Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. היכל התהילה
    בהתחלה סתם ציירתי את הבחור ואז החלטתי שתרוץ אחריו בחורה ואז החלטתי שאם כבר עשיתי אותם אז אני יעשה רקע של רחוב ביפן....
    והקטע כאן של הפעלת הדימיון זה שאני בעצמי לא בטוח מה הוא מוציא מהכיס וזה טוב שבציורים שי מקום להפעיל את הדימיון של מי שרואה את הציור...

*נראה לי הקטנתי יותר מידי :huh:

תגובות בונות בבקשה!!
    בברכה,
    אילון, הבעלים של pokemon-IL ומעצב אתרים.
    <div align=\"Center\">

</div>

2. משתמש מנוסה
    ציור ממש ממש מתוק
    אהמ, אוקיי ובכן, ביקורת בונה:
    העינים של הבחור ממוקמות מאוד גבוהה ומשהו מפריע לי באזניים שלו
    הידיים: השמאלית( שלנו). קצרה יותר מהימנית.
    הילדה יפה ^_^ רק שגם כאן יש מעט בעיות פרופורציות, הזרועות שלה מעט רזות והחזה שלה ממוקם לא ממש נכון, הרגליים שלה גם קצת משונות אבל חוצמזה הרעיון מקסים והציור ממש יפה ^_^
    ח&#39;&#39;ח (חיזוק חיובי)

נכון שזה אחד הדברים הכי יפים שאיי פעם צויירו?
    קיו 3&gt;

3. היכל התהילה
    1. מגניב&#33;&#33;&#33; חשבתי שכל מי שיראה את הציור יגיד לי שהיד הימנית של הילדה קצרה יותר מהשמאלית אבל כנראה כולם הבינו שהיא פשוט רחוקה יותר בגלל שהיא רצה ^_^
    2. אני לא ממש מסתכל הרבה על חזה של ילדות אז תמיד כשאני מצייר בנות אז אני מנחש...
    3. מה שמפריע לך באוזניים זה בטח שהן גדולו מידי...אני כל כך מתבייש&#33;&#33;&#33; אני תמיד מצייר משהו ואני מנסה לעשות פרופורציות הכי מושלמות ועל הדף זה נראה צירו של פיקסו ואז כשאני סורק ומקטין את זה אז אני קולט שזה חארטה בארטה
    בברכה,
    אילון, הבעלים של pokemon-IL ומעצב אתרים.
    <div align=\"Center\">

</div>

4. משתמש מנוסה
    הממ נסה להיעזר בציורים של אנשים ודמויות אנימה. ואם אמא תשאל למה אתה מסתכל על חזה של בנות, תסביר לה שאתה צריך לדעת היכן זה ממוקם XDDDD
    ודווקא מה שמפריע לי באזניים זה לא הגודל. כי דווקא הגודל שלהן בסדר גמור, הן פשוט אמורות להיות נמוכות יותר.

נכון שזה אחד הדברים הכי יפים שאיי פעם צויירו?
    קיו 3&gt;

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •