קיוגר
אתה זורק את הפוקדור, והוא נוחת על האקנס. ארנס נכנס לתוך הפוקדור, והפוקדור מתנדנד שלוש פעמים... ואז נעצר.
אתה מרים את הפוקדור של אקנס, ושם אותו בחגורתך.
אתה מסתכל בשעון. השעה עוד מוקדמת, ויש לך זמן לעשות עוד מספר סיבובים ביער, אך מצד שני יש לך גם האפשרות ללכת לאיזור הקרבות ולהלחם מול מאמנים חזקים. ההתלבטות קשה.
shayrahamim
"להתראות ילד," נפרד ממך הפרופסור מקווין. "אני אשמח לראות אותך בשיעורים הבאים שלנו. אתה תלמיד מאוד מוכשר."
אדם, הנער מולו נלחמת, שלח לעברך מבטים נזעמים. היה ברור לגמרי שהקנאה על מחמאותיו של הפרופסור אוכלות אותו מבפנים. הוא לא נפרד ממך, הסתובב, והלך לאיזור המגורים בזעם.
אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה ליער. השומר פותח לך את השער, בלי דיבורים מיותרים. אתה יוצא ומעמיק יותר ויותר. לא עובר זמן רב, ופתאום אתה רואה דמות שחורה מתקרבת לכיוונך. הדמות נראית מאיימת, על אף חזותה הנמוכה. הדמות מתקרבת יותר ויותר, ומתחילה לתפוס צורה אנושית.
תקשיבו, מחר אני לא אהיה כל היום, כנראה עד הערב, בגלל אילוצים כאלה ואחרים... לא נורא! מבטיח לפצות![]()
קיוגר
סקווירטל נראה מרוצה מאוד מהרעיון של מנוחה בפנימייה.
התחלת לחזור לכיוון השער. כשהגעת השומר הכניס אותך מיד, והלכת לכיוון מבנה גדול בעל גג אדום ובוהק. צורת האמבנה לא השאירה מקום לטעות - זה היה מרכז הפוקימונים.
התקרבת אל הדלת, והיא נפתחה לפניך אוטומטית. הקור ששרר בפנים הכה את פניך. בקצה השני של החדר עמדה אישה בחלוק לבן מאחורי דלפק, ונראתה עסוקה מאוד.
chimcharboy
ריולו רץ לכיוונו של המאצ'ופ, והכה אותו בעוצמה באמצעות אגרופו. מאצ'ופ נשכב על הרצפה, כשהוא אינו מסוגל לזוז.
ויויאן נראתה מרוצה מאוד, על אף שהפסידה. "אני מרוצה ביותר מההתקדמות של הפטקימון שלך. אני מאוד מופתעת מכך שהוא הצליח ללמוד את המתקפה הזו. יש לו מזל שהוא מסוגל ללמוד אותה. מבחינתי השיעור הסתיים. יש לך זמן חופשי כרגע לעשות מה שעולה על דעתך. לדעתי כדאי לך ללכת לאיזור הקרבות ולהלחם במאמנים מנוסים. למרות שאתה יכול ללכת ליער ולהתאמן בבדידות גם שם... אבל זכור! ככל שאתה נלחם נגד יותר מאמנים, ככה הפוקימון שלך יתחזק יותר, ויתפתח יותר מהר." היא ממליצה לך. "נראה אותך בשיעור הבא!" היא מנופפת לך לשלום והולכת לכיוון חדר המורים.
shayrahamim
וולביט יצא מהפוקדור שלו, וזנבו החל לזהור באור חזק דהאיר את פני השטח לחלוטין. הדמות שעמדה מולך נחשפה לגמרי.
מולך עמד אדם לבוש שחור כולו, והחלק התחתון של פניו מכוסה במסיכה מאיימת. האיש נראה מאיים ביותר, ועיניו ננעצו בך בלי רחמים.
אימה הציפה אותך. על חולצתו השחורה והצמודה היה רקומה מילה - אוראון. מולך ניצב איש של צוות אוראון, האויב הגדול ביותר של כל אדם הנצמא בפנימיית סילברלינג.
shayrahamim
אלקיד יצא גם הוא מהפוקדור, ונעמד על ידך ועל יד וולביט.
"אתה חושב שפוקימונים כאלו יכולים להפחיד אותי?" שאל אותך מתחת למסיכת הברזל המכסה את פיו.
האיש המאיים שלף את הפוקדור הבודד שהיה טמון בחגורתו. הוא זרק אותו לאוויר, ואור אדום ובונק הציף את חלל האוויר. האור האדום נעלם ועל הרצפה הופיע פוקימון עצום ומדהים. פיו של הפוקימון היה פעור לרווחה, ושיניו הגדולות נצצו. על ראשו של הפוקימוןהזדקרו מאין קרניים גדולות וחלולות ועניו האדומות ננעצו בך ובפוקימונים שלך. זה היה אקספלאוד.
chimcharboy
אתה הולך במהירות לכיוון איזור הקרבות. האיזור נראה עמוס במאמנים צערים כמוך המעוניינים לנהל קרב פוקימונים. פתאום אתה רואה מולך את אנה דלורוסו, הילדה בעלת השיער השחור והמטולטל, מתקרב אליך עם חיוך על הפנים. "זוכר שאמרת שתפגוש אותי אחרי השיעור שלך בלימוד מתקפות?" היא אומרת לך. "אתה יודע, עוד לא יצא לי להלחם באף אחד מאז שהגעתי לפה. מה דעתך להלחם מולי? אם כן, אפשר לבחור את אחת מהזירות הבאות: זירת המים, הקרח, העשב או האדמה. לכל אחת מהן יתרונות וחסרונות משלה. אז מה דעתך?"
קיוגר
"כמובן שאני יכולה לטפל בהם," היא אומרת לך בחביבות, תוך שהיא לוקחת ממך את שני הפוקדורים. היא מכניסה את שניהם לתוך מכונה קטנה, שהחלה להאיר את הכדורים באור כחול בוהק.
"אל תדאג," היא אומרת לך. "עוד מעט שני הפוקימונים שלך יהיו כשירים לחלוטין להלחם שוב. הם לא פצועים יותר מדי, רק עייפים. ככל שהפוקימון שלך פצוע יותר, כך ייקח לו יותר זמן להתרפא. בינתיים אתה יכול לשבת ולהמתין." היא אומרת לך.
אתה מתיישב, ומתבונן סביבך בדממה. פתאום, נכנס בריצה לתוך החדר נער קטן וממושקף. אתה מכיר את הנער הזה - קוראים לו קלווין. הוא הילד שנלחמת מולו ביום הראשון שלך בפנימייה, היה לו זובאט.
קלווין רץ בבהלה לאחות כשהזובאט שלו עטוף בידיו, מעולף לחלוטין.
shayrahamim
הפוקימונים שלך, לצרות שהיו מפוחדים מהמפלצת שעמדה מולם, צייתו לך ללא הסתייגות.
אלקיד רץ במהירות לכיוונו של האקספלאוד. בו זמנית, כדור אור כתמתם ובוהק יצא מכיוונו של וולביט ופגע באקספלאוד ברכות. אקספלאוד ניסה להדוף את ההתקפה של אלקד, אך הניסיון שלו נכשל והבעיטה החזקה פגעה בפניו. אקספלאוד פלט נהמת זעם שהרעידה את העצים מסביב, אך לא זז ממקומו.
האיש מצוות אוראון לא זז ממקומו, ונראה רגוע לחלוטין.
"אקספלאד, תשתמש בהיפר גלי קול (Hyper Voice)." אמר האיש בפשטות.
אקסלאוד פתח את פיו, ורעש בעוצמה אדירה יצא והעיף את אלקיד ווולביט מספר מטרים לאחור. שניהם נחתו על הרצפה בעוצמה, מנסים להתאושש מהמתקפה האדירה של אקספלאוד.
chimcharboy
"מעולה!" קראה אנה. "אם כך, תבחר זירה שנראית בעיניך מעניינת. לי לא אכפת..."
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)