Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)

זה נגמר. אחרי 6 שנים של שידורים, אבודים הסתיימה שלשום (יום שני) לפנות בוקר. כשאני מסתכל על שש השנים הללו כצופה באבודים, הרגעים בסדרה הזאת העבירו הרבה תגובות. חלקם היו מופתיים, חלקם משמימים, אבל רובם ככולם היו רגעים שרציתי לצעוק "WTF". כי הדבר הכי טוב שהסדרה הזאת עשתה הוא לגרום לנו לשאול. זה אחד האלמנטים הכי בולטים בה. גם בסדרה עצמה המילים "WHY" ו"BEACAUSE" מופיעות לעיתים תכופות במיוחד. תופעת השאלות באבודים דומה לכסף שנמצא בחשבון בנק שלי. למרות שאני מקבל משכורת, הכסף ממשיך להעלם. אנחנו מקבלים מידי פעם תשובות לשאלות הרבות, אבל על כל תשובה נוספות עוד שלוש שאלות חדשות.

^ככה הם נראו אז. אבודים ב2004

אבודים התחילה ב2004 כסדרה על כ40 ניצולים מהתרסקות מטוס, שנוחתים על אי לא ידוע. מאז ומעולם הסדרה לוותה במסתורין רב ובשאלות לא פתורות, שברגע שהן נפתרו, צצו עוד שאלות, ובכמויות יותר גדושות. כשפרקי הפיילוט של הסדרה (פיילוט על רגל אחת- למעשה הפרק הראשון של סדרה, שבהתאם להצלחה שלו מוחלט האם להמשיך בצילומיה או לבטל אותם) יצאו הם עוררו הרבה רעש, ואף נכנסו לספר השיאים של גינס בתור פרקי הפיילוט היקרים ביותר. מלבד העלילה המותחת, לסדרה גם היו דמויות רבות, שלכל אחת היה עומק מיוחד, ולרבות מהן אף הוקדש פרק. באותו זמן ראיתי את כל העונה הראשונה ברצף, ונהנתי כמו מטורף. זו הייתה הסדרה. היחסים בין הדמויות, נסיונות ההישרדות, סוייר, צ'ארלי, הארלי... דמויות נהדרות, שסיפקו רגעים מכל הסוגים.

גם את העונה השנייה צלחתי ללא כל מאמץ, ואפילו שהיא לא הייתה כמו העונה הראשונה, בהחלט נהנתי. העונה השלישית שיצאה בתקופת שביתת התסריטאים ב2007 הייתה נקודה קשה. הרבה נשברו, והרבה עזבו. אני נשארתי, והאמת שפרשתי בעונה הרביעית. כשהעונה החמישית נגמרה, החלטתי לראות הכל ברצף, והאמת היא שלמרות שהעונה הרביעית הייתה נוראית, החמישית סיפקה טוויסטים מהנים שבגללם המשכתי.

הפסקה (שלא נאמר "חפירה") האחרונה באה להדגיש שהיו הרבה מאוד רגעים שלא אהבתי בסדרה. בשלב מסויים זה הפסיק להיות מיסתורי והתחיל להיות מגוחך, כבר לא מצאתי רגעים באמת מהנים, אלא רק ברבורים חסרי שחר והסברים. הייתי בטוח שהיוצרים איבדו את דרכם. ולא התלהבתי לחזור לעונה האחרונה, במיוחד אחרי הפרק הכפול שהתחיל אותה, שהיה רדוד ועלוב, והציג פלאשבאק (עוד מאפיין שפרסם את הסדרה) עם טוויסט מעאפן. ולמרות הכל, כשראיתי את הפרק האחרון של הסדרה היום, הבנתי שאני כן אוהב אותה, ושהיא סדרה מעולה. העצב שניקר בליבי, הרגשה כאילו איבדתי חבר טוב, גרמה לי להבין, שלמרות שכבר מזמן רציתי שהיא תיגמר, לא הייתי מוכן להרגשה שאני ארגיש כשזה יקרה. האם קיבלתי את כל התשובות? לא. האם זאת הסיבה לבאסה? ממש לא. השאלות והתשובות היו מאפיין מאוד חשוב בסדרה, אבל אני לא מסכים עם המבקרים שטוענים שזהו העיקר בה. אני חושב שהרגעים האנושיים בה, שנעשים בצורה כל כך טובה, הם אלה שעושים אותה למה שהיא, סדרה אדירה, שהיו לה ימים קשים מאוד, אבל התקופה הטובה שלה והפינאלה המספק שלה פיצו עליהם בהחלט.

הסעודה האחרונה. עונה 6^

הערה חשובה!
    לא לשכוח לסמן ספויילרים, לפחות לדברים שקרו בעונה הזאת.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    שמעתי על הפרק האחרון
    Spoiler ספוילר

מצער אם זה הפרק האחרון
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    Spoiler ספוילר

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •