Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 88
  1. משתמש מנוסה
    ליאור-
    לא לעשות אחרי שנדהמנו אנחנו פתחנו תתיק את התיק וזה וזה פשוט לרשום.
    אחרי שנדהמנו אנחנו פותחים את התיק ובודקים מה יש שם הבנת? תקרא עוד קצת מדריכים אני בסך הכל מנסה לעזור לך
    אתה וסטאנקי הולכים לים ותוך כדי אתה בודק מה יש לך בתיק אתה רואה שיש לך
    בגדים להחלפהx ללא הגבלה
    אוכל לפוקימוניםx ללא הגבלה
    5 פוכדורים
    3 תרופות
    פוקידקס
    כרטיס לרכבת\אונייה ללא הגבלה
    כרטיס מאמן-גדודי הנסיכה
    כסף-1000$
    אוכל רגילx אין סוף
    אתה נדהם מכל מה שקיבלת אך אתה רואה שסטאנקי קצת עצוב כי לא הצגת את עצמך עדיין בפניו והוא נראה מצוברח.
    אתם הולכים בחוף שטוף שמש ומרהיב ביותר ואתה מצליח להבחין בכמה פוקימונים

זוג שוחות במים

משחקת לה במים הרדודים

וקבוצה של שוחה לה

יובל-
    אז מה אם רצית? אני בוחר מה אתה תקבל אבל אל תדאג אתה תתפוס סידוט
    אתה רואה שוולפיקס שמחה לראות אותך וקופצת עליך בשמחה ומלקקת אותך ונראה שהיא מחבבת אותך,מה תעשה?

גיא-
    ספוינק חושב טיפה אבל אחר כך הוא נראה נחוש ורציני והוא קופץ בהחלטיות ואתה רואה שהוא מוכן למסע מלא הרפתקאות,מה תעשה?

אלמוג-
    מה זה להראות שאתם מתוחכמים? מה אתם עושים?
    אתה ואקנס עומדים לכם ולא יודעים כל כך מה לעשות,אתה נזכר לפתע שהספינה יוצאת בעוד 10 דקות מהטרמינל

סט-
    אתה בודק מה יש בתיק ואתה רואה
    בגדים להחלפהx ללא הגבלה
    5 פוכדורים
    3 תרופות
    פוקידקס
    כרטיס מאמן-גדודי הנסיכה
    כסף-1000$
    אוכל רגילx אין סוף

אתה ומיסדריווס נרגשים למסע ומתחילים להלך לכם בחוף,אתם רואים שהחוף יפה מאוד במראה שלו והשמש בטמפרטורה המושלמת אך לפתע אתם מגיעים לחוף שנראה קפוא וכבר נהיה לך יותר קר ואתה רואה שם כמה פוקימונים

מחליק להנאתו בקרח

שלישייה משחקים במשחק שנראה לך כתופסת

וקבוצה גדולה של , ו מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי Sharpedo, 05-25-2010 בשעה 09:31 PM

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=shlomii4;620024]יובל-
    לא לעשות אחרי שנדהמנו אנחנו פתחנו תתיק את התיק וזה וזה פשוט לרשום.
    אחרי שנדהמנו אנחנו פותחים את התיק ובודקים מה יש שם הבנת? תקרא עוד קצת מדריכים אני בסך הכל מנסה לעזור לך
    אתה וסטאנקי הולכים לים ותוך כדי אתה בודק מה יש לך בתיק אתה רואה שיש לך
    בגדים להחלפהx ללא הגבלה
    5 פוכדורים
    3 תרופות
    פוקידקס
    כרטיס מאמן-גדודי הנסיכה
    כסף-1000$
    אוכל רגילx אין סוף
    אתה נדהם מכל מה שקיבלת אך אתה רואה שסטאנקי קצת עצוב כי לא הצגת את עצמך עדיין בפניו והוא נראה מצוברח.
    אתם הולכים בחוף שטוף שמש ומרהיב ביותר ואתה מצליח להבחין בכמה פוקימונים

זוג שוחות במים

משחקת לה במים הרדודים

וקבוצה של שוחה לה
    מכיון שאני רואה שסטאנקי קצת עצוב אני אומר לו"אל תדאג סטאנקי,אני הפוך אותך למאושר בכך שתנצח את קרב הפוקימונים ה1 שלך"
    "נגד איזה פוקימון אתה רוצה להילחם?" מכיון שזה קרב פוקימון ה1 שלך אני אבחר בהורסי בגגל שיש רק אחד כרגע בחוף"
    "צא סטאנקי הסתער על הורסי תשתמש בשריטות עליו!"
    נערך לאחרונה על ידי monster, 05-26-2010 בשעה 06:57 AM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomii4 צפה בהודעה
    יובל-
    אז מה אם רצית? אני בוחר מה אתה תקבל אבל אל תדאג אתה תתפוס סידוט
    אתה רואה שוולפיקס שמחה לראות אותך וקופצת עליך בשמחה ומלקקת אותך ונראה שהיא מחבבת אותך,מה תעשה?
    "ניעם מאוד וולפיקס אני קאי ומהיום אני המאמן שלך."אני אומר לוולפיקס.

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    גיא-
    ספוינק חושב טיפה אבל אחר כך הוא נראה נחוש ורציני והוא קופץ בהחלטיות ואתה רואה שהוא מוכן למסע מלא הרפתקאות,מה תעשה?
    "יופי זה הרוח שאני רוצה ממך ספוינק בוא נתחיל לצאת מהעיר ולחפש פוקימונים בשדות!"אגיד בטון רציני יחזיק את ספוינק בידיים ויתחיל לצעוד

5. משתמש מנוסה
    [COLOR=mediumturquoise]

סט-
    אתה בודק מה יש בתיק ואתה רואה
    בגדים להחלפהx ללא הגבלה
    5 פוכדורים
    3 תרופות
    פוקידקס
    כרטיס מאמן-גדודי הנסיכה
    כסף-1000$
    אוכל רגילx אין סוף

אתה ומיסדריווס נרגשים למסע ומתחילים להלך לכם בחוף,אתם רואים שהחוף יפה מאוד במראה שלו והשמש בטמפרטורה המושלמת אך לפתע אתם מגיעים לחוף שנראה קפוא וכבר נהיה לך יותר קר ואתה רואה שם כמה פוקימונים

מחליק להנאתו בקרח

שלישייה משחקים במשחק שנראה לך כתופסת

וקבוצה גדולה של , ו מה תעשה?
    "אין לנו טעם להלחם בקבוצה כל כך גדולה של פוקימונים... לכן זה משאיר את ו...
    אני חושב שנלחם בשלישית הסנוראנטים, ואם ה ישאר פה אחרי הקרב נגדם, נלחם גם נגדו.
    זה יהיה 3 נגד אחת, אבל אני סומך עליך מיסדריווס. אני בטוח שתנצחי אותם.
    מוכנה להתחיל בקרב? קדימה, תשתמשי בגל על חושי על אחד מהסנוראנטים!"

6. משתמש מנוסה
    תראו כולם! אלמוגסי פרש אז אם אתם מכירים עוד מישהו שרוצה לשחק אז תקראו לו בבקשה! תודה לכולם והמשך יום נעים

סט-
    אתה מצווה על מיסדריווס להתקיף בגל על חושי וזה מה שהיא עושה,היא משגרת גל על חושי אל סנוראנט אחד ונראה שהשניים האחרים נבהלו וברחו,לאחר מכן הוא מתקרב אליך עצבני ואתה שם לב שהוא נראה חזק והוא מתקיף את מיסדריווס ברוח קרה

גיא-
    אתם מתהלכים מוכנים להכל ולפתע אתה רואה שלט שרשום עליהם "לפנייה לחוף הים פנה ימינה"
    אתה מיד חושב לעצמך של יהיו כאן שדות פה קרוב לאזור ואתה גם נזכר שאתה צריך למצוא מרכז פוקימונים קרוב כדי להעביר את הלילה

ליאור-
    סטאנקי רץ מהר בכל יכולתו ומתקיף את הורסי המופתעת בשריטות שפוגעות בה ומעיפות אותה קצת למים העמוקים יותר,נראה שסטאנקי קצת פצה אותה והיא מאוד עצבנית ומשיבה לו במתקפת בועות עצבנית

יובל-
    וופליקס נראית יותר שמחה וקופצת עליך שוב בשמחה ומלקקת אותך אך לפתע אתה נזכר שעוד מעט הספינה עוזבת את הטרמינל ושאתה חייב לעלות עלייה

7. משתמש מנוסה
    תראו כולם! אלמוגסי פרש אז אם אתם מכירים עוד מישהו שרוצה לשחק אז תקראו לו בבקשה! תודה לכולם והמשך יום נעים

סט-
    אתה מצווה על מיסדריווס להתקיף בגל על חושי וזה מה שהיא עושה,היא משגרת גל על חושי אל סנוראנט אחד ונראה שהשניים האחרים נבהלו וברחו,לאחר מכן הוא מתקרב אליך עצבני ואתה שם לב שהוא נראה חזק והוא מתקיף את מיסדריווס ברוח קרה
    [/COLOR]
    "מיסדריווס! תשתמשי בגל על חושי בכל הכוח על הרוח הקרה!"

8. משתמש מנוסה
    גיא-
    אתם מתהלכים מוכנים להכל ולפתע אתה רואה שלט שרשום עליהם "לפנייה לחוף הים פנה ימינה"
    אתה מיד חושב לעצמך של יהיו כאן שדות פה קרוב לאזור ואתה גם נזכר שאתה צריך למצוא מרכז פוקימונים קרוב כדי להעביר את הלילה
    "ספוינק בוא נלך למרכז הפוקימונים להעביר את הלילה וגם לאכול משהו אני רעב מאוד"אגיד לספוינק עם חיוך "אתה יכול לעזור לי למצוא את רכז הפוקימונים?" אשאל את ספוינק

9. משתמש מנוסה

יובל-
    וופליקס נראית יותר שמחה וקופצת עליך שוב בשמחה ומלקקת אותך אך לפתע אתה נזכר שעוד מעט הספינה עוזבת את הטרמינל ושאתה חייב לעלות עלייה
    *אני לא נמצא כבר על הספינה?*
    "תחזרי וולפיקס."אני אומר מחזיר את וולפיקס לוקח את חפצי ועולה על הספינה.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור-
    סטאנקי רץ מהר בכל יכולתו ומתקיף את הורסי המופתעת בשריטות שפוגעות בה ומעיפות אותה קצת למים העמוקים יותר,נראה שסטאנקי קצת פצה אותה והיא מאוד עצבנית ומשיבה לו במתקפת בועות עצבנית

אני אומר לסטאנקי "כל הכבוד על הפגיעה עכשיו תמהר ותתחמק מהבועות ולאחר שתתחמק תשתמש שוב בשריטות עד שהורסי לא תוכל להילחם יותר והקרב הזה יגמר בנצחונינו". אני אומר לעצמי "אין סיכוי שאנו נפסיד בקרב הזה הורסי חלשה מידי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    ליאור-
    סטאנקי מאוד שמח מהמהלך הראשון אך הורסי שמעה את מה שאמרת והיא נראית עו דיותר עצבנית ממקודם והיא מתקיפה את הורסי בבועות אך סטאנקי ממהר לפוצץ אותן עם שריטות אבל אחר כך בלי שהוא שם לב,פתאום הורסי מתקיפה אותו בתותח בוץ חזק ביותר,אתה מבחין שמתחיל להחשיך.

יובל-
    אתה מחזיר את וולפיקס את הפוכדור ורץ לטרמינל,אתה רואה בכניסה אישה זקנה שמבקשת את הכרטיס,אתה מביא לה אותה והיא עושה כמה דברים במחשב שלידה בעודה ממלמלת על כמה החיים גרועים,אתה עולה על המעבורת ורואה עוד משהו כמו 30 ילדים כמוך ואתה שמח מזה שההרפתקאה מתחילה ובינתיים אתה יכול להתחבר עוד עם וולפיקס או לנסות למצוא קרב קטן.

גיא-
    ספוינק עונה לך "ספוינק" בשמחה רבה ומתחיל לקפצץ לו והוא מתחיל לקפוץ לאיזשהוא כיוון,אתה רודף אחריו ואתה רואה שהלילה יורד הרבה יותר מהר משחשבת וכבר די חשוך,לפתע אתה רואה
    מבחין בך ומנקר לך קצת את הראש,ספוינק מיד נהיה עצבני וקופץ עליו ונוגח בו,המורקרו נופל והוא נראה עצבני והוא עומד לנקר את ספוינק

סט-
    מיסדריווס מתקיפה את הרוח הקרה והמתקפות מתנגשות במן פיצוץ קל ולא מזיק,סנוראנט נראה מאוד מאוכזב מזה שמיסדריווס הצליחה בקלות לחסום את המתקפה שלו והוא מיד רץ אליה ומתקיף אותה ברוח קרה שוב.

12. משתמש מנוסה
    [COLOR=indigo]

סט-
    מיסדריווס מתקיפה את הרוח הקרה והמתקפות מתנגשות במן פיצוץ קל ולא מזיק,סנוראנט נראה מאוד מאוכזב מזה שמיסדריווס הצליחה בקלות לחסום את המתקפה שלו והוא מיד רץ אליה ומתקיף אותה ברוח קרה שוב.
    " מיסדריווס , תנסי לעוף מעליו כדי להתחמק מהרוח הקרה שלו ואחר כך תשתמשי בגל על חושי ישירות אליו!" אני אומר בתקווה שיצליח.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [QUOTE=shlomii4;621042]ליאור-
    סטאנקי מאוד שמח מהמהלך הראשון אך הורסי שמעה את מה שאמרת והיא נראית עו דיותר עצבנית ממקודם והיא מתקיפה את הורסי בבועות אך סטאנקי ממהר לפוצץ אותן עם שריטות אבל אחר כך בלי שהוא שם לב,פתאום הורסי מתקיפה אותו בתותח בוץ חזק ביותר,אתה מבחין שמתחיל להחשיך.
    סטאנקי תחזור לפוקדור שלך אני אומר לסטאנקי "אתה לא במצב טוב להילחם עכשיו וחוץ מזה עוד מעט יהיה חושך מוחלט ולא תוכל להילחם. אתה מבין סטאנקי,מצטער שאני לא נותן לך להמשיך בקרב הזה".אנו הולכים לחפש מרכז פוקימונים.
    נערך לאחרונה על ידי monster, 05-27-2010 בשעה 06:27 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    יובל-
    אתה מחזיר את וולפיקס את הפוכדור ורץ לטרמינל,אתה רואה בכניסה אישה זקנה שמבקשת את הכרטיס,אתה מביא לה אותה והיא עושה כמה דברים במחשב שלידה בעודה ממלמלת על כמה החיים גרועים,אתה עולה על המעבורת ורואה עוד משהו כמו 30 ילדים כמוך ואתה שמח מזה שההרפתקאה מתחילה ובינתיים אתה יכול להתחבר עוד עם וולפיקס או לנסות למצוא קרב קטן.
    אני מסתכל על המאמנים ומחפש מישהו שנראה טוב להילחם נגדו.

15. משתמש מנוסה

גיא-
    ספוינק עונה לך "ספוינק" בשמחה רבה ומתחיל לקפצץ לו והוא מתחיל לקפוץ לאיזשהוא כיוון,אתה רודף אחריו ואתה רואה שהלילה יורד הרבה יותר מהר משחשבת וכבר די חשוך,לפתע אתה רואה
    מבחין בך ומנקר לך קצת את הראש,ספוינק מיד נהיה עצבני וקופץ עליו ונוגח בו,המורקרו נופל והוא נראה עצבני והוא עומד לנקר את ספוינק

"ספוינק בוא נתנקם בו קדימה תשתמש שגל על חושי ואז קפוץ לשמיים!"אגיד וספוינק "אוקי אני רוצה את הפוקימון הזה הוא נראה חזק מאוד"אחשוב בליבי
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •