Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 16 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 232
  1. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    ריולו השתמש במתקפת מהירות, והצליח להתחמק מההתקפה של נידורן. ריולו לא נח לרגע, ומיד יצא בהתקפה חזקה כלפי נידורן, כשאגרופו נשלח לכיוון יריבו. ריולו פגע הישר בפניו של הנידורן, הוא הועף לאחור בחבטות חזקות באדמה, ואז נבלם על ידי סלע עצום שהתנגש בו.
    נידורן התעלף.
    "אוי לא!" קראה אנה, והחזירה את הפוקימון שלה אל תוך הפוקדור. "נחלחמת ממש טוב. הריולו שלך מאוד חזק. תגיד, אולי בא לך לבוא איתי ליער? אני ממש רוצה למצוא פוקימונים חדשים שאני אוכל לתפוס."

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lanvin צפה בהודעה
    chimcharboy
    ריולו השתמש במתקפת מהירות, והצליח להתחמק מההתקפה של נידורן. ריולו לא נח לרגע, ומיד יצא בהתקפה חזקה כלפי נידורן, כשאגרופו נשלח לכיוון יריבו. ריולו פגע הישר בפניו של הנידורן, הוא הועף לאחור בחבטות חזקות באדמה, ואז נבלם על ידי סלע עצום שהתנגש בו.
    נידורן התעלף.
    "אוי לא!" קראה אנה, והחזירה את הפוקימון שלה אל תוך הפוקדור. "נחלחמת ממש טוב. הריולו שלך מאוד חזק. תגיד, אולי בא לך לבוא איתי ליער? אני ממש רוצה למצוא פוקימונים חדשים שאני אוכל לתפוס."
    זה היה קרב מעולה ובשימחה אני יבוא איתך ליער גם אני רוצה לימצוא עוד פוקימונים לחבורה שלי אני אומר לה בשימחה

3. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    shayrahamim
    "אגרוף קרח? בחירה נועזת... אבל איך שמתחשק לך. כדי ללמד אותו את המתקפה הזאת אני אלחם איתך באמצעות פוקימון שלי שגם יודע את המתקפה. כך אלקיד יוכל ללמוד בקלות איך להשתמש באגרוף קרח. אתה מוכן? אם כן, תוציא את הפוקימון שלך." היא שואלת אותך.
    'אוקי צא אלקיד'אומר ואוציא את אלקיד.
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    אתה ואנה הולכים לכיוון שער היציאה. השומר פותח לכם את השער, ואתם מתילים להעמיק יותר ויותר אל תוך היער. לא עוברות מספר דקות, ופתאום אתה רואה על אחד העצים ציפור שחורה וקטנה, מביטה בך ביניים נוצצות.

"זה מרקרואו." אומרת לך אנה "אני לא אוהבת את הפוקימון הזה. פוקימוני אופל מפחידים אותי."

shayrahamim
    אלקיד יוצא החוצה, מוכן ומזומן ללמוד מתקפה חדשה.
    "צא, מאצ'ופ!" קוראת ויויאן. היא זוראקת פוקדור לאוויר, ואור אדום ובהוק יוצא ממנו ונוחת על הרצפה. האור נעלם, ופוקימון בעל גוף אנושי לגמרי מופיע. "כדי להצליח ללמוד את המתקפה, נסה לבקש מהפוקימון שלך להשתמש באגרוף קרח כמה שיותר פעמים במהלך הקרב. מן הסתם הוא לא יצליח בפעמים הראשונות, אך עם הזמן זה ישתפר."
    "מאצ'ופ, תשתמש באגרוף קרח!" קוראת ויויאן לפוקימון שלה.
    מאצ'ופ מתחיל לרוץ במהירות אדירה אל האלקיד שלך, שנראה מופתע מאוד מהמהירות של יריבו.

5. משתמש מנוסה

shayrahamim
    אלקיד יוצא החוצה, מוכן ומזומן ללמוד מתקפה חדשה.
    "צא, מאצ'ופ!" קוראת ויויאן. היא זוראקת פוקדור לאוויר, ואור אדום ובהוק יוצא ממנו ונוחת על הרצפה. האור נעלם, ופוקימון בעל גוף אנושי לגמרי מופיע. "כדי להצליח ללמוד את המתקפה, נסה לבקש מהפוקימון שלך להשתמש באגרוף קרח כמה שיותר פעמים במהלך הקרב. מן הסתם הוא לא יצליח בפעמים הראשונות, אך עם הזמן זה ישתפר."
    "מאצ'ופ, תשתמש באגרוף קרח!" קוראת ויויאן לפוקימון שלה.
    מאצ'ופ מתחיל לרוץ במהירות אדירה אל האלקיד שלך, שנראה מופתע מאוד מהמהירות של יריבו.
    'אוקיי אלקיד מתקפת מהירות עד שתיע למצ'ופ ואז תחליק מתחת לרגליים שלו ומיד אחר כך זריזות' אומר לאלקיד.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    אתה ואנה הולכים לכיוון שער היציאה. השומר פותח לכם את השער, ואתם מתילים להעמיק יותר ויותר אל תוך היער. לא עוברות מספר דקות, ופתאום אתה רואה על אחד העצים ציפור שחורה וקטנה, מביטה בך ביניים נוצצות.

"זה מרקרואו." אומרת לך אנה "אני לא אוהבת את הפוקימון הזה. פוקימוני אופל מפחידים אותי."
    וואו הפוקימון הזה נראה חזק אני ימלמל לעצמי ומיד יוציא את ריולו בישביל ליתפוס את מרקרואו

7. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אלקיד מתקדם לכיוונו של מאצ'ופ במהירות אדירה, בעוד מאצ'ופ גם הוא בא לכיוונו של אלקיד כשאגרופו זוהר באור כחלחל ובוהק. בדיוק שניה לפני שהפוקימונים התנגשו, אלקיד החליק מתחת ליריבו, וירה מידית עשרות כוכבים קטנים וחדים שהעיפו את מאצ'ופ באוויר.
    נראה היה שמאצ'ופ עומד להתרסק, אולם הוא הצליח לנחות על שני רגליו במיומנות, פצוע רק קלות."זה היה מהלך יפה," אמרה ויויאן. "מאצ'ופ, תתקוף אותו עכשיו במכת קארטה!" קראה.

chimcharboy
    רילו יצא מהפוקדור במהירות. הוא הביט במרקרואו, והוא הביט בו בחזרה בעיניים אדומות ונוצצות. מרקרואו נראה עצבני מאוד לאור האיום שפתאום צץ, ומיד צלל לכיוונו של ריולו במטרה לתקוף אותו.

8. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    chimcharboy
    רילו יצא מהפוקדור במהירות. הוא הביט במרקרואו, והוא הביט בו בחזרה בעיניים אדומות ונוצצות. מרקרואו נראה עצבני מאוד לאור האיום שפתאום צץ, ומיד צלל לכיוונו של ריולו במטרה לתקוף אותו.
    ריולו מתי שהוא מספיק קרוב אליך תישתמש ישר בבעיטת להבה בכל הכוח

9. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    המרקרואו, שהיה ממש קרוב אל ריולו, כמעט פגע בו. אולם רגלו של ריולו החלה לבהור בלהבה קטנה , ורגלו נשלחה לכיוונו של המרקרואו. מרקראו נפגע קשה מהמכה של ריולו ועף מספר מטרים לאחור.
    הפוקימון הקטן והמעופף נראה עצבני לגמרי. צללים קטנים ומפחידים בצבע שחור יצאו מגופו, ועפו במהירות אל ריולו. הצללים נכנסו לגופו של ריולו ופצעו אותו.

10. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    המרקרואו, שהיה ממש קרוב אל ריולו, כמעט פגע בו. אולם רגלו של ריולו החלה לבהור בלהבה קטנה , ורגלו נשלחה לכיוונו של המרקרואו. מרקראו נפגע קשה מהמכה של ריולו ועף מספר מטרים לאחור.
    הפוקימון הקטן והמעופף נראה עצבני לגמרי. צללים קטנים ומפחידים בצבע שחור יצאו מגופו, ועפו במהירות אל ריולו. הצללים נכנסו לגופו של ריולו ופצעו אותו.
    ריולו אתה בסדר אני אשאל אותו אוקיי ריולו צא עוד פעם בעיטת להבה בכל הכוח

11. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אלקיד מתקדם לכיוונו של מאצ'ופ במהירות אדירה, בעוד מאצ'ופ גם הוא בא לכיוונו של אלקיד כשאגרופו זוהר באור כחלחל ובוהק. בדיוק שניה לפני שהפוקימונים התנגשו, אלקיד החליק מתחת ליריבו, וירה מידית עשרות כוכבים קטנים וחדים שהעיפו את מאצ'ופ באוויר.
    נראה היה שמאצ'ופ עומד להתרסק, אולם הוא הצליח לנחות על שני רגליו במיומנות, פצוע רק קלות."זה היה מהלך יפה," אמרה ויויאן. "מאצ'ופ, תתקוף אותו עכשיו במכת קארטה!" קראה.
    'אלקיד תרוץ אליו והשתמש באגרוף קרח' אומר לאלקיד.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    ריולו החל לרוץ לכיוונו של המרקרואו, כשרגלו בוערת באש חזקה. הפעם ראית שינוי משמעותי בהתקפה של ריולו - האש הייתה הרבה יותר חזקה מפעמים קודמות. ריולו שלח את רגלו אל מרקרואו, ופגע בו בעוצמה. פיצוץ אש חזק העיף את המרקראואו על עץ, והוא התעלף.
    "כל הכבוד!" קראה אנה. "נראה לי שאתה יכול לתפוס אותו."

shayrahamim
    אלקיד שלח את אגרופו לפנים בניסיון ליצור אגרוף קרח, אבל שום דבר לא קרה. מאצ'ופ כיוון את אגרופו לפרצוף של אלקיד, והכה אותו במכת קרטה חזקה שהיממה אותו.

13. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    ריולו החל לרוץ לכיוונו של המרקרואו, כשרגלו בוערת באש חזקה. הפעם ראית שינוי משמעותי בהתקפה של ריולו - האש הייתה הרבה יותר חזקה מפעמים קודמות. ריולו שלח את רגלו אל מרקרואו, ופגע בו בעוצמה. פיצוץ אש חזק העיף את המרקראואו על עץ, והוא התעלף.
    "כל הכבוד!" קראה אנה. "נראה לי שאתה יכול לתפוס אותו."
    בהתלהבות רבה אני זורק אתה הפוכדור

14. משתמש מנוסה

shayrahamim
    אלקיד שלח את אגרופו לפנים בניסיון ליצור אגרוף קרח, אבל שום דבר לא קרה. מאצ'ופ כיוון את אגרופו לפרצוף של אלקיד, והכה אותו במכת קרטה חזקה שהיממה אותו.
    'אלקיד עכשיו אגרוף קרח' אומר לאלקיד.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    הפוקדור נזרק מידק ונוחת על המרקרואו. הוא מתנודנד שלוש פעמים בודדות, ואז נעצר.
    "מזל טוב," אומרת לך אנה בחיוך. "אני מתה שגם לי יהיה כבר פוקימון חדש. אבל תשמע, כבר ממש מתחיל להיות מאוחר... אולי כדאי שנחזור לפנימייה? אבל אם אתה רוצה אנחנו יכולים להמשיך להסתובב קצת ביער."

shayrahamim
    אלקיד יצא בניסיון שני להכות את מאצ'ופ באגרוף קרח, והפעם ידו החלה לזהור מעט במאין אור בהיר וכחלחל. המכה פגעה במאצ'ופ בבטנו, אבל לא הייתה לזה השפעה גדולה עליו.
    "זה היה בדיוק כמו להשתמש באגרוף רגיל." אמרה ויויאן. "אמרתי לך שזה לא יהיה פשוט. תצטרך להתאמץ קצת יותר בשביל להצליח."
    נערך לאחרונה על ידי Lanvin, 06-01-2010 בשעה 02:16 PM

עמוד 13 מתוך 16 ראשוןראשון ... 31112131415 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •