בנג'מין
"בעוד פחות מחודש הלימודים נגמרים,תשאיר את זה לנו,אנחנו ארגון עם מלא אמצעים" הוא אומר לך.
אחר כך הוא אומר:"אני צריך ללכת ולקחת את טוקומון איתי",מה תעשה?
ארוין
"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית","אני לא יודע מה זה המכשיר שעל ידך אבל מה שאני יודע זה שאנחנו חברים".
אתה רואה את קורומון מתחיל לקפץ לכיוון ההפוך מבית הספר(לכיוון הבית שלך), ואומר לך:"קדימה בוא נלך",מה תעשה?
קאי
"אני מצטער הוא חייב לבוא איתנו" הוא אומר,מה תעשה?
סמיט
"מה אתם אוכלים כאן בכדור הארץ?" היא שואלת,מה תעשה?
*תגיד איפה אתם הולכים לאכול
ריוגה
אתה נכנס לחנות שבמרכז העיר כפי שרשום בבפתק ומשם אתה לא מוצא דרך לכנס לבסיס כלשהו.
בחנות אתה רואה שני אנשים,מה תעשה?
אייס
"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?
טושירו
"כן,אני מהעולם הדיגיטלי",אחר כך האנשים בחליפות אומרים:"לא יקרה לא שום דבר רע םשוט,צ'יקומון הוא חלק מהדיג'ימונים שעברו לעולם האמיתי ללא דיג'יכלי,המכשיר שקיבלת",מה תעשה?
*פתחת את עמוד 10,טסונאמון עולה רמה
ranrevah
מאוחר מידי,הם חזקים והאוטו כבר נסע.
איש אחד בחליפה אומר שלום לפורומון ופורומון קופץ על ידיו,מה תעשה?
מי שהדיג'ימון שלו הולך לאימונים אחריי האימון הוא יעלה כמה רמות(כמות שווה לכל אחד),
נערך לאחרונה על ידי adidas, 05-27-2010 בשעה 03:19 PM
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
בנג'מין
"טוקומון הולך איתי לאימונים מיוחדים של שבוע כדי לחזק אותו למסע" הוא מסביר לך.
"אין לך מה לדאוג,אצלנו הוא בטוח" הוא אומר כדי להוריד ממך את הדאגה.
פתאום אתה שומע את טוקומון אומר:"זה בסדר בנג'מין,הכל בסדר,אני חבר שלך ולא אעזוב אותך",מה תעשה?
ארוין
"לה לה לה",קורומון מזמר לו בעודו מקפץ ואתה הולך מהר כדי לשמור על הקצב.
בהמשך הדרך אתם מגיעים לרחוב 2 ואת שם לב לאביך(שחושב שאתה בבית הספר)יוצא מהחנות,מה תעשה?
קאי
"ב..בס..בסדר"הוא אומר לך במבט מוזר.
"אני אשתדל לעשות מה שאני יכול בנתיים תמציא משהו","אני הולך,בסדר?" הוא שואל כדי לוודא שהכל מוסכם,מה תעשה?
סמיט
"אני אשמח לאכול את החטיף הזה שדיברת עליו",,מה תעשה?
ריוגה
אתה נכנס לחנות שבמרכז העיר כפי שרשום בבפתק ומשם אתה לא מוצא דרך לכנס לבסיס כלשהו.
אייס
"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?
טושירו
"דיג'יכלי זה.. לא משנה,יסבירו לך שם" הוא אומר ואחר כך מוסיף,"אני מצטער עם כמה שהוא אוהב אותך אני לא יכול לתת לו ללכת,אנחנו חייבים לבדוק מלא דברים שקשורים לדיג'ימונים".
"תכנס לשם ויסבירו לך הכל" הוא אומר ומצביע על הפתח שנפתח בקיר,מה תעשה?
ranrevah
מי שהדיג'ימון שלו הולך לאימונים אחריי האימון הוא יעלה כמה רמות(כמות שווה לכל אחד),
נערך לאחרונה על ידי adidas, 05-27-2010 בשעה 05:27 PM
נערך לאחרונה על ידי הנפש המתמטית, 05-27-2010 בשעה 05:38 PM
בנג'מין
הם הולכים בזמן שטוקומון מחייך אליך.
כאשר הם יוצאים הטלפון מצלצל ואביך על הקיו:"בנג'מין אני צריך שתבוא לחנות שנייה",מה תעשה?
ארוין
"לה לה לה",קורומון מזמר לו בעודו מקפץ ואתה הולך מהר כדי לשמור על הקצב.
בהמשך הדרך אתם מגיעים לרחוב 2 ואת שם לב לאביך(שחושב שאתה בבית הספר)יוצא מהחנות,מה תעשה?
קאי
"ב..בס..בסדר"הוא אומר לך במבט מוזר.
"אני אשתדל לעשות מה שאני יכול בנתיים תמציא משהו","אני הולך,בסדר?" הוא שואל כדי לוודא שהכל מוסכם,מה תעשה?
סמיט
נראה שיוקומון לא נלהבת מהמאכל.
"אולי כדאי שנאכל משהו אחר?",היא שואלת בנחמדות,מה תעשה?
ריוגה
אייס
טושירו
"הדיג'ימון בבקשה",אתה שומע את קולו של אחד מהאנשים בזמן שאתה הולך,מה תעשה?
ranrevah
נערך לאחרונה על ידי adidas, 05-27-2010 בשעה 05:59 PM
*סורי על העיכוב חיפשתי מתכון מתאים.
"אפשר להכין לימונדה משני לימונים מהגן,מים מהבקובוק וקרח שבעזרת הקפאת המים במקפיא ובבית אפשר למצוא סוכר ואפילו לא ירגישו שלקחנו.זה מתכנון פשוט למדי!"אני אומר מוכן ומזומן לעבודה.'טוב זה אולי יהיה טעים לדעתי כן!'אני חושב בנחת ומתחיל ללכת לבצע את העבודה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)