Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 16 ראשוןראשון ... 41213141516 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 232
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lanvin צפה בהודעה
    chimcharboy
    הפוקדור נזרק מידק ונוחת על המרקרואו. הוא מתנודנד שלוש פעמים בודדות, ואז נעצר.
    "מזל טוב," אומרת לך אנה בחיוך. "אני מתה שגם לי יהיה כבר פוקימון חדש. אבל תשמע, כבר ממש מתחיל להיות מאוחר... אולי כדאי שנחזור לפנימייה? אבל אם אתה רוצה אנחנו יכולים להמשיך להסתובב קצת ביער."
    אני חושב שנחפש גם לך פוקימון חדש ואז נחזור לפנימייה

2. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך

shayrahamim
    אלקיד יצא בניסיון שני להכות את מאצ'ופ באגרוף קרח, והפעם ידו החלה לזהור מעט במאין אור בהיר וכחלחל. המכה פגעה במאצ'ופ בבטנו, אבל לא הייתה לזה השפעה גדולה עליו.
    "זה היה בדיוק כמו להשתמש באגרוף רגיל." אמרה ויויאן. "אמרתי לך שזה לא יהיה פשוט. תצטרך להתאמץ קצת יותר בשביל להצליח."
    'אלקיד עכשיו גרוף קרח הכי חזק שיש לך והפם שיצליח לנו' אומר לאלקיד.
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    "כן אני ממש רוצה למצוא גם פוקימון... אני מתה לפוקימון חדש."
    אתם מתחילים לחפש, והולכים עוד ועוד, והשעה מתחילה להיות ממש מאוחרת.
    לפתע, אתם רואים מרחוק פוקימון חום וקטנטן ההולך על ארבע רגליים, ושן חדה בולטת מפיו.

"זה בידוף!" קוראת אנה. "הוא ממש חמוד! אבל אני לא חושבת שיש לי דרך לתפוס אותו... הנידורן שלי ממש עייפה מהקרב הקודם איתך."

shayrahamim
    אלקיד מנסה שוב בכל יכולתו לגרום לאור הכחלחל להופיע שוב סביבס ידו, אך שוב, האור מאכזב אותו, ורק מעט מאוד ממנו מופיע.
    "מאצ'ופ, נצל את הזמן, תשתמש בבעיטה נמוכה!" קוראת ויויאן.
    מאצ'ופ מתחיל להתקדם לכיוונו של אלקיד, כשרגלו מונפת באוויר.

4. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    "כן אני ממש רוצה למצוא גם פוקימון... אני מתה לפוקימון חדש."
    אתם מתחילים לחפש, והולכים עוד ועוד, והשעה מתחילה להיות ממש מאוחרת.
    לפתע, אתם רואים מרחוק פוקימון חום וקטנטן ההולך על ארבע רגליים, ושן חדה בולטת מפיו.

"זה בידוף!" קוראת אנה. "הוא ממש חמוד! אבל אני לא חושבת שיש לי דרך לתפוס אותו... הנידורן שלי ממש עייפה מהקרב הקודם איתך."
    את יכולה להשתמש בפוקימון שלי אם את רוצה אני אומר לה ומחכה לקבל תשובה

5. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    "אממ... לא נעים לי לבקש את זה ממך," אומר אנה בהיסוס. "אם אתה רוצה את בידוף אתה יכול ללכוד אותו בעצמך. מקסימום אני אבוא לפה מחר ואלכד פוקימון אחר... למרות שהבידוף הזה ממש חמוד בעיניי."

6. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    "אממ... לא נעים לי לבקש את זה ממך," אומר אנה בהיסוס. "אם אתה רוצה את בידוף אתה יכול ללכוד אותו בעצמך. מקסימום אני אבוא לפה מחר ואלכד פוקימון אחר... למרות שהבידוף הזה ממש חמוד בעיניי."
    עך תרגישי רע אם זה איזה פוקימון את בוחרת ריולו או מרקרואו

7. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אלקיד מנסה שוב בכל יכולתו לגרום לאור הכחלחל להופיע שוב סביבס ידו, אך שוב, האור מאכזב אותו, ורק מעט מאוד ממנו מופיע.
    "מאצ'ופ, נצל את הזמן, תשתמש בבעיטה נמוכה!" קוראת ויויאן.
    מאצ'ופ מתחיל להתקדם לכיוונו של אלקיד, כשרגלו מונפת באוויר.
    אלקיד השמש במתקפה מהיר וקפוץ מעל למצ'ופ ואז השתמש באגרוף קרח' אומר לאלקיד.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    "מרקרואו נראה לי עייף מדי בשביל להלחם היום שוב... אז אני אשתמש בריולו, אם זה בסדר מצידך. אתה בטוח שאתה לא רוצה לתפוס את הבידוף בעצמך?"

shayrahamim
    אלקיד התחמק מהמתקפה של מאצ'ופ בדיוק ברגע האחרון על ידי שימוש בהתקפה המהירה. אלקיד קפץ מעל המאצ'ופ, כשידו זוהרת באור בוהק וקריר. אלקיד נחת עם אגרופו על ראשו של המאצ'ופ, ורסיסי קרח קטנים ניתזו לכל עבר. מאצ'ופ נראה סובל מאוד מהמתקפה של אלקיד.
    "זה היה שיפור משמעותי, אך לא מספיק. אני אראה לך איך עושים את זה. מאצ'ופ, אגרוף קרח, עכשיו!" קראה ויויאן, והמאצ'ופ שלה התקדם לכיוונו של אלקיד כשידו זוהרת באור כחלחל חזק וקפוא.

9. משתמש מנוסה

shayrahamim
    אלקיד התחמק מהמתקפה של מאצ'ופ בדיוק ברגע האחרון על ידי שימוש בהתקפה המהירה. אלקיד קפץ מעל המאצ'ופ, כשידו זוהרת באור בוהק וקריר. אלקיד נחת עם אגרופו על ראשו של המאצ'ופ, ורסיסי קרח קטנים ניתזו לכל עבר. מאצ'ופ נראה סובל מאוד מהמתקפה של אלקיד.
    "זה היה שיפור משמעותי, אך לא מספיק. אני אראה לך איך עושים את זה. מאצ'ופ, אגרוף קרח, עכשיו!" קראה ויויאן, והמאצ'ופ שלה התקדם לכיוונו של אלקיד כשידו זוהרת באור כחלחל חזק וקפוא.
    'אלקיד השתשמש גם אתה באגרוף קרח הכי חזק שלך עכשיו' אומר לאלקיד בתקווה שהוא יצליח.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    "מרקרואו נראה לי עייף מדי בשביל להלחם היום שוב... אז אני אשתמש בריולו, אם זה בסדר מצידך. אתה בטוח שאתה לא רוצה לתפוס את הבידוף בעצמך?"
    אני בטוח הנה קחי את ריולו ובהצלחה

11. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אלקיד התקדם אל מאצ'ופ, בזמן שמאצ'ופ התקדם אליו. ידיהם של שני הפוקימונים זהרו באור כחלחל ובוהק.
    אבל אגרופו של אלקיד פגע ראשון במאצ'ופ, ומאצ'ופ הוטח לאחור כשרסיסי קרח ניתזים לכל עבר, וחצי מגופו מכוסה לגמרי בשכבה עבה של קרח.
    "מדהים! קראה ויויאן בתדהמה. "פשוט מהלך גאוני!" היא מחאה כפיים ונראתה מאושרת ביותר. "נראה לי שהאלקיד שלך הצליח סוף סוף ללמוד את המתקפה. כמובן שיש על מה עוד לעבוד, ובשביל להגיע לשלמות אתה תצטרך להתאמן עוד על המתקפה הזאת. אני ממליצה לך ללכת לאמן באזור הקרבות ולמצוא מאמן חזק שתוכל להלחם נגדו. כמובן שאם אתה רוצה, אתה יכול ללכת ליער ולאמן שם... אבל זכור! כשאתה נלחם הגד מאמנם, הפוקימון שלך מתחז יותר וכך מתפתח מהר יותר. השיעור נגמר, אתה חופשי, אבל לפי מיטב ידיעתי קראו לך לחדר המנהל בשעה חמש. אז אל תשכח! השעה עכשיו היא רק עשר בבוקר, כך שיש לך עוד זמן."

chimcharboy
    אנה התבוננה בפוקדור של ריולו ונראתה חושת. "אני לא בטוחה שאני יודעת איך להשתמש בפוקימון הזה," היא אומרת לך בבישנות. "אולי תלחם בבידוף בשבילי?"

12. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    chimcharboy
    אנה התבוננה בפוקדור של ריולו ונראתה חושת. "אני לא בטוחה שאני יודעת איך להשתמש בפוקימון הזה," היא אומרת לך בבישנות. "אולי תלחם בבידוף בשבילי?"
    בשימחה אני אשמח לעזור לך ליתפוס את בידוף אוקיי ריולו צא

13. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אלקיד התקדם אל מאצ'ופ, בזמן שמאצ'ופ התקדם אליו. ידיהם של שני הפוקימונים זהרו באור כחלחל ובוהק.
    אבל אגרופו של אלקיד פגע ראשון במאצ'ופ, ומאצ'ופ הוטח לאחור כשרסיסי קרח ניתזים לכל עבר, וחצי מגופו מכוסה לגמרי בשכבה עבה של קרח.
    "מדהים! קראה ויויאן בתדהמה. "פשוט מהלך גאוני!" היא מחאה כפיים ונראתה מאושרת ביותר. "נראה לי שהאלקיד שלך הצליח סוף סוף ללמוד את המתקפה. כמובן שיש על מה עוד לעבוד, ובשביל להגיע לשלמות אתה תצטרך להתאמן עוד על המתקפה הזאת. אני ממליצה לך ללכת לאמן באזור הקרבות ולמצוא מאמן חזק שתוכל להלחם נגדו. כמובן שאם אתה רוצה, אתה יכול ללכת ליער ולאמן שם... אבל זכור! כשאתה נלחם הגד מאמנם, הפוקימון שלך מתחז יותר וכך מתפתח מהר יותר. השיעור נגמר, אתה חופשי, אבל לפי מיטב ידיעתי קראו לך לחדר המנהל בשעה חמש. אז אל תשכח! השעה עכשיו היא רק עשר בבוקר, כך שיש לך עוד זמן.
    'תודה ואני יתאמן אם מאנים' אומר לה ואלך.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    ריולו יצא מהפוקדור שלו, ונראה עייף משתי הקרבות האחרונים שלו.
    בידוף לא התכוון להשאר חייב מהאיום שצץ לפתע, ויצא נגד ריולו במתקפת דחיפה. הוא התקדם אליו בריצה, והטיח את גופו בריולו שמעד לאחור.

shayrahamim
    "להתראות," אומרת לך ויויאן בנפנוף לשלום, כשחיוכה מרוח מקצה לקצה. "אני מצפה לראות שבשעור הבא לאלקיד יש את היכולת להשתמש באגרוף קרח."
    אתה מתחיל ללכת לכיוון איזור הקרובות, ורואה עשרות נערים צעירים נלחמים בזירות השונות עם הפוקימונים שלהם.
    "היי!" אומרת לך נערה צעירה ורזה במיוחד, בעלת שיער שחור ומשקפיים מוזרות. "יש לך שלוש פוקימונים," היא אומרת תוך שהיא מסתכלת על החגורה שלך, עליה תלויים הפוקדורים. "גם לי יש שלוש פוקימונים, ואני ממש רוצה לאמן את כולם. מה דעתך להלחם מולי בקרב שלוש על שלוש?" היא שואלת אותך.
    נערך לאחרונה על ידי Lanvin, 06-01-2010 בשעה 03:06 PM

15. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    ריולו יצא מהפוקדור שלו, ונראה עייף משתי הקרבות האחרונים שלו.
    בידוף לא התכוון להשאר חייב מהאיום שצץ לפתע, ויצא נגד ריולו במתקפת דחיפה. הוא התקדם אליו בריצה, והטיח את גופו בריולו שמעד לאחור.
    ריולו תנסה להתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז תעבור לאגרוף כוחני בכל הכוח

עמוד 14 מתוך 16 ראשוןראשון ... 41213141516 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •