בנג'מין
הילד שקיבל את המכה כועס,בעודך יוצא מהכיתה וגבך אליו הוא בא ומנסה להפיל אותך שלפתע,"פיצוץ בועות!" צועק טוקומון ומפיל אותו על הרצפה,הילד בורח שכולו מבועת ונראה שהוא הולך לספר על כך למורה,מה תעשה?
ארוין
אתה מתקרב ובוחן את הביצה שלפתע היא זוהרת ונראית כאילו היא עומדת לבקוע,האור המסנוור מפיל אותך שוב,מהביצה מופיע, מה תעשה?
קאי
"איתך אני אדבר אחר כך אתה מרותק,לך הביתה ומחר תגיע לבית הספר שעתיים לפני הזמן שצריך!"אומרת לך בכעס,מה תעשה?
סמיט
[B]""אין בעיה" אומרת לך בקול חרוץ,אתה מגיע לבית הספר ומגלה שפרצה שריפה בכיתתך והילדה שאתה מחבב כלואה שם,מה תעשה?B]
ריוגה
הוא נכנס לתיק במהירות ונראה כאילו אף אחד לא שם לב,בעודך הולך עוצר אותך בריון בית הספר ואומר:"מה זה הדבר שיש לך בתיק" הוא אומר לך בקול מאיים,מה תעשה?
אייס
"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?
טושירו
"חכה!" הוא צועק לך,"אולי כדאי שאבוא איתך" מיד אחר כך הוא קופץ לתיק,מה תעשה?
ל ranrevah -
אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?
שימו לב שהוספתי מידע על רמת ההתפתחות ועל כל צורה של הדיג'ימון,קראו את זה זה חשוב
בנג'מין
"אני השותף שלך",הוא אומר,אחר כך הוא אומר"אני עייף"וכולו מפהק,מה תעשה?
ארוין
אתה מתקרב ובוחן את הביצה שלפתע היא זוהרת ונראית כאילו היא עומדת לבקוע,האור המסנוור מפיל אותך שוב,מהביצה מופיע, מה תעשה?
קאי
"בובה?" אומרת אימך,"אוקיי אבל זה מונע ממך אתה העונש,אני אתן את זה כאשר היא תחזור מן הגן",היא מושכת אותך מהיד ושניכם יוצרים מבית הספר לבית.
אתה רואה את מוטימון מסתכל אליך בפרצוץ מוזר בעודכם הולכים,מה תעשה?
סמיט
יוקומון עונה לך בחיוב,"אני אשתמש בפיצוץ בועות בכדי לכבות את השריפה",אתה רץ לעבר הבניין ואז כבאי עוצר אותך,מה תעשה?
ריוגה
נראה כאילו בריון בית הספר כועס,כאשר הוא לעברך את שומע את דמיוימון מדבר מהתיק"מתקפת גגוף"דמיוימון מזיז אותך עם התיק בכוח ומפיל את הבריון,כולם צוחקים עליו ומרוב מבוכה הוא הולך,מה תעשה?
אייס
"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?
טושירו
אתה מגיע לבית הספר ומגלה שהוא בשביתה,מה תעשה?
ranrevah
האור מתחזק ואתה רואה ביצה שמתחילה לבקוע,מה תעשה?
שימו לב שהוספתי מידע על רמת ההתפתחות ועל כל צורה של הדיג'ימון,קראו את זה זה חשוב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)