Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 16 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 232
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lanvin צפה בהודעה
    קיוגר
    סקווירטל משנה את עמדתו והולך לעמוד לפניי העץ הקרוב ביותר. האקנס מתקדם לכיוונו של סקווירטל לאט לאט. ואז, חשף אקנס את שיניו ותקף את סקווירטל. בדיוק באותו הרגע סקווירטל זז במהירות, וראשו של האקנס נחבט בעץ קלות. ניצלת את ההזדמנות ופקדת על סקווירטל לתקוף באקדח מים. סקווירטל שאף אוויר ככל שיכל, וא שחרר זרם מים חזק שפגע באקנס והעיף אותו. אקנס התגלגל ואז נעצר. האקנס ניסה לזוז, אך התקשה מאוד.
    'אוקיי זה ההזדמנות שלי'אחשוב לעצמי "סקווירטל בוא לידי"אפקד על סקווירטל "צא פוקדור"אצעק ואזרוק על אקנס פוקדור
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    shayrahamim
    אלקיד כיוון את ידיו לכיוונו של הרקרוס, וכוכבים בוהקים יצאו מהן ופגעו בהרקרוס שנחתך חיתוכים קטנים. על פניו של הרקרוס ניתן היה לראות את התשישות, והוא נפל על הרצפה מעולף.
    "לעזאזל!" קרא אדם, והחזיר את הרקרוס לתוך הפוקדור.
    אלקיד נראה גם הוא עייף, אך היה מרוצה מעצמו מאוד.
    "קרב מצויין ילדים," אמר הפרופסור מקווין. "במיוחד אתה -" הוא אמר והצביע עליך. "היו לך כמה טריקים מעניינים. כמו למשל המהלך הראשון, שבו ביקשת מאלקיד להשתמש במתקפת מהירות, אבל אז הורית לו לקפוץ על הרקרוס ולהפתיע אותו עם מתקפת הלם חשמלי. זה היה בהחלט מרשים. למרות שאני חייב לציין, שמתקפת הלם חשמלי זו מתקפה מעולה כדי לתקוף מרחוק, וכשהתקרבת בכוונת תחילה אל הרקרוס כדי לתקוף אותו זה הרס את היתרון הזה. עובדה ברור שמיד אחרי שאלקיד נחת על הרצפה הוא תקף אותך כי אלקיד נחת קרוב מידי. הרקרוס הוא פוקימון עם תקיפה פיזית מעולה, ולכן היה לך כדאי לשמור ממנו מרחק מההתחלה. אני מקווה שהבנת... בכל מקרה, השעור נגמר ואתם משוחררים. אתם יכולים ללכת ליער, או אפילו להמשיך לאמן את הפוקימונים שלכם מול מאמנים חזקים. כשנלחמים מול מאמנים המיומנות של הפוקימון שלכם עולה הרבה יותר, וכך אתם מתפתחים יותר מהר, אז תעשו כרצונכם.
    'תודה המורה אני מעדיף ללכת ליער ולראות איזה סוגי פוקימונים יש ואולי גם לאמן את הוולביט שלי' אומר לו .
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    קיוגר
    אתה זורק את הפוקדור, והוא נוחת על האקנס. ארנס נכנס לתוך הפוקדור, והפוקדור מתנדנד שלוש פעמים... ואז נעצר.
    אתה מרים את הפוקדור של אקנס, ושם אותו בחגורתך.
    אתה מסתכל בשעון. השעה עוד מוקדמת, ויש לך זמן לעשות עוד מספר סיבובים ביער, אך מצד שני יש לך גם האפשרות ללכת לאיזור הקרבות ולהלחם מול מאמנים חזקים. ההתלבטות קשה.

shayrahamim
    "להתראות ילד," נפרד ממך הפרופסור מקווין. "אני אשמח לראות אותך בשיעורים הבאים שלנו. אתה תלמיד מאוד מוכשר."
    אדם, הנער מולו נלחמת, שלח לעברך מבטים נזעמים. היה ברור לגמרי שהקנאה על מחמאותיו של הפרופסור אוכלות אותו מבפנים. הוא לא נפרד ממך, הסתובב, והלך לאיזור המגורים בזעם.
    אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה ליער. השומר פותח לך את השער, בלי דיבורים מיותרים. אתה יוצא ומעמיק יותר ויותר. לא עובר זמן רב, ופתאום אתה רואה דמות שחורה מתקרבת לכיוונך. הדמות נראית מאיימת, על אף חזותה הנמוכה. הדמות מתקרבת יותר ויותר, ומתחילה לתפוס צורה אנושית.

תקשיבו, מחר אני לא אהיה כל היום, כנראה עד הערב, בגלל אילוצים כאלה ואחרים... לא נורא! מבטיח לפצות

4. משתמש מנוסה
    קיוגר
    אתה זורק את הפוקדור, והוא נוחת על האקנס. ארנס נכנס לתוך הפוקדור, והפוקדור מתנדנד שלוש פעמים... ואז נעצר.
    אתה מרים את הפוקדור של אקנס, ושם אותו בחגורתך.
    אתה מסתכל בשעון. השעה עוד מוקדמת, ויש לך זמן לעשות עוד מספר סיבובים ביער, אך מצד שני יש לך גם האפשרות ללכת לאיזור הקרבות ולהלחם מול מאמנים חזקים. ההתלבטות קשה.
    "אוקיי סקווירטל בוא נחזור לפנימייה לרפות אותך ואת אקנס ואז למצוא מישהו להתאמן איתו באזור הקרבות של הפנימייה,מה אתה אומר?"אשאל את סקווירטל
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    chimcharboy
    ריולו נסוג לאחור באמצעות המתקפה המהירה שלו, ומצ'ופ פספס את התקפתו בסנטימטרים בודדים. ריולו כיווץ מיד את כף ידו לאגרוף, והטיח את אגרופו במאצ'ופ בעוצמה עדירה. האגרוף פגע בבטנו של המאצ'ופ שהתכווץ בכאב.
    "מאצ'ופ, תחזיר לו!" קראה ויויאן. "תשתמש במכת קרטה!"
    מאצ'ופ לא הצליח להזיז את גופו מהכאב החזק שהמתקפה של ריולו גרמה, ונשאר מכווץ. זו הייתה הזדמנות מעולה בשבילך לסיים את הקרב.
    ריולו סיים את זה בעוד אגרוף חוכני אני אומר לו בהתלהבות

6. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    "להתראות ילד," נפרד ממך הפרופסור מקווין. "אני אשמח לראות אותך בשיעורים הבאים שלנו. אתה תלמיד מאוד מוכשר."
    אדם, הנער מולו נלחמת, שלח לעברך מבטים נזעמים. היה ברור לגמרי שהקנאה על מחמאותיו של הפרופסור אוכלות אותו מבפנים. הוא לא נפרד ממך, הסתובב, והלך לאיזור המגורים בזעם.
    אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה ליער. השומר פותח לך את השער, בלי דיבורים מיותרים. אתה יוצא ומעמיק יותר ויותר. לא עובר זמן רב, ופתאום אתה רואה דמות שחורה מתקרבת לכיוונך. הדמות נראית מאיימת, על אף חזותה הנמוכה. הדמות מתקרבת יותר ויותר, ומתחילה לתפוס צורה אנושית.

תקשיבו, מחר אני לא אהיה כל היום, כנראה עד הערב, בגלל אילוצים כאלה ואחרים... לא נורא! מבטיח לפצות
    'מי זה שם' אומר בחשש 'צא וולביט והשתמש בזנב אור'.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    קיוגר
    סקווירטל נראה מרוצה מאוד מהרעיון של מנוחה בפנימייה.
    התחלת לחזור לכיוון השער. כשהגעת השומר הכניס אותך מיד, והלכת לכיוון מבנה גדול בעל גג אדום ובוהק. צורת האמבנה לא השאירה מקום לטעות - זה היה מרכז הפוקימונים.
    התקרבת אל הדלת, והיא נפתחה לפניך אוטומטית. הקור ששרר בפנים הכה את פניך. בקצה השני של החדר עמדה אישה בחלוק לבן מאחורי דלפק, ונראתה עסוקה מאוד.

