Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 88 מתוך 88
  1. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    כינוי:shayrahamim
    שם פרטי שלכם: שי
    רקע: שי גר רק עם אביו בגלל שהוא היה ילד יחיד ואמו נפטרה לפני 5 שנים ואיזה מחלה מסובכת בלב תמיד שנא את הנסיכה לפני שהנסיכה התחילה עם כל "מסע הנקמה" הזה אביו היה ברוסיה בטיול מהעבודה ושי היה אצל דודיו, באותו זמן וכמובן בגלל שהוא היה ברוסיה והיא כבשה אותה היא גם השתלטה על אביו ושי החליט שהוא יתנקם בא על מה שעשתה לאביו אבל הוא ידע שהוא לא יכול לעשות את זה לבד אז הוא התחברת לצבא המאוחד והוא ידע שאם הוא יצטרף אליהם הוא יצליח להביס סוף סוף את הנסיכה המרושעת.
    לאן אני מצטרף?הצבא המאוחד
    אופי: חכם עקשן
    מראה:
    ]
    הערות/בקשות/מה שעולה לכם בראש: *
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    סליחה שלא הגבתי הרבה זמן מעכשיו אני אגיב יותר

shayrahamim-נגמר המקום בצבא המאוחד,אם אתה רוצה תוכל להיות בצבא הנסיכה

ליאור-
    אתה מנסה לראות אם יש פוקימון אז אתה זורק את הפוכדור ולפתע אור לבן בוהק יוצא מן הפוכדור ונוחת לידך,אתה מסתכל ואחרי כמה פעמים אתה רואה שם קטן וחמוד שמסתכל עליך ואומר "צ'ר צ'ר" אומר בחיוך ואתה מלטף אותו ונראה שמח מהבחירה השמחה.
    אתה נזכר שאתה צריך לעלות מהר לסיפון אז אתה רץ לטרמינל בוא אתה עולה מהר על האונייה ולפתע אתה רואה הרבה ילדים בגיל שלך בערך,מה תעשה?
    -תנסה להתחבר לצ'רמנדר

גיא-
    "אוקי איך שאתה רוצה" אומרת לך קייסי ומורה לפיקאצ'ו שלה לעלות על כתפה ואתם מתחילים ללכת.
    לפתע אתה רואה בניין משונה שמוהר "הנה המקום" אומרת לך ואתה רואה שזה מרכז פוקימונים גדול מאוד,אתה נכנס ואתה רואה מקום ענקי ורואה
    ניגשות אליכם ואומרות "קייסי? מה שלומך? את מי הבאת לכאן?" שואלות האחיות ולפתע קייסי אומרת "הוא איתי על תדאגו אני צריכה שתרפאו את הפוקימונים שלו ותנו לו חדר לישון טוב?" שואלת קייסי והאחיות ג'וי מיד מתחילות בעבודה,אחת מהן מסמנת ל לבוא,היא מגיעה אליך ומושיטה את ידה ואתה מבין שאתה צריך להביא לה את הפוכדורים,אתה מביא ותוך כמה שניות ה חוזרים אליך כמו חדשים.
    אחות אחרת מביאה לך מפתח לחדר שרשום עליו מספר 45.
    "לילה טוב לך אני אפגוש אותך בבוקר" אומרת קייסי ואתה הולך לחדר,אתה יושן שנת לילה טובה במיטה גדולה ויפה,למחרת בבוקר אתה רואה ארוחת בוקר מפנקת אצלך בחדר,מה תעשה?

סט-
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים אתה רואה שם שניגשת אליך ושואלת "במה אוכל לעזור?" אתה עונה לה שאתה צריך לרפאות את הפוקימונים וחדר לישון "אין בעיה רק עוד שנייה" אומרת לך האחות ג'וי ומיד מביאה לך מפתח לחדר מספר 55 ואתה מיד מקבל את הפוקימונים שלך כמו חדשים,אתה הולך לישון ואתה קם לבוקר יפה ושטוף שמש בעודך אוכל את ארוחת הבוקר שמצאת ליד המיטה,מה תעשה?

יובל-
    וולפיקס מנענעת את זנבה ומורידה את ההגנה של פידג'י ואחר כך היא מתקיפה אותו בגחלת חזקה במיוחד ופידג'י לא מצליח להתחמק "אוי לא אל תוותר השתמש מהר בניקור" אומר המאמן

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomii4 צפה בהודעה
    יובל-
    וולפיקס מנענעת את זנבה ומורידה את ההגנה של פידג'י ואחר כך היא מתקיפה אותו בגחלת חזקה במיוחד ופידג'י לא מצליח להתחמק "אוי לא אל תוותר השתמש מהר בניקור" אומר המאמן
    *טוב שחזרת להגיב, ותוכל לעשות לי שצבע קצת כהה אני כמעט ולא רואה את המשכים ככה.*
    "וולפיקס תתחמיקי הצידה ואז תשתמשי בגחלת מתי שהוא קרוב עליך."אני אומר לוולפיקס.

4. משתמש מנוסה
    סליחה שלא הגבתי הרבה זמן מעכשיו אני אגיב יותר
    ליאור-
    אתה מנסה לראות אם יש פוקימון אז אתה זורק את הפוכדור ולפתע אור לבן בוהק יוצא מן הפוכדור ונוחת לידך,אתה מסתכל ואחרי כמה פעמים אתה רואה שם קטן וחמוד שמסתכל עליך ואומר "צ'ר צ'ר" אומר בחיוך ואתה מלטף אותו ונראה שמח מהבחירה השמחה.
    אתה נזכר שאתה צריך לעלות מהר לסיפון אז אתה רץ לטרמינל בוא אתה עולה מהר על האונייה ולפתע אתה רואה הרבה ילדים בגיל שלך בערך,מה תעשה?
    -תנסה להתחבר לצ'רמנדר
    אוציא את צ'ארמנדר מהפוקדור, וקודם כל אדאג לו לאכול, אחרי שאני והוא נאכל ביחד, אסתובב בין הילדים ואשאל אותם אם הם מאמני פוקימונים, ולאחד מהם מתחשק איזה קרב 1VS1.

5. משתמש מנוסה
    שם: סהר

גיא-
    "אוקי איך שאתה רוצה" אומרת לך קייסי ומורה לפיקאצ'ו שלה לעלות על כתפה ואתם מתחילים ללכת.
    לפתע אתה רואה בניין משונה שמוהר "הנה המקום" אומרת לך ואתה רואה שזה מרכז פוקימונים גדול מאוד,אתה נכנס ואתה רואה מקום ענקי ורואה
    ניגשות אליכם ואומרות "קייסי? מה שלומך? את מי הבאת לכאן?" שואלות האחיות ולפתע קייסי אומרת "הוא איתי על תדאגו אני צריכה שתרפאו את הפוקימונים שלו ותנו לו חדר לישון טוב?" שואלת קייסי והאחיות ג'וי מיד מתחילות בעבודה,אחת מהן מסמנת ל לבוא,היא מגיעה אליך ומושיטה את ידה ואתה מבין שאתה צריך להביא לה את הפוכדורים,אתה מביא ותוך כמה שניות ה חוזרים אליך כמו חדשים.
    אחות אחרת מביאה לך מפתח לחדר שרשום עליו מספר 45.
    "לילה טוב לך אני אפגוש אותך בבוקר" אומרת קייסי ואתה הולך לחדר,אתה יושן שנת לילה טובה במיטה גדולה ויפה,למחרת בבוקר אתה רואה ארוחת בוקר מפנקת אצלך בחדר,מה תעשה?
    "אוקיי ספוינק צא בוא נאכול"אגיד לפוקדור של ספוינק ואזרוק אותו באוויר
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    shayrahamim-נגמר המקום בצבא המאוחד,אם אתה רוצה תוכל להיות בצבא הנסיכה

[/COLOR]
    *סבבה אז אני צריך לכתוב רקע חדש כי אם לא אז זה אותו הדבר כמו שרשמתי.
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    גיא-
    אתם וספוינק אוכלים בהנאה,ספוינק לוקח כמה כדורי מזון פוקימונים וכבר מרגיש מוכן ליום שלכם,אתה נזכרת שלא הוצאת את מורקרו ובטח גם הוא רעב ולכן אתה מוציא אותו מהר והוא גם שמח מזה שהוא עם מאמן ומתחיל לאכול את מזון הפוקימונים בניקורים,לפתע אתה שומע מפתח הדלת "עיתון היום" אומר השליח ואתה פותח את העיתון ורואה

"זה רק הגיע,אירופה כמו שאתם מכירים אותה השתנתה! רוב הארצות הגדולות התפרקו ולראשונה נחשפו הערים של ארץ הנסיכה!"
    ,מה תעשה כעת?

ליאור-
    אתה יודע אתה יכול להסתובב ולכתוב שאתה שואל מאמנים "שלום רוצים להילחם איתי?" סתם עזרה
    אתה וצ'רמנדר מסתובבים בספינה ואתם רואים הרבה ילדים,לרובם יש פוקימונים שלא ראית אך אתה מוצא שמאכיל את ה-במזון פוקימונים.
    פתאום אתה רואה עיתון זרוק על רצפת האונייה,אתה ניגש ורואה את הדבר הבא

"זה רק הגיע,אירופה כמו שאתם מכירים אותה השתנתה! רוב הארצות הגדולות התפרקו ולראשונה נחשפו הערים של ארץ הנסיכה!"
    ,מה תעשה כעת?

יובל-
    וולפיקס מהירה יותר מהפידג'י והיא מתחמקת בקלות ומתקיפה את הפיד'גי בגחלת חזקה ומהירה שגומרת אותו "אתה עוד תשלם על זה!" אומר הילד ובורח עם הפידג'י שלו.
    אתה מסתובב עם וולפיקס ולפתע היא רצה לכיוון מסוים,אתה לא יודע מה קרה לה אך היא חוזרת ואיתה מודעה בפה,היא מניחה אותה לידך ואתה מסתכל ורואה

אתה מקשיב למבזק עד שהוא נגמר,מה תעשה כעת?
    נערך לאחרונה על ידי Sharpedo, 06-03-2010 בשעה 07:48 PM

8. משתמש מנוסה
    יובל-
    וולפיקס מהירה יותר מהפידג'י והיא מתחמקת בקלות ומתקיפה את הפיד'גי בגחלת חזקה ומהירה שגומרת אותו "אתה עוד תשלם על זה!" אומר הילד ובורח עם הפידג'י שלו.
    אתה מסתובב עם וולפיקס ולפתע היא רצה לכיוון מסוים,אתה לא יודע מה קרה לה אך היא חוזרת ואיתה מודעה בפה,היא מניחה אותה לידך ואתה מסתכל ורואה

אתה מקשיב למבזק עד שהוא נגמר,מה תעשה כעת?
    'יפה מאוד גברתי הנסיכה.'אני חושב בחיוך מרושע
    "נלחמת יפה מאוד וולפיקס."אני אומר, מחבק אותו בידים ומלטף את ראשה.

9. משתמש מנוסה
    ליאור-
    אתה יודע אתה יכול להסתובב ולכתוב שאתה שואל מאמנים "שלום רוצים להילחם איתי?" סתם עזרה
    אתה וצ'רמנדר מסתובבים בספינה ואתם רואים הרבה ילדים,לרובם יש פוקימונים שלא ראית אך אתה מוצא שמאכיל את ה-במזון פוקימונים.
    פתאום אתה רואה עיתון זרוק על רצפת האונייה,אתה ניגש ורואה את הדבר הבא

,מה תעשה כעת?
    אסתכל בצער על העיתון ואתחיל להתעצבן, ולקרוע את העיתון לחלקים!
    "הגיע הזמן לעצור את הנסיכה הזאת!"

10. משתמש מנוסה
    שחקנים יקרים! תביאו עוד שחקנים שרוצים לשחק במשחק אני צריך ואם לא אקבל עוד כמה זמן אני אצטרך להקפיא את המשחק בשביל שיהיו עוד שחקנים ואז אני אמשיך אותו

ליאור-
    אתה צריך להגיד מה אתה עושה?
    קרעת את העיתון ואתה רותן ממה שראית,מה תעשה?

יובל-
    אתה מלטף את וולפיקס והיא שמחה מזה שאתה שמח מהתוצאות בקרב שלה ולפתע אתה שומע את הכרוז אומר "בעוד כ-5 דקות כל חיילי הצבא המאוחד וגדודי הנסיכה יצטרכו ללכת לסיפונים שונים,חיילי הנסיכה לסיפון הקדמי והצבא המאוחד לסיפון האחורי" מסיים לדבר

11. משתמש מנוסה
    יובל-
    אתה מלטף את וולפיקס והיא שמחה מזה שאתה שמח מהתוצאות בקרב שלה ולפתע אתה שומע את הכרוז אומר "בעוד כ-5 דקות כל חיילי הצבא המאוחד וגדודי הנסיכה יצטרכו ללכת לסיפונים שונים,חיילי הנסיכה לסיפון הקדמי והצבא המאוחד לסיפון האחורי" מסיים לדבר
    "חזרי וולפיקס תנוחי קצת."אני אומר ומחזיר את וולפיקסס לפוקדור, אז אני לוקח את החפצים שלי ומחכה ליד הסיפון הקדמי ומחכה שיעברו חמש דקות.

12. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    גיא-
    אתם וספוינק אוכלים בהנאה,ספוינק לוקח כמה כדורי מזון פוקימונים וכבר מרגיש מוכן ליום שלכם,אתה נזכרת שלא הוצאת את מורקרו ובטח גם הוא רעב ולכן אתה מוציא אותו מהר והוא גם שמח מזה שהוא עם מאמן ומתחיל לאכול את מזון הפוקימונים בניקורים,לפתע אתה שומע מפתח הדלת "עיתון היום" אומר השליח ואתה פותח את העיתון ורואה

,מה תעשה כעת?
    "אוקיי ספוינק מורקרו בוא נפליג לכיוון ממלכת רדשל נתאמן שם ונאסוף פוקימונים לקראת ההפלגה שלנו לסקט-ולש"אגיד לפוקימונים שלי 'אנחנו חייבים להתקדם כדי להציל את העולם מפני הנסיכה'
    אחשוב לעצמי
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שחקנים יקרים! תביאו עוד שחקנים שרוצים לשחק במשחק אני צריך ואם לא אקבל עוד כמה זמן אני אצטרך להקפיא את המשחק בשביל שיהיו עוד שחקנים ואז אני אמשיך אותו

ליאור-
    אתה צריך להגיד מה אתה עושה?
    קרעת את העיתון ואתה רותן ממה שראית,מה תעשה?
    אומר לצ'ארמנדר שאנחנו חייבים להתחזק, כדי לעצור את הנסיכה!
    נלחם בכל מאמן שנמצא בספינה והבחור עם הנידורן הוא הראשון!!
    אני מאתגר את המאמן לקרב!

עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •