shayrahamim
אלקיד חזר אל תוך הפוקדור, וולביט השתחרר במוקומו והופיע מרחף באוויר.
וולביט הראה הרבה פחות חיוניות כלפי האיגליבף, וכדור כתמתם של אור יצא מכיוונו ופגע באיגליבף. האיגליבף ניסה להחזיר לוולביט, והתקדם אליו בניסיון להכותו. אולם בדרך הוא מעד כתוצאה מקרן הבילבול שוולביט שילח בו. וולביט ניצל את ההזדמנות, וקרן אור חזקה שחציה אדומה וחציה ירוקה יצאה מפיו בכוח אדיר שפגע באיגליבף הקליל והעיפה אותו לאחור בפיצוץ.
מכה אחת בלבד הספיקה כדי להביס אותו, האיגליבף נשכב על הרצפה, מעולף לגמרי.
shayrahamim
הפוקדור ששלחת פגע באיגליבף, התנודד שלוש פעמים בודדות, ואז נעצר.
התרגשת מאוד, זה היה הפוקימון השלישי שלך. ולמרותת השמחה, אתה לא שכחת מה קרע עד לפני רגע עם האיש מצוות אוראון.
השעה הייתה מאוחרת, ונכנסת חזרה לפנימייה.
shayrahamim
אתה נכנס לחדרך, נשכב על המיטה כשמחשבות רבות מעופפות בראשך, ונרדם רק לאחר זמן רב.
אתה מתעורר בבוקר כשצילצול השעון המעורר מעיר אותך משנתך. אתה קם עייף ועצבני. ישנת לא טוב.
אתה רואה שעל שולחנך מונח מכתב. אתה ניגש ופותח אותו, וקורא:
"בוקר טוב, ג'ונסון. על פי דיווחים של קארל לאגר, שומר היערות המערבי, אנו מודעים לעובדה כי לפני יום פגשת באיש מצוות אוראון ביער. אנו מבקשים ממך לבוא היום בשעה חמש בערב לחדר המנהל. נא לא לאחר. כמו כן, השיעור הראשון שלך בלימוד מתקפות ייערך בחצר האחורית של בית הספר בשעה תשע בדיוק."
הסתבוננת בשעון התלוי על הקיר. השעה הייתה שמונה וחצי בבוקר.
shayrahamim
אתה יורד מייד לכיוון החצר האחורית. אתה יוצא החוצה למדשאה הירוקה ומולך נעמדת אישה גבוהה וצעירה, בעלת שיער בלונדיני גולש שהבריץ באור הבוקר. היא לבשה חצאית פרחונית וקצרה שהתאימה מאוד לבוקר הנעים והאוורירי של אותו יום.
"שלום," היא אמרה לך. "אני ויויאן ווסטווד. אני אהיה המורה שלך ללימודי מתקפות. זה הולך ככה: כל שיעור אתה תבחר פוקימון אותו אתה רוצה לאמן ללמוד מתקפה כלשהי. אם יהיה לנו זמן, אנחנו יכולים אפילו ללמד יותר מפוקימון אחד. כמו כן, אני אציע לך את המתקפות שלפי דעתי מומלץ ללמד את הפוקימון, אבל אם אתה מכיר מתקפה שמעניינת אותך, תגיד לי ואני אגיד לך על פי ניסיוני האם הפוקימון שלך מספיק חזק על מנת ללמוד את ההתקפה הזו. אז בבקשה, תבחר פוקימון." היא אומרת, וממתינה.
shayrahamim
"אלקיד..." מהרהרת ויויאן. "פוקימון נפלא ללימוד מתקפות. לפי דעתי זה יהיה מאוד מעניין לחזק את המתקפות הטבעיות של הפורימון שלך וללמד אותו גלי הלם (Shock Wave). זו גם מתקפת חשמל, אבל היא הרבה יותר חזקה מ'הלם חשמלי'. כמו כן, אני חושבת שהאלקיד שלך יכול גם ללמוד בקלות את השימוש במתקפה מסך אור (Light Screen), שתעזור מאוד לאלקיד להגן על עצמו ממתקפות מיוחדות. אבל אם אתה רוצה, אתה יכול לבחור ללמד אותו אגרוף קרח (Ice Punch), למרות שזה יהיה הרבה יותר קשה... אם יש לך רעיון למתקפה יותר מעניינת, אתה מוזמן להציע."
shayrahamim
"אגרוף קרח? בחירה נועזת... אבל איך שמתחשק לך. כדי ללמד אותו את המתקפה הזאת אני אלחם איתך באמצעות פוקימון שלי שגם יודע את המתקפה. כך אלקיד יוכל ללמוד בקלות איך להשתמש באגרוף קרח. אתה מוכן? אם כן, תוציא את הפוקימון שלך." היא שואלת אותך.
chimcharboy
ריולו ניסה להתחמק מהמתקפה מידיו של נידורן, אך ללא הצלחה. נידורן חבטה בריולו שו ושוב, ללא הפסקה. רויולו ניסה ככל יכולתו להפסיק את התקפותיו של יריבו אך ללא הצלחה. בכל פעם שניסה ריולו להשתמש בבעיטת להבה, נידורן תקף אותו ומנע ממנו להשתמש בה.
קיוגר
"נכנסתי לקרב פוקימונים עם האדם הלא נכון. הוא היה חזק ממני בהרבה. ממש הרבה. הוא תלמיד שנה שנייה פה, כך שהיו לו פוקימונים מאומנים היטב."
קלווין נראה מבוהל ומבולבל. האחות לקח את הזובאט של קלווין מידיו, ומיד החלה לטפל בו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)