[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
' להתנהג אל הפרופסורית נחמד כדי לסחוט ממנה מידע חשוב הצליח! קיבלתי ממנה אפילו פוקדור בעזרת התוכנית הזאת, זה עבד כל כך טוב עד שאפילו תוכנית ישנה שלי עובדת! זריקה גרועה דרך אגב אבל זה לא כל כך משנה.' אני אני חושב במחשבותי המרושעות, אני מחכה שהפוקדור היפול כדי שהשתחרר משם הפוקימון ואומר באותו הזמן "פוקימון צא."
נערך לאחרונה על ידי הנפש המתמטית, 05-25-2010 בשעה 07:41 AM
יובל-
"זה הפוכדור?" אתה שואל בהתלהבות לפתע אור אדום בוהק משתחרר מהכדור הקטן ולפתע מופיעה מולך וולפיקסקטנה ועליזה,היא מעט מבולבלת אך דיי קר לה אז היא קופצת אל זרועותיך ואתה מרגיש את חומה.
"המעבורת יוצאת בעוד חצי שעה!" אתה פתאום ניזכר ומתחיל לרוץ אל המספנה הלא כל כך רחוקה,בדרך אתה עובר את ביתך אך לא מעז להסתכל עליו יותר מבמבט חטוף,אתה מוחה את דמעותייך ורץ עם וולפיקס בין זרועותיך הרועדות אל המספנה.כשאתה מגיעה אתה נכנס ופוגש קופאית נחמדה למראה,כבת-20 אשר לוקחת את כרטיסך "ספינתך יוצאת מטרמינל 2,בעוד כרבע שעה תהנה מהשיט אדוני" היא אומרת בחיוך וממשיכה לחייך כל הזמן שאתה מתרחק ממנה.אתה מגיע לטרמינל השני ורואה קבוצה של כ-30 אנשים,רובם בגילך אשר מחכים לצאת לאותו המסע,ואתה יודע שחלק מהם אתה עוד תפגוש,בין עם בקרבות ובין עם בצוות.אתה עולה לספינה והיא מפליגה,בשלוש שחרורי קיטור מחרישי אוזניים,מה תעשה?
-תלך לישון
-תוציא את וולפיקס ותנסה להתחבר איתה
גיא-
"פוקדור צא!" אתה אומר בהתרגשות אל עבר הכדור שבידך והכדור המבריק מתחיל להאדים במהירות ושולח קרן אל על,לפתע הקרן תופסת צורה של קפיץ,ולפתע האור נפסק וליד נוחת ספוינק עליז ושאנן"ספוינק!" הוא אומר בהיסח דעת,וממשיך בדרכו."ספוינק חכה!" אתה קורא לו,והוא מסתובב אלייך "אני גיא,אני המאמן החדש שלך!"אתה אומר בהתרגשות והספוינק קופץ קלות ואומר "ספוי,ספוינק!" כמאשר את היותך המאמן שלו.אתה ממשיך בדרכך למספנה .אתה מגיע למספנה ואישה צעירה ויפה מקבלת את פנייך,אתה נותן לה את כרטיסך והיא אומרת "בהצלחה!" אתה ממשיך בדרכך אתה מגיע לטרמינל השני ורואה קבוצה של כ-30 אנשים,רובם בגילך אשר מחכים לצאת לאותו המסע,ואתה יודע שחלק מהם אתה עוד תפגוש,בין עם בקרבות ובין עם בצוות.אתה עולה לספינה והיא מפליגה,בשלוש שחרורי קיטור מחרישי אוזניים,מה תעשה?
-תלך לישון
-תנסה להתחבר עם ספוינק
סט-
אתה זורק את הפוקדור והרג שלו חיכית כל כך הרבה זמן הגיע-הכדור מתגלגל לו באוויר והאור האדום מסנוור את עיניך השנייה שלקחה לפוקימון להתגלות לעינייך נראתה כמו נצח,ולבסוף האור הבובק לקח צורה של פוקימון קטן ומרחףמיסדרווס קטן מופיע מול עייניך,אתה בוחן את הפוקימון הקטן בתדהמה "איך יכול להיות?" אתה חושב לעצמך "אני הולך להציל את פיטר,מאמן פוקימוני אופל,ומקבל פוקימון רוח..מה זה אומר על המסע שלי?" אתה מהרהר ארוכות.מיסדרווס הקטנה נראית מפוחדת ולא מורידה ממך את מבטה,אתה שם לב אלייה ולוקח אותה בזרועותיך,היא לא מתנגדת,אתה פוסע לעבר המספנה כמהופנט,לא שם לב לדבר סביבך,לא מפסיק לחשוב על הפוקימון שקיבלת,על אחיך,ועל שאר צרות.אתה מגיע למספנה ואישה צעירה ויפה מקבלת את פנייך,אתה נותן לה את כרטיסך והיא מפנה אותך לטרמינל השני "אני מאחלת לך הרבה הנאה בשיט"היא אומרת ולפתע מסתכלת על מיסדרווס "מיסדרווס כל כך חמוד,אני מציעה שתטפל בו היטב,הוא אומנם ביישן,אך הוא מיוחד." היא אומרת ואתה ממשיך בדרכך אתה מגיע לטרמינל השני ורואה קבוצה של כ-30 אנשים,רובם בגילך אשר מחכים לצאת לאותו המסע,ואתה יודע שחלק מהם אתה עוד תפגוש,בין עם בקרבות ובין עם בצוות.אתה עולה לספינה והיא מפליגה,בשלוש שחרורי קיטור מחרישי אוזניים,מה תעשה?
-תלך לישון
-תנסה להתחבר עם מיסדרווס
ליאור-
אתה שזורק את הפוכדור לאוויר ופתאום אור אדום יוצא ממנו ואתה מיד רואה שזהקטן ורגזני שמסתכל עליך בפנים כועסות אך אחר כך הוא מנסה להתחבר ומשכשך את עצמו ברגלך,אתה רואה אותו וחיוך עולה על פנייך ואתה מרים את סטאנקי ומלטף אותו מעט ונראה שהוא אוהב את זה לאחר מכן הפרופסורית מגיעה אליך ואומרת "בהצלחה במשימה ותטפל טוב בסטאנקי אני מאמינה שתוכל לעשות את זה כמו שצריך" אומרת לך ונפרדת ממך תוך שהיא מוציאה אותך מהמעבדה,אתה ממשיך לטרמינל ואתה רואה אישה יפה בבגדים של דיילת שואלת "אפשר את הכרטיס?" שואלת ואתה במהרה ממהר להביא לה אותו ואתה נכנס לאונייה שנראית גדולה מאוד,אתה רואה קבוצה של כ-30 ילדים עומדים שם בדיוק כמוך.
לפתע אתה מרגיש שהאונייה מתחילה לשוט,יש לך כמה אפשרויות.
לנסות להתידד עם סטאנקי
ללכת לישון
אלמוג-אתה זורק את הפוכדור לאוויר באדישות רבה ומחכה עד שהפוקימון יצא,אתה מתעלם מהאור האדום-בוהק אשר מציק לעייניך,ושולח את קרניו לכל מקום ואתה מתחיל לשים לב שמתוך מערבולת קרני האור הזאת נוצרת צורה של פוקימון ארוך ומפותל,כאשר האור שוכח,אתה שם לב לאקנסבעל מבט חד ומתעניין בעיניו,אשר לא מסגיר שום רגשות,אלה רק תחושה קלה של סחרחורת,המתבטאת באיבוד משקל פתאומי ובנפילה עם ראשו על הקרקע.אתה בוחן את הפוקימון דמוי-הנחש שקיבלת ומרים אותו לבסוף,אקנס מתנגד תחילה אך לבסוף נרגע ונכרך סביב צווארך קלות. אתה הולך אל המספנה המקומית בזמן שאתה חושב על המשימה שניתנה לך.אתה מגיע אל המספנה ואישה זקנה ועצבנית יושבת בקופה,אתה נותן לה את כרטיסך והיא ממלמלת מספר דברים על טרמינל 2 "ותיזהר שהיה הזאת לא תהרוג מישהו!" היא אומרת ואתה ממשיך בדרכך.אתה מגיע לטרמינל השני ורואה קבוצה של כ-30 אנשים,רובם בגילך אשר מחכים לצאת לאותו המסע,ואתה יודע שחלק מהם אתה עוד תפגוש,בין עם בקרבות ובין עם בצוות.אתה עולה לספינה והיא מפליגה,בשלוש שחרורי קיטור מחרישי אוזניים,מה תעשה?
-תלך לישון
-תנסה להתחבר עם אקנס
ליאור-
אתה שזורק את הפוכדור לאוויר ופתאום אור אדום יוצא ממנו ואתה מיד רואה שזהקטן ורגזני שמסתכל עליך בפנים כועסות אך אחר כך הוא מנסה להתחבר ומשכשך את עצמו ברגלך,אתה רואה אותו וחיוך עולה על פנייך ואתה מרים את סטאנקי ומלטף אותו מעט ונראה שהוא אוהב את זה לאחר מכן הפרופסורית מגיעה אליך ואומרת "בהצלחה במשימה ותטפל טוב בסטאנקי אני מאמינה שתוכל לעשות את זה כמו שצריך" אומרת לך ונפרדת ממך תוך שהיא מוציאה אותך מהמעבדה,אתה ממשיך לטרמינל ואתה רואה אישה יפה בבגדים של דיילת שואלת "אפשר את הכרטיס?" שואלת ואתה במהרה ממהר להביא לה אותו ואתה נכנס לאונייה שנראית גדולה מאוד,אתה רואה קבוצה של כ-30 ילדים עומדים שם בדיוק כמוך.
לפתע אתה מרגיש שהאונייה מתחילה לשוט,יש לך כמה אפשרויות.
לנסות להתידד עם סטאנקי
ללכת לישון[/QUOTE]
אני אומר לסטאנקי"שלום סטאנקי אני היה המאמן שלך ולי קוראים ליאור. סטאנקי אני מבטיח שאני היה המאמן הכי טוב בשבילך ואני הפוך אותך לפוקימון הכי חזק שלי*."
ואנו הולכים להתייד עם המאמנים האחרים כדי שנכיר עוד מאמנים.
נערך לאחרונה על ידי monster, 05-25-2010 בשעה 05:33 PM סיבה: תיקון
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
-אנסה להתחבר עם ספוינק.
"ספוינק אתה הפוקימון הכי טוב שמאמן יכול לבקש"אגיד לו בחיוך "אני רוצה לצאת אתך למסע הגדול בחיי שנינו,אתה נראה חזק ואני בטוח שאתה יותר חזק ממה שאתה נראה"אומר לספוינק "אני ואתה ניהיה החברים הכי טובים בכל הזמנים"אומר ויתפוס את ספוינק בידיי בזמן שאנו שטים כדי להראות לו את הים
"שלום מיסדרווס, קוראים לי סט ואני אהיה המאמן שלך .אני בטוח שנהיה החברים הכי טובים!" אני יגיד ואחייך.
" את פוקימון מסוג רוח, נכון? פוקימונים מהסוג הזה אוהבים להפחיד אנשים ... רק אל תתגנבי מאחוריי בלילה כשאני יושן ותפחידי אותי , כן?" אני יגיד ואצחק
"טוב,היה לך יום עמוס, אני אתן לך לנוח בינתיים." אני מרים את מיסדרווס ושם אותה על הראש שלי.
סט-
נראה שאתה מצליח,מיסדריווס נראית מצחקקת ונראה שהיא מחבבת אותך וכתוצאה מכך קופצת על ראשך בחיבה.
לפתע אתה שומע "גדודי הנסיכה לסיפון הקדמי וחיילי הצבא המאוחד לסיפון באחורי" אומר הכרוז ואתה רואה לפתע הרבה ילדים רצים לכיוונים שונים ונראה שאתה מתבלבל מעט אך אתה נראה רציני וחותר לך אל הסיפון האחורי כפי שהכרוז אמר.
אתה מגיע ואתה רואה בערך 15 ילדים כמוך יושבים עם פוקימונים שונים משלך,לפתע מגיע בן אדם שנראה לך מאוד קשוחנכנס שמשני צדדיו נמצאים שני שוטרים
די קשוחים וחסונים "זוזו! הגנרל מגיע!" הם צועקים לעבר ומצליחים להפחיד כמה ילדים עד שהם מגיעים למרכז הסיפון האחורי ואתה רואה את הגנרל שאתה עדיין לא יודע את שמו מתקרב אליכם ומתחיל להסביר "שלום לכולם,אני מאוד שמח שעשיתם את ההחלטה הנכונה והצטרפתם לצבא שלנו שמטרתו הוא להרוג את הנסיכה סופית ולהשליט סדר בעולם!" אומר הגנרל ואתה מרגיש תחושת סיפוק שאתה חלק מהצבא הזה.
"חיילים! עם משימה כזאת צריכים רק החזקים יצליחו לשרוד!" אומר והולך למן חדר מסוים שלא שמת לב אליו עם שני השוטרים שלו,לאחר מכן אתה רואה שהספינה עוגנת ואתה שומע קריאה "נא לרדת כולם מן האונייה אנחנו נמצאים במנשיון!" קורא הכרוז ואתה יורד מן הספינה בעודך מקבל תיק עם כמה דברים בסיסים למסע שלך מכמה שוטרים אחרים שעמדו שם,אתה יורד מהספינה ומסתכל סביב ורואה חוף ים מדהים וגם אתה שם לב שהשמש משקיפה עליך מלמעלה,מה תעשה???
גיא-
ספוינק נראה מאוד שמח ונראה שהוא מוכן לחברות מושלמת איתך,אתה מראה לו את הנוף המרהיב והוא נראה נדהם למראה המרהיב של הים.
לפתע אתה שומע קול מסוים "כל גדודי הנסיכה נא לגשת לסיפון הקדמי וחיילי הצבא המאוחד לסיפון האחורי" אתה שומע את הכרוז ולפתע אתה רואה הרבה ילדים הולכים לכיוונים שונים ונראה שאתה לא יודע לאן ללכת אך בסוף אתה מוצא את עצמך והולך לסיפון האחורי כמו שהכרוז אמר ואתה מגיע ורואה חבורה של 15 ילדים בדיוק כמוך מחכים ללא נודע ופתאום מגיעשנראה לך בן אדם שמוכתי מאוד עם שני
שוטרים חסונים צועקים לעבר "זוזו הגנרל מגיע!" עד שהם מצליחים להגיע למרכז ואז הגנרל מתקרב אליכם קצת ומתחיל לדבר "שלום לכם,אני אוד שמח שעשיתם את ההחלטה הנכונה והצטרפתם לצבא המאוחד שמטרתו הוא להרוג את הנסיכה ולהסדיר סדר בעולם!" צועק ומניף את ידו לאוויר ואחר כך מהלך סביבכם ומנסה לבחון כל אחד ואחד מכם,הוא מסתכל עליך במבט חודרני ובוחן ואתה מנסה להראות לו שאתה מוכן למשימה.
אחר כך הוא מוסיף "חיילים! עם משימה כזאת רק החזקים ישרדו!" אומר ונכנס לחדר מסוים עם שני השוטרים.
לפתע מבלי לעכל את מה שקרה אתה שומע את הכרוז "הגענו למנשיון!" אומר ואתה מתחיל לרדת מהאונייה תוך כדי שמביאים לך כמה שוטרים אחרים תיק עם כמה דברים בסיסיים למסע שלך,אתה יורד מהספינה מוכן להתחלת המסע שלך,המקום נראה מאוד יפה,שמש מלמעלה משקיפה על ראשך,אתה מתהלך טיפה ורואה חוף ים מדהים,מה תעשה?
יובל-
אם לא תשפר את התגובה שלך וגם אם לא תגיב אך ורק לתגובה שלך,אני אאלץ להוציא אותך מהמשחק
סטאנקי מסתכל עליך במבט מוזר אך פתאום אתה שומע את הכרוז "כל גדודי הנסיכה לסיפון הקדמי וחיילי הצבא המאוחד לסיפון האחורי" אומר הכרוז.
אתה רואה שהרבה ילדים מהלכים להם ואתה לא מוצא את הדרך אך בסוף אתה מצליח להגיע למקום שאליו צריך,אתה רואה קבוצה של לפחות 15 ילדים בדיוק כמוך ולפתע אתה רואה מישהי מתהלכת אליכם עם פנים מחייכות
היא הולכת סביבכם ומתחילה לדבר "שלום לכולם אני רוז" אומרת בחיוך ומוסיפה "נתינים ונתינות יקרים!אנחנו כאן בשביל לנקום את נקמתה של הנסיכה שלנו,אנחנו כאן כדי להראות לעולם שהיא הצודקת!!" צועקת בכל רם ואחר כך היא מתחילה לדבר שוב "בדם קר העם הבוגדני שלה החליט להרוג את הנסיכה היקרה שלנו ועל זה צריכים לנקום! צריכים להרוג ולחסל את כל מי שעומד בדרכנו ובדרכי הנסיכה לשלטון!" אומרת בעודה פותחת את ידייה לרווחה באוויר "בעזרתכם אנחנו נצליח לעשות את זה" אומרת כבר בקול יותר שקט ונכנסת לחדר ומביאה לכל אחד מכם תיק עם דברים בסיסיים.
לאחר מכןם אתה יורד מהספינה לעיר מנשיון,אתה מתהלך קצת ואתה רואה חוף ים מרהיב ומזג אוויר אביבי,מה תעשה??
אני אפתח את התיק ואראה מה יש לי בתוכו.
"מיסדרווס, בואי נבדוק אם יש משהו מעניין לעשות בחוף הזה.
אם את רואה מאמנים להלחם נגדם, או פוקימון להלחם נגדו, תגידי לי, אני מחכה כבר לקרב הראשון שלנו!"
אני יגיד לה, ונתחיל ללכת על החוף, נחפש פוקימונים ומאמנים להתאמן נגדם, או כל דבר מעניין אחר שנראה.
אם נמצא - נילחם, אם לא, נמשיך לעיר עצמה.
נערך לאחרונה על ידי Hitsugaya, 05-25-2010 בשעה 07:13 PM
"אקנס בו נלך לראות אם יש משימה למשהו כמו שוטר, אני ידוע כפושע ידוע,א בל צריך לעשות סדר בעולם. אקנס בוא, נראה לכולם שיש אותנו בתור לוחמים, אני בטוח שזה יכול לעזור להם וזה מה שיגרום לי להתחבר איתך וששינינו, נכיר אחד את השני טוב יותר."אני אומר ומחליט לבוא ולהוכיח לכולם שאנחנו חזקים ומתחוכמים.
נערך לאחרונה על ידי הנפש המתמטית, 05-25-2010 בשעה 09:14 PM
"ספוינק אתה מוכן אנחנו עוד מאט נצא לדרך קשה הרי שמעת את הגנרל "רק החזקים ישרדו"ואנחנו מתאימים לתיאור החזקים"אומר לספוינק "קדימה בוא נירגע קצאת בחוף הים ונצא לדרך עלינו לצאת מהעיר מנשיון ולהתחיל את המסע הקשה בו נפגוש חברים חדשים אויבים ופוקימונים חזקים.אתה מוכן לזה ספוינק?"אשאל לבסוף את ספוינק
יובל-
אם לא תשפר את התגובה שלך וגם אם לא תגיב אך ורק לתגובה שלך,אני אאלץ להוציא אותך מהמשחק
סטאנקי מסתכל עליך במבט מוזר אך פתאום אתה שומע את הכרוז "כל גדודי הנסיכה לסיפון הקדמי וחיילי הצבא המאוחד לסיפון האחורי" אומר הכרוז.
אתה רואה שהרבה ילדים מהלכים להם ואתה לא מוצא את הדרך אך בסוף אתה מצליח להגיע למקום שאליו צריך,אתה רואה קבוצה של לפחות 15 ילדים בדיוק כמוך ולפתע אתה רואה מישהי מתהלכת אליכם עם פנים מחייכות
היא הולכת סביבכם ומתחילה לדבר "שלום לכולם אני רוז" אומרת בחיוך ומוסיפה "נתינים ונתינות יקרים!אנחנו כאן בשביל לנקום את נקמתה של הנסיכה שלנו,אנחנו כאן כדי להראות לעולם שהיא הצודקת!!" צועקת בכל רם ואחר כך היא מתחילה לדבר שוב "בדם קר העם הבוגדני שלה החליט להרוג את הנסיכה היקרה שלנו ועל זה צריכים לנקום! צריכים להרוג ולחסל את כל מי שעומד בדרכנו ובדרכי הנסיכה לשלטון!" אומרת בעודה פותחת את ידייה לרווחה באוויר "בעזרתכם אנחנו נצליח לעשות את זה" אומרת כבר בקול יותר שקט ונכנסת לחדר ומביאה לכל אחד מכם תיק עם דברים בסיסיים.
לאחר מכןם אתה יורד מהספינה לעיר מנשיון,אתה מתהלך קצת ואתה רואה חוף ים מרהיב ומזג אוויר אביבי,מה תעשה??[/QUOTE]
אני וסטאנקי נדהמנו מדברי הנסיכה"בדם קר העם הבוגדני שלה החליט להרוג את הנסיכה היקרה שלנו ועל זה צריכים לנקום! צריכים להרוג ולחסל את כל מי שעומד בדרכנו ובדרכי הנסיכה לשלטון!"
אחרי שאני וסטאנקי נדהמנו. פתחנו את התיק כדי לראות מה קיבלנו.וכעבור כמה שניות החלטנו ללכת לחוף הים כדי לראות אם יש מאמנים שרוצים להילחם נגדינו? אז הלכנו לחוף הים.
נערך לאחרונה על ידי monster, 05-25-2010 בשעה 05:50 PM
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)