chimcharboy
"כן אני ממש רוצה למצוא גם פוקימון... אני מתה לפוקימון חדש."
אתם מתחילים לחפש, והולכים עוד ועוד, והשעה מתחילה להיות ממש מאוחרת.
לפתע, אתם רואים מרחוק פוקימון חום וקטנטן ההולך על ארבע רגליים, ושן חדה בולטת מפיו.
"זה בידוף!" קוראת אנה. "הוא ממש חמוד! אבל אני לא חושבת שיש לי דרך לתפוס אותו... הנידורן שלי ממש עייפה מהקרב הקודם איתך."
shayrahamim
אלקיד מנסה שוב בכל יכולתו לגרום לאור הכחלחל להופיע שוב סביבס ידו, אך שוב, האור מאכזב אותו, ורק מעט מאוד ממנו מופיע.
"מאצ'ופ, נצל את הזמן, תשתמש בבעיטה נמוכה!" קוראת ויויאן.
מאצ'ופ מתחיל להתקדם לכיוונו של אלקיד, כשרגלו מונפת באוויר.
chimcharboy
"אממ... לא נעים לי לבקש את זה ממך," אומר אנה בהיסוס. "אם אתה רוצה את בידוף אתה יכול ללכוד אותו בעצמך. מקסימום אני אבוא לפה מחר ואלכד פוקימון אחר... למרות שהבידוף הזה ממש חמוד בעיניי."
chimcharboy
"מרקרואו נראה לי עייף מדי בשביל להלחם היום שוב... אז אני אשתמש בריולו, אם זה בסדר מצידך. אתה בטוח שאתה לא רוצה לתפוס את הבידוף בעצמך?"
shayrahamim
אלקיד התחמק מהמתקפה של מאצ'ופ בדיוק ברגע האחרון על ידי שימוש בהתקפה המהירה. אלקיד קפץ מעל המאצ'ופ, כשידו זוהרת באור בוהק וקריר. אלקיד נחת עם אגרופו על ראשו של המאצ'ופ, ורסיסי קרח קטנים ניתזו לכל עבר. מאצ'ופ נראה סובל מאוד מהמתקפה של אלקיד.
"זה היה שיפור משמעותי, אך לא מספיק. אני אראה לך איך עושים את זה. מאצ'ופ, אגרוף קרח, עכשיו!" קראה ויויאן, והמאצ'ופ שלה התקדם לכיוונו של אלקיד כשידו זוהרת באור כחלחל חזק וקפוא.
shayrahamim
אלקיד התקדם אל מאצ'ופ, בזמן שמאצ'ופ התקדם אליו. ידיהם של שני הפוקימונים זהרו באור כחלחל ובוהק.
אבל אגרופו של אלקיד פגע ראשון במאצ'ופ, ומאצ'ופ הוטח לאחור כשרסיסי קרח ניתזים לכל עבר, וחצי מגופו מכוסה לגמרי בשכבה עבה של קרח.
"מדהים! קראה ויויאן בתדהמה. "פשוט מהלך גאוני!" היא מחאה כפיים ונראתה מאושרת ביותר. "נראה לי שהאלקיד שלך הצליח סוף סוף ללמוד את המתקפה. כמובן שיש על מה עוד לעבוד, ובשביל להגיע לשלמות אתה תצטרך להתאמן עוד על המתקפה הזאת. אני ממליצה לך ללכת לאמן באזור הקרבות ולמצוא מאמן חזק שתוכל להלחם נגדו. כמובן שאם אתה רוצה, אתה יכול ללכת ליער ולאמן שם... אבל זכור! כשאתה נלחם הגד מאמנם, הפוקימון שלך מתחז יותר וכך מתפתח מהר יותר. השיעור נגמר, אתה חופשי, אבל לפי מיטב ידיעתי קראו לך לחדר המנהל בשעה חמש. אז אל תשכח! השעה עכשיו היא רק עשר בבוקר, כך שיש לך עוד זמן."
chimcharboy
אנה התבוננה בפוקדור של ריולו ונראתה חושת. "אני לא בטוחה שאני יודעת איך להשתמש בפוקימון הזה," היא אומרת לך בבישנות. "אולי תלחם בבידוף בשבילי?"
chimcharboy
ריולו יצא מהפוקדור שלו, ונראה עייף משתי הקרבות האחרונים שלו.
בידוף לא התכוון להשאר חייב מהאיום שצץ לפתע, ויצא נגד ריולו במתקפת דחיפה. הוא התקדם אליו בריצה, והטיח את גופו בריולו שמעד לאחור.
shayrahamim
"להתראות," אומרת לך ויויאן בנפנוף לשלום, כשחיוכה מרוח מקצה לקצה. "אני מצפה לראות שבשעור הבא לאלקיד יש את היכולת להשתמש באגרוף קרח."
אתה מתחיל ללכת לכיוון איזור הקרובות, ורואה עשרות נערים צעירים נלחמים בזירות השונות עם הפוקימונים שלהם.
"היי!" אומרת לך נערה צעירה ורזה במיוחד, בעלת שיער שחור ומשקפיים מוזרות. "יש לך שלוש פוקימונים," היא אומרת תוך שהיא מסתכלת על החגורה שלך, עליה תלויים הפוקדורים. "גם לי יש שלוש פוקימונים, ואני ממש רוצה לאמן את כולם. מה דעתך להלחם מולי בקרב שלוש על שלוש?" היא שואלת אותך.
נערך לאחרונה על ידי Lanvin, 06-01-2010 בשעה 03:06 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)