chimcharboy
    ריולו רץ לכיוונו של המאצ'ופ, והכה אותו בעוצמה באמצעות אגרופו. מאצ'ופ נשכב על הרצפה, כשהוא אינו מסוגל לזוז.
    ויויאן נראתה מרוצה מאוד, על אף שהפסידה. "אני מרוצה ביותר מההתקדמות של הפטקימון שלך. אני מאוד מופתעת מכך שהוא הצליח ללמוד את המתקפה הזו. יש לו מזל שהוא מסוגל ללמוד אותה. מבחינתי השיעור הסתיים. יש לך זמן חופשי כרגע לעשות מה שעולה על דעתך. לדעתי כדאי לך ללכת לאיזור הקרבות ולהלחם במאמנים מנוסים. למרות שאתה יכול ללכת ליער ולהתאמן בבדידות גם שם... אבל זכור! ככל שאתה נלחם נגד יותר מאמנים, ככה הפוקימון שלך יתחזק יותר, ויתפתח יותר מהר." היא ממליצה לך. "נראה אותך בשיעור הבא!" היא מנופפת לך לשלום והולכת לכיוון חדר המורים.

shayrahamim
    וולביט יצא מהפוקדור שלו, וזנבו החל לזהור באור חזק דהאיר את פני השטח לחלוטין. הדמות שעמדה מולך נחשפה לגמרי.
    מולך עמד אדם לבוש שחור כולו, והחלק התחתון של פניו מכוסה במסיכה מאיימת. האיש נראה מאיים ביותר, ועיניו ננעצו בך בלי רחמים.
    אימה הציפה אותך. על חולצתו השחורה והצמודה היה רקומה מילה - אוראון. מולך ניצב איש של צוות אוראון, האויב הגדול ביותר של כל אדם הנצמא בפנימיית סילברלינג.

8. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    וולביט יצא מהפוקדור שלו, וזנבו החל לזהור באור חזק דהאיר את פני השטח לחלוטין. הדמות שעמדה מולך נחשפה לגמרי.
    מולך עמד אדם לבוש שחור כולו, והחלק התחתון של פניו מכוסה במסיכה מאיימת. האיש נראה מאיים ביותר, ועיניו ננעצו בך בלי רחמים.
    אימה הציפה אותך. על חולצתו השחורה והצמודה היה רקומה מילה - אוראון. מולך ניצב איש של צוות אוראון, האויב הגדול ביותר של כל אדם הנצמא בפנימיית סילברלינג.
    'אתה מצוות אורואן' אומר בחשש 'צא אלקיד גם אתה וולויט בוא קרוב אליי אל תידאגו אנחנו לא נפחד ממנו אם הוא ינסה להתקרב אנחנו נתקיף' אומר להם וגם כדי שהוא ישמע ויפחד.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    קיוגר
    chimcharboy
    ריולו רץ לכיוונו של המאצ'ופ, והכה אותו בעוצמה באמצעות אגרופו. מאצ'ופ נשכב על הרצפה, כשהוא אינו מסוגל לזוז.
    ויויאן נראתה מרוצה מאוד, על אף שהפסידה. "אני מרוצה ביותר מההתקדמות של הפטקימון שלך. אני מאוד מופתעת מכך שהוא הצליח ללמוד את המתקפה הזו. יש לו מזל שהוא מסוגל ללמוד אותה. מבחינתי השיעור הסתיים. יש לך זמן חופשי כרגע לעשות מה שעולה על דעתך. לדעתי כדאי לך ללכת לאיזור הקרבות ולהלחם במאמנים מנוסים. למרות שאתה יכול ללכת ליער ולהתאמן בבדידות גם שם... אבל זכור! ככל שאתה נלחם נגד יותר מאמנים, ככה הפוקימון שלך יתחזק יותר, ויתפתח יותר מהר." היא ממליצה לך. "נראה אותך בשיעור הבא!" היא מנופפת לך לשלום והולכת לכיוון חדר המורים.
    ביי אני אומר לה בזמן שאני מיתקדם לאזור הקרבות

10. משתמש מנוסה
    קיוגר
    סקווירטל נראה מרוצה מאוד מהרעיון של מנוחה בפנימייה.
    התחלת לחזור לכיוון השער. כשהגעת השומר הכניס אותך מיד, והלכת לכיוון מבנה גדול בעל גג אדום ובוהק. צורת האמבנה לא השאירה מקום לטעות - זה היה מרכז הפוקימונים.
    התקרבת אל הדלת, והיא נפתחה לפניך אוטומטית. הקור ששרר בפנים הכה את פניך. בקצה השני של החדר עמדה אישה בחלוק לבן מאחורי דלפק, ונראתה עסוקה מאוד.
    "שלום גברתי את יכולה לטפל בפוקימונים שלי?" אשאל אותה בעודי קופא
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אלקיד יצא גם הוא מהפוקדור, ונעמד על ידך ועל יד וולביט.
    "אתה חושב שפוקימונים כאלו יכולים להפחיד אותי?" שאל אותך מתחת למסיכת הברזל המכסה את פיו.
    האיש המאיים שלף את הפוקדור הבודד שהיה טמון בחגורתו. הוא זרק אותו לאוויר, ואור אדום ובונק הציף את חלל האוויר. האור האדום נעלם ועל הרצפה הופיע פוקימון עצום ומדהים. פיו של הפוקימון היה פעור לרווחה, ושיניו הגדולות נצצו. על ראשו של הפוקימוןהזדקרו מאין קרניים גדולות וחלולות ועניו האדומות ננעצו בך ובפוקימונים שלך. זה היה אקספלאוד.

chimcharboy
    אתה הולך במהירות לכיוון איזור הקרבות. האיזור נראה עמוס במאמנים צערים כמוך המעוניינים לנהל קרב פוקימונים. פתאום אתה רואה מולך את אנה דלורוסו, הילדה בעלת השיער השחור והמטולטל, מתקרב אליך עם חיוך על הפנים. "זוכר שאמרת שתפגוש אותי אחרי השיעור שלך בלימוד מתקפות?" היא אומרת לך. "אתה יודע, עוד לא יצא לי להלחם באף אחד מאז שהגעתי לפה. מה דעתך להלחם מולי? אם כן, אפשר לבחור את אחת מהזירות הבאות: זירת המים, הקרח, העשב או האדמה. לכל אחת מהן יתרונות וחסרונות משלה. אז מה דעתך?"

קיוגר
    "כמובן שאני יכולה לטפל בהם," היא אומרת לך בחביבות, תוך שהיא לוקחת ממך את שני הפוקדורים. היא מכניסה את שניהם לתוך מכונה קטנה, שהחלה להאיר את הכדורים באור כחול בוהק.
    "אל תדאג," היא אומרת לך. "עוד מעט שני הפוקימונים שלך יהיו כשירים לחלוטין להלחם שוב. הם לא פצועים יותר מדי, רק עייפים. ככל שהפוקימון שלך פצוע יותר, כך ייקח לו יותר זמן להתרפא. בינתיים אתה יכול לשבת ולהמתין." היא אומרת לך.
    אתה מתיישב, ומתבונן סביבך בדממה. פתאום, נכנס בריצה לתוך החדר נער קטן וממושקף. אתה מכיר את הנער הזה - קוראים לו קלווין. הוא הילד שנלחמת מולו ביום הראשון שלך בפנימייה, היה לו זובאט.
    קלווין רץ בבהלה לאחות כשהזובאט שלו עטוף בידיו, מעולף לחלוטין.

12. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אלקיד יצא גם הוא מהפוקדור, ונעמד על ידך ועל יד וולביט.
    "אתה חושב שפוקימונים כאלו יכולים להפחיד אותי?" שאל אותך מתחת למסיכת הברזל המכסה את פיו.
    האיש המאיים שלף את הפוקדור הבודד שהיה טמון בחגורתו. הוא זרק אותו לאוויר, ואור אדום ובונק הציף את חלל האוויר. האור האדום נעלם ועל הרצפה הופיע פוקימון עצום ומדהים. פיו של הפוקימון היה פעור לרווחה, ושיניו הגדולות נצצו. על ראשו של הפוקימוןהזדקרו מאין קרניים גדולות וחלולות ועניו האדומות ננעצו בך ובפוקימונים שלך. זה היה אקספלאוד.
    'אני לא מפחד ממך' אומר לאיש ' אלקיד צא למתקפה מהיר וכשתגיע למרחק 0 השתמש בבעיטה נמוכה' אומר לאלקיד 'צא וולביט קרן בלבול לפני שאלקיד יגיע אליו מהר' אומר לוולביט.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    chimcharboy
    אתה הולך במהירות לכיוון איזור הקרבות. האיזור נראה עמוס במאמנים צערים כמוך המעוניינים לנהל קרב פוקימונים. פתאום אתה רואה מולך את אנה דלורוסו, הילדה בעלת השיער השחור והמטולטל, מתקרב אליך עם חיוך על הפנים. "זוכר שאמרת שתפגוש אותי אחרי השיעור שלך בלימוד מתקפות?" היא אומרת לך. "אתה יודע, עוד לא יצא לי להלחם באף אחד מאז שהגעתי לפה. מה דעתך להלחם מולי? אם כן, אפשר לבחור את אחת מהזירות הבאות: זירת המים, הקרח, העשב או האדמה. לכל אחת מהן יתרונות וחסרונות משלה. אז מה דעתך?"
    אני אלחם איתך בשימחה אני אומר לה בשימחה

14. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    הפוקימונים שלך, לצרות שהיו מפוחדים מהמפלצת שעמדה מולם, צייתו לך ללא הסתייגות.
    אלקיד רץ במהירות לכיוונו של האקספלאוד. בו זמנית, כדור אור כתמתם ובוהק יצא מכיוונו של וולביט ופגע באקספלאוד ברכות. אקספלאוד ניסה להדוף את ההתקפה של אלקד, אך הניסיון שלו נכשל והבעיטה החזקה פגעה בפניו. אקספלאוד פלט נהמת זעם שהרעידה את העצים מסביב, אך לא זז ממקומו.
    האיש מצוות אוראון לא זז ממקומו, ונראה רגוע לחלוטין.
    "אקספלאד, תשתמש בהיפר גלי קול (Hyper Voice)." אמר האיש בפשטות.
    אקסלאוד פתח את פיו, ורעש בעוצמה אדירה יצא והעיף את אלקיד ווולביט מספר מטרים לאחור. שניהם נחתו על הרצפה בעוצמה, מנסים להתאושש מהמתקפה האדירה של אקספלאוד.

chimcharboy
    "מעולה!" קראה אנה. "אם כך, תבחר זירה שנראית בעיניך מעניינת. לי לא אכפת..."

15. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    הפוקימונים שלך, לצרות שהיו מפוחדים מהמפלצת שעמדה מולם, צייתו לך ללא הסתייגות.
    אלקיד רץ במהירות לכיוונו של האקספלאוד. בו זמנית, כדור אור כתמתם ובוהק יצא מכיוונו של וולביט ופגע באקספלאוד ברכות. אקספלאוד ניסה להדוף את ההתקפה של אלקד, אך הניסיון שלו נכשל והבעיטה החזקה פגעה בפניו. אקספלאוד פלט נהמת זעם שהרעידה את העצים מסביב, אך לא זז ממקומו.
    האיש מצוות אוראון לא זז ממקומו, ונראה רגוע לחלוטין.
    "אקספלאד, תשתמש בהיפר גלי קול (Hyper Voice)." אמר האיש בפשטות.
    אקסלאוד פתח את פיו, ורעש בעוצמה אדירה יצא והעיף את אלקיד ווולביט מספר מטרים לאחור. שניהם נחתו על הרצפה בעוצמה, מנסים להתאושש מהמתקפה האדירה של אקספלאוד.

chimcharboy
    "מעולה!" קראה אנה. "אם כך, תבחר זירה שנראית בעיניך מעניינת. לי לא אכפת..."
    אמ... ניראה לי שזירת האדמה תיהיה מעניינת

עמוד 10 מתוך 16 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •