בנג'מין
אתה עוקב אחריי האיש ולשניה מסיט את מבטך,מיד אחר כך אתה רואה שהוא נעלם.
אתה מרגיש דפיקות קלות בכתף,מסתובב ורואה את האיש שאומר:"אני יודע מי עשה את זה לאבא שלך ותסמוך עליי,זה לא אני","בוא איתי ועם טוקומון למפקדה ונסביר לך הכל,מה תעשה?
ארוין
"לה לה לה",קורומון מזמר לו בעודו מקפץ ואתה הולך מהר כדי לשמור על הקצב.
בהמשך הדרך אתם מגיעים לרחוב 2 ואת שם לב לאביך(שחושב שאתה בבית הספר)יוצא מהחנות,מה תעשה?
קאי
"אף אחד לא יודע מה זה באמת דיג'ימונים חוץ מההגדרה שלהם:מפצות דיגיטליות מהעולם הדיגיטלי","אני מפקד הצוות אמנם אני זקן אך תן לי קצת קרדיט".
"כמו שאמרתי אין תשובה מספיק טובה למה הם דיג'ימונים וכאן אנחנו נכנסים,אנחנו מנסים לברר" הוא אומר לך.
"המכשיר הזה נקרא דיג'יכלי מכשיר משוכלל מאוד שיקשר בינך לבין שני העולומות שלנו והדיגיטלי","איתו תוכל לתפוס דיג'ימונים ולאחסן אותם שם,תוכל לתפוס בעזרת מכשיר מיוחד".
"אתה זה שיציל את הדיג'ימונים מידיו של שליט הדיג'ימונים או שמו כאשר עולמנו מכיר:"ג'יי טירוסה" הוא אומר לך את כל הדברים האלו ומסיים ב:"מוטימון צריך להשאר כאן עבור אימונים",מה תעשה?
סמיט
בקשר לדיג'ימון שלך,נוכל לתת לך תשובות אם תבוא איתנו,מה תעשה?
ריוגה
שניהם עם חליפות עבודה אך אתה שם לב לאחד שמסמן לך לבוא אליו אם היד,מה תעשה?
אייס
"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?
טושירו
"כן" הוא אומר לך בביטחון מלא,"נפגש בקרוב",מה תעשה?
ranrevah
מאוחר מידי,הם חזקים והאוטו כבר נסע.
איש אחד בחליפה אומר שלום לפורומון ופורומון קופץ על ידיו,מה תעשה?
חדשות ועדכונים:
*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
שימו לב גם לפרסים ולפרס שיקבל מי שיגיע לעמוד 20
נוספה דמות חדשה ברשימת הדמויות שתפגשו,כדאי לכם לבדוק
נוסף מיקומה של מפקדת צוות הדיג'ימונים