רשום אבל אני יכול לשנות לך את האופי כי אתה חייב להיות טוב קצת אז תגיד לי רשימה חדשה של אופי עם קצת טוב
    נערך לאחרונה על ידי Sharpedo, 05-24-2010 בשעה 09:37 PM

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •