Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 88
  1. משתמש מנוסה
    גיא-
    אתה חושב עם הסימן הזה ' לדוגמא 'נראה לי שאתפוס את הפוקימון הזה'
    ספוינק מתקיף בגל על חושי שלא משפיע כלל על מורקרו בגלל שהוא סוג חושך,ספוינק קופץ גבוה ומורקרו מתקיף אותו במתקפת כנף חזקה אך לפתע ספוינק מתעצבן ומתקיף בעזרת הפתיל שלו את מורקרו ומפיל אותו לרצפה,לפתע אתה רואה באוויר 3 דברים מעופפים משונים באוויר ואתה לא מצליח לזהותם,הם מתקרבים ואתה רואה שאלה שלושה הונצ'קוראים ענקיים מתקרבים אליך כועסים מאוד,לפתע אתה שומע רעש של ברק ענקי מאחוריייך ואתה נבהל ונופל רגע,אתה קם וההונצ'קוראים עפו משם,אתה מסתובב ורואה ולידה "לא למדו אותך לא להסתובב בחושך לבד?" שואלת אותך ומגחכת טיפה

יובל-
    אתה מסתובב קצת ואתה רואה מספר מאמנים שונים,אתה מסתובב עוד ורואה שמדבר עם

ליאור-
    מה זה? אתה לא אומר מה אתה עושה? מצטער אבל אני שוקל אם להוציא אותך מהמשחק... דבר איתי בה"פ

סט-
    מיסדריווס מעופפת לה בקלות מעל הרוח הקרה אבל עדיין סופגת קצת מהמכה אך היא לא מוותרת ומתקיפה את סנוראנט חסר האונים בגל על חושי חזק במיוחד ונראה שסנוראנט לא יכול להילחם,הוא יושב על החוף ומסתכל עליך באופן מוזר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomii4 צפה בהודעה
    [COLOR=seagreen]
    סט-
    מיסדריווס מעופפת לה בקלות מעל הרוח הקרה אבל עדיין סופגת קצת מהמכה אך היא לא מוותרת ומתקיפה את סנוראנט חסר האונים בגל על חושי חזק במיוחד ונראה שסנוראנט לא יכול להילחם,הוא יושב על החוף ומסתכל עליך באופן מוזר
    "טוב... אני חושב שזה הזמן המתאים. *פותח את התיק ומוציא ממנו פוקדור*
    צא פוקדור! " אני אגיד ואזרוק עליו פוקדור

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    גיא-
    אתה חושב עם הסימן הזה ' לדוגמא 'נראה לי שאתפוס את הפוקימון הזה'
    ספוינק מתקיף בגל על חושי שלא משפיע כלל על מורקרו בגלל שהוא סוג חושך,ספוינק קופץ גבוה ומורקרו מתקיף אותו במתקפת כנף חזקה אך לפתע ספוינק מתעצבן ומתקיף בעזרת הפתיל שלו את מורקרו ומפיל אותו לרצפה,לפתע אתה רואה באוויר 3 דברים מעופפים משונים באוויר ואתה לא מצליח לזהותם,הם מתקרבים ואתה רואה שאלה שלושה הונצ'קוראים ענקיים מתקרבים אליך כועסים מאוד,לפתע אתה שומע רעש של ברק ענקי מאחוריייך ואתה נבהל ונופל רגע,אתה קם וההונצ'קוראים עפו משם,אתה מסתובב ורואה ולידה "לא למדו אותך לא להסתובב בחושך לבד?" שואלת אותך ומגחכת טיפה
    "מה?לא ידעתי שיש כאן 3 הונצ'קוראים בסביבה"אגיד לה "אני פשוט רציתי להשיג מורקרו בשביל הצוות שלי"אומר לה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    יובל-
    אתה מסתובב קצת ואתה רואה מספר מאמנים שונים,אתה מסתובב עוד ורואה שמדבר עם
    "היי ילדון אתה רוצה קרב?"אני שואל את הילד עם הפידג'י.

5. משתמש מנוסה
    יובל-
    "חהה? טירון כמוך רוצה מולי קרב,תדע לך שאני והפידג'י שלי נקרע לך את הצורה אבל בשבילך אני אנסה להאריך את הקרב" אומר לך בשחצנות יתרה ומורה לפידג'י שלו לעלות לקרב,אתה רואה שהוא מתקרב והפידג'י נראה לך מאוד חזק והוא מוכן לקרב "כן בטח.." אתה מלמל לך ומוציא את וולפיקס ונראה שהיא מתרגשת מאוד לקרב הראשון שלה

100%

100%

גיא-
    "מה זה אתה לא ידעת? תדע לך שאם היית פה עוד שעה היית רואה פוקימונים הרבה יותר מסוכנים" אומרת ומגחכת בקול טיפה יותר גבוה "מזל שהיה לי חשק לטיול קטן עם הפיקאצ'ו שלי ויש לך הרבה מזל שפגשת אותי ועוד ברגע כזה דרך אגב קוראים לי קייסי" אומרת לך וצוחקת,היא מסתכלת רגע למורקרו ומתחילה לדבר איתך "אני חושבת שהוא מחבב אותך" אומרת לך וצוחקת אתה חושב לעצמך 'איזה בחורה שמחה לפחות היא הצילה אותי' אתה חושב בהקלה "אני יכולה לסדר לך מקום לישון מעוניין?" שואלת אותך ומסתכלת בשעון

סט-
    אתה מוציא את הפוכדור מהתיק שלך ונראה שמיסדריווס שמחה מזה שסנוראנט הולך להצטר, לצוות שלכם,אתה מתרגש כולך צועק "פוכדור צא!" ואתה רואה שסנוראנט נלכד
    נדנוד
    נדנוד
    נדנוד
    עצירה!
    תפסת סנוראנט (יתעדכן) אתה מסתכל כולך שמח על מיסדריווס וראה שהשמש שוקעת,מיסדריווס מרגישה יותר בנוח שהשמש יורדת אבל היא נראית רעבה והיא מעופפת אליך במבט עצוב לאוכל

ליאור-
    אתה מחזיר את סטאנקי המאוכזב בגל הקרב לא נגמר,הורסי העצבנית יורה עליך בוץ ואתה בורח משם מהר ככל יכולתך.
    אתה רואה שכבר מחשיך ואתה מחשפ משהו שמזכיר מרכז פוקימונים אבל אתה לא רואה אבל אתה כן רואה "אכסניית מנשיון"
    נערך לאחרונה על ידי Sharpedo, 05-28-2010 בשעה 05:24 PM

6. משתמש מנוסה

גיא-
    "מה זה אתה לא ידעת? תדע לך שאם היית פה עוד שעה היית רואה פוקימונים הרבה יותר מסוכנים" אומרת ומגחכת בקול טיפה יותר גבוה "מזל שהיה לי חשק לטיול קטן עם הפיקאצ'ו שלי ויש לך הרבה מזל שפגשת אותי ועוד ברגע כזה דרך אגב קוראים לי קייסי" אומרת לך וצוחקת,היא מסתכלת רגע למורקרו ומתחילה לדבר איתך "אני חושבת שהוא מחבב אותך" אומרת לך וצוחקת אתה חושב לעצמך 'איזה בחורה שמחה לפחות היא הצילה אותי' אתה חושב בהקלה "אני יכולה לסדר לך מקום לישון מעוניין?" שואלת אותך ומסתכלת בשעון
    "כן אני מעוניין מה איתך ספוינק"אשאל את ספוינק "ובאמת נראה כאילו מורקרו באמת מחבב אותי" אגיד לקייסי "תגיד מורקרו אתה רוצה אולי להצתרף אליי ואל ספוינק בדרך להביס את הנסיכה הרעה?" אשאל את מוקרו
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    [COLOR=blue]

סט-
    אתה מוציא את הפוכדור מהתיק שלך ונראה שמיסדריווס שמחה מזה שסנוראנט הולך להצטר, לצוות שלכם,אתה מתרגש כולך צועק "פוכדור צא!" ואתה רואה שסנוראנט נלכד
    נדנוד
    נדנוד
    נדנוד
    עצירה!
    תפסת סנוראנט (יתעדכן) אתה מסתכל כולך שמח על מיסדריווס וראה שהשמש שוקעת,מיסדריווס מרגישה יותר בנוח שהשמש יורדת אבל היא נראית רעבה והיא מעופפת אליך במבט עצוב לאוכל
    אני אוציא מהתיק אוכל ואתן לה ומיד אחר כך אלך לעיר למרכז הפוקימונים לישון שם ולתת לאחות ג'וי לטפל במיסדריווס

8. משתמש מנוסה
    יובל-
    "חהה? טירון כמוך רוצה מולי קרב,תדע לך שאני והפידג'י שלי נקרע לך את הצורה אבל בשבילך אני אנסה להאריך את הקרב" אומר לך בשחצנות יתרה ומורה לפידג'י שלו לעלות לקרב,אתה רואה שהוא מתקרב והפידג'י נראה לך מאוד חזק והוא מוכן לקרב "כן בטח.." אתה מלמל לך ומוציא את וולפיקס ונראה שהיא מתרגשת מאוד לקרב הראשון שלה

100%

100%
    "וולפיקס בלי רחמים, גחלת בכל הכוח."אני אומר לוולפיקס.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור-
    אתה מחזיר את סטאנקי המאוכזב בגל הקרב לא נגמר,הורסי העצבנית יורה עליך בוץ ואתה בורח משם מהר ככל יכולתך.
    אתה רואה שכבר מחשיך ואתה מחשפ משהו שמזכיר מרכז פוקימונים אבל אתה לא רואה אבל אתה כן רואה "אכסניית מנשיון"[/QUOTE]
    אני נכנס ל"אכסניית מנשיון"ואני שואל את בעל המקום "אתה יכול לרפא את הפוקימון שלי ולתת לי חדר כדי להעביר בו את הלילה הזה?". אני נותן לבעל המקום את הפוקודור של סטאנקי.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    כינוי: Ironik
    שם פרטי שלכם: ליאור
    רקע: סם נולד למשפחה ענייה, אביו, הוא יתום ואימו, הוברחה למדינה, אחרי שנרדפה על ידי אנשים שתקפו אותה ואת משפחתה.
    שניהם נפגשו, ברחוב כשאביו ניסה לגנוב לחם, ממוכר בחנות, התאהבו, ולמרות שלאביו לא היה להציע הרבה, הם התחתנו וסם נולד כעבור שנה.
    סם נולד לבית עני במיוחד, הוא לא למד בבית ספר, ומגיל צעיר, לא הייתה לו השכלה, בחוסר חשק, עזר לאביו, להביא אוכל ופרנסה לבית, תוך כדי כך שסם גם גונב מבתים של אנשים אפילו.
    סם שמע על התעוררותה של נסיכה, וחשב לעצמו, מה יקרה לעולם שלנו, אם היא תצליח בנקמתה ותשלוט על העולם, בצעד נועז, החליט לעשות משהו חשוב בחייו, ולצאת להילחם נגדה, ולעזור למדינתו ולהגן על משפחתו, ובמיוחד על אימו, שתמיד קיוותה שאהיה מישהו ביום מין הימים.
    בגלל העזרה לאביו, סם היה דיי בודד, הרבה חברים לא הכרתי, סם קיווה שכשהוא יתגייס לצבא המאוחד, בנוסף לעזרה שיתן, הוא יוכל גם להכיר אנשים, ולרכוש חברים.
    לאן אני מצטרף?:הצבא המאוחד
    אופי:בטלן, עצלן, ישנוני, לא ביטחון עצמי, מסוגל להיות רציני ברגעים מכריעים, ותמיד יבוא לעזרתו של מי שיכבד אותו.
    מראה:
    הערות/בקשות/מה שעולה לכם בראש ולא מתאים לאף אחד מהסעיפים הנ"ל: שיהיה משחק מעניין ומהנה

נערך לאחרונה על ידי Ironik, 05-28-2010 בשעה 07:39 PM

11. משתמש מנוסה
    תקשיבו אנשים,תביאו שחקנים למשחק יש לנו עוד 2 מקומות

ליאור-
    אתה רשום תגיב להתחלה בעמוד הראשון

יובל-
    וולפיקס יורה גחלת בכל כוחה ומנסה לפגוע בפידג'י שכרגע מנסה להתחמק בכך שהוא עף בסיבובים למעלה באוויר,הוא מתבלבל והגחלת פוגעת בו במדויק והוא נפגע בבטנו שגרם לו נזק בתעופה "מכת כנף!" אומר המאמן ופיד'גי פוגע בוולפיקס ומעיף אותה אחורה.

סט-
    אתה מוציא מזון פוקימונים למיסדריווס והיא אוכלת בהנאה ומתחזקת,אתה לוקח את הפוכדור של סנוראנט וממשיכים לעבר העיר,אתה לא רואה הרבה אבל אתה מצליח להבחין בשלט רחוק שרשום עליו "מרכז הפוקימונים של העיר מנשיון"

גיא-
    מורקרו חושב טיפה ומעוף לו בהנאה וקורא "קרו קרו".
    "אני חושבת שהוא הסכים" אומרת לך ומיד לפני שאתה שם לב מורקרו מוציא פוכדור מהתיק שלך מנקר אותו ומכניס את עצמו לפוכדור
    נדנוד
    נדנוד
    נדנוד
    תפיסה!
    תפסת מורקרו (יתעדכן)
    "אוקי אתה מוכן ללכת לישון או שאתה רוצה לטייל עוד?" שואלת אותך קייסי

12. משתמש מנוסה
    תקשיבו אנשים,תביאו שחקנים למשחק יש לנו עוד 2 מקומות

יובל-
    וולפיקס יורה גחלת בכל כוחה ומנסה לפגוע בפידג'י שכרגע מנסה להתחמק בכך שהוא עף בסיבובים למעלה באוויר,הוא מתבלבל והגחלת פוגעת בו במדויק והוא נפגע בבטנו שגרם לו נזק בתעופה "מכת כנף!" אומר המאמן ופיד'גי פוגע בוולפיקס ומעיף אותה אחורה.
    "וולפיקס הצלפת זנב ואז גחלת."אני אומר לוולפיקס.

13. משתמש מנוסה
    סט-
    אתה מוציא מזון פוקימונים למיסדריווס והיא אוכלת בהנאה ומתחזקת,אתה לוקח את הפוכדור של סנוראנט וממשיכים לעבר העיר,אתה לא רואה הרבה אבל אתה מצליח להבחין בשלט רחוק שרשום עליו "מרכז הפוקימונים של העיר מנשיון"
    אני אלך לכיוון הזה ואכנס למרכז הפוקימונים , אתן לאחות ג'וי את מיסדריווס וסנוראנט ואלך לישון.

14. משתמש מנוסה
    גיא-
    מורקרו חושב טיפה ומעוף לו בהנאה וקורא "קרו קרו".
    "אני חושבת שהוא הסכים" אומרת לך ומיד לפני שאתה שם לב מורקרו מוציא פוכדור מהתיק שלך מנקר אותו ומכניס את עצמו לפוכדור
    נדנוד
    נדנוד
    נדנוד
    תפיסה!
    תפסת מורקרו (יתעדכן)
    "אוקי אתה מוכן ללכת לישון או שאתה רוצה לטייל עוד?" שואלת אותך קייסי
    "אני מעדיף לישון בבקשה"אגיד לקייסי "כל הכבוד ספוינק יש לה מורקרו בצוות!"אגיד לספוינק
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ההתחלה:

אתם מתעוררים לבוקר חדש,שוב אחרי לילה חסר שינה.כך זה כל השבוע האחרון כל הלילה חשבתם על הגיוס שלכם ושום דבר אחר לא עובר לכם בראש,אתה שוכב קצת במיטה ואז קם ויושב על הכורסא בחדר ומתבונן בחלון,אתה רואה את פתיתי השלג נופלים על החלון ומתנפצים לאלפי חלקיקים קטנים בחוץ הלובן משתרע למרחקים,ואתם מרגישים עצובים שאתם צריכים לעזוב.
    אתם הולכים לצחצח שיניים כג'ינקס ()של אמכם מביאה לכם בגדים:גופיה,חולצת טי-שירט,סוודר ומעיל חורף,מכנסיי טרינינג עבים,גרבי צמר,כפפות עבות וכובע נעים למגע אתם מתלבשים ויורדים למטה.
    אמכם יושבת על הספה הגדולה ליד אביכם והם ניראים מחובקים ומאושרים.
    "אני גאה בך כל כך!"אימכם פתאום אומרת לכם "כן בן,אני יודע שחיכית לזה הרבה זמן ולמרות שאנחנו עצובים שאתה מוכרח לעזוב..אנחנו שמחים שאתה עושה את מה שאתה רוצה."הוא אומר לכם והם קמים להיפרד,אימכם סידרה לכם תיק ובו הציוד שלכם ואביכם נותן לכם מעטפה עם כסף הם מחבקים אתכם ארוכות ומנופפים לכם לשלום ביחד עם ג'ינקס בזמן שאתם מתקדמים על עבר המעבדה.אתם הולכים דקות אחדות בשלג הכבד והקור העז ואתם מגיעים למעבדה של פרופסור דונה על השער רשום:

'דונה סמית',פרופסורית ומגדל פוקימונים'

בצבע זהב,אתם פותחים את השער וניכנסים לגן,שמכוסה כולו בשלג ונעמדים מול דלת העץ הגדולה,והולכים לדפוק עליה שלוש דפיקות חזקות.לפתע הדלת מתחילה לחרוק ונפתח,ומולך נעמדת הפרופסורית () "אז היום היום הגדול?"היא ומרת בחיוך,אתם ניכנסים אליה הבייתה,היא יושבת ומדברת איתכם בסלון על המצב באירופה,ועל חשיבות המשימות שלכם,וכאשר אתם מתכונניפ לצאת היא אומרת לכם "בהצלחה!" וזורקת לעבריכם פוקדור,מה תעשו עכשיו?</div>
    אומר לה תודה רבה, אצא מהבית ואבדוק אם יש בפוקדור פוקימון.

עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •